50226
  • Plata
    A phaser beamnek tuti.
    Nekem az van a discovery engi karimnak a hajóján.
  • ntex
    Ez a táblázat jól jött, köszi. És ezeket használva mindegyiknek az új visual-ja van bármelyik hajón?
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.18. 21:05:11
  • Plata
    Ezek a fegyverek discovery-sek.
  • Plata
    Nincs,venned kell discovery fegyvert.
  • ntex
    Csináltam egy discovery-s karaktert, tök tetszett hogy a beam array-ok nem olyanok voltak mint szoktak lenni hanem úgy tüzelt mintha gépágyú lett volna, viszont most hogy lecseréltem a fegyvereit visszajött a szokásos beam array lövés kinézete. Van valami mód arra hogy megtartsa a hajó ezt az új stílust?
  • Plata
    Galaxy-nak van valami kicseszett agybaja.
    Nem tudom mi a ráktól de harc közben úgy fel megy benne a pumpa hogy az energiái lazán felmennek 190 köré.
    Nekem mondjuk Dísz Galaxy-m van,szóval nem dps-re van csinálva hanem hogy szíp legyen.
    Hiába a Galaxy számomra a legszebb hajó.
    T6 fleet Galaxy dread meg félelmetesen szép.A T6 zenes konzolja meg szerintem defektes,ha rendes fegyókra cserélném a hajó fegyverzetét nem,dísz fézerre,kicseszett nagy dps-e lehetne.
    Mikor elkezdtem a játékot az első ami megtetszett a store-ban az a T5 Galaxy dread.
    Meg is szereztem úgy jó másfél év után talán.
    Azóta megvan az összes Galaxy,minden változat Galaxy hidak hozzá meg minden ami Galaxy.
    Nekem fedes hajók közül az a kedvenc.
  • Plata
    Sci karinál azért fontos az aux energia mert 50 felett minden egyes energia 2%-al növeli a képességei erősségét.
    Papíron.
    Ezért kell sci karinak 125 vagy 145 aux energia körül tartani az energiáját.
    De ha jól emlékszem az aux energia talán az engi híl skilekre is hat,és nagyon fontos az álcázáshoz.
    EBC-mellé nekem maxos aux és talán 15-15 fegyver és pajzs meg franc tudja hanyas motor energia.
    De EBC miatt nem kell pajzs,mivel úgysincs pajzsa álcázva és full torpedó van rajta,ahhoz meg nulla fegyver energia kell.
    Jah egy terrán bím van rajta a szett bónusz miatt.
    Általában tac kariknál nekem a motor energia lófing magasságban van,100 fegyó 50 pajzs 15-25 motor meg a maradék aux.
    Pilot spec megoldja a motor gondot,na meg jó féle warp maggal az energia úgyis fentebb megy.
    Az aux energia csökkenti a hangár újratöltési idejét.
    Karfiollal ha benyomom full impulse-ot ugye az energia ilyenkor le megy béka segge alá ás minden energia a hajtóműbe megy,olyankor a hangár cd-je 26-29 másodperc ha vissza áll az aux energia normálisra asszem 15 másodperc a hangár cd.

• Kotomicuki
    Akkumulátorokkal szokták ezen gondokat orvosolni, vagy full torpedó + akna build (olyan fed sci is van, ami aux energiát használ a fegyvereihez) és akkor már csak 3-ra kell elosztani osztani - de ehhez meg a hozzávalók kerülnek sokba ("normális" trait-ek, skill-ek, konzolok).

Anno nagy királyság volt a Plasmonic Leech, amit, mivel nagyjából megoldotta ezt a gondot, nerf-eltek is mára - klingonnak 1k zen, többinek >=2(?) milla EC a tőzsdéről. (4* +7,5 energiaszint 100-as elszívásnál)
    A skill-ezésnél van olyan pötty, ami ad +15-öt energiát, ha 25, vagy alatta van az alap (egészen 75-ig, egyre csökkenő mértékben).
    Ez a 2 azért 50-felé felnyomja a lehúzott ágakat is a beam-boat-okon, sz'al nem szokás emiatt aggódni - ehhez kapcsolódik még a most már csak phoenix-ből kivehető "vörös anyag", meg a küldetésből kapott párja, amik nyomnak az energiaszinteken, de van rá boff-skill is.

