Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a cryptic megint azt akarja h több időt töltsünk majd fent.. nem bírják felfogni h nem nerf v ui rendszer bonyolítása kell hozzá hogy fent tartsák a playereket hanem tartalom...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
NosreCHAKdamus leszek, és előre megjósolom hogy gombás content fog jönni, még az anniverary event hajó is gombakrémleves tartalmú lesz.
*evil laugh*
Az egyetlen dolog amit tudok, h elfogyott a tortillás chipsem és a sajtom. 😞
Nem tudsz még semmit a februári eventes hajóról?
Esetleg a februári megabundle hajókról?
A küldetéshez oda kell mennem a clusterhez mint ahogy a sorozatnál vagy megjelenik a current map küldetések között?
"Jabar sa bu eeda murishani!"
link
Kéne egy kis segítség a hozzáértőktől! 😊
Megcsináltam egy küldetés sorozatot (Colonization of the Delta Volanus Cluster) aminek a végén kéne kapjak napi doff küldetést de nem kapok. Oda repülök akkor sem, a current mapon akkor sem.
Mit rontottam el vagy hol kellene megtalálnom? 😄
Előre is köszi!
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2018.12.31. 12:13:32
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Asszem most meg van.
De nem írja hogy miért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.30. 10:28:09
Vagy nekem nem jár mert túl sok spec pontot bugoltam.<#hehe>#hehe>
ok, tévedtem. Wiki szerint csak 2,880 a zsold.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.12.29. 10:28:43
Szintet lépett a tellarita karim.
<12/29 9:43>12/29 9:43>
Hát ettől nem vágom hanyatt magam.
Egyik karimnál asszem 18-ig ment,de tovább nem.Legtöbb ami nekem összegyűlt plusszba az 18.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.28. 20:37:11
https://imgur.com/a/LQPukYe
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.12.28. 20:32:24
De jó pár karimnak fullos régóta.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.12.28. 16:00:01
De a gombás spec hajók spec képessége mi lesz?
Minden új spec hajónak van valami spéci tulajdonsága.
Például temporal vagy miracle vagy pilot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.28. 15:56:17
Az új évfordulós hajóhoz valami új spec-et találnak ki.
Újra gyűlik a spec pont fullos karikkal.
Szerintem jön egy másodlagos spec legalább.
Akkor légyszives álmodj már nekem egy 7-4 fegyver kiosztású 25 konzolos T6 karfiol-t.<#buck>#buck>
Már rég várok rá.
Jah és legyen neki passzív traitje hogy akna mezőt dob le 15 másodpercenként.
Mellesleg 2x2 hangárja legyen.<#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.26. 21:54:06
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Neked szerintem egy hajó talpig mk50-es epic gírben sem lenne jó.
De a mai napig van olyan karim ami sima mk12 vr-ben elvan.
Se spéci cucca se semmi,nem kell mk15 epic gír a boldoguláshoz.
Az is hülyeség hogy kezdő karit egyből boostal és jutalmakkal indítottam,ha nem emlékeznél rá akkor jem hadar karinak nem lehet ki venni semmit amíg nincs 20 óra played neki,szóval ezt megint bukta,a jem hadar karimnak hamarabb kész volt az event nagy része minthogy 20 óra played összejött volna.
A kis jem hadar karimnak még most sincs meg a 20 óra played,mk12 vr fegyverzete van a vanguard hajóján,van neki vanguard boffja,még rendes doffokat sem vettem neki,csak beta pattern és tac team doffja van,még is nagyon jól tud darálni.
Az meg hogy neked egy hónap kell hogy kivegyél egy hajó traitet az már ciki.
Hétvégén dupla xp event lesz.
Milyen hajónak van szerinted 6 sci konzolja?
Én nem tudok ilyenről,vagy lemaradtam egy új hajóról,vagy ez megint olyan agyatlanság mint a T6-u?
Winter event hajó meg egy kis kristállyal meg gyorsítható.<#vigyor>#vigyor>
Ha lusta valaki.<#hehe>#hehe>
Önmagában bármelyik hajó nudli, még talpig mk XV epic-ben is, HA nincsenek meg hozzá a körítések. Te már eleve úgy indítod a karaktered, hogy gyorsítók, vett slot-ok, karakterhúzási jutalmak, stb., amivel egy kezdő sehogy sem tud lépést tartani, így az általad leírtak a számukra mindenképp sántítani fognak.
Ha nincs meg a jó felszerelésed (ideértve a konzol, boff, doff, skill, trait, stb. - ami neked pár, szokásos kattintás az másnak akár félévnyi, kemény gyűjtögetést is jelenhet), akkor az az egy délután akár egy hónappá is átváltozhat és nagyjából minden másban is ekkora különbségek jelentkezhetnek.
