50265
-
Plata #28723 Ha kijön rendes szerverre én majd akkor tesztelem.
Tesztre már nem jár jutalom S8 óta. -
DrSoong #28722 Az S15 még nagyon gyerekcipőben jár a triblin. Én pl. nem tudok berakni a hajóba boffokat, mert nincs hova.
-
Orbancapitan #28721 de már a fed oldalon elérhető dozana a testcuccok konzolnál felhuzátok magatokat 65-ös-re és megnézitek -
Orbancapitan #28720 de igen plata biztosan :) -
Daeus89 #28719 nekem hajógyárba még t6-ot is fel dobta nem csak t5 öt liveon pl románál csak roma hajók vannak így t6 is lesz de amúgy no para lesz neki vagy 60 hajó induláskor klingon oldalt senki nem választja
-
Orbancapitan #28718 T5-ig biztos a dolog T6-t Majd az élő szerveren meglátjuk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://i.imgur.com/AEIxc5v.png
https://i.imgur.com/BEef688.png
https://i.imgur.com/YXAQBEp.png
https://i.imgur.com/EzjV22P.png
https://i.imgur.com/la2Z5Lw.png
https://i.imgur.com/ryibEDj.png
-
Orbancapitan #28717 akkor figyeljetek pl-nak tettem be egy t5-ös defi-t t6-osok nem elérhetőek a zen store miatt -
Plata #28716 De miután fedet választottam.elmentem a hajógyárba nekem csak lekvár hajó volt t5 és T6,flet hajó sem volt elérhető,de az még a legelső nap volt. -
Orbancapitan #28715 de még az elején nézted mikor nem választotál frakciót? -
Plata #28714 Jah hajógyárban néztem nem store. -
Plata #28713 Fed jem karim van tribblin.
Annak csak lekvár hajó volt storeban.
És csak t5 t6.
Még elsőnap néztem.
-
Orbancapitan #28712 mert mind dilibe kerül és a zenes meg ott nincs mert zen store ha nem a kdf-et választod frakcióként esélytelen hogy megnézd mivel a dozana klingon űrben van -
Plata #28711 Voltam tribblin,nincs neki semmije,azok a hajók is zárolva voltak amik megvannak holodecken. -
Daeus89 #28710 szerintem ha felmész triblire ott lelövi a poént és lesz hajója ... t4 ig tuti frakciós (fed/klingon) meglesz neki plusz kompok ....de amúgy spoiler megkapja t6 ot is triblin ez van és még a eventes hajókat nem is említem meg boxosokat stb ... +temporal 3 hajó meg lukari bumerángbanánhibrid szóval miért is lesz nehéz ?:D
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2018.05.26. 12:34:34 -
Chak #28709 Remélhetőleg majd jemy arc is hozzá férhet a választott frakciója hajóihoz. Ha T6 nem is, de rem T5ig legalább. Nem is emlékszem infokra ezzel kapcsolatban. Max jól meglepődünk 5.-én. Vagy egy héttel azutan ha már lesz server. Ahahaha.. -
Chak #28708 Romulan naboknál is azt birom h warbirdekkel csapathatom. A választott frakció hajói meg admyba jól jön az nem vitás. -
Chak #28707 Ja, értem amit mondasz. -
Plata #28706 Lekvár karival lesz majd rossz admiraltyt húzni,nem nagyon lesz hajója. -
Bozi_Vilag #28705 Alapból szerintem is, de azért a romulánoknál jó lesz ez, hogy mehetnek klingon és fed hajókkal is -
Plata #28704 Ma tök laza endeavor küldi van,dabozni kell,na persze amilyen könnyű a küldi,olyan pocsék a jutalom.
Repu mark kellett volna,pénz jött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.05.26. 10:55:28 -
Plata #28703 Tudod mi jutott eszembe?
Ha a klingonoknak ki lehet majd venni t6 vanguard carriert,az rohadt durva lesz.
Fed oldalon nem fog izgatni,de klingon oldalon az a hajó klingon hangárokkal beszarás lesz.
Feltéve ha tehetek bele klingon hangárt.Régi lekvárba lehet tenni. -
Plata #28702 Nem azért mondtam mert nekem tetszene.
Csak nekem ez jött le.
Hülyén nézne ki ha fed karik klingon hajókkal mászkálnának.
-
lammaer #28701 Hát az jól bekavarna a konzolok elérhetőségére... -
Chak #28700 Remélem nem. Lehet egyedül vagyok ezzel, de nálam alap h minden frakció a saját hajóival járjon ne ilyen összekevert minden mindenkivel katyvasz legyen. -
Plata #28699 Elég fura.
Még a végén fed hajót lehet klingonra unlockolni és fordítva. -
Chak #28698 Szerintem ez csak a Dominion verdáknál van vagy lesz jelen, h account unlockolja őket. Ami nekem furcsa mert bámelyik store hajó account unlock volt eddig is. Persze ha ez az új unlock cross-fraction akkor mindjárt más. Nem vágom. -
Plata #28697 Úgy látszik szint emeléssel hajó mastery is nől,de a régieknek is? -
Chak #28696 Aham, ilyen sem volt még eddig. -
Plata #28695 Látod hogy ha T6 mastery-t elérik akkor elérhetővé válnak bármelyik frakciónak?
Durva. -
Chak #28694 Kirakták a Dominion és a Kanál Unió hajók statjailt blogot.
link
-
Plata #28693 Bazz,én újra nem kezdeném a játékot,ha újra kéne kezdenem és vissza szeretném szerezni azt amim most van az szerintem lehetetlenség lenne.Egyrészt ott van az összes eventes hajó és egyéb szarság.Meg annyi zent összeszedni ami ahhoz kellene hogy újra meg legyen az összes hajó meg egyéb szar.
