Simson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gecc
Elkészült a gép.<#vigyor2>

csajozós😊

SR2, meztelenül 😊
Olyan (az?) mint a #92-ben. Ha ugyanaz, akkor <#wow1><#wow1><#wow1> elég masszív változáson ment keresztül, <#eljen>!

CoD23
ez mien masina??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

gecc
Lassan elkészül a gép.

majdnem 92-es egy kicsivel job de tényle egy kicsivel job

Sziasztok! Szerintetek egy 63as felújított simson mennyit érhet? olyan mint a #92 😊
fifi
esztergályos 50másodperc alatt csinál neked...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

aha

semibaj, de légyszi segitsetek keresek egy berugo kart<#rinya>

Van egy motorod, oszt Riga? (tudom, övön aluli volt, bocs!)

ja és tudnátok egyet adni<#worship><#help><#nezze><#worship><#worship>köszike

szasztok

van egy rigám és ahoz keresek egy berugo kart tudna valaki nekem segiteni??? ja és eröre is köszike az email cimem:[email protected]<#nezze><#help><#worship>

volt 1 pali aki megakarta venni 100E-ért..haverom apja nem ment bele
aztmondja még vár az eladással 1 kicsit 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Duddits
Szép színes... <#nyes>

jaja fõleg ha utánna ráültem a Werhovinára 😊
az is 2 sebességes volt..ette is a benzint rendesen...
pörgötta alattam a kereke 😊
és volt 1 kis mad max feeling is 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

<#wow1>
Én Schwalbén tanultam mmotorozni (az se ma volt...), az is egy életérzés, egy ilyen veteránon még nagyobb királyság lehet!

haverom apjának van mûködõ motorja..
2 éve lett felújjítva..2 sebesség..
asszem a váltó az így néz ki..

fent - 1
közép - üres
lent - 2

mentem vele pár karikát..nagyon kúl 😊

Õ az 😊

gecc

Ez az igazi.

Én hülye!
Megtaláltam ezt is, csak ki kellett nyitnom a szememet. Az ott tényleg index, elõre is, hátra is villog - egy égõvel. Okos találmány.

Most néztem egy másik topicban: (utólag visszanézve, itt a #21-esben is van): Schwalbe index? Ez létezik, vagy az csak valami fényvisszaverõ?

Óóó, Köszi szépen!!! Sokat segítettél. Remélem jó lesz.
S50B kapcsolási rajz magyarul
Kapcsrajz 1
Kapcsrajz 2

Na, itten is van. Bocs a dupla hozzászólásért, de lejárt a szerkesztési idõm az elõzõre.
Lehet, hogy csak regisztráció és belépés után tudsz hozzférni, de ne ijesszen meg, nagyon jó csapatba kerülsz 😊

A simson.hu-n van. Pill, keresek valami linkfélét.

Sziasztok! Tudnátok nekem valami linket adni, ahol Simson S50 B típusú motorhoz kapcsolási rajzot találok? Esetleg, ha valkinek van küldhetne egy mail-t a [email protected] címre. Köszi!!!
McFrost
én csináltam

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Duddits
Na, már mükszik az enyém is. <#nyes> Megnéztem mennyi a max, 80-at megy.

3-4 lovas. Többet sajna nem tudok.

a simson s51b hány lovas és mennyi a nyomaték?

Brooklyn Bounce 4EvEr

hol vetted? mennyiért?

Brooklyn Bounce 4EvEr

McFrost
na ezzel próbálkozom , bár optimális mûködésre nem számítok , mert nem szoktam vandálkodni😊
de jól néz ki és jól is szól:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Duddits
Nekem is 90-es van most és mi is most csinálgatjuk. :-)

McFrost
én egy 1978-as Simsonnal kezdtem , de már abban is volt helye az aksinak , most egy 1990-es gyártásúm van , kicsit le van pusztulva , most tervezem a felújítását , külsõleg , mert a motor hibátlan , 70-et simán megy , most csináltam rá egy rezonátort....

6 voltos a moci, ha valaki meg nem mókolta a villanyt, akkor az is annyi. Bár hallottam, hogy át szokás alakítani 12V-sra.

tigeroo
a légszûrõházba kell tenni az aksit ( a gyujtáskulcs felõli oldalba), és gyárilag volt hozzá "akkuleszorító gumi" azzal kell fel (le..)fogatni 😊

azért az égõket/tekercseket mérjétek meg (hány amperóra, volt stb. )
Duddits
Oké, hajrá! :-)

Duddits
Oké, hajrá! :-)

Majd megnézem, ha odajutok, nem az én motoromról van szó...

Duddits
Nem tudom, hogy ki van-e alakítva neki a hely, már nem emlékszem, de a 12V-os akksi simán belefér.

Köszi, ebben nem voltam biztos, hogy van-e az akksinak helye, vagy be kell mókolni valahová.

Duddits
Ha úgy vesszük, aksinak megvan a helye, mert befér, akkor már csak kapcsoló kell rá, behuzalozni és elvileg megvagy vele.

Mûszaki nulla kérdés következik:
Adott egy S50 N, ezen ugyebár se akksi, se index, se duda nincs. Viszont valahogy ezeket rá kellene pakolni. Megoldható, (ha igen, menniybõl, mekkora szívás, stb.) vagy a legegyszerûbb, ha veszünk egy S50B-t?

tigeroo
lál, hümm. hátigen van mindenféle alkatrész rajta <#idiota>
tigeroo
hehe most olvasom simson gyik-ben😄 :

Zselés akksit szeretnék. Jó az bele? A zselés akku ugyanolyan savas ólomakku, mint az eredeti, csak a savat felitatták benne. Emiatt természetesen jó. Egyedi beépítés esetén arra figyelj, hogy nem minden akku használható minden pozicióban, fuggõlegesen viszont mindegyik.

Ezt láttátok már? Simson 425 az alapja. 😊

Oops, bocs, ha ez reklámnak minõsül...

tigeroo
hát nekem most az a szitu hogy eladom az ezüstmetál szimót (fõtengelyes...+ henger, dugó, csapszep kéne) , 100K-ért vihetik...:l

a másik (piros) levan festve sárgára, nyam majd meglátjátok, mint egy lamborgini, azzal a fekete üléssel 😄😄 mind1 szal a sárgához nekem megvan a kormányzár kulcsa :-D
Duddits
Na skacok! Megint van Simom! <#nyes> Tavaly ilyenkor lopták el az elsõmet! De az újat már le is kötöttem még azzal a lakattal amit a régihez vettem! <#nyes>

tigeroo
sztem nem szükséges egyik sem...az én mocim 70-et megy, ha nagyon akarom 75-öt az nekem pont elég..bár néha jó lenne 5. sebesség..

azt tudom hogy a 3 sebességes szimókban "kihagyták" a negyedik helyét, pár ismerõsöm betette a 4. gyorsítót az S51N +B-be..😄
Attix70
Tudjátok , hogy a Németeknél va hozzájuk közel 20 lóerõs szett és 5 sebességes váltó ?

Astra Td

tigeroo