Azt már én is észrevettem az utoljára felhúzott karaktereimnél, hogy pl. csak a karakterhúzások jutalmai (delta, TOS, gamma) mennyi hasznos pluszt tudnak adni a felcseperedő karakternek, mennyivel könnyebb és gyorsabb, de legfőképp: "akadásmentes" így előrejutni az 50. szint elérése után (is) - nálad meg még nagyobb az udvartartás...
...és ha pont kihagyta az illető a gamma recruit-ot (is)? Akkor azért már messze nem "egy délután" egy romulánt a frissen vett vanguard-ba ültetni...
A videóval én csak abban nem értek egyet, hogy normális GW-t GW III skill nélkül nem fog használni, akár ha 6 sci konzolja van is az I-hez, akkora a 2 skill közötti különbség. Tehát, ha számít a GW is, akkor én inkább egy ilyen hajóban gondolkodnék - és ez még tankos is lehetne mellette, mer' az értékei, nagyjából megvannak hozzá!
Neked is meglesz a winter event-es hajód holnapután?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.12.26. 21:04:58
Jem hadar pack nem éppen tac-os,a warship és a raider tac de a többi nem.
Ha tankoláshoz keres hajót akkor azt írja hogy az 5 legjobb tankolásra való hajó,ne azt hogy a highest valuable,mert így akár hogy is de fasság.
Highest valuable hajó most a vanguard vagy a kardassziai packban van.
Ha azt keresed hogy mi az amivel legkönnyebben a legtöbbet kihozni.
Vanguard hajók alap kezdő jem felszereléssel többet tudnak mint egy nem vanguard hajó repus felszereléssel.
Ha kipróbáltad volna tudnád,alap mk12 kezdő jem felszreléssel olyan cseszett erős volt hogy röhej volt vele a gamma recruit.
Minden frakciónak elérhető,ha egy délutánt rászánsz meg van a trait gyorsan.
Mindenkinek van jem karija,mert a gamma recruithoz kellett,vagy legalább csinált egyet kíváncsiságból.
Biztos nem véletlen hogy ilyen erősek a vanguardok,kellett a lóvé a kripta szökevényeknek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.26. 17:27:53
- ő amerikai (ezt még te sem tudod űberelni... <#hehe>#hehe>)
- főként tankoláshoz alkalmas gépeket (és trait-eket) keres (kezdőknek is ez a legegyszerűbb hajóosztály, mer' ez marad legtovább életben)
- lehetőleg sci felé orientálható gépek (is) legyenek benne (mer' most éppen ez a menő az STO-ban)
- minden frakciónak elérhető gép legyen benne (a lekvár ebbe csak pajszer segítségével fér bele: T5-öt is sokáig tart elérni, nemhogy a T6-ot, ráadásul plusz egy karakter és ennek felnevelése kell hozzá, aki kiszedi a többinek)
A Jem'Hadar-ok tényleg kemény gépek, de inkább taktikai irányba vannak súlyozva és külön, csak hajópakkban nem kaphatóak, így itt kiestek a kosárból (ahogy az eredeti kérdés feltevőjénél is, mert ő sem tud most ennyit beleinvesztálni a játékba).
Benyomtad Gw-t a klingonokba a vanguard konzol akit ért azt kinyírta.<#hehe>#hehe>
Vesta konzol szett is atom durva volt.
Ez kb olyan mint Schrödinger doboza, csak itt Toddinger dobozában ha nem nyitod akkor bug, de ha kinyitod akkor lehet h ficsör, lehet h bug, de egy biztos az pedig h igen!
:'D
Nem értek egyet a top 5-el,a legjobb jelenleg a jem bundle.
Kicseszett erősek,Vesta bundle tényleg jó,főleg hogy még mindig bugos.
Legerősebb darabja a sci hajó és a dread.
A kardassziai hajókat nem használom,de azt mondják enginek és tac-nak jó.
Az utolsó, 25%-os leárazáskor készült, "elemző" videó.
A 31st és a cardassian bundle közül melyik lenne a jobb, ha a cél, hogy minden karimnak szeretnék hajót a feneke alá? Tehát mindentől (frakció, faj, carrier) függetlenül minél jobb/hasznosabb legyen? Cardassian tűnik jobbnak a +1 hajó és a disruptorok miatt, de ezt csak néhány alap infó olvasása után gondolom, mélyebben nem merültem el a témában. Vagy esetleg van más jobb?
Perpill 6k zenem van, szóval a nagy csomagok nem jöhetnek szóba
Lusta dögök előnyben haha.
Igazából az a fő problémám h nyomom a admy, ami aztán elveszi minden energiám, és időm. így semmi másra nem futja. Az meg gyér játékélmény, és semmi nem fejlődik. Így most már vagy ezt vagy azt tolom.
Az elachi event még mindig bélsár szintű cucc. Ad 35 mark, semmi napi bonusz. Igaz h nem hosszú, de akkor is ez ilyen formában nullácska.