• ntex
    Ma is tanultam valamit. Azt írták több helyen hogy érdemes felhúzni a fegyver energia szintjét maximumra hogy max sebzést toljon ki a hajó. Ezzel viszont ugye csökken az összes többi komponens energiaszintje. Eddig úgy használtam hogy fegyver energia maxra lockolva, majd a maradék energiát pajzsra tettem. Rájöttem hogy főleg solo küldizés közben ez hatalmas nagy hülyeség. Ha a hajtómű energiaszintje lecsökken nagyon, azzal kb elmegy minden sebesség egyrészt, plusz defense se lesz ami miatt kb. minden lövés betalál rajtam. Az egyik kis szintű alt karimon a Pahvo-s küldinél szorongattak folyamatosan, kíváncsiságból visszatettem balancedre az energiaelosztást és lőn világosság, a hajóm amit kapott sebzést simán kibírta, alig ment le a pajzsom is. Ez a maxra tolt fegyver energia szint gondolom csak akkor érvényes ha nem minket lőnek. Így nyilván szituációtól függően kéne váltogatni a "stance"-t is. Jó a gondolatmenetem?

Szerk.: Ehhez kapcsolódóan lenne még egy kérdés: Az AUX power az csak az engineer + science BOFF képességek hatásfokát szabályozza, vagy van más szerepe is?
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.18. 16:23:13