50030
-
Plata #49151 Remélem nincs gebasz. -
Orbancapitan #49150 hát nekem nem volt ilyen üzi 6 óta fent voltam -
gunji #49149 Nálam az a baj, hogy amikor nagy néha veszek egy ilyen packot, akkor elteszem, hogy egy speckó időpontban bontsam fel (pl. szabadság alatt, amikor foglalkozni is tudok vele). És akkor annyira elpakolom, hogy el is felejtem :D
Így jártam most is, tegnap megtaláltam valamelyiket, amire nem is emlékeztem, hogy meg van.
Megnézni most nem tudom, mert a szerver meghótt. Előtte ilyen hibaüzenetet adott: 'You did not disconnect in 0 seconds. Good bye!' Ilyenem még nem volt :D -
Plata #49148 Én megvettem az into darkness és az unifications csomagot,de a sráccal ellentétben én a drenyát választottam a scout ship helyett.
Alternate timeline szettet rá tettem disco karim terran lexingtonjára,azon meg olyan hótt bugos hogy a szám tátva maradt.
A cd simán lejön a konzolokról pár másodperc után. -
gunji #49147 Egyet tudok érteni a sráccal a videó alapján, tán a másodikat előbbre venném. De most ez a leértékelés nem érint, nincs annyi zenem. Szerencsére. ;) -
Plata #49146 Dilis vulkáninak végre full szett lett a hajóján.
-
Plata #49145 Szerintem ennyi volt a mudd sale nekem.
-
Plata #49144 Mázlis endeavor.
-
Plata #49143 -
Plata #49142 Találtam egy hajót ami jó traitet adna,de megzavartak és elfelejtettem. XD
Végül megvettem ezt a csomagot.
-
Plata #49141 -
Plata #49139 Na remélem ez a barom most engedi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.23. 09:27:01 -
Plata #49139 Na sg szivat.
https://youtu.be/2QU3KpwW7hU?si=kTxBBoRy0uAYCMnm
Csak így engedi elküldeni.
De lehet ígysem jó.
Mindenesetre videó beszúrásával üres üzit rak be. -
Plata #49138 Mudd's Primary Faction Choice Pack
Mudd's Lower Decks Miraculous Choice Pack
Szerintetek? -
Plata #49137 Szerintetek melyik az ami legjobban megéri? :D -
Plata #49136 Bundles Sale
For a limited time, Bundles in Mudd's Market return and are 50% off on all Platforms!
By Counselor Sunna August 22, 2025, 08:00 AM
Captains, there are times in life when you really want to get everything you need, all at once. That's what bundles are for! From August 22nd at 8am PT to August 28th at 12pm PT on all Platforms, all the bundles that have previously appeared in Mudd's Market will return, and be on sale for 50% off! It's the perfect opportunity to get a great deal on the things you want, all in a convenient package!
Itt a bundle sale és nem tudom melyiket kellene. :(
Annyi van. -
Plata #49135 General:
Hellbore Light (Starship Trait, found on the Warden Multi-Mission Temporal Cruiser):
Fixed a math error that was preventing the 10k drain per hit cap from functioning correctly, which was introduced in a previous patch
Added a short cooldown between applications of the Hellbore Debuff to your primary target (2sec)
Foes who cause a plasma explosion from this Trait (due to losing all of their shields) cannot cause another explosion from this Trait for 10 seconds
-
Plata #49134 -
Plata #49133 Ma jött egy kis zen.
-
gunji #49132 Visszatérve, hogy mit 'kéne' csinálniuk témához. Az egész onnan indult, hogy jöhet a T7. Erre írtam csak, hogy itt egy lista, inkább ezeken kéne hegeszteni, nem kidobni a teljes T6-os garnitúra hajót. (Mert, ha jön a T7, akkor a T6 is arra a sorsra fog jutni, mint ami a T5-é lett, mikor a T6 jött.) Persze, eszembe nem jutott, hogy itt $ milliókat fektetnének a játékba, csak mondjuk jó lenne legalább pár sok éve húzódó bugfix. -
Plata #49131 Mi a manó talán admy event van?
Felléptem játékba megcsinálni endeavort és talán admyzni,utóbbi attól függ hogy tudok-e lógni.
