50237
-
Orbancapitan #32177 megnézem mert érdekelne
-
Plata #32176 De ec-nél nincs napi limit,az astika szerintem már nem olyan drága.
Nem tudom mennyi most az ára,de trade cseten pont ma láttam hogy valaki 50 kulcsért akart venni. -
Orbancapitan #32175 csak az ecbe kerül és dilith könnyebben lehet farmolni mint ec-t már nem az a világ van illetve a paladin temporal battlecruiser traitje is jó -
Daeus89 #32174 de ha már traitelünk az nem az astika traitje ? ikon ügyileg ugyan az és az asszem jobb is , bár én inkább a torpedó/eps traitekre meg critre mennék rá mint haste
Másik plata mondták hogy lesz jem hajó az más hogy mikor és hogyan
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2019.02.26. 21:53:49 -
Orbancapitan #32173 én régi ligás kelvin intel skill fát és A ligás gagarin és ligás mw boff skill kevert kiosztást használom csak nem tudom h lenne a legjobb energia kiosztás -
Plata #32172 Ó.
Azt hittem van valami képed esetleg.
Kíváncsi lennék vajon mi féle.
-
Chak #32171 Csak annyit tudok amit már mondtam h jön Dominion meg Romulan hajó, vagy hajók. -
Plata #32170 Na mesélj mááá.
Nekem fura volt hogy az idén évfordulóra nem jött ki 9 darabos szuper pack.
De remélem még jön előtte főnix event,mert vennék vagy 15k zent. -
Chak #32169 Új hajóról tudok, egyébről nem igen. Míg gombát szívnak Crypticék is addig csodaszámba menne más content. Hajó packokat leszámítva. A dollárt azért szeretik más contentből is. :DD
-
Chak #32168 A ligás buildet kezdtem el használni. Amennyire tudtam lemásoltam, szal a2b bumm bumm van. Gagarin előtt sci Odyval csapattam. Kb mióta kijött az T6 Ody pack. Pedig közben jöttek érdekes verdák csak lusta voltam átcuccolni rájuk. De egy harcias csoda munkás űrjárműbe csak vettem a fáradságot, és átköltöztem. Muhaha..
-
Plata #32167 Te én ma azt hallottam hogy jön új Lekvár tartalom a játékba.
Legalább is cseten ezt állították,vajon ez csak új lekvár sztori vagy új hajók is jönnek?
Tudsz róla valamit? -
Orbancapitan #32166 amúgy chak kész lett a gagarin? milyen buildet tettél alá battery-set? hogy állítottad be az energia szinteket?
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2019.02.26. 18:28:33 -
Orbancapitan #32165 ahogy mondod
-
Orbancapitan #32164 az arbiter elég jó most is csak jó build kell rá amig nem volt meg a kelvin intel dreadnought azzal csaptam szét a népet -
Chak #32163 Mert a sok nyomi nem tudja mi a jó.
:DD
-
ntex #32162 Az lemaradt hogy sajna eléggé kihalt, a flotta maga eléggé fejlett, viszont alig van 2-3 embernél több fent egyszerre maximum. Régen azért volt ott élet, emlékszem mikor flottásokkal jártunk borg STF-re farmolni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.26. 17:21:41 -
ntex #32161 "Magyar Flotta" van elvileg KDF és Klingon oldalon is, én KDF-ben vagyok -
Bozi_Vilag #32160 Melyik flotta? -
Plata #32159 Pech hogy én rohadt lusta vagyok és még szinte egyik karinak sem vettem ki az arbiter traitjét.
-
Kotomicuki #32158 Az Arbiter trait-jére a Gagarin-hoz is szüksége lesz és először csak egy hajót/pakkot vehet...
Az Arbiter után 12 milla EC-vel/500 Zen-nel (mínusz akciók %-kai), vagy 100 repu' mark-kal meg van egy flottás BC-je (is), ami az admiralty-ban is bevethető...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.02.26. 16:49:24 -
Plata #32157 Nem tudom te milyen karival próbáltad Gagarint már ha próbáltad.
