Simson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha benzin baja lenne akkor nemtudnád beindítani
a kuplungot lassan engeded (ki ne csapd!) és kis gázt adsz neki
aztán mikor pörög a motor akkor kuplung benyom és fölváltasz 1x (az ürest átugorja és 2esbe rakja)
így néz ki valahogy:
4es
3as
2es
üres
1es fokozat
a kattanást pedig hallod majd (a váltókar mindig ugyan abba a helyzetbe áll vissza szóval ránézésre nemtudod milyen sebességben van)
ma haveromnál megnéztem hogy szedi szét az mz teleszkópot, és nagyjából úgy kell a simsont is, szóval úgy képben vagyok mit, hogy, de még az olajszinttel nem vagyok tisztában! Hány dl olajat kell a telókba tölteni?
The Only One!
Simson s51 enduro elsõ teleszkópokba mennyi olajat kell tölteni? Vettem fél liter repsol hidralika olajat, és a csaj a boltban azt mondta ez elég a 2be, de gondolom nem 2.5 2.5 decit kell tölteni bele.
Valamint nincs valakinek egy komplett szétszerelési útmutatója vagy valami?
A választ köszi!
The Only One!
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
van egy olyan problémám hogy ha megállok a mocival akkor nem tudom ürebe rakni és lefullad. utána nehéz indítani vagy tolni kell
ha tudtok vmit segíteni akkor kösz<#kacsint>#kacsint>
Ennyiért jó kiindulási alapot kapsz, amibõl némi befektetett energiával és pénzzel megépítheted a csodajárgányodat.
80-100körül már kapsz jó állapotban lévõt!
Amúgy szerintetek ennyiért lehet kapni normális szimót?
kellene egykis segitcség bajvan a mocival!
az a baja hogy nemakar beindulni, ha beis indul elkezd fuladozni nemakar felpörögni a motor,semmi alapjárat és nemis birom megcsinálni
karbit kitisztitotam de asem segitet rajta tanácstalanvok!
léc vmi segitcséget kérnék kössszzziiii
üdv!!