1560
Szoci motor
-
#560 kb. semennyivel. nekem ilyen van, szartse ér sőt...
ha növelni akarod a teljesítményt akkor a sima kipufogó hátsó dob részéből kiveszed a nagy folytást és beraksz oda egy több helyen kilyukasztott befőtteskupakot hangtompítónak
ha érdekel részletesen leírom majd
a hengernél a bemeneti és kimeneti torkot kell megreszelni, hogy nagyobb legyen az átmérője, akkor több benzint kap és több gázt tud "kipufogtatni", így lesz gyorsabb a gépsas. ezt nevezik "reszelt" hengernek -
#559 minek neked? enduró kipufogód van?
ha lennt van a kipufogó felesleges rá.
kell hozzá enduro torok (ami felvezeti a kipufogót), meg a hátsó teleszkóphoz egy tartó lemez. aztán a kipufogóra kell 2 bilincs arra kell ráfogatni a kipufogórácsot, oszt cső. -
Vlala #558 Csak szakembernél, szakműhelynél, vagy valami nagyon jó ismerősnél, akiről tudod, hogy az életed többet ér neki, mint a munkadíj. -
#557 valakinél aki jól tud hegeszteni és flexelni. pár decivel lehet hogy több lessz a fogyasztása de sokal jobban fog menni. -
#556 És hol vetessem ki belőle?Motoros bolt? -
#555 ha nem veteted ki a fojtást belőle akkor vagy ugyanolyan vagy gyengébb lessz, de ha a folytás ki van belőle véve akkor fordulaton igencsak nagy hajrába kezd. -
#554 Ha sima kipufogóról ilyenre váltanék,akkor az mennyivel növelné a motor teljesítményét?(s51) -
#553 tegyél rá babetta gyújtást, az a tuti;) nekem is az van. -
#552 mert megszakítós, azok hajlamosak elállítódni, a trizisztoros vagy milyen az nem állítódik el ha jól tudom -
atti59 #551 A gyújtásomat már 4-szer beállítottam de el állitodik mért lehet ez?? -
#550 S51re kilóméterórát hogy kell felszerelni?Úgy néz ki h szerzek 1t olcsón. -
#549 mi úgy csináltuk meg hogy előre az eredeti bilincsre hegesztettünk egy anyát:) -
#548 Jó de a kipufogórácsot hogy kell felrakni? -
#547 igen az elég... am ha olyan kiput akarsz rá mailyet előbb mutattál(rezonátor) akkor azt valakivel aki ért hozzá vágasd szét hogy azt a lemezt vegye ki belőle ami folytásként szolgál. -
#546 Tehát úgy álljon a kipufogóm mint itt.Csak a kipufogórács felrakására nem sikerült rájönnöm,mert van a rácshoz 1 ilyenem van hozzá de ez nem elég mert elcsúszik vele(ezt a kipufogócső és dob találkozásánál raktam fel. -
#545 Am köszi a válaszokat. -
#544 Na mostmár mind1 mert meggondoltam magam h milyen kipufogó kell:PÚgy szeretném megcsinálni,hogy enduro kipufogó legyen tehát a lábtartó fölé emelve.A kipufogódobom ehez szerintem jó,bár most a lábtartó alatt megy el,kipufogórács megvan,ilyet majd szerzek,és akkor elég csak egy ilyet vennem?A kipufogórácsot hogy tudom rárakni és mi kell hozzá? -
#543 a nyak az teljesen mindegy hogy milyen csak simsoné legyen... a levételt meg úgy tudod hogy a hengerre egy hollanderrel van ráfogatva, kb mint egy menetes cső, aminem az egyik nége szűkebb, az lecsavarod a hengerről és voilá... -
#542 Ez jó?Illetve a kipufogócsövet hogy kell kiszedni a blokkból?Csak simán ki kell csavarni? -
#541 Ja és S51. -
#540 Ehez a kipufogóhoz milyen kipufogócső kell?Úgy szeretném hogy a kipufogó kicsit felfelé álljon. -
#539 jó oké! de lehet hogy a pipával lesz a gond mert bele nyúltam és és nem rázott amikor rá rúgtam -
#538 nézd meg a pipát is, kicsit csavargasd meg, ha nem az akkor egy gyertyacserét próbálj ha van kéznél. -
#537 a trafót is át néztem az is jó ! -
#536 át néztem de semmi :S szakadás -
#535 nézd meg a vezetékeket nem szakadt-e el valahol. -
#534 cső mindenkinek ! olyan kérdésem lenne hogy most cseréltem ki a simsonon a megszakítót és még mindig nem ad szikrát :S:S valaki ha tudná hogy mi lehet a baj akkor az írjon ! már mindent át néztem rajta de semmi ! remélem tud valaki segíteni ! köszi előre is ! -
#533 Kipufogórácsot hogy kell felszerelni?Mi kell hozzá?S51em van és a kipufogó a lehető legalsó helyzetben áll tehát kicsit sincs emelve,és van rajta kipufogótartó is. -
#532 Ezt a honlapot nézd meg,dobj nekik egy e-mailt+képet és akkor adnak árajánlatot. -
atti59 #531 A gyújtáson már kétszer állítottam most, de el állítodik az mért lehet most bejáratos van benne 250 km ebből 40 toltam -
#530 Gyújtáson kell állítani,"utógyujtás" van későn robban be a szikra. -
#529 Simsonbolt most valamiért egyenlőre nem elérhető de később majd az lessz. ittmmindentz megtalálsz ami simson:) egyenlőre fejlesztés alatt áll és néha valahol 20milla környékén van egy kipuXD -
#528 Arra a sárgára?Tudnád linkelni a szűrőt? -
#527 erre?? -
#526 szűrőt külön kell venni. ezt a szűrőt a benzincsőre(elvágod 2felé) kell tenni -
#525 elég az első is. -
#524 Ha teljesen le akarom cserélni a benzincsapot akkor csak ez meg ez kell? -
#523 Szűrőt külön kell venni vagy az a benzinscsaphoz van? -
#522 a tankpucolásról a többi szaki sztem többet tud mondani:) -
#521 a tankot ajánlatos kipucolni, és utánna egy szűrőt helyezni a benzincsőre. és igen az szűri ki... az üléshuzat meg csak a madzaggal kell ráfogatni ha nincsenek már fent azok a kis nyelvek a lemez peremén belül, mivel az tartaná a huztatot, de le szoktak törni a hajlogatástól. tehát ráteszed, összehúzod a lemez aljánál a madzagot és az megtartja.