Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt kb 50.000db omega sliverem, jó a fele megvan még, de csak pár hete kezdtem eladogatni.
80-100.000 között vettem, 120-130.000 között adom el jelenleg, elég baráti haszon, persze sok pénzt lekötött, de igazából nem használtam volna mert nem nagyon léptem be február óta, így bőven jó volt.
a shard is szépet lépett, 250-300 között vettem, most 400-420 között adom el, bár abból csak 4-5000db-ot vettem.
fragmentem szerintem egyáltalán nincs.
majd winter token árára leszek kíváncsi,mikor utoljára néztem még olyan 600 misit ért a gyüjteményem kb.
Sőt sokat lehet benne ökörködni,amikor átmész másik kvadránsban és ott az aszteroidák vagy mi a szarok közt van többszáz swarmer,azokkal el lehet ökörködni ha álcázós vagy stalker kompod van.Sőt a küldi végén ugye köcsög ferengi elemenkül és rádjön a sok swarmer és le kéne őket lőni,na ott mielőtt visszatérsz a ferengihez a barlang elé leteszel 2 acetont és kampec,a ferengi menekül swarmerek egyből halnak maguktól.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.24. 06:21:24
Vissza kéne mennem a "bédzsorra" és ott kiválasztani a kompot elsődleges járműnek, akkor talán a sajátommal mehetnék?
A nehézséget nem babráltam azóta, maradt a legkönnyebben.
Ha meg ennyikével el lehet intézni azt a nyamvadt űrállomást, akkor jobban járnának, ha legyalulják és újat, sokkal jobbat húznak a helyére...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Az idei eventes karim shuttleja már át van variálva,így azt nem tudom megmutatni milyen volt,de a tavalyiak így néztek ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Harmadiknak már le van szerelve a shuttle.
Mi a francot kell szerkeszteni kompon?Beteszed a konzolt egy konzol helyre oszt kész.
Vedd le a nehézséget elitről normalra,normal nehézségen 1 bee 1 max 2 lövés,sőt annyi se mert leteszed az acetont és kinyírja ahogy kijön.
Nézd meg a nehézséget,ez a küldi vicc kategória,tuti feltoltad elitre,mert ebben kb szart sem kell csinálni,körbejárkász az állomás alatt,az aceton meg kinyírja ami kijön.Ha gondolod csinálok róla neked videót,bár gőzöm sincs hogyan kell,de ez a küldi a legkönnyebb dominium küdi.
És nem tudok 3 bee-t kilőni - mert NEM TUDJA ANNYI IDŐ ALATT SZÉTSZEDNI, AZÉRT - , mire befejeznék a javítást, tehát MINDIG kezdhetem előröl az egészet - egyáltalán, magamat sem tudom gyógyítani/életben tartani.
Tudok hívni 3-4 percenkét 2, semmitérő kompot, 7-8 percenként egy csatahajót, ami meg nem tud oda beférni és még véletlenül sem a javítókat lőnék..., a vadászokat meg nem találják el.
Komolyan, CC III-ban több esélyem van 76 mm-s T-34-el Ferdit, Vadásztigrist kilőni, mint ezt "megcsinálni" - mert ezt csak mákkal lehet behúzni, az is biztos! <#falbav>#falbav>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Itt a link te nagyon link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.23. 22:44:56
Két aceton assimilatort leteszel és megoldják.
Lehet hogy a klingonon auxos konzol lesz mint a zenesen.
Spéci fegyverrel meg konzollal.
Gondolom valami speckó retro cuccos van benne.
Nem tudjátok mitől lesznek a slaverek fura sárga szinűek?
Most láttam kronosz felett egy karfiolt,sima és adv slaver hangárja volt,de az övéi valamiért sárgák voltak,és fura sárga csíkokat húztak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.23. 11:56:44
Bár ahogy néztem nem kezdtek zuhanni az árak tegnap este még a bejelentésre, az r&d pont hogy felment.
Ezt szerintem elbaszta aki spekulált vele, mert oké hogy r&d event, de a promó miatt le fog esni az ára nagyon hamar, szerintem butaság volt felvásárolnia.
Meghogy Sto down.
Szerinted promo hajók erősek lesznek?
Mikor csak pletyka volt aztmondták durva lesz a promo és zenes is.
Vajon a klingon zenes hajók is igazak lesznek?
Bárcsak tényleg jönnének.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.22. 21:31:45
megint meg mutatta Cryptic menyire el fogyott a részükről a fantázia 😄 még csak extra skint sem raknak ki csak simán rányomták a t6 ot kap mind +1 skillbart azt csoki kicsit gáz Talán mati téren kapott olyan csillámosa skint mint a temp repu
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.08.22. 19:35:31
Találtam 10-20 skill-pontot és azokat elszórtam, zömében intell'-re - anno, ennek ugrottam neki, hol volt még akkor a temporal... - és megnéztem, hogy mi is változott...
Egész pofás sebzéseket tolnak ki így már az ellenfelek hátsójába, amelyiknél max-oltam, ott meg szinte csak kritikust lőtt oda.
Alakul, alakul ez...
Igen, engem is le-le dobál, olyankor is, amikor ép marad a net-kapcsolat - a MWO meg nem, bár ott is nőttek a várakozási idők (átdolgozták a játékot).
Farmkarakterekre én is max úgy gondolok, hogy a mostaniak kihúzása után, ha már elmerültem az unalomban és kell vmi "változatosság" - a "Farmolj még!" című slágert dúdolászva..., hajlotthátú vénemberként! 😄
Jelenleg így néz ki,épp át tervezés alatt van,elvileg csak egy event kari lett volna,de mivel így is nagyon durva lett,úgy döntöttem át dolgozom normális karinak,nem ilyen zizzent fun karinak.
De így is tud sebezni,bár a sebzős buffot megint lefelejtettem,kéne valami kibaszott macro ami ellövi helyettem a buffokat.valamit mindig lefelejtek,van több mint 10 traites repus konzolos buff amit el kell nyomnom,mindig kifelejtek valamit.
CLR—Crystalline<1:10>1:10>— Dmg(DPS) —Shrot 4 806 718(75 105) T'Pen 3 092 515(48 321) llumy 2 845 681(46 651) JEP2 1 943 044(31 853) Mike T. 746 828(11 669) Vihel 694 092(12 177) SystemLord 471 786(7 489) Sho'sip 347 760(8 694) Xerxsis 276 851(5 034) George Cor 260 175(4 410)
és megtaláltam a patch note-ot amikor ki vették a cloakot július 13

CLR—Infected Space<12:59>12:59>— Dmg(DPS) —Garon 33 040 830(42 578) Kelly Hell 12 426 474(15 952) Yorp 7 180 023(9 313) Kogrok 4 057 065(5 269) laforge 2 087 156(2 693)
Mikor lő a borg és azt látod hogy immune,immune,Immune az vicce,sőőt az Immune-crtitical is jó.