Amikor megláttam hogy szintlépés és nem egy hanem hét spec pontom lett,pedig kétnapja ellenőriztem és nem volt,akkor a frász kerülgetett.
De hogy nem vesznek észre egy ilyen hibát?vagy senki nem jelenti mert élvezik az ingyen spec pontot?
Az a baj nem is tudok angolul,ha írok nekik fordítóval az tuti elbaszott szöveg lenne.
Valamelyik nap kaptam tőlük egy mailt,azt kitöltöttem fordítóval és beírtam nekik hogy kibaszottul berakhatnának már egy kurva T6 karfiolt.
-
Plata #28692 Nekem sok K. J. Anderson,Dave Wolverton könyvem van,meg még Timothy Zahn is.
De már jó régiek.
Sőt valahol egy rahedli régi Star Wars képregény,van pár ami a 4 és 5 közt játszódik,van ami a 6 után. -
lammaer #28691 Én észre sem veszem az ilyesmit :)
Ne parázzál már ennyit :P -
Raulblanco7 #28690 Nekem tetszik akkor is ha van benne, akkor is ha nem. Zsivány egyes nagyon király volt, ez nincs olyan jó, de nekem tetszett annyira hogy még egyszer megnézzem legalább a moziban.
Mostanság kezdtem elkezdeni olvasni az SW legenda könyveket, főleg Timothy Zahn-tól, az elmúlt 1 hónapban rendeltem kb egy tucat könyvet.
A legnagyobb kedvencem a Hűség és a Válaszutak voltak, új remény után játszódva egy csapat dezertőr rohamosztagosról szólnak főként.
Az király lenne ha megfilmesítenék, nagyon jó a történet, vannak benne lázadók, Han, Chewie, Leia, Luke, illetve túloldalon Mara, Császár, Vader, Thrawn, szerethető rohamosztagosok akik nem csak ostoba béna gyilkológépek, ismeretlen régióból érkező harmadik fél mint hódító hadúr és a flottája, csempészek, kalózok, alvilág. Zseniális könyvek mind a kettő, eszméletlen jó filmeket lehetne belőle csinálni.
Mondjuk Mara még nem canon de őt helyettesíteni lehet egy új szereplővel azonos poszton / feladatkörben legrosszabb esetben is. -
Chak #28689 Nekem pont az jön be az ilyen spinoff filmekben h nincsenek benne varázslók, sem semmi ilyesmi, csak a SW scifi részével/benne játszódik. Solo-t még nem láttam csak a coop-ot. Vicceltem persze, de a Rouge One tetszett, új film még nem láttam. A last jediben pedig ahogy Luke-ot elfújta a szél, inkább nem reagálok. Főleg h SW világa igen távol áll tőlem. Nekem fura film volt. Ahogy elnéztem a Solo trailereket, ez is olyan filmnek tűnik amivel jobban belemélyedhetnek az sw univerzum életébe. :D
Az mondjuk gáz h pár helyen jól lehúzták, de mivel imdb pontozásra sosem adtam, így az ilyen kritikás cikkekre sem hagyatkozom. Pártatlanul úgysem tud egyik sem írni. -
Raulblanco7 #28688 Én is kicsit aggódtam, de ahogy a player.hu-s kritika is írta, ha nincs nagy elvárás, nem fog csalódni az ember. -
Plata #28687 Úgy döntöttem én is hogy le van szarva,ha bugos ez a fos az nem az én hibám.
De azért elsőre megint a frászt hozta rám ez a szar.
Egyből az jutott eszembe hogy ezért most tuti bannolnak. -
Plata #28686 Én kíváncsi vagyok rá.
Csak amiket mondtak róla kicsit elvette a kedvem.
-
Raulblanco7 #28685 Hülyeség, nyilván utálni kell a filmet mert disney, de ezen kívül semmi gond nincs vele.
Unalmasnak semmiképpen nem nevezném, végig érdekes volt.
A fiatal sráccal semmi gond nincs azon kívül hogy ő nem Harrison Ford, de ezért hibáztatni hülyeség.
Ez egy alvilági körökben játszódó film, szóval nincs tele Jedikkel meg birodalmiakkal, ez valamennyire elvehet a Star Wars érzésből, de nekem egy pillanatig sem jelentett gondot ez, attól még teljesen élvezhető film volt.
Carlissian jó volt, persze hogy az egyetlen szereplő akit dicsér a nemzetközi sajtó, mert feka a srác és manapság feketéket nagyon nem illik lehúzni, egyébként nekem ő tetszett a legkevésbé, néha átment kicsit ripacsba a karaktere.
Az is tény hogy megváltoztattak egy két dolgot, teljesen más a Kessel futam sztorija mint ami a könyvek szerint volt, de mára azok legendák, és az a canon amit a disney csinál, ez van, levonni nem von le semmit a film értékeiből, külön kell kezelni a régi könyveket és az új filmeket.
Illetve mondom, nekem tetszettek az eddigi filmek is, ez is, tény hogy ezt tartom az eddigi 4-ből a legkevésbé jónak, de még így is teljesen korrekt vállalható film ahhoz képest, hogy mennyire lehúzták és mennyi gond volt vele a forgatások alatt, akinek tetszettek az új filmek, annak tetszeni fog ez is, akinek nem, annak nyilván ez sem, ahogy soha semmi amit bármikor is ki fognak még adni :)
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.05.25. 13:08:59 -
Chak #28684 Szerintem se foglalkozz ezzel. Ők sem teszik.