Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Event-időben?!
Már az admiralty-t is hagyom a fenébe, csakhogy kijöhessen az a 14x alkalom az event időtartama alatt az összes karakteremnek...
"Necces, nagyon necces, Toombs!"
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.30. 15:02:57
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Vajon mit barmolnak el.
Ha szinte csak az event-et csinálom a 9 karakternek az is több, mint 3 óra "elfoglaltság"! <#falbav>#falbav>
A kristály sokkal jobb volt!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.29. 22:29:59
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Login szerverig eljutok, azt kakukk.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Tényleg!
Ha nem sikerülne most 14x nekifutnom, ennek az event-nek, akkor jövőre, vagy máskor lehet folytatni?
Ahogy néztem ezek olyan védekezőbb beállításúak, de egyébként kérdezd meg zsírost hogy a pvp tankerek amiket 5-en is alig lőnek ki mit használnak.
@Plata: Te azt képzeled hogy az AI bosszankodik mert tankolod őket?
Igaz már vagy félórája belogoltam,csak afkoltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.29. 08:51:29
Nekem a Kor is tud tankolni pajzs nélkül.<#hawaii>#hawaii>

Meg gondolom az sem hátrány ha valaki oda van a hajójáért.<#vigyor>#vigyor>
Tudod hogy majd félévig vártam rá,engem nem érdekelt hogy mit tud vagy mit nem,csak az hogy gyönyörű.De azért igen is tud ő ütni,és ahova üt ott még a fű sem nő ki egy ideig.
de szerintem is ratyi hajó, visszaültem az eclipse-be.
igazából nem tudom eldönteni az intel dreadet hova vegyem ki, enginek eclipse helyett, vagy tacnak t6 battlecruiser helyett.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.08.26. 09:36:56
Akkor már nekem is rémlik hol láttam,nekem is van plasma phaser és disruptor quad cannonom.