50252
-
Plata #25140 Én meg mirroron találkoztam Plata-val. 
-
Plata #25139 Aknás torpedós?
Nincs ezen se akna se torpedó,csak heavy weapon. -
Kotomicuki #25138 Torpedós-aknás hajó - a konzolja és a tarit-je alapján?
Poén, hogy kereskedő is van a fedélzeten: egyből el lehet nyomni a loot-ot! :) -
Plata #25137 Promós taliga.
Katt -
Plata #25136 

-
Chak #25135 Az előbb tükrön láttam egy playert, a WOT Menekültek Egyesülete flottából. Velük még nem találkoztam. -
Chak #25134 Nem tudom h off vagy nem off, de mind a klingon, mind a romulán technológia egyenrangú volt a föderációéval. Sőt mind évszázadokkal hamarabb teretváltottak mint az embör. Vagy h egyáltalán létrejött volna a UFP. Memory alphan szépen le is írják ezt.
"The Vulcans were an interstellar civilization by 9th century BC and had reached the level of warp 7 by 2151. (ENT: "The Andorian Incident", "Fallen Hero"; DS9: "Little Green Men") Klingons had interstellar travel capability around the time of Kahless in the 9th century. They had achieved the capability of warp 6 by 2151."
A másik sto forumban írja valaki h a khitomeri egyezmény a klingonok gagyi hajtóműveik miatt jött létre. Pont h nem. A praxis túlbányászása és felrobbanása, az Enterprise-C áldozata és egyéb okok vezettek oda h inkább a békét választják mintsem a dilithium hiányban szenvedő birodalmuk vereségét. Ahogy én látom, a Paraxis kimúlása volt a végső csapás a klingonoknak akkoriban. Ha belépek a játékba akkor is látni h a szerencsétlen holdjuk beteríti az egész környéket.
Régebben, kb még a TNG ideje alatt nem igen választották szét az energia fegyvereket, volt a fézer és minden más disruptor volt kb. Igaz a romulánokét romulan disruptornak nevezték. Ami szerintem másabb volt mint a klingon megfelelője. Később persze kijavítgatták az elnevezéseket. DS9ban a kardasszia unió is fézert használt, még sem volt pont olyan mint a fedes. STO azért elég pontosan visszaadja ezeket.
Csupán néhány kósza gondolat akart lenni, így vasárnap kora este. :D -
Daeus89 #25133 DD nél a d'deridex class romulan warbird asszem ő volt az leső plazmafegyveres vagy tán a tosbe amikor kifejlesztették az álcát pasz de sanszos azért tértek át hogy szét legyen húzva a 3 fő faj fed/klingon/roma majd csatlakozik a polaron fegyverekkel a jem/alapítók. Amúgy ez az átka a b2p vagy a f2p játékoknak ki ég az ember ezért kell eventkor rerolloni sok karit és csitel felhúzni azaz doffozásal meg kristályal kimaxolni a markokat az csoki 14 nap alatt van kis melóval sok sok dilid 10 karinál 4 milla :D amúgy a commad 9 es pakkot szokták még megszerezni tac trait okán de nemtom menyire reveláns most pl bc meg pedál metál van kint invi meg a vauvau trait meg még valami amit nem ismerek
Plata 50% os van de nem érződik annyira sajna de még így is lehet szedni suramant meg csinálja meg az akinek ... 1 karival megcsináltam 3 nap volt soha :D -
Chak #25132 Már hogyne lenne mark event.. most 5 fleet mark helyett 7et kapok!!!4!!
-
Kotomicuki #25131 Gondoltam, aktiválom az összes karaktert az event idejére és admiralty-zok, doff-ozok, R&D-zek az alatt, hátha hoz némi dili'-t (is) a konyhára - a maradékot meg az ARC segítségével próbálom összehozni november végére.
Az többi event-szerűség nem nagyon mozgat már meg: kiégtem... - de az ingyen hajót még behúznám!
...
Megnéztem a TNG utolsó 3 évadját, de nálam nem éri el a DS9 szintjét, bár volt vele (az eseményekkel) rokon történés.
Vhogy 45 percben nem lehet igazán elmélyülten elmesélni egy izgalmas történetet és ha a szálak is csak nagyon lazán függnek össze (gyakorlatilag a főtisztekre szűkítve a kört), akkor "csak" jellemábrázolás lesz belőle - hasonlóan a DS9 "gyengébb" részeihez.
Ja, és túl sok volt a már túlságosan is hihetetlen történet benne, amiből persze gond nélkül kivágták magukat - és amiért mást egy életre hőssé neveznek- és tüntetnek ki, csak az Enterprise-nak kell még két tucat hasonlón átesni, nulla elismerésért.
A romulánok is disruptor-t használtak benne, mint a klingonok. Mikor és miért tértek át a plazmára? -
Plata #25130 Te én tudtommal mark event van,de gyakorlatilag lótúró event van,elite ikony stf opcionálisan le ment,jutalmam 112 ikony mark. 
Jah,még valami,csináld meg helyettem a good suramaritan öcsit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.19. 21:33:53 -
Daeus89 #25129 Ajánlom a mirrort is mármint eventet , amúgy mit szeretnél gyüjtögetni rizsa alatt ? ott max repu tokent lehet meg minimális ec-t -
Kotomicuki #25128 Van most olyan 4,8k-s csomag (különálló, nem egy 9,6k-s része), amit érdemes volna beszerezni a trait-je, vagy konzolja miatt - főként beam + FaW-hoz?