De én új karival,akinek még repuja sincs,Gagarin veszett erős,gondolom nem véletlenül,hogy vegyék a packot.
Az előző disco hajó sehol sincs hozzá képest.
Én megvettem a packot,de még csak a Gagarint próbáltam ki,az baromi erős.
Egyébként a KDF a bulisabb oldal.
Csak kevesen játszanak a klingon oldalon. -
Kotomicuki #32156 A Gagarin része a Discovery Operations Pack-nak és pár dologban a flottás Arbiter (is) jobb nála -> ÖNMAGÁBAN a hajóval még nincs kisegítve, ha ahhoz (hajó- vagy ex'-es) trait-eket és repu'-skill-eket nem tud hozzárakni, meg a jobbféle konzolokat, ugye.
Az Arbiter-rel egy nagyon hasznos és emiatt kötelező trait-et is megszerezne -> (tisztán) energiafegyverekre építkezni még mindig a legolcsóbb és legegyszerűbb dolog az STO-ban.
A kdf oldalon a contraband "végtelen" elérhetősége az, ami miatt kell náluk is indítani pár karaktert. Ezek lehet, hogy nem lesznek minden jóval felszerelve: "csak" rabló-gyilkos doff-küldetésekre járni elég bármilyen hajó egy jobb hajtóművel (meg a zen-store-ban megemelni náluk a doff-limitet és a hátizsákjuk méretét), de ők tudják biztosítani a többi karakter napi dili'-finomítási limitjének az 1/4-ét - napi 10-15 perc ráfordításával/karakter, ami 3-4 fed-est is ki tud szolgálni, ha jó a "termés" (nem mellékesen: a zűrben gyártott és rabolt holmival, hetente megvan nekik az egy milla EC is, ha meg még ex'-re is eljársz velük a jobb cuccaikkal...).
Ráfordított anyagban és -időben (mire f2p-ként kitermeled a "gondtalan" admiralty-záshoz szükséges hajóparkot) és megtérülés tekintetében ez még mindig veri az admiralty-t is, hiába is lett mára túlkorlátozva 20 óránkénti 2k dili'-re az 5 db contra' beváltása a biztonsági tiszteknél.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.02.26. 15:49:23 -
Daeus89 #32155 jelenleg nem a arbiter hanem a Gagarin Miracle Worker Battlecruiser [T6] szerintem a jó választás! nincs "csomagba" nem szett viszont op és még jól is néz ki, kdf oldalt úgy ahogy van el lehet felejteni mivel halott az egész roma/fed/temp/disco majd el felejtettem jem kari , csapass 11 jemet 1 óra a pre küldi le tolod mindel az eventet ding 550k dili +/- a sallang ami úgy 100kés -
Kotomicuki #32154 Az Arbiter-nek a trait-je az, ami miatt leginkább meg kell venned -> bármely energiafegyvert használó karakterednek ez lesz a legerősebb "boost"-ja.
"Hajókázni" meg a trait megszerzése után (hajócsatákban XP-t szerezve az Arbiter-ed eléri az 5. szintjét) a nagy testvére, a flottás változata már elégséges tud lenni: +10% HP, +10% pajzs és +1 konzolhely az alapváltozathoz képest.
Ha meg megvan a zen-es verzió - Arbiter (pakk) - , akkor már a flottás változat is csak az 1/5-ébe kerül FSM-ügyileg, ami a legdrágább része az üzletnek.
EZÉRT fog neked feltétlenül és az elsők között kelleni az Arbiter!
Mint írtam már alább: ez a "játék" sem "megnyerhető" 1-2 hónap alatt, sokkal több idő kell hozzá - és bankkártyával is csak pár helyen lehet gyorsítani, könnyebbé tenni az előrejutást, ami magát a "játékba" ölt időt sokkal nem rövidíti meg -> az event-ek, sztorimissziók ua időbe fognak kerülni fizetve is.
