50240
  • Orbancapitan
    Jah :DDD
    sajna h már nem a sto közösség tagja pedig jó fej segítőkész volt emlékszem mikor a klingonomnál bebugolt egy küldi harmincszor nagyobb szintű mobok spawnoltak le és nagy nehezen le nyomtuk őket. kérdeztem hogy miért nem használ god módot mint a többiek válasz: mi abban a móka? mondom oké ha ráérsz :DDDD
  • Chak
    Ő már egy másik cégnél postolgat serényen.

• Orbancapitan
    jah LaughingTrendy mindig postolt az ilyen események után twitteren mikor még a sto projekten dolgozott :DD
  • Chak
    Dehát nem is én vagyok a Cryptic fejese.. pedig biztos jók lehetnek a céges bulik egy-egy promo pack akció után xD
  • Plata
    Én igen is követelek,követelem azt a rohadt T6 Karfiolt máááá.
  • Chak
    Ezt a követeli ki magának egy sorozatot annyira nevetséges h már reagálni sincs erőm rá. Maradjunk annyiban h a színészeket felkérik a studiók, vagy bőszen járnak a castingokra, és nem ők mennek az asztalt verni.
    Mintha bemennél a főnöködhöz és vernéd az asztal h pedig én akkor is követelek ezt meg azt. Megpróbálni persze meg lehet. Csak aztán ha megmutatják merre a kijárat, akkor senki se csodálkozzon. Követeli.. omfg.

• Chak
    Na megtaláltam ezt a cikket, valóban azt sugallja h előzményes a téma. Aztán megnéztem a belinkelt hivatkozást amiről átvették a cikk.

1. "A mellékszál azt járná körül, hogy mi történt Yeoh karakterével, még mielőtt elfoglalta volna a helyét a hídon."
    2. "The spin-off will reportedly be a prequel-of-sorts, delving into Georgiou’s pre-emperor days as a member of the Starfleet’s black-ops shadow organization. "

Ez a 2 mondat azomban nem egymás fordításai. A magyar cikk a föderációs Georgiouról beszél, míg az eredeti angol pedig a mirror universumosról. Nem sokat árul el ez a mondat sem csak h mirror Georgiou a szekció tagjaként valamilyen formában felidézi majd h mi történt vele mielőtt még császárnő lett belőle. első hallásra a hegylakó féle visszaemlékezős jelenetek jutnak erről az eszembe. A többi külföldi cikk semmi ilyet nem ír. Szal' most bármi lehet, és semmi.
    Na jó inkább megyek dolgozni, annak legalább van haszna.

:DD

• Plata
    Ha hallok valami pletykát azt megosztom.
    Oszt vagy be jön vagy nem.
    Charon is félig bejött.
    Enterprise-ra leszek most kíváncsi.
    Azt zenesnek mondják.
    De szerintem promós lesz.
  • Kotomicuki
    Azé' ne túlozzunk!
    Freddie Prinze Jr. 24 volt, amikor véget intett a tini-filmeknek és egyben a "karrierjének". A főszereplő partnernői sosem voltak 20-nál többek, maximum a horror 2. részében, de ott is csak azért, mert az egy folytatás volt. Tehát, az a 10-15 éved jó lesz 5-nek(ejtsd: ötnek) is - nőknél!
    Sz'al, 30 évesen egy korai 20-ast (10 év korkülönbséget) HIHETŐEN eljátszani már-már a lehetetlen kategória - nőknél különösen. Persze, ahogy toljuk ki a korhatárt, úgy nő a lehetősége, hogy azt egy még kicsit idősebb is eljátszhassa. De akármilyen jól is tartja magát az 56 évesetek, ahhoz azért már eléggé viharvert (smink nélkül), hogy a kapitányi évei előtti önmagát is hitelesen lehozhassa.
    ...és nem a maszkmesterek remekművében szeretnék gyönyörködni, ha azt a filmsorozatot nézem - de, mivel Trek uú nem sok lesz benne, ezért másban meg nem is nagyon lehetne...
    Tehát, már eleve felejtős lesz!

Egyébiránt én azon "pörögtem" (különösen föl), hogy az amúgy sem kiugróan magas szintű alakítást még egy sorozattal honorálják, ill. hogy ha ez a nőszemély ilyen ráhatással bír a ST-ügyekben rábólintókra, hogy ő követeli ki a sorozatot, akkor ott nincs minden rendben.

Plata meg sohasem hazudik, ST ügyekben meg különösen nem! ;)
  • DrSoong
    Én is így értelmeztem, több helyről is.
  • Plata
    Megpróbálhatom megkeresni a cikket,de abban nem ez volt.

"A Discovery női kapitánya ott lesz, ahová még ember nem merészkedett.

