50279
  • Bozi_Vilag
    Elvileg igen
  • Plata
    50-es szinten ingyen zenes?
    Gondold át annak nincs értelme.
    Akkor minek lenne fizetős hajó.
  • Plata
    De jem hadar nem tud fed vagy klingon t5-öt használni.
    Roma fed vagy klingon tud kivenni ha jól tudom.
  • DrSoong
    Szerintem ott kellene kezdeniük, hogy 50-es szinten is van egy free hajó és utána a 61...
  • Orbancapitan
    nem úgy volt hogy a t5-sök közul választhatunk egyet
  • Orbancapitan
    srácok 61-es szinten csak sima t5-ös hajót kapunk nem zenest most nézzem ezt a tribbli-n bár igaz hogy ott nem megy a zen store de szerintem nem függ össze
  • Plata
    Kipróbáltam én is lekvárt.
    Sci kari,na persze bug ship.
    Skillezése nem az igazi.Doffja nincs.
    Ami viszont meglepett,a hajóválasztóban ott van a T6 Vanguard carrier,az egy igazi sci carrier.
    Kár hogy nem lehet kipróbálni.De nagyon várom már hogy ki jöjjön.
    Fedes lettem vele.
  • Plata
    Gondolom a zenest nem lehet kipróbálni.
  • Orbancapitan
  • Orbancapitan
    Jó lesz a jemi nagyszerű kicsit fura a csillagflottás zubbony variáns a badge-t tök jó. a ds9-n sokkal sokkal kisebb klausztrofóbiás leszek majd tőle és nem tudom hogy hogy fog elférni annyi player de mindenesetre az is jól nézz ki
  • Chak
    Most jött új tribble pecs, és megnyílt a server mindenki számára.

• Bozi_Vilag
    Nekem eddig minden tök jó. Semmi bajt nem találtam
  • gerisz23
    Már nekem is rossz a server...
  • Kotomicuki
    Ma nálam is oda-vissza ugrált a hajó mirror alatt és a karakter behozatal se ment egy percen belül: igazán megcsinálhatnák már az EU-szerverüket!
  • Plata
    Játék teljesen meghülyült.
    Hiába jelentkezek bármire,nem hív be mert ahogy jelentkezek valamire egyből ki is szed belőle.
    Mirrorra is csak afk partyval tudtam menni.
    Atom lag is van hozzá.
  • Plata
    Nem tudom,de lifetimereknek már elvileg van.
  • DrSoong
    Az új season előtt vajon lesz nyilvános tribli szerver?
  • Bozi_Vilag
    Eddig nem is láttam róla semmit.
    De ez nagyon jól néz ki!
  • Orbancapitan
    állat
  • Plata
    Új kinézetet kap a lekvár carrier.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.21. 12:51:18
  • Orbancapitan
    tudom én is úgy csinálom mikor beveszi egyébként a játék hangját le veszed osztod a képernyőt és nézel egy filmet v sorit és follow-ra rakod és nyomogatod a space-t
  • Plata
    Mivel Plata 1 karival tolja így neki nem veszi be.
    Csak Plata tudja mások hogy csinálják.
    Mert Plata sokat csetel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.18. 18:44:26
  • Orbancapitan
    de vagy be veszi a rendszer vagy nem, nem lehet mindenki plata :)))
  • Plata
    Nem jól csinálod.
    Először is dps vagy stf cseten keresel afk partyt,csatlkakozol bementek mirrorra ahogy elkezdődik elhúztok 80 kilóméterre a bázistól és afk,kilogolsz be másik karival vele is ugyanezt megcsinálod,majd köv kari.Három karival így bemész akkor majdnem letelik az elsőnek a 10 perc amíg afkolni kell,ha gyorsan találsz partyt akkor 5 karival is mehet egyszerre.
    Majd vissza mész az első karival vele befejezed mirrort,át a kövre vele is befejezed és így tovább.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.18. 17:53:29
  • DrSoong
    Gáz az, hogy 5 karakterrel a mirror több, mint 1,5 óra... Nem dolgozó embernek találták ezt ki!
  • lammaer
    Ferengi kézikönyv, 13-as szabály
    link

Nyisd le az előzményt is....
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.05.18. 13:23:36
  • Raulblanco7
    Pl az r&d-n mindig rengeteget kaszáltam, azzal mindig megérte nagy tételben csinálni.