Fleet mark ügyében meg lammaer kolléga alább megírta a tutit: sajnos, itt sem lehet egyből magadévá tenni a szükséges, jó pár százezres tételt... -
ntex #32153 Milyen eventről van szó?
Köszi, majd megpróbálkozom ezzel is akkor. -
Kotomicuki #32152 De bármely MMO-ban ez van: eljutni a "csúcsra" (és tovább) az nem 1-2 hónap, hanem 1-2 év szokott lenni - f2p-ként (Plata fele ennyi időből is megoldja ;) )!
Csak az Arbiter megvételével csak a föderációs és a föderációhoz csatlakozott karaktereknek lesz elérhető a hajó és így a trait-je is -> a KDF-oldalit még mindig meg kell venned, hogy a klingon oldal is hozzáférhessen. Ha egész áron számolunk, akkor meg már a pakk éri meg jobban, mert úgy a "romulánoknak" 2x lesz meg a hajó (föderációs és romulán variáns is), ami csak jól jöhet az admiralty szempontjából.
Viszonylag gyakran szokott villámleárazás is lenni, amikor 20-25-30%-kal olcsóbban lesz elérhető 1-1 kategória a zen(vagy lobi)-store-ból és ilyenkor vásárolva jelentős megtakarítás érhető el, játék- és valós időben is -> CSAK AKCIÓKOR VÁSÁROLJ!
Kezdőként, amikor repu'-t kell húzni - és dili'-t fölhajtani - , kötelező eljárni az event-ekre, mert mára már csak ezek maradtak a játékban, mint viszonylag gyors és megbízható mark- és dili'-források (meg pár STF)! Most is van egy, ami fut, Pahvo Dissension néven és egy ground lövölde az egész (tac karaktereknek nem a legkedvezőbb)...
Ha gyártasz romulán oldali karaktereket, akkor azok romulánok legyenek, mert a mai metában a kritikus %-aik nagyon is meghatározóak tudnak lenni, de ez áll a domíniumosokra is: a zen-es Jem'Hadar-variáns az űrben is megkapja a %-okat és így sokkal hatékonyabb tud majd lenni, amikor már a felszerszámozására kerül sor -> Jam'hadar-t csak a ma már nem futó event-je és a drága pakkjának a megvétele után indíts, különben csak pazarlod a slot-jaidat!
(Egy hátránya van a romulánoknak: mind a saját, mind a "fed-es" warp core-t - pl. event-es ladikokhoz - meg kell szerezni nekik, hogy gond nélkül hajózhassanak.)
Piszok időrabló 8-10 karakterrel event-ekre járni, de hidd el, "megéri", mert utána egy időre biztosítva lesz számukra a napi dili'-limit és a repu'-khoz az alapanyag is.
A "nagyok" szerint 20-30 karakterrel csak admiralty-zva (karakterenként napi 5-10 perc), havi több 100k dili' (és EC) is kinyerhető (a pass token-ek használatával)! -
lammaer #32151 Sajnos ez egy tipikus probléma, a jól fejlett flottáknál nehéz az FC szerzés, mivel többnyire már csak olyan projekteket futtatnak ahová inkább dilíthium kell (amit kezdők ént az ember amúgysem engedhet meg magának).
Ha lehetséges, meg kell kérni valami fejest a flottában, hogy indítson NEKED pár olyan küldetést ahová pl "Coordinate Colonization Efforts" ahová prisoner doffokat lehet betenni (meg némi egyéb dolgot mint 1500 provisions meg ilyesmi. Cserébe te vállallod hogy azt a küldit mindíg teljesen feltöltöd (nem csak azt ami neked tetszik belőle). Asszem 25 percenként lehet ilyet indítani, igy azért lehet némi FCt szerezni. A fleetnek ugyan sok haszna nem lesz belőle (igaz kárt se okoz) de neked segit.
-
Plata #32150 Regentet lehet hogy kaptad valami giveaway-en,de a Vesta-t biztos vetted.
