50272
  • Raulblanco7
    Nekem tetszik akkor is ha van benne, akkor is ha nem. Zsivány egyes nagyon király volt, ez nincs olyan jó, de nekem tetszett annyira hogy még egyszer megnézzem legalább a moziban.

Mostanság kezdtem elkezdeni olvasni az SW legenda könyveket, főleg Timothy Zahn-tól, az elmúlt 1 hónapban rendeltem kb egy tucat könyvet.

A legnagyobb kedvencem a Hűség és a Válaszutak voltak, új remény után játszódva egy csapat dezertőr rohamosztagosról szólnak főként.
    Az király lenne ha megfilmesítenék, nagyon jó a történet, vannak benne lázadók, Han, Chewie, Leia, Luke, illetve túloldalon Mara, Császár, Vader, Thrawn, szerethető rohamosztagosok akik nem csak ostoba béna gyilkológépek, ismeretlen régióból érkező harmadik fél mint hódító hadúr és a flottája, csempészek, kalózok, alvilág. Zseniális könyvek mind a kettő, eszméletlen jó filmeket lehetne belőle csinálni.

Mondjuk Mara még nem canon de őt helyettesíteni lehet egy új szereplővel azonos poszton / feladatkörben legrosszabb esetben is.
  • Chak
    Nekem pont az jön be az ilyen spinoff filmekben h nincsenek benne varázslók, sem semmi ilyesmi, csak a SW scifi részével/benne játszódik. Solo-t még nem láttam csak a coop-ot. Vicceltem persze, de a Rouge One tetszett, új film még nem láttam. A last jediben pedig ahogy Luke-ot elfújta a szél, inkább nem reagálok. Főleg h SW világa igen távol áll tőlem. Nekem fura film volt. Ahogy elnéztem a Solo trailereket, ez is olyan filmnek tűnik amivel jobban belemélyedhetnek az sw univerzum életébe. :D

Az mondjuk gáz h pár helyen jól lehúzták, de mivel imdb pontozásra sosem adtam, így az ilyen kritikás cikkekre sem hagyatkozom. Pártatlanul úgysem tud egyik sem írni.
  • Raulblanco7
    Én is kicsit aggódtam, de ahogy a player.hu-s kritika is írta, ha nincs nagy elvárás, nem fog csalódni az ember.
  • Plata
    Úgy döntöttem én is hogy le van szarva,ha bugos ez a fos az nem az én hibám.
    De azért elsőre megint a frászt hozta rám ez a szar.
    Egyből az jutott eszembe hogy ezért most tuti bannolnak.
  • Plata
    Én kíváncsi vagyok rá.
    Csak amiket mondtak róla kicsit elvette a kedvem.
  • Raulblanco7
    Hülyeség, nyilván utálni kell a filmet mert disney, de ezen kívül semmi gond nincs vele.

Unalmasnak semmiképpen nem nevezném, végig érdekes volt.
    A fiatal sráccal semmi gond nincs azon kívül hogy ő nem Harrison Ford, de ezért hibáztatni hülyeség.
    Ez egy alvilági körökben játszódó film, szóval nincs tele Jedikkel meg birodalmiakkal, ez valamennyire elvehet a Star Wars érzésből, de nekem egy pillanatig sem jelentett gondot ez, attól még teljesen élvezhető film volt.
    Carlissian jó volt, persze hogy az egyetlen szereplő akit dicsér a nemzetközi sajtó, mert feka a srác és manapság feketéket nagyon nem illik lehúzni, egyébként nekem ő tetszett a legkevésbé, néha átment kicsit ripacsba a karaktere.

Az is tény hogy megváltoztattak egy két dolgot, teljesen más a Kessel futam sztorija mint ami a könyvek szerint volt, de mára azok legendák, és az a canon amit a disney csinál, ez van, levonni nem von le semmit a film értékeiből, külön kell kezelni a régi könyveket és az új filmeket.

Illetve mondom, nekem tetszettek az eddigi filmek is, ez is, tény hogy ezt tartom az eddigi 4-ből a legkevésbé jónak, de még így is teljesen korrekt vállalható film ahhoz képest, hogy mennyire lehúzták és mennyi gond volt vele a forgatások alatt, akinek tetszettek az új filmek, annak tetszeni fog ez is, akinek nem, annak nyilván ez sem, ahogy soha semmi amit bármikor is ki fognak még adni :)
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.05.25. 13:08:59
  • Chak
    Szerintem se foglalkozz ezzel. Ők sem teszik.
  • Plata
    Asszem az lesz,tojok rá.
    Másik a Solo film,terveztem megnézni,csak valamelyik hétvégén.
    De aki látta azt mondta hogy szar,unalmas középszerű béna film.
    Ha nem lenne benne Sw zene meg Csubakka akkor nem is lehetne tudni hogy ez most SW film.
    Maga a címszereplő meg egy nulla juli,csak Calrissian jó az egész filmben,vagy Csubakka,mert ő sosem mond semmit.
  • Raulblanco7
    Én úgy szarnám le ahogy van, de te tudod.

