Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...és egészen 8-ig el akarják húzni a leállást?!
Event-időben?!
Már az admiralty-t is hagyom a fenébe, csakhogy kijöhessen az a 14x alkalom az event időtartama alatt az összes karakteremnek...
"Necces, nagyon necces, Toombs!"

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.30. 15:02:57

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ma is lesz leállás.
Vajon mit barmolnak el.

Elmentettem, utána lassan bejött.

Ha szinte csak az event-et csinálom a 9 karakternek az is több, mint 3 óra "elfoglaltság"! <#falbav>
A kristály sokkal jobb volt!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.29. 22:29:59

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ha kivetted a sort akkor mentsd is el,mert anélkül újra vissza írja.

Nekem a "-SetProxy eu2.proxy.crypticstudios.com 80" kivétele után sem akar bejelentkezni... :/

Gondolom megint a TréHome baszakodása miatt nem lehet játszani?
Login szerverig eljutok, azt kakukk.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Bocs h most írom csak, rájöttem miért nem engedett be. Nálam be van írva a command lineba a -SetProxy eu2.proxy.crypticstudios.com 80. Miután töröltem, simán be tudok logolni. Proxy serverük nyaralni ment úgy néz ki.
Repust akartam neki,meg mondom miért,mert a repus egyből mk13 UR,míg küldis mk12 VR.

Igen máskor is befejezheted.

Nekem percekig gondolkodik, mire kiírja, hogy nem sikerül belépnem - szerver lampion ződ...

Tényleg!
Ha nem sikerülne most 14x nekifutnom, ennek az event-nek, akkor jövőre, vagy máskor lehet folytatni?

Engem most se enged be...lehet elszúrt vmit a szolgáltatóm...
Aiegis, Desperate Defenses, Kobali, Solanae, Dyson
Ahogy néztem ezek olyan védekezőbb beállításúak, de egyébként kérdezd meg zsírost hogy a pvp tankerek amiket 5-en is alig lőnek ki mit használnak.
Az ikony szett dps szett,undi is dps szett volt régen de az már elavult.

Srácok összekeveritek az ico és a undine-t a iconak ugyan van sebzés bónusza de életre mennek inkább a szett darabjai.
Naná,imdáom bosszantani a borgot,a T6 fleet didi úgy átmegy a borg kockán mint kés a vajon,és belülről bosszantja.

@Raul: dehogy úgy érti - ennyi év után még nem ismerted ki az ő nemcsavaros észjárását meg a perverz szokásait? Miért is lenne az a célja hogy hamarabb végezzen egy STFel.. 😊
@Plata: Te azt képzeled hogy az AI bosszankodik mert tankolod őket?

Nekem a romulán Fleet T6 d'deridex tankra kellene tankos szett,mert szeretem vele bosszantani a jó népet,nem a sebzésre megyek vele hanem tankolásra,volt olyan stf ahol majd 3 milla sebzést nyelt be.

legjobb védekezés a támadás alapon érti. persze az dps szett, nem tank
az inkább DPS setnek számított, nem?

eddig az ico volt
Srácok szerintetek melyik a legjobb repus tankos szett?

Nekem is megy.
Igaz már vagy félórája belogoltam,csak afkoltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.29. 08:51:29

Itten működik. De lehet mostanra megjavult.
Nekem sem sikerült. Az account server szabadságon van.
Csak én nemtudok belépni?
meg elacsi meg silány stb de még csak 1 napos a dög szal remélem jön még infó
Na ugye hogy jön újra dominium hajó.

TOS Crafting School , Jem'Hadar Dreadnaught T6 , Mine Trap Event . Jem Hadar HEC T6 ,Keldon T6 egy kis leak + elachi meg tal silány hajók is jönnek elvileg
Muhahahaha.Eventes sci karim többet csiál mint a te dps engid. :p

Jaja, a tulajt kell nézni, nem platac hajói gyenge vackok, neki nincs dps-e 😊
Ugyan már,ne a hajót nézd le,a tulaját.
Nekem a Kor is tud tankolni pajzs nélkül.<#hawaii>

Pilot hajó? 😄 Amikhez eddig volt szerencsém megjelenésük óta mind hamar elpukkadt az stf-ek alatt kevés sebzéssel.
Közben megtaláltam, a régi fun klingon tac karimnak van ilyen statos fegyója.

Tudom hogy vannak,de arra amire nekem kell arra nagyon is jó.
Meg gondolom az sem hátrány ha valaki oda van a hajójáért.<#vigyor>
Tudod hogy majd félévig vártam rá,engem nem érdekelt hogy mit tud vagy mit nem,csak az hogy gyönyörű.De azért igen is tud ő ütni,és ahova üt ott még a fű sem nő ki egy ideig.

Scinek is vannak nagyságrendekkel jobb hajók.
crtd3 over beamjeim voltak azon a hajón, szinte mind, azzal szépen használta a traitet.
de szerintem is ratyi hajó, visszaültem az eclipse-be.

igazából nem tudom eldönteni az intel dreadet hova vegyem ki, enginek eclipse helyett, vagy tacnak t6 battlecruiser helyett.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.08.26. 09:36:56
Badname üzeni hogy a Quadcannon és a kardassziai disruptor kapja ezt a módosítót.
Akkor már nekem is rémlik hol láttam,nekem is van plasma phaser és disruptor quad cannonom.

Asszem lobis vagy zenes fegyón láttam.

sok spéci fegyót láttam de ilyen módosítót nem láttam pedig kellene hogy legyen kézi és űr fegyóban is
Egyébként meg csak szeretet kell neki és kész.Ha te szereted ő is szeretni fog és meghálálja.

Asszem spéci fegyóknál van.

Lol mire írok te is írsz,tedd át sci karinak,exotic sebzéssel fasza.Sőt,ha nem szereted azt a gyönyörű hajót,tedd rá a recluse-ra a tholian szettet,partgen sci konzolokat rá meg partgenes engi konzolt,és nézd meg mekkorát szól a web cannon.

amúgy meg én nézegettem ma fegyó modifikációkat és láttam STO-wikin olyant amiről ingame-még nem is hallottam ti láttatok már ilyent ?
Az a hajó nem tac karinak való,de igenis nagyon jó hajó,én szeretem most is ráköltöttem a héten minimum 300 ezer dilit,és még több van tervben,minden trait bővítőt kiveszek,kivéve ground,mert az mi a szarnak.

Surgical strikeal ,bo val meg crf-el működik a traitje,pl surgit nemis tudsz rá tenni...miylen hajó az amivel a saját traitjét nemtudod használni?szr<#banplz>
Fel 7, 7 fele mar lehet jatszani
Attú függ,ha sikerül fél hétig ha nem sikerül egy hétig.<#eplus2>

hány órás egy ilyen karban-b.szás ?
Ez azért van mert nem értesz a Tarantulához.<#vigyor5><#hehe>

Kipróbáltam a tarantulát,még egy ilyen semmilyen hajót...A traitjén kívül semmi se jó benne.Azt meg surgical strikesal,boval vagy rapid firrel lehet használni,viszont surgicalt nemis tudsz vele használni.Milyen elbott hajó ez?