• Raulblanco7
    Én is azzal kerestem a nagyját, csak nem napi szinten vacakoltam velük, hanem amikor promó volt akkor vettem több ezer darabot, 3-5-7000 packot, vártam addig amíg r&d even van, és akkor nyitottam ki őket, majd vártam addig amíg eltelt elég idő és visszamentek magasabbra az árak.
    Amikor r&d promó van akkor nagyon lement a pack ára, amikor r&d event van akkor több esik ha kinyitod, és nyilván ha ezek után eleget vársz, jókor eladva, akkor kapod érte a legtöbb pénzt.
    Lehet naponta nyitogatni és eladni is, de korlátozott a készlet ami rendelkezésre áll.

Promó alatt szinte végtelen van, bár sokszor nyitottam is mert nem lett volna elég csak venni, kinyitottam az egyik promó alatt kb 2000 packot, és viszonylag jól is estek a hajók, kb 100 millió minuszban zártam velük, de az lófasz 2000 r&d pack nyereségéhez képest szóval bőven megérte.

Csak az elsőnél számoltam össze az eredményt, akkor kb 5-6 milliárd ec-m volt amikor elsőre csináltam ilyen nagy tételben, és miután eladtam mindent 12-13 körül jött be szóval duplázta a befektetett ec-t, utána már túl sok volt hogy számoljam.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.05.17. 11:22:34