Őszintén szólva én nem vagyok oda az Arbiter-ért.
T5 változata T6 előtti időkben sokkal jobb volt.
Ha engi karid van akkor nem rossz az Arbiter,de tac vagy sci karinak már nem az igazi.
Legalábbis szerintem. -
ntex #32149 A másik... A kis karakterem ugye a legkisebb rankon van a flottában, és miután megkérdeztem egy fent lévő tagot, elmondta hogy flottás hajót csak úgy tudnék kivenni ha magasabb rankra kerülnék, ahhoz meg be kéne tolnom annyi cuccot a flottába hogy 150K fleet creditem összejöjjön (jelenleg 15K körül tartok), a probléma itt azzal van hogy a projectek 95%-ába csak dilithium kell. Emiatt ha betolnám a dilithiumot akkor nem maradna semmim se jóformán, vagy legalábbis a meglévő dilithium-om nagy része elmenne erre... És ezt persze minden karinál meg kellene csinálni hogy hozzáférjek a flottás hajókhoz. Emiatt így nem tudom megéri e egyáltalán flottás hajóra hajtani. -
DrSoong #32148 Ez így van, jól át kell gondolni meg be kell osztani. Elég az a 12 mobul. -
ntex #32147 Na igazából ezt nem értem, hogy a két T5 hajót ki tudom venni bármelyik karival C-Store-ból, név szerint a "Regent Assault Cruiser Refit" és a "Multi-Mission Reconnaissance Explorer: Aventine Class". Ezeket akkor anno ZEN-ért vettem meg? Látszik hogy olcsóbb volt anno a ZEN hogy két hajót is ki tudtam venni, most egyért is vért pisálhatok :D
Akkor most erre az Arbiter-re gyűjtögessek? Redditen azt írták hogy az a hajó sem rossz ami a "Temporal Agent Starter Pack"-ban van 2000 zenért egy Temporal Battlecruiser T6 hajó. Melyikre gyűjtsek először? -
Plata #32146 Hát csak akkor tudna ki venni 12 hajót 12 FSM-ből ha lenne 12 darab T6 zenes hajója.
Ha nincs meg a flottás hajó zenes változata akkor a 12 fsm-ből max 2 hajót tud venni.
Mert ha a zenes változat megvan a flottás hajó csak 1 FSM-be kerül,de ha nincs meg a zenes akkor 5 FSM. -
DrSoong #32145 Azért a 12db FSM-et nem nevezném kevésnek. Ha jól beosztod akkor 12 hajót veszel ki belőle/karakter. -
Orbancapitan #32144 most van event 14 napon át megcsinálod 50k+ dili/kari -
ntex #32143 Mármint a battlecruiser-es bundle-t kellene megvennem vagy elég magát az Arbiter hajót? 3000 Zen sem lesz meg az életben, nem hogy 6K...
Asszem ki kéne használnom először a 11 karakter slotom és felhúzni több karit dilithiumot farmolni, az nyilván megkönnyítené a dolgot, mire azt is abszolválom, több hét lesz... Amiket írtál meg majd észben kell tartanom, köszi.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.26. 11:55:46 -
Kotomicuki #32142 A repu'-k T6-ra húzása után elérhetővé válik 1-1 FSM - sajnos nem lehet többször kivenni, csak egyszer - , 100-100 mark-ért.
Amíg húzod ezeket a klimgonjaid veszettül doff-ozva gyűjtsék a contraband-ot, ami napi 2k dili'-t jelent, ötösével, hogy biztosabban meglegyen a napi finomítási limit.
Sajnos, itt sem megy másként a kezdők élete, ahogy bármely más "ingyenes" játékban sem: vagy hónapokat robotol, vagy a bankkártyája jelentősen "vékonyodik"..., és ez még a "legbarátibb" az összes közül, mert nagyjából minden elérhető a f2p játékosoknak is - "csak" idő kérdése az egész.
