92
a rabok gyurnak
-
#52 Szvsz nem, mert a legtöbbjükben meg van a hajlam az erőszakra. Majdnem olyan, mint egy két Y kromoszómás ember. -
#51 jó, csak lehet, hogy az első nap után már nem azt mondja a segged a karfiolleves után, hogy púúúú, hanem hogy háááááááhhhh.
És a borsót is csak láncrafűzve eheted... -
#50 ez üti az összes kabarét: "1 hónap ott, és jézus a legjobb barátod " -
#49 Vizsgáltattad már magad dilidokival? :DDDD
Szerintem Te ilyen pszicho lehetsz! :DDDDDDDDD -
#48 netről a börtönbe nem tudok -
#47 ha az ismerősöddel ezt csinálták akkor nem semmi bűncslekményt követett el
pedofil, gyerek elleni erőszakos bcs.(ölés,verés...stb) -
#46 Csak adatokat adok hozzávetőleges pontossággal
11547 férőhely van ma ao-on a börtönökben
ezeken a helyeken osztizok megközelítőleg 18.000 rab
egy rab tartása napi 5700 ft-ba kerül
lehet számolni -
_Vegeta_ #45 valamien szinten igaz -
#44 halál büntetés kell!!! -
#43 csak annak aki megérdemli -
#42 Nem kívánom senkinek szar lehet.
Ezért mondom mindig,legyetek jók ha tudtok. -
#41 hehe mikor? -
#40 hehe, egyik ismerősöm, vagyis nem ismerősöm, csak én tudtam ki az, haveromék ismerték, bekerült a börtönbe, első héten eltörték az összes ujját, és végigment rajta a fél zuhanyzó. szal tényleg gyúrni kell. -
#39 Valószínűleg a testépítő körökben ismert román Naposim.Ezt szedik még ma is sokan, sajnos nagy mennyiségben végleges májkárosító hatása van. -
Pontius #38 "Néhány éve egy hasonló versenyre az egyik résztvevő malacok hízlalásához használt hormonkészítményhez jutott hozzá. Ezzel akarta növelni erejét, de kórházban kötött ki."
LOÁL -
#37 nem csak 7000milliárd az össz költségvetés? -
_Vegeta_ #36 Jojo, de az a szomoru h kijon az adott gyilkos 20ev mulva azt megin olni fog.. :\ -
#35 simán van netjük is, ( lehet nem a szobákban ) de vmi közös helysgében..
bár ha számitógépes büntényt követsz el, lehet hogy akkor nem ülhetsz oda ( ld. Kevin Mitnick :))
igenis az kéne, hogy minden elitélt ott sinylődjön, ne nyaralni menjen be.. egy kani cigánynak sokkal nagyobb luxus az a hely mint ahol kint civilben élne. Nem azért kéne oda bekerülniük, hogy elriassza őket, rá se merjenek gondolni bármilyen illegális dologra ( ha már egyszer az erkölcsi érzékük ezt nem sugallja, legalább a büntetés keménysége hatna rájuk ) ?? -
#34 fegyvergyártók örömére.. -
#33 nem ezen kene kiakadni... hanem inkabb pl azon hogy egyes helyeken legalis a fegyver...
tudom.. ez nem amerika.. de az akkoris LOLABB...
es a sok fasza meg azthiszi hogy dejo hogy legalis mert legalabb meg tudja magat vedeni a sok fegyveres ellen:) LOOOOL... hat az ilyenekre tornek ra szivesen fegyverekkel meg videosokkal.. meglesnem hogy szarna ossze magat aztan odaadnam neki a felveteleket.. nesze.. siman lelohettelek volna pont azert mert legalis a fegyver.. es te szartse tudtal ellene tenni hiaba van fegyvered...
de amilyen hulye az ilyen megtobb fegtvert vesz
-
Cat #32 hajléktalanok be is akarnak menni télre :)
egyébként, te mennyi ideig birnád ki egy szobába bezárva, ahol van tévé? hidd el, a szabadságelvonás igenis büntetés, ezt a tévé, ujság csak ideig oráig feledteti el - mondjuk ha számgép lenne nekem is más lenne a véleményem :D -
Cat #31 én arra akartam rávilágítani hogy relatív
egyébként hivatalosan 11ezer férőhely van, és kb. 14e rab van benn, tehát még költeni kéne rá, sokat -
#30 én is néztem tv-be mulktor, rendesen minden cellába tv, külön fürdőszoba, mondom anyád, megölök valakit és megyek be.. fasság az egész -
_Vegeta_ #29 Es ez szted nem sok ? -
_Vegeta_ #28 Elszomorito.. -
Cat #27 34 milliárdot forditunk évente a 11 ezer elitéltre - ennyi a büntetésvégrehajtás költségvetése
az ország költségvetése 23ezer miliárd forint -
#26 Nem változnak, de legalább míg bent vannak nem sok szart kavarnak. -
#25 Valamelyik skandibáv országban olyan börtön is van, ahol a jó magaviseletű rabok nyaralni mehetnek.Ilyen Hawaii szintű dologra kell gondolni. -
_Vegeta_ #24 Ja amugy a topic lol, de egyetertek a topicnyitoval. ;) -
_Vegeta_ #23 Tok felesleges h gyilkosokat havi milliokert tartsunk.. raadasul meg ingyen konditerem. Par ev mulva mar medence lesz meg plazmatv... -
#22 főleg hogy forumon mesélte -
#21 ugyan mar. ki menne utana, hogy az ismerosod occsonek ismerose [egyszoval lehet, hogy csak pletyka... (avagy nem megerositett forras)] miket meselt egy bortonrol??
Paranoia rlz. -
#20 hát ez nemigazán publikus ... -
#19 edzeni kell -
#18 Mesélj nekünk ! :)
-
#17 nekem 1 csapattársam vácon melózik mint smasszer és szokott azért érdekes dolgokat mesélni, nem éppen hawai ... -
#16 hát igen, ezek nem börtönök inkább igen olcsó (ingyenes) buzipanziók.... 1x1x1m lámpa nélkül, na az börtön lenne, 1 hónap ott, és jézus a legjobb barátod :D -
#15 LOL
A gyúrásnak egyébként megvan a pozitív pszichológiai hatása is.Az elzártság és egyéb korlátozások miatti feszültséget lehet levezetni.Méghogy bosszút állni!Edzeni 20 évvel ezelőtt is lehetett, nem ettől lesz valaki veszélyes a társadalomra.Mellesleg ha nem lenne lehetőség kondizni, akkor is megoldható lenne ha valaki nagyon akarná.Fekvőtámasz, tolódzkodás, húzódzkodás stb. -
#14 csak utánad! :D -
#13 mennyunk gyurni a dutyiba :D