Energiafegyvereknél nagyon fontos a fegyverenergia folyamatosan, minél magasabban tartása, mivel EZ határozza meg a kimenő sebzés végső mértékét!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.03.18. 17:31:41
  • Plata
    Igen.Hat másra is.
    A hangárra is hatással van.
    Most melózok és mobilról írok.
    Ha hazaérek írok bővebben.
  • ntex
    Ma is tanultam valamit. Azt írták több helyen hogy érdemes felhúzni a fegyver energia szintjét maximumra hogy max sebzést toljon ki a hajó. Ezzel viszont ugye csökken az összes többi komponens energiaszintje. Eddig úgy használtam hogy fegyver energia maxra lockolva, majd a maradék energiát pajzsra tettem. Rájöttem hogy főleg solo küldizés közben ez hatalmas nagy hülyeség. Ha a hajtómű energiaszintje lecsökken nagyon, azzal kb elmegy minden sebesség egyrészt, plusz defense se lesz ami miatt kb. minden lövés betalál rajtam. Az egyik kis szintű alt karimon a Pahvo-s küldinél szorongattak folyamatosan, kíváncsiságból visszatettem balancedre az energiaelosztást és lőn világosság, a hajóm amit kapott sebzést simán kibírta, alig ment le a pajzsom is. Ez a maxra tolt fegyver energia szint gondolom csak akkor érvényes ha nem minket lőnek. Így nyilván szituációtól függően kéne váltogatni a "stance"-t is. Jó a gondolatmenetem?

Szerk.: Ehhez kapcsolódóan lenne még egy kérdés: Az AUX power az csak az engineer + science BOFF képességek hatásfokát szabályozza, vagy van más szerepe is?
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.18. 16:23:13
  • Plata
    Elég jó cucc ez a modul.
    Nem csodálnám ha nerfelnék később.
  • lammaer
    Én ráadásul a 11. nap körül el is buktam az eventet... pont ki volt centizve hogy meglegyen, de úgy látszik egyik nap nem figyeltem és a cooldown nem járt még le, igy nem kaptam tokent.. másnap láttam hogy hiányzik egy token, de akkor már késő volt....

Tudom 1000 zenért vehettem voplna 10 tokent, de annyit meg nem ért. Ha valamelyik karinak majd kell ilyen akkor megfeszem főnixből...
  • Plata
    Ilyen amikor az endevor szintet lép,ad 3 random perk-et és abból kell választani,nekem most ezek jöttek.
  • Plata
    Ha Ec kell akkor érdemes ferengi admiraltyval is vacakolni,abban sok ec-s küldi van,bár én csak a tour-ra hajtok.
    De sok 50-100k ec-s küldi van ferengiben,ha critel akkor többszörösét hozza.
  • ntex
    Fasza, nekem eddig max 1 ládából 250K EC esett... Erre most bedurrantott egy 500K + 150K-t, plusz 3 * 1000 dilithiumot egy lilából :)
  • Plata
    Nekem ha jól emlékszem legtöbb ec 1.35 milla volt endevor ládából.
  • ntex
    Mai lila színű endeavor-os láda egész jól dobott. 3K dili + 650K EC :D a Kék csak 2*50K-t adott :(
  • Plata
    Gerisz nekem most így néz ki endevor.