A Star Trek: Discovery kapitánynőjének megszemélyesítője olyan szépen hasít – például őt láthattuk a Crazy Rich Asiansben is, anyukaként – hogy a három, tervezett sci-fi spin-off sorozatból egyet már meg is csípett.
    Már tavaly novemberben felröppent, hogy Michelle Yeoh önálló műsort kap, ám a CBS All Access streamelő oldala csak most bólintott rá véglegesen a projektre.
    Philippa Georgiou kapitányt még az első szezonban iktatták ki, majd később visszatért – egy tüköruniverzum jóvoltából. A mellékszál azt járná körül, hogy mi történt Yeoh karakterével, még mielőtt elfoglalta volna a helyét a hídon.
    Más csillagflottás témák is elérhetőek lesznek a csatornán: a Picard kapiány fémjelezte széria mellett a Star Trek: Lower Decks című animációs vígjáték is itt megy majd, melyet a Rick és Morty mögött álló írók egyike jegyez, teszi hozzá az Uproxx."
    Másikat nem találom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.17. 12:04:04
  • Chak
    A neten átolvastam 3-4 cikket, egyik sem utalt semmi ilyesmire.

"The CBS plan would be for Yeoh to play her Emperor Georgiou character, in her capacity as an operative for Section 31."

Ilyeneket ír pl a trekmovie.com-os cikk. Ez alapján tök egyértelmű h a tükrös császárnőből lesz a titkos ügynök.

Azt hiszem ma indul a Discovery S2, amiben állítólag a section 31 komolyabban részt fog venni. Már mint az évad storyjában.
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2019.01.17. 12:00:09
  • Plata
    Én úgy tudom nem mirror lesz,sima discoverys.
    Még hozzá a csaj korai éveiről mielőtt kapitány lett volna.
  • Chak
    Csak azt nem értem honnan szeded h egy 30as években járó karaktert akar eljátszani? Akár hogy is nézem, de sehol nem szerepel ilyet. Discovery s2ben a section31 besorozza a tükrös Georgiou-t. Ha valaha is elkészül a section 31 spinoff akkor nyilvánvalóan ez a karakter fog tovább menni ott is. Ergo semmilyen 30 éves nincs. Így nem vágom mi a bajod. Azt sem vágom h miért kéne 50 évesnek 50 éves karaktereket eljátszania. Mióta hollywood létezik, 30 évesek játszanak az összes tini, ás vígjátékokban 10-15 évvel fiatalabb karaktereket. Még sem pörög ezen senki. Az meg h kapásból máglyára vetsz valakit mert hallasz valami pletykát(és az nem fér bele a világ nézetedbe), amit rögtön készpénznek veszel, az sem a legjobb irány ezt elhiheted.

A másik része tök érthető, a mai generációnak gyártják tömegével az ilyen termékeket. Nem kell már sem mélygondolat, sem semmi. Elég a cg és h töcsköljenek hangosan, és már kész is a siker. Ez a mai világ. Cbs és az alvállakozói meg csak ezt a réteget szolgálja ki. Hogy ez jól van-e így? Természetesen nem. Ma már ha ezeket a kritikákat meg ha felhozod, te leszel a szarszemétszaralak aki nem st fan csak egy tróger. Mind ezt a nagy pc nevében ami elkorcsosította a társadalmat. Olyan a jelenlegi világ h pont az ST eredeti mondanivalójára lenne ismét szüksége. Erre meg pont az ellenkezője van folyamatban. A pozitívumot negatívumra cserélik benne h beleférjen a mainstream termékek sorába. Ez a szép új világ.
    Na jó inkább szúszá, és písz :D

• Kotomicuki
    Upsz, elírtam: nem 52, hanem >56 éves a sorozat fő bögyös-dögös karakterét magának akaró...
  • Kotomicuki
    Hozzászólnék, ha már pár mondatomat ily művészien felkaroltad!

Elhangzott a magunkba tekintés fontossága és má' megin' attól a k...a fától az erdő akadálytalan megnemszemlélhetősége...
    ...Sajnálom, de nem tudok pozitív véleménnyel lenni egy olyan 52 éves, magát nőnek tartóról, aki még csak ez után AKARJA eljátszani az ő 30-as éveit és feltehetően dögösen domborítani közben, ami a 30-asok sajátja és NEKIK még jól is állhat. Egyszerűen nem illik ilyet csinálni, ill. ezt az érzést túlzásba vinni, mert az már orvosi kóreset kategória - mer'hogy ez is az önmagába-révedés hiányát (is) mutatja. 52 évesen a korosztályának megfelelő szerepkörök felé kellene orientálódnia. Bár, ha mégis megcsinálják, akkor hatalmas gratuláció a sminkeseknek, maszkmestereknek és a számítógépes képkocka-alkotóknak, de Trek-érzésre, ezekkel együtt sem számítanék!
    Az a 70 éves közelebb van a 80-hoz, mint a 70-hez és bárhogy is nézem, az már arra félé is a statisztikai (igennagy)átlag fölötti érték, tehát, matematikailag és vulkáni logikával is, benne van a pakliban... De, inkább azt kívánom, hogy a 90.-en rophassa az akkor még csak 62 éves és "dögös" Jeri Ryan-el - mindenesetre nem lennék a biztonsági szolgálat helyében, aminek az utóbbira gerjedő deviánsokat kéne távol tartania az eseménytől.

