Simson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Köszi!A Benzint mindenképpen le kell ereszteni festés elõtt?Nem elég ha csak elzárom a benzin csapot?

Pianista
és utánna enyhén hátrahúzva jön le.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
igen csak egy csavar tartja az ülés elõtt.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Fehercsoki
Értem,a tankot leszedni csak annyi h leeresztem a benzint/elzárom a benzincsapot és csak 1 csavar tartja ami az ülés elõtt van?Többet nem láttam.

Vannak a tanknál gumi elemek . Azokra gondoltam. A benzint pedig ereszd le és ha már leszedted a tankot ki is moshatod de ez nem kötelezõ.

tigeroo
ha érdekel valakit eladó simson!

most van 2 szimóm, az egyik full fel lett 2éve újítva!

a másik pedig alig futott 5ezer kilómétert! szinte full gyári enduro állapotban van! (még a '86-os simano bovdenrögzítõje is megvan!) csak kicsit rozsdás a felnije, de azt le fogom csiszolni!

képek hamarosan! akit érdekel az írjon a részletekért!
Fehercsoki
Milyen gumi tuskókat?Am el kell valamit zárni h amikor leveszem a tankot ne folyjon ki a benzin alul?

A gumi izé a az a markolat én le szoktam venni a gazcsövet így né ki : http://www.moped91.com/portal/pix2/20090515145915_wmd.JPG és levágom róla a markolatot. A tankot pedig csavarok rögzítik amelyeket ki kell csavarni fontos a gumi tuskókat ugyanúgy rakd vissza ahogy kivetted.

Fehercsoki
2 fontos kérdésem lenne😊Vettem jókis ilyen gumi izét a kormányra(amit fogni kell),nemtom mi a neve na a bal oldalit gondolom simán le lehet húzni max nehezen,de a jobb oldalit hogy kell leszedni?Mivel azzal adom a gázt és nemakarom eltörni.Illetve le akarom festeni a tankot,hogy lehet levenni?

tomi890125
jah, kilométer órával jobban jár, egyszer leméri mennyivel megy a simo azt kész 😊

The Only One!

tigeroo
jah kell 1 spirált venni amit a blokkba kell rakni. meg vezeték
Bicikli km órát is fel lehet szerelni . Ha jól emlékszem.

tomi890125
veszel rá egy olyat max 2 3 ezer ft azt megnézed! Az eredeti km órát ha megveszed, azt még fel kell szerelni, be kell állítani stb azt hiszem! Egyszóval nem az hogy megveszem és már méri is mennyivel megyek.
Legalábbis én így tudom.

The Only One!

Fehercsoki
Akkor jó😛De azért érdekelne mennyivel megy.Megéri ezért venni ilyen olcsó gagyi bicajos kilóméterórát ha úgyis letörik?

tomi890125
minek az? ugyis le fog törni! 😄
2 fajta motoros van: Egyik aki egyszer úgyis feldõl, aztán a másik aki egyszer úgyis fel fog dõlni! <#vigyor0>

The Only One!

tomi890125
jah nekem is ez volt! nem jött le a csavar, azért kérdeztem mennyi kell bele, de közbe megoldódott! de azért kösz a választ

The Only One!

Fehercsoki
Simson S51hez hol lehet olcsó kilóméterórát venni?

De az a szakszerû amelyet te említettél.

Nos azért írtam ûrmértékben mert volt nálam 1 blokk aminek nem tudtam leszedni a nívó csavarját.

lippet
Haver sergeti neki, remélem nem haragszik meg, hogy kiraktam ide!=)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

tomi890125
én meg addig amég az oil control lyuknál el nem kezdett folyni 😊
az kb 4dl volt, de elején nem tudtam hogy van ilyen oil control a blokkon 😄

The Only One!

Hát valahol 4dl máshol 3dl-t írnak én kb 3,5dl-t öntöttem bele.

tomi890125
blokk szétszedve, olaj leeresztve, léptetõvilla megcsinálva!
egy a gond! 😊
mennyi hajtómû olajat kell a blokkba tölteni?

The Only One!

Fehercsoki
Errõl az endurórácsról tudsz küldeni egy linket?A másikat nekem nem hozza be.

tigeroo
aha
Fehercsoki
Ezt nekem nem hozza be.Am kéne új elsõ lámpa,ez jó?És hozzá ez a rács jó?Simson S51

tigeroo
hát ilyen
nekem is ilyen van😊
Fehercsoki
Linkeld😊Jól hangzik.

tigeroo
szerintem igen.

dee egy endurórács szerintem százszor jobban néz ki mint akármilyen fejidom.
Fehercsoki
Egy ilyen fejidom rámenne simson S51re?(a gensis univerzális lámpás fejidomra gondolok)

Hááát megpróbalhatod finom csiszoló papírral vagy ami biztos szemcseszórással való eltávolítás.

Fehercsoki
Kicsit rozsdás a simsonom kereke,küllõi és a kormány,mivel lehet leszedni?Úgy hallottam rozsdamaró tönkreteszi.

Schwalbe-m van de még nincs kész ha kész lesz teszek fel képet.

tigeroo
az alapjáraton kell állítani. karburátoron vannak ilyen csavarok azokat kell állítgatni, de ahhoz jobban kell érteni
Fehercsoki
Az normális hogyha nem adok rá gázt akkor egy idõ után megáll a motor?S51

Fehercsoki
Hol lehet S51re ülést(azt a bõr izét) venni?

Fehercsoki
Jelentem megy a szimó😊Köszi mindenkinek aki segített.

Fehercsoki
Nem próbáltam még majd mindjárt megnézem.

Pianista
ha a gyertyán azt a nyelvet beljebb ütöd akkor se??

Fehercsoki
Így csináltam és nincs szikra.

Pianista
hogy van-e szikra azt úgy tudod megnézni hogy a gyertyának a menetes részét testhez érinted(henger) és közbe bugod a berúgógart. ez a gyertyaállapotelelnõrzésmittoménmilyének a menete😊

Fehercsoki
De akkorsincs szikra😊

tomi890125
tedd vissza

The Only One!

Fehercsoki
Na most meg kihúztam a gyertyát és nincs szikra,mit tegyek?

tigeroo
ami a tank alatt van
Fehercsoki
Melyik csapot?Sok van.

tigeroo
a csapot balra forgatod
Fehercsoki
Hogy vegyem tartalékra?

tigeroo
vedd tartalékra!
meg vegyél minél hamarabb petrót bele
Fehercsoki