Még főnix előtt szereztem egy Bulwarkot valakitől, akkor az a pár darab volt még a játékban ami még maradt évekkel korábbról abból a 2 promóból, semmi több, főnix még hírben sem volt, a legritkább és legdrágább hajónak számított a bulwark, gyűjtői kincsnek.
    Valami visszatérő játékosnak volt egy és eladta valami 6-800 millióért, aprópénznek számított érte, 1-2 hónappal később kb (ha jól emlékszem) 5,3 milliárd ec-ért (de aztán lehet hogy csak 4,3 vagy 4,6 volt, évekkel ezelőtt történt) adtam tovább valakinek, aki gyaníthatóan valós pénzért adta tovább másvalakinek. Szerintem a mai napig a legdrágábban eladott hajó, de nyilván nincs ilyen hivatalos lista vagy rekord.

Lobi kristályokkal is jól jártam, amikor elkezdtem az egy évig csak nyitogatok és gyűjtöm a lobbi kristály hülyeséget, akkor még a lobis hajók csak 150-200 millióba kerültek, tehát annyit értek 900 lobi kristály, mire elértem a csúcsot és volt 110.000+ lobi kristályom, addigra 300 millió volt az ugyan ilyen hajó, tehát itt is majdnem megduplázódott közben a 110.000 lobi ec értéke.

Nagy bukta nyilván a nyitogatás volt mindig, amit termeltem a kereskedésekkel, annak a javát elvitte mindig a nyitogatás, emiatt nem tudnám utolérni soha Zeus-t akinek többszáz milliárd ec-je volt amikor nekem csak 40-50 :D Ő nem szerette a szerencsejátékot, szinte soha nem nyitogatott semmit, én pedig megállás nélkül folyton :)

Illetve az infinity bevezetésekor nem játszottam, nem is követtem a híreket, de volt az account bankomban pár tucat elég drága 200-tól 600-ig milliós hajó, amik mikor legközelebb beléptem már csak 100-200-akat értek, ott jó pár milliárd elment még a semmibe az értékvesztésükkel, ez van.

Kisebb bukták voltak egyéb felhalmozott cuccokkal, a plasmonic leach feldrágulásán felbátorodva gondoltam a következő ilyen értelmesebb konzolnál is ez lesz, az aceton assimilator volt, de lófaszt sem ment fel az ára, még lejjebb ment, fillérekért szabadultam meg attól a párszáz konzoltól amit felvásároltam. Párszáz milliót buktam rajta de nem volt tétel akkoriban.

A kulcs ára keveset mozog ahhoz, hogy keresni lehessen vele sokat. Nyersz rajta az 1-3 hónapos ingadozásán 5 max 10%-ot, nem olyan tétel amire megéri várni. Kulcsokat azért vettem, mert az ec-t nem lehetett 50 milliárdot a karaktereken tartani, ebben a legkönnyebb tárolni és hozzájutni gyorsan ha kell.

Most promó van, ha még van, passz, de nem hiszem hogy 1 hétig tartott. A pack ára lemegy, azt érdemes lehet vásárolni párat, mert ha vége a promónak akkor feljebb megy majd, most 15-16 körül lehet, de simán felmegy majd 20-25 közöttig pár héttel a promó vége után szerintem.
    Azon már a 16-20-as árkülönbséggel is lehet egy 25%-ot nyerni, most így belegondolva lehet én is este eladom a hajóimat, a maradék pénzem nagyja promó hajó packokban van és lehet veszek rajta packot.
    Crosis vagy valamelyik másik szerencsejátékfüggő úgyis felvásárolja majd a packokat hogy hajót nyisson, függetlenül attól hogy 16 vagy 20 millió darabja.

Vagy B verzió, most mivel doff pack promó van, ezerrel veszik és nyitják a promó packot, ilyenkor a doff packot eladják, mert úgyis tele vannak lilákkal már, tele van az ex doff packokkal és megy le és le az áruk, szóval olcsón fel lehet vásárolni.
    Júniusban kieg, szinte mindenki indít majd carda vagy jem karaktert, vagy még ilyen gamma toborzós event is lesz, akkor esetleg még több karakter, szinte biztos vagyok benne hogy a doff packokat venni fogják majd ezerrel az új karaktereknek, ott lehet hogy felmegy majd rendesen az áruk.
    Jobban belegondolva, lehet inkább fele-fele mindkettőbe fektetek.

