Simson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
S53 fejidomot hol lehet szerezni?Esetleg valami utángyártott kínai létezik?

Az lenne a kérdésem, hogy bemelegszik a simom aztán elkezd rángatni és meg áll, ha lehûl akkor indul egybõl, valami õtlet min állitsak??

Fehercsoki
#514-re 532 a válaszom,569re meg azt hiszem h 13as de azért utánanézek.

Pianista
ezekre még várom a választ: #514, #569

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
nincsmit😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Nagyon köszönöm a segítséget Pianista !

Köszönöm a segítségedet !

Pianista
a tût egyel feljebb rakd, hátha segít rajta.

Egyáltalán semmi nincs se hidegen se melegen.Tûn merre állítsak? Középen lenne jó?

Pianista
ha meleg akor is csinálja?? tûn próbáltál állítani??

Nekem is lenne 1 apró kérdésem.
Alapjáratot szeretnék állítani szeretett mocimon de nem hagyja magát állandóan le akar fulladni de már nem tom mit állítsak rajta . Remélem valaki tud mondani valami okosságot.

Helló Szabolcs!
Nekem is ezzel volt most bajom http://www.heidenau.hu/termek.php?termek_id=10343 ezt cseréld ki ha nem lesz jó akkor a húzóéktengelyt kell ki kicserélni.A léptetõvilla csere kb 5 perc.Ha tudod mit kell csinálni.

helosztok😄
kéne segiteni!!
azlenne a bajom hogy a motor nemveszi az egyest vagyis katanegyet de kuplung ki és elkezd remegni az elsö lánckerekem!!
és aztmonták a léptetövilla lesz a hibás akor azt hogykel megcsinálni??
a segitcségetis elöre köszi😊

Fehercsoki
Úgyértettem.

Pianista
csak gyújtáson világítana tudtommal.

Fehercsoki
De neked ott van valami?Légszûrõ ház kipu felöli oldal és a légszûrõbetéttel egy magasságban.Úgy van nekem bekötve az elsõ/hátsó lámpa,hogy ha van áram(jár a motor) akkor világít,azaz nem lehet kikapcsolni,úgyhogy ha az (mûködõ)akksi lenne akkor folyamatosan világítania kéne nem?

Pianista
azt nem tudom... az enyémben nincs aksi, nem tudom hova kell kötözni... más talán tud segíteni.

Fehercsoki
S51en ami a légszûrõházban van jobb oldalt(kipufogó felöli oldal),a légszûrõbetéttel kb egy magasságban és tõle balra,és néhány elektromos vezeték megy rá,rá van írva h vigyázz magas feszültség azaz akksi?

gerge93
oké, köszi

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Fehercsoki
Árba egészen változó,már 20kért is kapsz de az nem túl jó és talán 100k körül van a vége.100kért olyat láttam h kívülrõl belülrõl TELJESEN fel volt újítva nagyon szép volt és gyors és mûködött is.A simson.hu-n van sok hírdetés nézd meg õket.

gerge93
milyen árba van kb. egy s51- es? vagyis meddig mennyek el árba, hogy jót vegyek?
s51 n vagy b között csak annyi a külömbség, hogy indexes a b?

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Fehercsoki
S51 az jó.(énis pont úgy vagyok vele ahogy te,csak nekem már megvan a motor)Jól nézd meg hogy milyet veszel mert van elég sok amit drágán adnak és szar állapot,és amennyit ráköltesz még annyiból már sokkal jobbat is vehettél volna.

gerge93
Nemsokára lerakom "B"- re a jogsit (remélem). Sokáig úgyterveztem, hogy majd a kocsinkat vezetem, de sajnos bevezették ezt a hülyeséget(én szempontomból), hogy 18 éves korig mellettem kell, hogy üljön egy 18 évet betöltött. Ezért elkezdtem nézegetni már most a Simsonokat, de még annyira nem értek hozzá. Szerintetek milyen simsont vegyek? Hallottam olyat, hogy S51- et 3sebességest és külön vegyek rá 4 sebességes blokkot, mert úgy jobban megy. Nem tudom mi legyen ezért kezdtem el már most filózni rajta meg gondoltam megkérdezlek titeket is ahogy látom eléggé értetek hozzá.<#nemtudom><#wow3><#confused>

Fehercsoki
S51re milyen fejidomot érdemes venni?Valami szép és olcsó kéne.Lámparács nekem sehogy sem megy rá.