A BC-s már régen megvan.
Ha nincs, akkor a rizsa-event (június 8.-án indul és 20.-áig tart a wiki szerint) alatt megpróbálok gyűjtögetni a téli, nagy bevásárlásra... -
Plata #25127 Nem szállt el,bár tegnap felment 300 fölé,de általában 300 alatt van. -
lammaer #25126 Nem követem mostanában nagyon az eseményeket.. elszállt a ZEN ár mostanság vagy van értelme beforgatni a dilithiumot?
-
Plata #25125 Valami érdekes konzol a jutalom. -
Plata #25124 Na ez a 20% ship sale jókor jött.Így nem estem 50k alá. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.18. 20:16:45 -
Daeus89 #25123 Génkisérlet javított klingonokat akartak csinálni csak besült a cucc :D orville fasza lesz . st meg majd meglássuk 1.5 alapján még jó is lehet -
Plata #25122 Koponya izés klingonok voltak hamarabb is,csak Enterprise-ban volt valami betegség amibe kihaltak vóna a klingonok de a doki csinált ellenszert,kis mellékhatással. 
Ez az orville vicces valami.
Elméletileg TOS előtt 10 évvel,és emberszerűnek kéne kinézniük,de nem valami nigger zombinak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.18. 19:58:46 -
Daeus89 #25121 gén manupuláció amit Plox csinált kb 100 éve volt az a rész és kb a tos 1. filmjébe jöttek elsőnek a koponya izés klingonor itt csak bajszos harcsák voltak meg parasztok . Ez a sorozat a tos előtt játszódik így itt emberszerűen kéne kinézni . no mind 1 szerintem ez Kelvin idővonal vagy valami forcsa keverék lesz de az tuti hogy érdekes lesz egy darabig amúgy The Orville ez jobban hasonlít az eredeti stre :D -
Plata #25120 Enterprise sorozatban lettek human szerűek egy betegség miatt. -
Daeus89 #25119 Még szerencse hogy fingod sincs a lore/történeteről, itt még humán szerűek voltak . látod enyire nem vagy tisztába vele... másik lehet látni az egészen hogy a jj univerzumot akarja összerakni a eredetivel egyenruhába /klingonba főleg a hajó is érdes. inkább azt kéne megnézni hogy a főszereplő csaj kb anyira tehetséges mint egy rozmár.Amúgy meg örülnétek neki hogy van sorozat végre.. ha meg nem nem kell nézni vagy lehet csinálni jobbat -
Chak #25118 Ship sale következik.
link -
Plata #25117 Ez így ránézésre szar,ótvar alienekkel,brutál szar klingonokkal. -
Chak #25116 Az nem klingon. Csak egy vicc. Már az Enterpriseban is a normál klingonok voltak. Erre ideszarják ezt. Azt hazudják h ez a prime universeben játszódik. Miközben az egészen látszik h egy butított filmes vonal. Remélem a story azért jó lesz. Tökre csalódás számomra. -
Plata #25115 Azok a néger vámpír szerű szarok a klingonok. 
Ez a sorozat egy rakás fos,tele már hülyeséggel a trailer.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.18. 09:08:47 -
Plata #25114 Srácok mindenki nézze meg az emailfiókját,megint osztogatnak.
Csak most nem hajót,hanem boffokat. -
Plata #25113 Elfelejted hogy a klingonok ebben az időben nem úgy néztek ki mint a klingonok.Asszem.
Jah nem 10 évvel Kirk előtt,akkor még rondák voltak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.18. 00:21:09 -
Chak #25112 Megjött az első Discovery trailer.
link
Azt mondják h vannak klingonok a trailerben. Egyet sem látok. -
Plata #25111 Mostanában változtatnak összevissza,már kihirdetett eventeket is törlik.
De úgy néz ki jönnek a T6 Tholian hajók. -
Orbancapitan #25110 nem úgy volt hogy a kristály event jön most? mert láttam az egyik hírben de utána el is tünt
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2017.05.17. 22:19:48 -
Daeus89 #25109 hétvégén aszem kiszedem a markot a mostan repura és a maradék karinak a maradék repura xd szerencse hogy temporal óta nem volt repuzva egyik se -
Chak #25108 Alacsonyan szállnak a bopok, eső lesz, mark eső.. :D
link
Állítólag egy kicsit megpiszkálták a tükrös eventet.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.05.17. 19:38:15 -
Chak #25107 Dehát csak 48 karakterem lehet az accomon.. :D
Szerencsére max 4-5 szerencsétlennel szoktam a tükörbe nézni. Az is sok. [asd]x3 -
Daeus89 #25106 így is letolod vagy 800 karival XD -
Plata #25105 Kapják be a söprűnyelet. -
Chak #25104 Yay neeee... Tükröm-tükröm, mondd meg nékem, ki a legagyzsibbasztóbb event a galaxis eme szegletében ?
link
délelőtt a zé olyan 298 körül volt. -
Plata #25103
Kíváncsi vagyok zen mennyire drágul meg.
Sajna ma későn végzek. -
Chak #25102 Ja az is egy opció. XD -
Plata #25101 Nem,ez a kép a Star trek és a Star wars közös filmből vannak,épp a Tatuinon keresik Anakint hogy jó lelőjék.