Egyéb, Solo film egész korrekt lett, nyilván nekem az eddigiek is tetszettek, ez is tudtam hogy tetszeni fog, és nincs is vele semmi gond, bár a végén feltűnő szereplő megkevert kicsit hogy időrendben akkor végül mikor is volt a film, de aztán helyretettem hogy pár évvel a 4. rész előtt kell lennie.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.05.25. 11:37:53
  • Plata
    HÚÚ és nagyon húúú.
    Én elhiszem hogy új kieg jön meg egyéb baromság.
    De most nagyon beszartam.
    A kedvenc vesta-s karimnak nem 1 nem 3 hanem 7 spec pont jött basszátok meg.
    Hát ha ezért nem basznak meg akkor semmiért.
    De nem is csináltam semmit csak admiztam a kurva életbe.
    Ilyenkor még is mi az isten faszát lehet csinálni?
    Írjak supportnak,vagy ne mert talán nem veszik észre,
    vagy ha nem írok azért basznak meg mert nem írtam?
    Most még is mi az istent lehet csinálni?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.25. 10:55:18
  • Chak
    Ja, ilyen feltételek mellett attól tartok elmarad.. xD
  • Plata
    Már ha lesz szerver.
  • Chak
    5.-én jön Győzelem az élet! pecs. Egy napra rá meg indul gamma recruit. Már ha nem lesz karbantartás haha.
  • Bozi_Vilag
    Lehet.
    Minden esetre rákérdezek facen, hátha
  • Plata
    Passz.
    Az majd talán services sale alkalmával.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.24. 20:12:29
  • Bozi_Vilag
    Köszi, jó lesz bevásárolni :D
    Amúgy az Elite Starter Packra miért nem vonatkozik?
    Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.05.24. 20:02:04
  • Plata
    20%-os pack sale.
  • Orbancapitan
    jah bug illetve dugók alakulhatnak ki és persze plusz munka lenne megcsinálni ezért szúrt be a cryptic egy teleport scriptet
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.05.24. 11:47:18
  • Plata
    Ez vót má?
  • DrSoong
    Lejött nehezen a 11GB tegnap. Hogy milyen kics lett ez a DS9... Van egy csigalépcső az emeletre ami föl és lefelé is használhatatlan.
  • Kotomicuki
    Biza, onnan lehet előszedni - én is keresgéltem, de nem a repu'-nál volt!
  • Chak
    Igen, a reclaim fül alatt van.
  • HengerR
    Ki lehet venni a dili store-ban a Reclaim fület használva.
  • Plata
    Asszem repu fül,event,weekend event.
  • TTSS
    Ezt a mirror eventes torpedót tuti ki lehet venni másik karival az accon? Piszokul nem találom, hol kellene. Vagy nagyon hülye vagyok, vagy félreértettem a dolgot, hogy acc szintű lesz... (Igen, egy karival megcsináltam s azzal ki is vettem)
  • Plata
    Új cuccokkal bővül a Gamma vanguard pack.
    Megint főnix.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.23. 19:15:21
  • DrSoong
    Elkezdtem tölteni a triblit, 11GB. Elég gyenge a szerver 10-30 Mbps-al jön nekem meg 120 Mbps a kapcsolat.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.05.23. 19:11:36
  • Plata
    Tribblin zenes hajót nem lehet kiszedni semmiképp,akkor sem ha megvan neked.
  • Plata
    A romulán igen mostmár.
    De a lekvár az asszem csak lekvár hajót.
    Majd köv frakció előtt nekik is berakják talán. XD
  • Orbancapitan
    én is úgy tudom de szerintem nincs összefüggés azzal hogy a tribble-n off a zenstore
  • Orbancapitan
    am elvileg tudd ha frakciót választ
  • Plata
    Sima T5 most is jár.
    De azzal nem érsz semmit.
    40-es szinten jár T5.
    De elvileg 61-es szinten zenes jár.
  • DrSoong
    Nem írtam, hogy zenes!
  • Bozi_Vilag
    Elvileg igen
  • Plata
    50-es szinten ingyen zenes?
    Gondold át annak nincs értelme.
    Akkor minek lenne fizetős hajó.
  • Plata
    De jem hadar nem tud fed vagy klingon t5-öt használni.
    Roma fed vagy klingon tud kivenni ha jól tudom.
  • DrSoong
    Szerintem ott kellene kezdeniük, hogy 50-es szinten is van egy free hajó és utána a 61...
  • Orbancapitan
    nem úgy volt hogy a t5-sök közul választhatunk egyet
  • Orbancapitan
    srácok 61-es szinten csak sima t5-ös hajót kapunk nem zenest most nézzem ezt a tribbli-n bár igaz hogy ott nem megy a zen store de szerintem nem függ össze
  • Plata
    Kipróbáltam én is lekvárt.
    Sci kari,na persze bug ship.
    Skillezése nem az igazi.Doffja nincs.
    Ami viszont meglepett,a hajóválasztóban ott van a T6 Vanguard carrier,az egy igazi sci carrier.
    Kár hogy nem lehet kipróbálni.De nagyon várom már hogy ki jöjjön.
    Fedes lettem vele.