1560
Szoci motor
-
#440 Felraktam máshova ittvan megint:ez az.
-
#439 Na szal annak a cuccnak a neve érdekelne engem amire a fényszóróházat csavarozzuk rá.Itt egy kép.
-
111222 #438 Helló!
Akinek javítási útmutató kell annak itt 1 oldal : http://www.szocimotoros.hu/hu/szakirodalom -
#437 Mi annak a neve ami az elsó fényszóróházat tartja?Kicsit ferde kéne 1 új. -
111222 #436 A markolat elé kell rakni szerintem.Cross motoron úgy van. -
#435 A kézvédőt hogy kell felszerelni?Az egyiknek az egyik szára(ahova a csavar is megy) rövidebb. -
#434 A jobb oldali gumi izét leszedtem(amivel a gázt is lehet adni),na most hogy tegyem rá az újat hogy fel tudjam rakni de rendesen rajta legyen és ne lehessen csavargatni? -
#433 jah, rámegy a lámpára. -
#432 Tehát a rács legyen "legfelül"? -
#431 van a rácson 4 csavar, azokat kell óvatosan a lámpa és a műanyag ház közé betekerni, úgy hogy tartsa de nem pattintsa le a lámpát. -
#430 az a benzinbe kevert olaj, sokat sztem nem tudsz kezdeni vele. -
#429 Illetve a lámparácsot hogy kell felszerelni?Első fényszóró keret és betét közé vagy hogy? -
#428 A blokkból kijön egy rövid görbe cső ami összeköti a blokkot(de lehet h nemis aza neve nemtom) a kipufogóval,na és ahol ez a cső találkozik a kipufogóval ott nekem olaj szivárog ki(nemis kevés,persze nemtom mi a sok,de azért nemsok de nem 1-2 csepp),a tömítés rossz?Elég ha kicserélem?Ezt az olajat v mit pótolni kell? -
111222 #427 180 ml,de ha jól emlékszem a gyári könyv 2dl-t ír, de egyes tapasztalatok szerint ez már fröcskölhet.140 ml kevés.
A kevergetés csak akkor kell, ha kopott, rossz villád van, egyébként nyáron 10W, télen 5W lökésgátló olaj.De még ráérdeklődők. -
#426 az első telóba hány dl olajat kell önteni?? -
#425 a hátsó telón alul és felül is van csavar, azokat kiszeded és már le is jön. de előbb tedd alsó sztenderre mert nem lessz ami tartsa a lengővillát. -
#424 S53 fejidomot honnan lehet szerezni?
-
#423 S51-en. -
#422 Hátsó teleszkóp csere csak annyi h kicsavarom a 2 csavart a régin és berakom az újat és becsavarom? -
#421 felül van mindkét telón egy csavar, azt tekerd ki és a 2 gyűrűt lentebb lazítsd ki és húzd ki a telót. -
#420 Első teleszkópra a gumiharmónikát hogy lehet felszerelni?Előző kicsit szét van szakadva. -
Bacsa Szabolcs #419 jah nekem ako ugyis yoxD -
#418 bocs kaptam kérést képekre, de még 1 ideig nem nagyon lesz sry :D -
#417 minek csináltatnál másik lánckereket mikor az elsőt max 5 perc alatt ki lehet cserélni??????! leveszed a blokkról a deklit látsz egy lánckereket, csavar le, csere, csavar fel és örülsz... és elöl sokkal többet számít mint hátul. -
Bacsa Szabolcs #416 jah megvmi esha csinaltatokra nagyob lanckereket hatulra akor joblesz a cross-hoz?? esakor ay elso lackereket nemkel piszkalnom!! -
Bacsa Szabolcs #415 ahha akor kisebre csereljem az elsot!!xD deaz a bibi hogy cross gumikat ragtam fel elore hatra! de nagyobakat es nagyon gyengelet esakor akormondtak hogy ezt igyke csinalni!! deakor vesyek kiseb elso lanckereket azt meglatyuk! -
#414 nemrég kigondoltam egy számítást a lánckerék cserés ügyben, hogy az adott lánckerékkel mekkora a végsebessége. Pl.: 15-ről 17-re: legyen mondjuk 70Km/h: 70:15=(kerekítve)4.7, ezt megszorzom 17-tel 4.7x17= 79.9(- 1-2Km). lényegében max pörgés Km-ben oszt 15 szor új lánckerék.
nah így néz ki ez a dolog -
#413 a hátsó lánckerék fix, vagyis azon a méreten kívül nincs másik. csak az elsőt tudod cserélni kissebbre/nagyobbra. ha a 15-öst kicseréled mondjuk 17-esre akkor hihetetlenül elgyengül, viszon... mondjuk 70 helyett 80 a vége, ez a szám a maximális pörgéstől függ. ha kicseréled mondjuk 12-esre, akkor sokkal erősebb lessz de lassabb. -
Bacsa Szabolcs #412 helosztok!
kelene segiteni:D
cross-ositom a motort es aztmondtak hogy nagyob hatso lanckerekel jobanfog kaparni!!ako mien lanckereket tegyekra vagy holehet kapni jonagy lanckereket???????
helosztok!! -
#411 nem, mert a tanksapkán van a szuszogó és ott ki tud folyni a benzin, és nem is zár tökéletesen. -
#410 Köszi!A Benzint mindenképpen le kell ereszteni festés előtt?Nem elég ha csak elzárom a benzin csapot? -
#409 és utánna enyhén hátrahúzva jön le. -
#408 igen csak egy csavar tartja az ülés előtt. -
#407 Értem,a tankot leszedni csak annyi h leeresztem a benzint/elzárom a benzincsapot és csak 1 csavar tartja ami az ülés előtt van?Többet nem láttam. -
111222 #406 Vannak a tanknál gumi elemek . Azokra gondoltam. A benzint pedig ereszd le és ha már leszedted a tankot ki is moshatod de ez nem kötelező. -
#405 ha érdekel valakit eladó simson!
most van 2 szimóm, az egyik full fel lett 2éve újítva!
a másik pedig alig futott 5ezer kilómétert! szinte full gyári enduro állapotban van! (még a '86-os simano bovdenrögzítője is megvan!) csak kicsit rozsdás a felnije, de azt le fogom csiszolni!
képek hamarosan! akit érdekel az írjon a részletekért! -
#404 Milyen gumi tuskókat?Am el kell valamit zárni h amikor leveszem a tankot ne folyjon ki a benzin alul? -
111222 #403 A gumi izé a az a markolat én le szoktam venni a gazcsövet így né ki : http://www.moped91.com/portal/pix2/20090515145915_wmd.JPG és levágom róla a markolatot. A tankot pedig csavarok rögzítik amelyeket ki kell csavarni fontos a gumi tuskókat ugyanúgy rakd vissza ahogy kivetted. -
#402 2 fontos kérdésem lenne:)Vettem jókis ilyen gumi izét a kormányra(amit fogni kell),nemtom mi a neve na a bal oldalit gondolom simán le lehet húzni max nehezen,de a jobb oldalit hogy kell leszedni?Mivel azzal adom a gázt és nemakarom eltörni.Illetve le akarom festeni a tankot,hogy lehet levenni? -
#401 jah, kilométer órával jobban jár, egyszer leméri mennyivel megy a simo azt kész :)