Szóval szerintem érdemes csinálgatni,sajnos a traiteket random kapjuk,nem arra teszünk amire akarunk.
    Personal küldik naponta vannak újak,universal 2-2-3 naponta.
  • Plata
    Én viszont rengeteget megyek hangáros hajóval.
    Legtöbbet azzal játszom,van sok is,zenes is lobis is.
    Mindegyiken olyan fegyver van amilyen a hangárjának.
    Mert úgy tapasztaltam hogy úgy jobb a sebzése.
    Karfiolon próbáltam más fegyverzetet is,de nem jött be,kevesebb lett a sebzése a hajónak jóval.
    Még annak a karinak is erősek a hangárjai így akinek vicces hangárok vannak betéve,diszkó hangár van neki poénból.
    Ugyanis azok a petek harc közben minden féle lézersót nyomatnak.
    Diszruptor fegyverük van,de harc közben mindenféle színben lövöldöznek.
    Szerintem poén.
    Mellesleg a karfiolnak van több garnitúra elite hangárja is,ha le cserélem a diszruptoros hangárt antiprotonosra,annak a sebzése elmarad rendesen a diszruptoros hangártól.
    Ha csak nem cserélem le a karfiol fegyverzetét is antiprotonosra.Bankban van is neki erre a célra egy garnitúra fegyverzet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.16. 08:18:36
  • Kotomicuki
    Nem szoktam hangáros hajókkal menni, csak, ha a trait-jük kell, de szvsz nincs összefüggés a hajód fegyverzete és a hangárokéi között: nyugodtan rakhatsz diszruptorokat is a vanguard hajódra, ha ahhoz van több/jobb konzolsorod.
    Lehet, hogy drágábbak a flottás pet-ek, de ha egyszer velük van meg a 30k dps, akkor azokat kell használni - már, ha hangáros hajóra és/vagy dps-re gyúrsz.
    Ha jó a hajód felszerelése, akkor az alaphangárral is lesz elégséges sebzésed -> először és inkább a hajód felszerelésével foglalkozzál, mint a hangárok csinosításával.
  • Plata
    Az ám.
    Jah hát meg kérik az árát de jó is.
    Mondjuk én vanguard carrierbe használom őket,abba kettő megy.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.15. 22:26:03
  • ntex
    Ez lenne az? Tényleg van ára :DDD 100K FC + 41K Dil
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.15. 22:04:42
  • Plata
    Nézd,nem tudom hogy így van-e vagy sem,de a hangárok jobban sebeznek szerintem ha olyan tac konzolod van mint amilyen fegyverük nekik.
    Vagyis ha polaron fegyós hangárod van és neked is polaron fegyód van polaron konzollal akkor szerintem jobban sebeznek.
    Hangár petet meg ne dilithium store-ból vegyél.
    Hanem a flotta bázison,drágább mint a dilis,de sokkal erősebb.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.15. 21:55:44
  • ntex
    Kiszenvedtem a Jem'Hadar hajó account unlockot. Kérdésem lenne a hajóval kapcsolatban hogy érdemes polaron fegyverek helyett mást rátenni? Csak azért mert a hangár petje is polaron sebzést használ ahogy láttam. És megéri azt a kék alap petet lecserélni 24.000 körüli dilithiumért a lila verzióra dilithium store-ban? Sokkal erősebb a lila a kék verziónál?
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.15. 21:50:38
  • Plata
    Kíváncsi leszek milyen lesz,ha shuttle event akkor vennem kell pár konzolt engi karimnak.
    A képen kis szarok vannak,talán shuttle lesz.
    Klingon oldalon mázli hogy ingyen vannak a poén konzolok,de fed oldalon exről vennem kell majd.
  • Kotomicuki
    Viszont lvl 10-től vihetők a karakterek: tökéletes alapanyaggyűjtési lehetőség a repu'-khoz, ill. a kisebb karakterek dili'-vel való ellátásához!

Március 21.-től indul, állítólag.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.03.15. 12:00:26
  • Plata
    Key ring bundle és lock box key sale.
  • Plata
    Aszondják zűr lesz.
  • Plata
    Én egy karival toltam le az előzőt is,mert túl szar volt.
  • Orbancapitan
    neeeeeeeeeeeee már újabb ground és minusz 100k+ dili újra...........
    6 nagy kariból csak négy ground képes..........
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2019.03.14. 19:46:41
  • Plata
    A pajzs változtatja meg őket.
    Minden repus vagy spéci pajzsnak egyedi kinézete van.
    Kattints a hajódon a pajzsra és disable visual.
  • ntex
    Már előtte h csináltam volna jem hadar karit vagy megvettem volna a zenes hajókat sem volt semmi skin a tokenből vagy zenből kivett T5 hajókra anno 2013-ban, egyáltalán nem úgy néztek ki mint ahogy a kivételnél mutatta őket. Minden hajó ugyanúgy néz ki, szürke és lila színek vannak mindegyiken és kb úgy néznek ki mint valami makett.

Plata

Oké meglesem
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.14. 19:11:21
  • Plata
    Mert jem hadar vagy.
    Szokj hozzá,lila lösz a hajód ha ződre föstöd is.
    Vagy vegyél rá repus pajzsot.
    Esetleg pajzson kattints a disable visual-ra.
  • ntex
    Am az miért van hogy kiveszek egy hajót, azon ilyen undorító alap skin lesz csak ilyen lilás meg szürke színekkel, és hiába próbálok változtatni rajta, semmi nem történik?
  • Plata
    Ühüm,majd lesz fed,disco,roma,kdf,jem,5x3 hajó.
  • Chak
    Crossfield class az a Discovery féle.
  • Chak
    Űr félének néz ki.
  • Plata
    Link.
  • Plata
    Bazz,akkor ott a dyson hajó.
    A Dyson hajó is romboló,tudományos.
  • Plata
    Ne má.Utálom ground eventeket.