Kedvenc orionommal léptem be először,begyújtöttem az admy küldiket és majd 14k dili.
És nincs flottás dili bónusz,véletlen combat bónuszt raktam be múltkor,fáradt voltam és nem figyeltem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.19. 12:08:16 -
Plata #49130 Romulán karival csinálom a küldiket sorban.
Az egyiknél az idióta átvezető videónál a karakterem fogta magát magától előrement és elkezdte ölni az ellenséget. XD
-
Plata #49129 Majdnem meg lett két miska.
Max. One-Hit: 1 963 130 (Enhanced Weaponized Mycelium Emitter)
Lassan de haladok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.18. 13:58:41 -
Orbancapitan #49128 igen pont ezért is írtam az ue5-t csak ki tudja hogy milyen a sto motorja hogy megéri e így hagyni vagy érdemesebb részben át rakni ue5-ben -
Plata #49127 Igazából szerintem az űr részt nem kéne piszkálni,az nekem jó,de a ground részekre kicseszettül ráférne a felújítás.
Némelyik pálya már annyira elavult hogy az már durva.
Plusz :a karakter modellt is le kéne cserélni,néhol már nagyon ciki.
Plusz 1:nem lenne rossz ha a barbi testet is lecserélnék valami jobbra.
Most a romulán karival elkezdtem csinálni a küldiket,ugye recruit kari,zéró küldi volt neki teljesítve.Abban a küldiben amikor a sztori szerint átöltözik az átvezető videóban pucéran ment be a turbóliftbe vagy mi a szarba,hát nagyon ronda.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.18. 12:59:16 -
Valojaban az osszes felsorolt "de jo lenne ez meg az" ficsor kozul az UE5-os port lenne a legkonnyebb. "Legkonnyebb", mert persze az osszes objektumot, hajomodellt, epuletet, stb. ujra kellene alkotni a render miatt. De, a 20 eves motorhoz nem kellene hozzanyulni, mert azt meghagynak a scriptek, inventoryk, stb alrendszerek kezelesere.
Lasd az Oblivion remastert, a Bethesda kiszervezte a grafikai melot a Virtousnak (a vilag legnagyobb fejleszto cege, aki 90%-ban ezt csinalja, portol es bedolgozik) csak a rendert vegezteti az Unreallel, az osszes tobbit a szinten 20 eves Gamebryo motor csinalja, mert az Unreal motor kepes futtatni sajat magaban egy masik motort (kvazi egy pluginkent kezelve azt). Ezert is maradt meg minden bug, minden "vicces" jelenseg az Oblivionban, mert csak a rendert vegzi az UE5.
Ha a DECA belevagna abba, hogy egy csapat grafikussal ujrakeszit mindent, 2-3 ev alatt, akkor itt is megoldhato lenne egy csilli-villi STO. A gond, hogy ez minimum 2-3, extra kiadas, stb. es az a bizonyos cella az excelben lehet, hogy mar nem zold szamot mutatna, hanem pirosat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.08.18. 12:46:55 -
Orbancapitan #49125 igen ahogy mondod és tuti hogy gondolkodtak már azon hogy a sto-t át viszik ue4-5-re csak a motor miatt nem lehet vagy nagyon nehéz lenne importálni plusz ahhoz is kéne egy 20-30 fős csapat a kód nagysága miatt ha lehetséges lenne -
Orbancapitan #49124 pontosan -
Plata #49123 Az egyik vidióban azt mondták a STO hozza messze a legtöbb bevételt az átvett játékok közt.
Én tudok dilit feltenni.
Monnyuk én állanbdóan dilis vagyok ezért aztán van túltermelés. :p -
DECA nem balfek, csak nekik mas a profiluk. Az egyes atvett jatekokhoz felvesznek par, a jatekon mar dolgozo veterant (lasd par fo ex-Cryptic alkalmazottat), toboroznak hozzajuk palyakezdoket (lasd a korabbi kommentjeik, miszerint most lelkesek, de turelmet kernek, mert a ujak most tanulnak bele a dolgokba), es a megszerzett jatekokat kvazi par evig lelegeztetogepen tartjak. Menet kozben persze fejlesztenek is, de ez sokkal lassabb folyamat, mint amihez hozza voltak a megmaradt jatekosok szokva.
