1560
Szoci motor
-
111222 #600 Nekem is lenne 1 apró kérdésem.
Alapjáratot szeretnék állítani szeretett mocimon de nem hagyja magát állandóan le akar fulladni de már nem tom mit állítsak rajta . Remélem valaki tud mondani valami okosságot.
-
111222 #599 Helló Szabolcs!
Nekem is ezzel volt most bajom http://www.heidenau.hu/termek.php?termek_id=10343 ezt cseréld ki ha nem lesz jó akkor a húzóéktengelyt kell ki kicserélni.A léptetővilla csere kb 5 perc.Ha tudod mit kell csinálni. -
Bacsa Szabolcs #598 helosztok:D
kéne segiteni!!
azlenne a bajom hogy a motor nemveszi az egyest vagyis katanegyet de kuplung ki és elkezd remegni az elsö lánckerekem!!
és aztmonták a léptetövilla lesz a hibás akor azt hogykel megcsinálni??
a segitcségetis elöre köszi:) -
Úgyértettem. -
csak gyújtáson világítana tudtommal. -
De neked ott van valami?Légszűrő ház kipu felöli oldal és a légszűrőbetéttel egy magasságban.Úgy van nekem bekötve az első/hátsó lámpa,hogy ha van áram(jár a motor) akkor világít,azaz nem lehet kikapcsolni,úgyhogy ha az (működő)akksi lenne akkor folyamatosan világítania kéne nem? -
azt nem tudom... az enyémben nincs aksi, nem tudom hova kell kötözni... más talán tud segíteni. -
S51en ami a légszűrőházban van jobb oldalt(kipufogó felöli oldal),a légszűrőbetéttel kb egy magasságban és tőle balra,és néhány elektromos vezeték megy rá,rá van írva h vigyázz magas feszültség azaz akksi? -
oké, köszi -
Árba egészen változó,már 20kért is kapsz de az nem túl jó és talán 100k körül van a vége.100kért olyat láttam h kívülről belülről TELJESEN fel volt újítva nagyon szép volt és gyors és működött is.A simson.hu-n van sok hírdetés nézd meg őket. -
milyen árba van kb. egy s51- es? vagyis meddig mennyek el árba, hogy jót vegyek?
s51 n vagy b között csak annyi a külömbség, hogy indexes a b? -
S51 az jó.(énis pont úgy vagyok vele ahogy te,csak nekem már megvan a motor)Jól nézd meg hogy milyet veszel mert van elég sok amit drágán adnak és szar állapot,és amennyit ráköltesz még annyiból már sokkal jobbat is vehettél volna. -
Nemsokára lerakom "B"- re a jogsit (remélem). Sokáig úgyterveztem, hogy majd a kocsinkat vezetem, de sajnos bevezették ezt a hülyeséget(én szempontomból), hogy 18 éves korig mellettem kell, hogy üljön egy 18 évet betöltött. Ezért elkezdtem nézegetni már most a Simsonokat, de még annyira nem értek hozzá. Szerintetek milyen simsont vegyek? Hallottam olyat, hogy S51- et 3sebességest és külön vegyek rá 4 sebességes blokkot, mert úgy jobban megy. Nem tudom mi legyen ezért kezdtem el már most filózni rajta meg gondoltam megkérdezlek titeket is ahogy látom eléggé értetek hozzá. -
S51re milyen fejidomot érdemes venni?Valami szép és olcsó kéne.Lámparács nekem sehogy sem megy rá. -
kb ugyanolyan... a rezonátorral ha ki van szedve a lemez akkor alacsony fordulaton enyhén gyengébb lessz, viszont fordulaton masszívan megindul. -
Ahoz szét kell vágni nem?Az a baj nincs ilyen ismerősöm aki meg tudná csinálni.Ebben az esetben is megéri az elsőt v így ugyanolyan teljesítményben? -
az elsőt, de abból a lemezt ami a közepében van ki kell szedni hogy teljes erejében legyen. -
Lemaradt a kérdés:PMilyen kipufogót vegyek a felsoroltakból? -
Lejött valami csőfogó kulcsal,azért köszi.Ilyet vagy inkább ez/ez. -
csavarhúzó + kalapács -
Kipufogóhollandert mivel lehet leszedni?Eléggé rá van szorítva csak úgy nem jön le. -
jah. am most találtam egy vidit igen komolyan megtuningolt szimókról -
Azt csak akasszam ki? -
jah és + a kuplung bowden -
3 csavar tartja-> fent, lent, elöl. a jobb oldalon ahol a kipu is elmegy. -
A blokk dekniját hány csavar tartja?Melyikeket szedjem le?(sosem szedtem még szét,nem akarom elrontani:P) -
Ok köszi. -
atti59 #573 Valaki árulja el nekem ha megyek 5 km és bemelegszik akkor mér kezt morogni és meg áll mikor lehűlt akkor rúgásra indul, pedig ngk magas hőfoku gyertyát is tettem bele -
a blokk deknijét leszeded a kipufogó felöli oldalon, és van a hátsótájékán egy "kidomborodás" és abban van egy lyuk abba megy bele ilyen műanyag izé amiben a bowden és egy fogaskerék van, a lánckerék tengelyére rámegy a nagyobbik fogaskerék, előtte azt ajánlanám hogy a tengelyen a csavar és a lánckerék közé egy vaskosabb alátétet tegyél mert nem biztos hogy el fogja érni a 2 fogaskerék egymást és idővel csak szétkoptatja. pontosan nem tudom leírni, majd valaki kijavít ha le tudja írni pontosabban:) -
Nem tudja valaki hogy km óra meghajtást hogy kell pontosan beszerelni? -
Csak város de mind1 azért felrakom mert szép:P -
az S50-eseknek a gyári lánckereke 13 vagy 15-ös?? -
attól függ hogy hogyan mész vele... ha csak városban/faluban motorozgatni akkor nem kell, de ha crosspályára vagy terepre akkor kell, mert idővel meghajlik a váz. -
igazságszerint a furulya a gáz visszaverésénél játszik szerepet, ha kio van véve az azt jelenit hogy a gáz később tér vissza a hengerbe, ezáltal alacsonyabb fordulaston teljesít. legalábbis elméletileg így van. a rezonátor amit belinkelt, annak semmi baja csak a lemezt kell kivenni belőle hogy teljes rezonátorként működjön. és ha a reszelést megcsinálja akkor kieszi a gatyájából is... nekem is van egy 50-es tuninghengerem, 4 felömlő+reszelt és az szó szerint kievett a gatyámból is... 70-es henger+stihl karbi(hihetetlen de kevesebbet eszik vele)+kibelezett(vagy tervezett) rezonátor= nagy teljesítmény, alacsony fogyasztás. -
jól néz ki az igaz de...
a karburátorhoz alig tudsz hozzáférni tőle.
sőt, KURVA FRUSZTRÁLÓ a karbut piszkálni ha fennt van az a vas -
rendben majd keresek képeket és mutatom mi a dörgés -
Tank alá enduro vázmerevítőt érdemes felszerelni? -
Nem tudjátok hol lehet jó felniket kapni? -
Am raktok be képet a motorotokról?Majd rakok énis ha fennt lesz a kipufogó. -
Rendben,köszi szépen!Akkor ezt a sportkipufogó rendelést visszamondtam,viszont akkor rendeltem helyette 2 bilincset amire felmegy a kipufogórács.Annak örülnék ha leírnád részletesen a folytás kivételét.