Simson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://simson.hu/index.php?mit1=cikkek&mit2=kivalaszt&mit3=cikkek&id=323&fokat=4&alkat=
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
itt a link hozzá: http://simson.hu/index.php?mit1=cikkek&mit2=kivalaszt&mit3=cikkek&id=342&fokat=4&alkat=
ha érzel hozzá elég affinitást akkor bepróbálhtod, ha nem vállalod be akkor egy hozzáértõvel is megcsináltathatod.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Tuniggyik
valaki véletlenül nem keres valamilyen simsont mert ha igen akkor szóljon és kerítek neki akár gyárit!
Állítólag korrekt bolt, beszéltem már olyannal, aki rendelt tõlük nagyobb értékben. Viszont elõre kell utalni. Én leveleztem velük, de pénzhiány miatt rendelésig nem jutottam, viszont nagyon normálisnak tûntek. Sõt, amikor kiderült, hogy magyar vagyok, magyar formulákat használtak a mailben.
Hajrá Magyarország!
ha nincs ott amit keresel akkor próbálj használtan valahol, mivel boltban nem találtál rá. simson.hu-n érdeklõdj hátha van vaakinek eladó, esetleg épp hirdeti is.
ha az óra hibátlan akkor a spirál lesz a bajos, olajozd meg valami sûrû olajjal, ezt a manövert legegyszerûbben tölcsér és szigszalag segítségével tudod megoldnai, ileptve opcionálisan satu
a tölcsért rászigszalagozod a spirál egyik végére, beleöntöd az olajat és vársz, amíg az alján nem fog folyni az olaj, ez érdekességképp elég hosszú idõ is lehet, eddigi tapasztalatok alapján kb fél óra, vagy valamivel kevesebb.
a satut azért írtam, mert azzal meg lehet fogni a spirál tetejénél hogy ne dõljön el, mert az olaj a fölrde borulva nem sokmindenre jó :D
a kuplungon pedig állításod alapján állítani kell.
a legjobban akkor van beállítva hogyha a blokkon a kinyomókar alapállásban és behúzott állapotban ugyanabban a "szögben" áll(azaz mikor "merõlegesen" a blokk fele néz, ahhoz a tengelyhez képest mindkét irányba ugyanakkora a kitérés), ekkor a legeffektívebb, illetve egy apró holtjátékot nem árt neki hagyni, hogy a kinyomópálcák ne súrolódjanak állandóan.
http://www.youtube.com/watch?v=ekzLCPN3K3M
Tamás
Tamás
http://www.hasznaltauto.hu/motor/simson/simson_s51n-5400990
ADATLAP
Vételár: 85.000 Ft
Ár (EUR): 270 EUR
Évjárat: 1982
Okmányok jellege: Okmányok nélkül
Kivitel: Segédmotor
Állapot: Normál
Üzemanyag: Benzin
Munkaütem: 2
Hengerûrtartalom:60 cm³
Hengerek száma: 1
Teljesítmény: 5 kW, 7 LE
Szállítható szem. száma: 1 fõ
Szín: Kék
Saját tömeg: 83 kg
ELADÓ ADATAI
Megtekinthetõ: Körmend
Telefonszám: (+36) 30/3192796
E-mail: [email protected]
Vörös Vilmos email-ban lehet érdeklõdni vagy msn-en
-Hengerfúrás: -S50,star,swalbi 44mm-ig
-S51-60 42.5mm-ig
-S70 47.5mm-ig
-4 felömlõs henger készítés 50,51,60,70,80,90 hengeren (7000Ft)
(henger,hengerfej átalakítással)
-51-es blokk átalakítás 70,90ccm-re: -blokk
marás(2000Ft)
-70 henger(új,Almot) (9000Ft)
-hengerfej hozzáalakítás (1500Ft)
-70-es sportfõtengely (Mza-tuning 16000Ft)
-S50-es hengerre 5 felömlõ kiképzés (8000Ft)
-S50,star,swalbi 80ccm (50mm furattal) henger készítés: - Hüvely csere,blokkmarás, hengerfej
átalakítás,és igény szerint henger kialakítás(2,4,5,6 felömlõsre)
-S50, S51, S70,S90 átalakítás 5,6 felömlõsre szívómembrán vezérléssel (15000Ft-tól)
-90ccm-es henger 2,4,5,6 felömlõs kivitelben honda racing dugattyúval,
hengerfej alakítással (22.000-tõl)
-100-110ccm -re átalakítás: 2,4,5,6 felömlõs verziókban:
-Fõtengely csere (erõsített,kiegyensúlyozott) 16000Ft
-Henger átalakítás 15000Ft-tól
-Hengerfej átalakítás 1500Ft
-70-es kuplungáttétel 6000Ft
-Erõsített fõtengely csapágyak 3000Ft/db
-Kuplung rugó (erõsített) 4000Ft
-Igény szerint blokk marás 2000Ft
06705305174
email: [email protected]