Volt, amikor 450-ért váltottam a dili'-m Zen-re és úgy vettem meg a 25%-os leárazásnál a Delta-pakkot -> kemény 2-2,5 hónap volt, azt elismerem!
Sz'al, a zen árfolyama még nincs is nagyon elszállva...
Május végén, júniusban(?) indul a nyári event, ott "ingyen" (napi 5-10 perc és 1k EC a lebegtető bérléséért) kaphatsz T6-os hajót - a mostaniról is csak pár nappal késtél le.
Az admiralty ilyen..., az első karakteremnek én is eladtam a kisebb hajóit, amikor rájöttem, hogy már nem veszem hasznukat az első, event-es hajóm mellett és utána hozták be az admiralty-t, amiben meg nagyon is jól jönnének azok az apróságok is -> vehettem meg neki dili'-ért, újra párat.
November végén, decemberben van give-away, amiben szoktak kiszórni zen-es, legfeljebb T5-ös hajókat a népnek - pár év alatt ebből is gyűlt össze egy marékkal... (meg a konzol(-szettek) miatt is vettem, pár kisebb, zen-es hajót)
Ha megcsinálod a tholian-os, időküldetést, akkor kaphatsz egy kisebb cirkálót - minden karaktereddel el kell játszani.
A Narendra rendszerben (béta kvadráns - közép-kelet) is felvehetsz egy hajót, a 65. szint elérésekor is kapsz egyet, valamint a "Time and Tide" sztoriküldetés is dob egyet, kék phoenix ládából is kiszedhetsz egy hasznosat, ha megvan az admiralty 10. szintje, akkor is dob egyet-egyet - ezek mind T6-os verdák, de csak az admiralty-ban használhatóak (/karakter, "természetesen").
Ha még nincs meg, akkor a trait-je miatt mindenképp meg kell venned majd a csatacirkáló csomagot, utána meg már csak 1-1 FSM kell, hogy már használható hajó legyen a karaktereid hátsója alatt!
Fel a fejjel, ez 350-es árfolyam mellett, semmi akcióval (MINDIG CSAK AKCIÓKOR VÁSÁROLUNK!) is 262,5 napi 8k dili'-gyűjtés, ha van 4 karaktered, akkor ez máris "csak" bő 2 hónap elfoglaltság..., ne add fel!
-
ntex #32141 Az meg a másik hogy régen nem volt a ZEN meg a FSM ára sem így elszállva ha jól rémlik... -
ntex #32140 Na elértem az Admiralty dolgot szintben... Meg is csináltam egy assignmentet, viszont ahogy látom "maintenance" néven cd-re vágta a hajókat *sigh*, így nem tudok holnapig újat indítani mivel nincs 30 hajóm. Fasza :D Kezd is kicsit elmenni a kedvem megint, asszem régen is pont emiatt hagytam abba mert rohadt nehéz itt a kezdőknek elindulni, a kinézett T6 flottás hajóm se mostanában lesz meg tekintve hogy 5 fleet ship modul kell hozzá aminek 12M darabja EX-en vagy 500 ZEN, és akkor ez még csak egy karakter, a másik két régi karimnak is valami csóri t5 hajói vannak. Kár hogy ennyire a ZEN meg Dilithium körül forog minden a játékban. Ja persze tudom, meg lehet mindent szerezni ZEN vétele nélkül is de ahhoz hónapokat kell folyamatosan grindolni... Ami persze nem egyszerű attól sem hogy minden cd-s meg limitált :D Pedig amúgy rohadtul be tudna szippantani a játék, de így elég elérhetetlennek tűnnek a dolgok.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.25. 23:25:52 -
Plata #32139 Most jut eszembe,pár éve már volt egy Khaan event.
De akkor csak ruhát lehetett szerezni.
De ha jól emlékszem akkor is volt valami roncs hajó.
-
Plata #32138 Pedig figyeltelek.
De nem láttalak fent.
De milyen Khaan.Sima Khaan,kelvin Khaaan vagy disco Khaaan?
Van egyáltalán disco khaan?