Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából az a fő problémám h nyomom a admy, ami aztán elveszi minden energiám, és időm. így semmi másra nem futja. Az meg gyér játékélmény, és semmi nem fejlődik. Így most már vagy ezt vagy azt tolom.
Az elachi event még mindig bélsár szintű cucc. Ad 35 mark, semmi napi bonusz. Igaz h nem hosszú, de akkor is ez ilyen formában nullácska.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ad minden féle markot.
Elite Brotherhood uú játszhatatlan, mint eddig: csak nyomják a gombot, de az objective még sehol... <#falbav>#falbav>
Pedig, kellene nagyon a pont, mer' elvertem a T5-ös jutalmat is a zűr-szettre és most nincs pötty T6-ra...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.12.20. 22:22:08
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A kariknak akiknek nem jött egy ideje spec pont mert fullos volt minden újra kezdett gyűlni.
Laag hegyek eddig 6 karival tudtam belépni.
Beállnak középre harcolni - már reménytelen esetek, még ha megvolna hozzá a felszerelésük, akkor is - és várják, hogy történjen vmi... <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.12.20. 14:03:39
Utólag gondolva, lehet ez nem volt "véletlen" és a kiadó előremenekült a felzúdulás elől - "túl hosszú T6 grind" - , mondván, ő mindent megadott hozzá és már csak és kizárólagosan a játékoson múlt, hogy él-e ezekkel a lehetőségekkel.
Plata:
Akkor passz, én kifogytam az ötletekből.
Ráadásul 20-30 karival.
Meg ehhez akkor nem kéne csinálni x új karit hogy legyen hol tárolni.
Végül is, ha egyszer eléred T5-öt a repu'-ban, akkor az azért kapott jutalmakkal el lehet jutni T6 végéig (750-et ad és 905 kell: 30 nap alatt kell 155 pöttyöt hozzáfarmolni /repu', ami azért kivitelezhető, ha nem is feltétlenül egy nap alatt).
Ha pontokkal felmálházva vágsz neki T1-től (625, vagy 1225 pötty/repu' -> már ennek összeszedése is jól hoz a konyhára dili'-ből (is)), akkor lényegében csak a lehulló dilit' kell finomítani, de így is marad több százezer a végére.
Ha meg e mellé még life timer is vagy, akkor elhiszem, hogy fürdenek a dili'-ben és felőlük el is szállhat a zen árfolyama, ha indítottak pár Jem'Hadar-t és azt mind ki is húzták T6 végéig...
Pedig fullos neki az összes és egy ideje nem kapott spec pontot.
Múltkori frissítés után is kaptam most megint.
Exen 374 misi,de ha jól láttam trade cseten 340 is volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.18. 20:29:37
Jobb mint az ingyenes hajó de sosem lesz olyan erős mint a fizetősök.
Én arra leszek kíváncsi vajon jön-e még majd több ilyen hajó hozzá.
Nem lenne rossz ha nyári eventen jönne hozzá egy társ.Már két részes konzol szett sem lenne rossz.
De februárban megint jön egy op hajó szett,újabb legalább 9 részes mega bundle,csak tudnám mit találnak ki az idén,tavaly tac hajó volt előtte sci az előtt meg engi talán.
Igaz, hogy jobban manőverezik és "támadóbb" a konzolkiosztása, mint a '16-os nyereményé, de ahhoz képest 10%-kal kevesebb a HP-ja és kötöttebb a boff-kiosztása is: arra azért vigyáztak, hogy konkurenciája ne legyen a box-os hajóiknak.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.12.17. 20:33:41
Nabtic inkább javítaná ki az ilyen bugokat hamar. Ilyen zé váltás árral meg nem áll módomban vásárolni.
A 2013-as dili bugért sem kapott bannt szinte senki,egy két agyhalott igen akik túl sokat akartak.
No meg a delta bugért is csak azok kaptak bannt akik túl mentek bizonyos határon.
Ha így megy tovább a zen 350-ig is felmehet.Egyre több dili lesz a bug miatt.
Azok sem kaptak bannt akik kolónia vackot bugoltak millió számra valami doffal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.15. 11:42:18
Vagy legalább elmondhatnád nekünk is ha már tudod.<#nevetes1>#nevetes1>
Foundry végre újra jó. Kár h buktam jó pár endeavor-t amiket ott szoktam csinálni pf és lol.
Megvettem és néztem, hogy semmi..., aztán minden egyes karakternél, külön-külön kellett megadni az egyéni kedvezményeket!
Vagy teljesen hülyének nézik a vásárlóikat - szeretnéd megkapni azt, amiért fizettél, akkor klikközön, mert "szerintük" nem mindenki akarja megkapni azt, amiért fizetett - , vagy tényleg "tehetetlenek" a saját forráskódjukkal "szemben"..., egyik sem biztató a jövőre nézve.

Persze ha kivárnám a 2 órát míg resetel akkor lenne, de nem érek rá 2 óra múlva. Így ma kdf kimarad juhéé.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.12. 11:11:43
Amúgy lehet te arról olvastál, hogy ugye van pár hajós trait ami account szinten unlockolódik, mert mondjuk klingonjént egyébként nem lehetne megszerezni. Általában elég gyik traitok, ezért nem nagyon foglaklozik vele senki.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.12. 09:35:00