Azt se felejtsuk el, hogy a jatek 15 eves, ehhez adj meg hozza (minimum!) 4-5 evet, vagyis egy olyan fejlesztoi kornyezetben kell dolgozniuk, ami also hangon is 20 eves es emiatt nagyon elavult. Ezzel a "motorral" mar a Cryptic is szivott, most pedig meg kevesebben vannak, akik ertenek hozza. Az a csoda, hogy eddig ami jott, az mukodott, nyilvan a bugokat most hagyjuk, azokat gyorsan javitjak. De, ezt a motort fejleszteni, uj dolgokat belerakni, stb. kvazi lehetetlen, max a meglevo tartalomhoz tudnak nyulni, de ott is minimalisan.
A DECA-nal azert van nagyobb turelem, mint volt a Crypticnel es a tulajoknal, mert ok ezt csinaljak mas jatekokkal is, fel van erre keszitve az mind infrastruktura es mind a HR menedzsment. Csodat ok sem varnak, tudjak, hogy ez mar a jatek utolso par eve, viszont az itt szerzett tapasztalatokatbol (munkaeropiaci szempontbol) meg lehet penzt csinalni.
A zen vasarlasos dolgot passzolom, de gondolom csak technikai malor lehet a reszukrol, mert az nagy hiba lenne, ha az egyetlen penzforrast logva hagynak. -
gunji #49121 Pedig eddig (korábban) azt mondták, hogy jól megy a szekér. Itt is sokat hülyültünk, hogy mire költik.
Amúgy a DECA meg ha annyira balfék, mint amennyire látszik, akkor megérdemli a sorsát. Pl. legalább másfél hónapja nem lehet zent venni ('There was an error getting the product' hibát dob). Lejelenteni meg nem lehet, mert nincs hova (l. megszűnt a fórum, a discordot meg hagyjuk, az nem erre való). -
Én is most mentem egy Counterpoint-ot. Kevesebb dil, mint tegnap, de érthető, mivel véget ért a hétvégi dil bónusz időszak.
Most már az exp bónusz hétvégét jelzi az Overview fülön. -
Meg az sem szamit, hogy ST fan vagy gamer e, a dontest excel tablakban a profit cella hatarozza meg, azt meg az oltonyosok keszitik es az STO-ban ez a szam annyira rossz, hogy az a csoda, hogy a DECA meg probalkozik.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.08.18. 09:02:05 -
Plata #49118 Tegnap klingon karival 33 ezret kaptam ,ma fed lekvárral 25 ezret. :O
Van bónusza bőven. -
Orbancapitan #49117 az egy dolog hogy st fan de lehet hogy nem gamer barát ugye vannak ilyen fönökök -
Plata #49116 -
Plata #49115 Hááát,pofám leszakad,meghaltam advanced TFO-n,olyan lag jött az első generátornál hogy a hajóm semmire nem reagált.
Max. One-Hit: 1 202 550 (Lucia)
Ennyit sebzett a plasma konzol.
CLR—Infected Space[2:35]— Dmg(DPS) —Lucia 12 470 491(80 977) Billman 12 249 318(81 662) Tigerione 7 556 064(50 712) Robert 4 797 400(31 356) J'Oghurt 3 277 835(21 285)
-
Plata #49114 Hát én még nem láttam,vagy ma a szokásosnál is figyelmetlenebb vagyok. -
Lattam en is a loading screenen. 14 napos lesz, ship upgade, arany item upgrade lesz meg valami harmadik, boff vagy kapitany up token, arra mar nem emlekszem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.08.17. 19:12:40 -
Plata #49112 Én fent vagyok,mert kivételesen kedvem támadt admiraltyzni.
Cseten megy a hiszti a zen exchange,lag és a T6-X3 miatt.
Lag tényleg vacak,néha félperc mire előjön a kariválasztó és csak tölt,vagy időnként server not responding van.
Jó zen exchange is szar kicsit mert hát kell vagy 60 nap,de ha van fent mindig ajánlatod akkor nem olyan vészes.