Pianista
kb ugyanolyan... a rezonátorral ha ki van szedve a lemez akkor alacsony fordulaton enyhén gyengébb lessz, viszont fordulaton masszívan megindul.

Fehercsoki
Ahoz szét kell vágni nem?Az a baj nincs ilyen ismerõsöm aki meg tudná csinálni.Ebben az esetben is megéri az elsõt v így ugyanolyan teljesítményben?

Pianista
az elsõt, de abból a lemezt ami a közepében van ki kell szedni hogy teljes erejében legyen.

Fehercsoki
Lemaradt a kérdés😛Milyen kipufogót vegyek a felsoroltakból?

Fehercsoki
Lejött valami csõfogó kulcsal,azért köszi.Ilyet vagy inkább ez/ez.

tigeroo
csavarhúzó + kalapács
Fehercsoki
Kipufogóhollandert mivel lehet leszedni?Eléggé rá van szorítva csak úgy nem jön le.

Pianista
jah. am most találtam egy vidit igen komolyan megtuningolt szimókról

Fehercsoki
Azt csak akasszam ki?

Pianista
jah és + a kuplung bowden

Pianista
3 csavar tartja-> fent, lent, elöl. a jobb oldalon ahol a kipu is elmegy.

Fehercsoki
A blokk dekniját hány csavar tartja?Melyikeket szedjem le?(sosem szedtem még szét,nem akarom elrontani😛)

Fehercsoki
Ok köszi.

Valaki árulja el nekem ha megyek 5 km és bemelegszik akkor mér kezt morogni és meg áll mikor lehûlt akkor rúgásra indul, pedig ngk magas hõfoku gyertyát is tettem bele

Pianista
a blokk deknijét leszeded a kipufogó felöli oldalon, és van a hátsótájékán egy "kidomborodás" és abban van egy lyuk abba megy bele ilyen mûanyag izé amiben a bowden és egy fogaskerék van, a lánckerék tengelyére rámegy a nagyobbik fogaskerék, elõtte azt ajánlanám hogy a tengelyen a csavar és a lánckerék közé egy vaskosabb alátétet tegyél mert nem biztos hogy el fogja érni a 2 fogaskerék egymást és idõvel csak szétkoptatja. pontosan nem tudom leírni, majd valaki kijavít ha le tudja írni pontosabban😊

Fehercsoki
Nem tudja valaki hogy km óra meghajtást hogy kell pontosan beszerelni?

Fehercsoki
Csak város de mind1 azért felrakom mert szép😛

Pianista
az S50-eseknek a gyári lánckereke 13 vagy 15-ös??

Pianista
attól függ hogy hogyan mész vele... ha csak városban/faluban motorozgatni akkor nem kell, de ha crosspályára vagy terepre akkor kell, mert idõvel meghajlik a váz.

Pianista
igazságszerint a furulya a gáz visszaverésénél játszik szerepet, ha kio van véve az azt jelenit hogy a gáz késõbb tér vissza a hengerbe, ezáltal alacsonyabb fordulaston teljesít. legalábbis elméletileg így van. a rezonátor amit belinkelt, annak semmi baja csak a lemezt kell kivenni belõle hogy teljes rezonátorként mûködjön. és ha a reszelést megcsinálja akkor kieszi a gatyájából is... nekem is van egy 50-es tuninghengerem, 4 felömlõ+reszelt és az szó szerint kievett a gatyámból is... 70-es henger+stihl karbi(hihetetlen de kevesebbet eszik vele)+kibelezett(vagy tervezett) rezonátor= nagy teljesítmény, alacsony fogyasztás.

tigeroo
jól néz ki az igaz de...

a karburátorhoz alig tudsz hozzáférni tõle.
sõt, KURVA FRUSZTRÁLÓ a karbut piszkálni ha fennt van az a vas
tigeroo
rendben majd keresek képeket és mutatom mi a dörgés
Fehercsoki
Tank alá enduro vázmerevítõt érdemes felszerelni?

Fehercsoki
Nem tudjátok hol lehet jó felniket kapni?

Fehercsoki
Am raktok be képet a motorotokról?Majd rakok énis ha fennt lesz a kipufogó.

Fehercsoki
Rendben,köszi szépen!Akkor ezt a sportkipufogó rendelést visszamondtam,viszont akkor rendeltem helyette 2 bilincset amire felmegy a kipufogórács.Annak örülnék ha leírnád részletesen a folytás kivételét.