Ja, és a fa!
    ST címszó alatt én ahhoz szoktam hozzá, hogy a történet lehet mélyenszántó, nagyon is elgondolkodtató akár, jól kidolgozott és érdekes karakterekkel, amit ha 2 órásra dolgoznak ki, akkor akár Oscar-esélyes is lehetne - különösen a mai felhozatalban.
    Nos, ezekből egyre kevesebbet vélek felfedezni a VOY után elkészültekben: már az ENT-ben is támadt hiányérzetem, nemhogy, ami aztán jött...
    Lehet, hogy most a legjobbak a maszkosok és a számítógépes rásegítéssel az "animátorok", de ez nem töltheti ki, vagy feledhedteti a történet és a szereplők/karakterek silányságával keletkező űrt. Lehet, hogy az újabbak tökéletesen beleillenek a mai kor látványvilágába, de ezen kívül már nemigen adnak hozzá semmit sem a Trek-es érzéshez, ami bennem hiányérzetet kelt - és inkább ez marad meg bennem, mint a "csodálatos" látványvilág!

...és én is köszönöm!

...

- Panaszkodtam a fejadagokra és magánzárkába raktak.
    - Értem! Találkozott valakivel ezalatt?
    - Egyedül voltam.
    - Ez egész biztos?
    - Várjunk csak! ...őőő... Átgondolom! Egyedül voltam a magánzárkámban? Igen! Egyedül voltam!
    (Dr. Bashir és Sloan - DS9 s06e18)

• _RAYEN_
    Plata, tesztszerveren csak 1 karival tudod megcsinálni mind a 3 fokozatot és azt is 16 óránként. Hiába cseréltem karit, másikon nem voltak új endevor küldik. A számláló 16 óráról kezdett visszafele számolni. Ezek nem fix számok, mivel tesztszerver, biztos változtatni fognak rajta.
  • Plata
    Szerencsére account wide,annyi karival tolhatod amennyivel akarod.
    Vagy amennyihez van türelmed.
  • _RAYEN_
    2 év xd, akkor biztos több karival lehet majd tolni, ahogy mondtad Plata.
  • Plata
    Igen a reroll token új küldit ad.
    Lesz sok szopatós küldi.
    Ezekhez a küldikhez a hajódat kb 4 óránként át kéne fegyverezni,hogy legyen rajta mindenfajta fegyver.
    Tetryon,ap,phaser satubbi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.17. 08:48:35
  • Plata
    Könnyű küldi:620 pont.
    Közepes.3200 pont
    Nehéz:8000 pont
    Univerzális:400 pont.
    20000 pont 1 perk.Ha egy karival folyamatosan tolod talán 2 év.
    Twitch tv-n volt róla szó.
  • _RAYEN_
    Az új személyi endevor rendszerrel kapcsolatban: elleszünk vele egy ideig, úgy pár hónapig, mirre kinyomjuk mind a 30-at 50%-ig. Ha jól hallottam, akkor 1 ponttal 5%-ot tudsz rányomni valamelyikre. Napi szinten 1-2 pont fog összejönni és 30 tulajdonságot kell kirakni fullra. Account wideos lesz és jobb felül kapunk vele reroll tokent is. Ez pontosan mirre való? gyorsan befejezni vagy új endevor küldit kérni?
  • Plata
    Ha négyóránként jön új personal küldi az nem vészes.
    Csak kell sok alt kari és kész.
    Azt nem tudom mennyi lehet a max karakter STO-ban.
    Tudom hogy WoW-ban egy szerveren max 18 kari és összesen 50.
    Mert ki van írva,de STO-ban nem láttam ilyet.
    És már több mint 40 karim van.
  • Orbancapitan

ezt csak itt hagyom
  • Chak
    Majd jól ellopom mind muhaha
  • Plata
    Engem nem zavarnak,csak gondoltam tán elfelejtetted hogy a bankban ott vannak a hajóid.
    Az a te cuccod én nem adom el.
  • Raulblanco7
    engem nem zavarnak ott, ha téged igen, add el nyugodtan :D
  • Plata
    Zsíír,akkor tuti nyerek mert én hamar kész voltam vele.
  • Chak
    Verseny? Ahogy én haladtam a gamma karival is, kb fél év volt mire kész lett mindegyik recruit feladata. :DD
  • Plata
    Mit szónál egy versenyhez?
    Vesenyezzünk kinek lesz hamarabb fullos endeavour.
    Na akkor kiderült mi adja a prolonged torpedót.
    Hogy tuti én nyerjek majd jól kiváltom zenbű az endeavour perkeket.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.16. 20:44:37
  • Plata
    Szeretem a kobayashi maru-t.
    Figy,grind?
    Meg mutassam WoW-ban BfA óta mennyit grindeltem?
    Inkább nem mert padlót fogsz.
    Jah meg írok neked privit.
  • Chak
    Defend the Kobayashi Maru!

