1560
Szoci motor
  • tigeroo
    kb. semennyivel. nekem ilyen van, szartse ér sőt...
    ha növelni akarod a teljesítményt akkor a sima kipufogó hátsó dob részéből kiveszed a nagy folytást és beraksz oda egy több helyen kilyukasztott befőtteskupakot hangtompítónak

ha érdekel részletesen leírom majd

a hengernél a bemeneti és kimeneti torkot kell megreszelni, hogy nagyobb legyen az átmérője, akkor több benzint kap és több gázt tud "kipufogtatni", így lesz gyorsabb a gépsas. ezt nevezik "reszelt" hengernek
  • tigeroo
    minek neked? enduró kipufogód van?

ha lennt van a kipufogó felesleges rá.

kell hozzá enduro torok (ami felvezeti a kipufogót), meg a hátsó teleszkóphoz egy tartó lemez. aztán a kipufogóra kell 2 bilincs arra kell ráfogatni a kipufogórácsot, oszt cső.
  • Vlala #558
    Csak szakembernél, szakműhelynél, vagy valami nagyon jó ismerősnél, akiről tudod, hogy az életed többet ér neki, mint a munkadíj.
  • Pianista
    valakinél aki jól tud hegeszteni és flexelni. pár decivel lehet hogy több lessz a fogyasztása de sokal jobban fog menni.
  • Fehercsoki
    És hol vetessem ki belőle?Motoros bolt?
  • Pianista
    ha nem veteted ki a fojtást belőle akkor vagy ugyanolyan vagy gyengébb lessz, de ha a folytás ki van belőle véve akkor fordulaton igencsak nagy hajrába kezd.
  • Fehercsoki
    Ha sima kipufogóról ilyenre váltanék,akkor az mennyivel növelné a motor teljesítményét?(s51)
  • Pianista
    tegyél rá babetta gyújtást, az a tuti;) nekem is az van.
  • tomi890125
    mert megszakítós, azok hajlamosak elállítódni, a trizisztoros vagy milyen az nem állítódik el ha jól tudom
  • atti59
    A gyújtásomat már 4-szer beállítottam de el állitodik mért lehet ez??
  • Fehercsoki
    S51re kilóméterórát hogy kell felszerelni?Úgy néz ki h szerzek 1t olcsón.
  • Pianista
    mi úgy csináltuk meg hogy előre az eredeti bilincsre hegesztettünk egy anyát:)
  • Fehercsoki
    Jó de a kipufogórácsot hogy kell felrakni?
  • Pianista
    igen az elég... am ha olyan kiput akarsz rá mailyet előbb mutattál(rezonátor) akkor azt valakivel aki ért hozzá vágasd szét hogy azt a lemezt vegye ki belőle ami folytásként szolgál.
  • Fehercsoki
    Tehát úgy álljon a kipufogóm mint itt.Csak a kipufogórács felrakására nem sikerült rájönnöm,mert van a rácshoz 1 ilyenem van hozzá de ez nem elég mert elcsúszik vele(ezt a kipufogócső és dob találkozásánál raktam fel.
  • Fehercsoki
    Am köszi a válaszokat.
  • Fehercsoki
    Na mostmár mind1 mert meggondoltam magam h milyen kipufogó kell:PÚgy szeretném megcsinálni,hogy enduro kipufogó legyen tehát a lábtartó fölé emelve.A kipufogódobom ehez szerintem jó,bár most a lábtartó alatt megy el,kipufogórács megvan,ilyet majd szerzek,és akkor elég csak egy ilyet vennem?A kipufogórácsot hogy tudom rárakni és mi kell hozzá?
  • Pianista
    a nyak az teljesen mindegy hogy milyen csak simsoné legyen... a levételt meg úgy tudod hogy a hengerre egy hollanderrel van ráfogatva, kb mint egy menetes cső, aminem az egyik nége szűkebb, az lecsavarod a hengerről és voilá...
  • Fehercsoki
    Ez jó?Illetve a kipufogócsövet hogy kell kiszedni a blokkból?Csak simán ki kell csavarni?
  • Fehercsoki
    Ja és S51.
  • Fehercsoki
    Ehez a kipufogóhoz milyen kipufogócső kell?Úgy szeretném hogy a kipufogó kicsit felfelé álljon.
  • Ryan1991
    jó oké! de lehet hogy a pipával lesz a gond mert bele nyúltam és és nem rázott amikor rá rúgtam
  • Pianista
    nézd meg a pipát is, kicsit csavargasd meg, ha nem az akkor egy gyertyacserét próbálj ha van kéznél.
  • Ryan1991
    a trafót is át néztem az is jó !
  • Ryan1991
    át néztem de semmi :S szakadás
  • Pianista
    nézd meg a vezetékeket nem szakadt-e el valahol.
  • Ryan1991
    cső mindenkinek ! olyan kérdésem lenne hogy most cseréltem ki a simsonon a megszakítót és még mindig nem ad szikrát :S:S valaki ha tudná hogy mi lehet a baj akkor az írjon ! már mindent át néztem rajta de semmi ! remélem tud valaki segíteni ! köszi előre is !
  • Fehercsoki
    Kipufogórácsot hogy kell felszerelni?Mi kell hozzá?S51em van és a kipufogó a lehető legalsó helyzetben áll tehát kicsit sincs emelve,és van rajta kipufogótartó is.
  • Fehercsoki
    Ezt a honlapot nézd meg,dobj nekik egy e-mailt+képet és akkor adnak árajánlatot.
  • atti59
    A gyújtáson már kétszer állítottam most, de el állítodik az mért lehet most bejáratos van benne 250 km ebből 40 toltam
  • norbi56
    Gyújtáson kell állítani,"utógyujtás" van későn robban be a szikra.
  • Pianista
    Simsonbolt most valamiért egyenlőre nem elérhető de később majd az lessz. ittmmindentz megtalálsz ami simson:) egyenlőre fejlesztés alatt áll és néha valahol 20milla környékén van egy kipuXD
  • Fehercsoki
    Arra a sárgára?Tudnád linkelni a szűrőt?
  • Pianista
    erre??
  • Pianista
    szűrőt külön kell venni. ezt a szűrőt a benzincsőre(elvágod 2felé) kell tenni
  • Pianista
    elég az első is.
  • Fehercsoki
    Ha teljesen le akarom cserélni a benzincsapot akkor csak ez meg ez kell?
  • Fehercsoki
    Szűrőt külön kell venni vagy az a benzinscsaphoz van?
  • Pianista
    a tankpucolásról a többi szaki sztem többet tud mondani:)
  • Pianista
    a tankot ajánlatos kipucolni, és utánna egy szűrőt helyezni a benzincsőre. és igen az szűri ki... az üléshuzat meg csak a madzaggal kell ráfogatni ha nincsenek már fent azok a kis nyelvek a lemez peremén belül, mivel az tartaná a huztatot, de le szoktak törni a hajlogatástól. tehát ráteszed, összehúzod a lemez aljánál a madzagot és az megtartja.