1560
Szoci motor
-
És is hasonlít(persze lehet h egyszerűen csak minden simson hangja hasonló:P)ehez -
Igen de az S53 nekem meg S51em van:)Nézegettem youtubeon a videókat,kb ilyen hangja van. -
ez szabályosan ordít: Link 15k fordulat!!! 5 sebesség!!! és 50-es!!! -
ha 1-esbe képes 20 fölé menni akkor pörgős:) és a hangján is hallható, ha csak olyan simsonos alap pörgős full gázon(épphogy üveghang) akkor az normális, de ha a hangja szabályosan ordít és 1-esbe képes jóval 20 fölé menni akkor erősen ajánlott a tabletta vagy egy sportgyújtás. -
És hogy tudom megnézni h pörgős vagy nem? -
attól függ... ha a mocid pörgős akkor ajánlott a babetta gyújtás, mert előbb utóbb elkezd repedezni a lendkerék. ha sima nem pörgős akkor kibírja, nem lessz semmi baja. csak talán kicsit nehezebb szerelni mint a tablettást:) -
Ha tirisztosos gyújtásom van alapból akkor a babetta gyújtás fölösleges? -
valahol motoros vagy alkatrész boltban kérdezz rá... mást nem tudok esetleg valahol a neten keresgélhetsz, a mofaker-en nincs ilyen kerék, a simsonbolt meg fejlesztés alatt van. -
jobban engedi pörögni, masszívabb, könnyebb, tirisztoros... mi kell még:) -
Botküllős felnit szeretnék venni S51hez,hol keresgéljek? -
Miért használnak sokan babetta gyújtást?Miért olyan jó? -
atti59 #629 Simson s51 van a világítás elég gyengén pislákol valami őt lett mért lehet ez? -
Bacsa Szabolcs #628 ahha kösziiii:D -
akkor valamivel segíts rá, pl. csavarhúzóval próbáld meg belülről "lenyomkodni", vagy beütni oda ahol a csavar van az a rés, hogy feszítse szét valamennyire. -
Bacsa Szabolcs #626 oks thx a segitcséget de a berugo tengej uj és a berugoi és nembirom lehuzni -
a berúgókarból ki kell a csavart teljesen csavarni majd kiveni és a kart lehúzni. az első lánckerék anyája alatt van egy lemez ami biztosítékként működik, azt csavarhúzóval és kapalács segítségével hajlítsd le az anyáról, és ha jól emléxem 24-es krova/kulcs kell hozzá. -
Bacsa Szabolcs #624 helosztok uj segitcség kénexD hogytudnám lehuzni a berugokart???
meg a másik mivel tom leveni az elsö lánckereket??
segitcségetis eröre köszi:) -
Igen tudom:P De addig sem megy el,a szivacsot meg nemtom hogy összenyomni. -
*kell -
a huzatnak csak a lemez peremén kell túljutni, nem lekk az egész lemezt beterítenie... -
De a huzat túl kicsi,a szivacsot is csak pont beéri nemhogy a lemezt. -
csak rá kell tenni, a huzat fogja tartani rajta. -
S51nél nyereglemezre a szivacsot hogy kell rögzíteni? -
Köszi. -
az a motor szíve... ott történik a robbanás ami a cuccost előre hajtja. a karburátor meg az adott levegő/benzin keveréket kutyulja össze. -
Nincs valakinek tagsági kártyája simson.hu-ra?Érdekelne 1-2 cikk de pont a legjobbakhoz kell kártya. -
Na kigoogleztam,úgyhogy már csak a #613 érdekelne. -
Még1 kérdés(bocs h nem egybe írom meg a sok kérdés miatt),kérdeztem h hány csavar tartja az oldaldeklit(kaptam is választ,azt köszönöm),de érdekelne pontosan,nehogy valami mást elcsavarjak:DItt 1 kép,bekereteztem h melyik aza 3 csavar szeirntem amit le kell csavarnom h le tudjam venni a deklit.
Ez az a 3? -
Illetve a karburátor?Mert láttam olyan simsont ahol le volt szedve a karbi. -
Van 1 (hülye) kérdésem,a henger pontosan mire jó? -
S53 fejidomot hol lehet szerezni?Esetleg valami utángyártott kínai létezik? -
atti59 #609 Az lenne a kérdésem, hogy bemelegszik a simom aztán elkezd rángatni és meg áll, ha lehűl akkor indul egyből, valami őtlet min állitsak?? -
#514-re 532 a válaszom,569re meg azt hiszem h 13as de azért utánanézek. -
ezekre még várom a választ: #514, #569 -
nincsmit:) -
111222 #605 Nagyon köszönöm a segítséget Pianista ! -
111222 #604 Köszönöm a segítségedet ! -
a tűt egyel feljebb rakd, hátha segít rajta. -
111222 #602 Egyáltalán semmi nincs se hidegen se melegen.Tűn merre állítsak? Középen lenne jó? -
ha meleg akor is csinálja?? tűn próbáltál állítani??