Majd este ránézek mik az áraik.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.05.18. 12:53:42
  • Raulblanco7
    Csak akkor fogod tudni eldönteni ha csinálod és megtapasztalod, a kilépéssel nem.
    Nyilván ehhez kockáztatni kell, de én is kockáztattam pl valamennyit, amikor az első alkalommal az összes ec-met az akkori 5-6 milliárdot befektettem az r&d packokba, annyi ec-m sem marardt hogy 1 kulcsot vegyek, de végül megérte.
    Volt olyan is amin buktam, volt amin milliárdokat is, de ez ezzel jár.
  • Chak
    Mindig ez a bajom h nem tudom eldönteni mi érné meg még ha számolgatnék is. Mikor körbe nézek exchange-en, látom az aktuális árak, de mivel nem tudom h a jó, alacsony v magas ár, mindig elveszi a kedvem, és inkább kilépek. Pedig így sosem lesz meg a pár cucc amire gyűjtenék haha.
  • Raulblanco7
    Ha EC-re gondolsz, akkor passz. Promó + ez fene sem tudja mit művelt az árral, illetve messze van még az új kieg és az új box, addig lehet hogy lesz még egy akció, mondjuk a box előtti héten.

Ha zenre gondolsz, akkor promó packot jobban megéri ec-re váltani mint kulcsot, általában, nyilván nem árt utána számolni bevásárlás előtt.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.05.18. 09:52:05
  • Plata
    Lehet hogy itt visszaolvasva is megtalálod valamilyen formában,de nekem a játékban mondta el vagy privát üziben.
  • Orbancapitan
    Valahol itt le írta anno többször is keress itt ebben a fórumtémában a hozzászólásokban.
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.05.17. 23:58:23
  • Alanw
    Raul utmutatàsa itt a forumban valahol elérhető?
  • Plata
    Key ring bundle megéri.
    20 kulcs 1 ultimate up token és csak 1.9k zen.
    Asszem.
  • Chak
    15℅ off key meg keyring bundle flash sale van. Mit gondoltok érdemes ilyenkor venni kulcs? Később eladni nyereség vágyból lol
  • Raulblanco7
    Én is azzal kerestem a nagyját, csak nem napi szinten vacakoltam velük, hanem amikor promó volt akkor vettem több ezer darabot, 3-5-7000 packot, vártam addig amíg r&d even van, és akkor nyitottam ki őket, majd vártam addig amíg eltelt elég idő és visszamentek magasabbra az árak.
    Amikor r&d promó van akkor nagyon lement a pack ára, amikor r&d event van akkor több esik ha kinyitod, és nyilván ha ezek után eleget vársz, jókor eladva, akkor kapod érte a legtöbb pénzt.
    Lehet naponta nyitogatni és eladni is, de korlátozott a készlet ami rendelkezésre áll.

Promó alatt szinte végtelen van, bár sokszor nyitottam is mert nem lett volna elég csak venni, kinyitottam az egyik promó alatt kb 2000 packot, és viszonylag jól is estek a hajók, kb 100 millió minuszban zártam velük, de az lófasz 2000 r&d pack nyereségéhez képest szóval bőven megérte.

Csak az elsőnél számoltam össze az eredményt, akkor kb 5-6 milliárd ec-m volt amikor elsőre csináltam ilyen nagy tételben, és miután eladtam mindent 12-13 körül jött be szóval duplázta a befektetett ec-t, utána már túl sok volt hogy számoljam.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.05.17. 11:22:34
  • Raulblanco7
    Nem rossz az, nekem az első év vége körül 600 volt az egyenleg, az 5-6. év után 40-50 milliárd között, ott már nehéz volt számon tartani :)
    Kereskedj tovább és jön az majd egyre könnyebben és gyorsabban.
  • Plata
    Pont azzal.de az sok éve volt,később sulibánból volt pénzem.
    Sulibán rengeteg pénzt hozott,ráadásul még dolgozni sem kell érte.
  • Bozi_Vilag
    Ja oké. Amúgy hogy csináltad? Érdekel a tanács, ha meg tudod adni (Az R&D packokkal szórakozom mostanában leginkább)
  • Plata
    Én rohadt sok sulibán doffot elcseréltem.
    Dosi wadi vagy keramma bartenderre vadásztam sokat.