• Chak
    Tisztelt uram! Hol mondtam én olyat h nem várom a s2 gomba vagy a lower decks esetleg a beharangozott section31 sorit? A válasz, sehol. Azt mondjuk nem értem honnan veszik h az a múltba fog játszódni mikor gomba s2ben benne lesz a tükrös császárné mint szekciós ügynök. Sőt azt sem vágom h miért nem lehet egy 50es ember jól kinéző és dögös. Vagy h miért kell egy 70 éves embert temetni, és azon vergődni h nem éli meg a forgatás végét. Ez is olyan nevetséges mint amiket eddig nekem címzett. De semmi baj, csak nyugodtan ráérek két adag szuper mutáns horda között válaszolni. Azért annyit mondanék h állítása szerint nem játszik ezzel a játékkal. Akkor kérdem én, miért van itt? Miért nézi a forumát, és egyáltalán miért itt tölti a drága idejét, mikor a facebook Star Trek Discovery groupjában tárt karokkal várnák ahol tátott szájjal várja mindenki amit a cbs és alvállalkozói a torkukon tömködnek lefelé. Pont mint a hivatásosoknál a kék erest. Ott nem fog találni egyetlen usert sem aki kicsit is megkérdőjelezné a dogmákat. Ami a magamba nézést illeti, én nem járok olyan filmek, sorozatok vagy játékok forumába ami nem érdekel, vagy nem tartom jónak. Így postolni sem szoktam olyan helyeken(szerencsétlen GSO tele van ilyen userekkel, azoknak is túl sok a szabad idejük az egyszer biztos). Ön még is itt van, megint megkérdezem h miért? Szerintem az önmagunkba nézést inkább hanyagoljuk mert kínos pillanatokhoz tud vezetni. Kivéve ha a radiológián dolgozik mert akkor csak a napi rutin része.
    Köszönöm a megtisztelő figyelmét!