Nem értelek titeket, mit vártatok a personal endeavortól? Hogy majd 2 klikkeléssel meglesz aztán ennyi? Ez a játék egy mmo, így a grind, vagy a hosszabb távú elfoglaltság a lételeme. Mindig is az volt. Legalább van mit csinálni a szokásos belog admy, relog napi rutin mellett. Na nem mintha kötelező lenne ezt is nyomni vagy bármit a gémben. Miért kell nyilvánvaló dolgokat leírni? :D
    Majd megint jön valaki, és zaklat mert szoktam ide írni.

• Chak
    Tisztelt uram! Hol mondtam én olyat h nem várom a s2 gomba vagy a lower decks esetleg a beharangozott section31 sorit? A válasz, sehol. Azt mondjuk nem értem honnan veszik h az a múltba fog játszódni mikor gomba s2ben benne lesz a tükrös császárné mint szekciós ügynök. Sőt azt sem vágom h miért nem lehet egy 50es ember jól kinéző és dögös. Vagy h miért kell egy 70 éves embert temetni, és azon vergődni h nem éli meg a forgatás végét. Ez is olyan nevetséges mint amiket eddig nekem címzett. De semmi baj, csak nyugodtan ráérek két adag szuper mutáns horda között válaszolni. Azért annyit mondanék h állítása szerint nem játszik ezzel a játékkal. Akkor kérdem én, miért van itt? Miért nézi a forumát, és egyáltalán miért itt tölti a drága idejét, mikor a facebook Star Trek Discovery groupjában tárt karokkal várnák ahol tátott szájjal várja mindenki amit a cbs és alvállalkozói a torkukon tömködnek lefelé. Pont mint a hivatásosoknál a kék erest. Ott nem fog találni egyetlen usert sem aki kicsit is megkérdőjelezné a dogmákat. Ami a magamba nézést illeti, én nem járok olyan filmek, sorozatok vagy játékok forumába ami nem érdekel, vagy nem tartom jónak. Így postolni sem szoktam olyan helyeken(szerencsétlen GSO tele van ilyen userekkel, azoknak is túl sok a szabad idejük az egyszer biztos). Ön még is itt van, megint megkérdezem h miért? Szerintem az önmagunkba nézést inkább hanyagoljuk mert kínos pillanatokhoz tud vezetni. Kivéve ha a radiológián dolgozik mert akkor csak a napi rutin része.
    Köszönöm a megtisztelő figyelmét!

• Dares
    Okes Plata.. igy már a salvages dolog teljesen világos lett számomra. THX.
  • Orbancapitan
    nem kicsit az lenne bár az lesz mert ezzel a fő devel grindelős lesz az idény....
  • Plata
    Hát talán 450 szintet kell majd összeszedni endevourben,ha minden szinten 20k endevour xp akkor az talán még vállalható.
    De ha szintenként egyre több xp kell,akkor az cumi lesz.
    Minden szinten kapsz 1 perk pontot amit a 30 perkre elkölthetsz,egy perknek 15 szintje lesz talán.
  • Plata
    Ma is frissített a STO launcher,tegnap is ma is.
    Vagyis töltött le frissítést.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.16. 17:59:30
  • Plata
    Azt hiszem eltévesztetted a fórumot,a Star wars részleg nem itt van.
  • CrashBoostZoom
    Tőleg nem is vártam másféle választ. Szomorú, hogy "rinyálásnak" veszed amit írtam. Talán ideje lenne magatokba néznetek és akkor rájönnétek, hogy nevetséges amit csináltok. Fél másodpercet sem láttatok egyik készülés alatt lévő sorozatból de máris lehurrogjátok. Ilyet a óvodások csinálnak már megbocsáss. Ideje lenne magatokba néznetek és akkor talán rájönnétek, hogy a hiba a nem sorozatokban van hanem ti irreális és nevetséges "elvárásaitokban".

De mindegy is. Tudom, hogy ilyen embereknek hiába beszélek. Hitegessétek magatoktak továbbra is azzal, hogy "ST fanok" vagytok de a hozzállásotok és megnyilvánulásaitok távolabb nem is állhatnának a dolog szellemiségétől.
  • Orbancapitan
    jaja tudom néztem mikor alfa volt