Simson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt egy video,
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
[/url]
Köszi a választ, én is sejtettem, csak azért érdeklõdök, mert most kezdtem az egyik scwalbe-t piszkálgatni de csak óvatosan, mert elég jól megy, de azt látom hogy tényleg elég sok anyag "visszaköszön" a karbiból, ha rángatom alapból.Ezért nézegetek mindent ami a membránnal kapcsolatos tapasztalat.Annyit csináltam vele:
1. Felpolíroztam a felömlõit (2 db)
2. Motor fúrva, járatva
3. Kipufogó rés ívesen felfelé bõvítve, rádiuszosan
4. Beömlõ torok egyenesre( relatíve)marva, polírozva
5. rezóra nincs pénzem😄 de tervben van
6. karbi 16n1 72 es fúvókával, schuber az alsó állásban, mert ha feljebb állítom, nem stabil az alapjárat egy fröccs után.
Próbaképpen beleépítenék közdarabokkal egy membránt. A 4 lapossal szemezgettem, mert annak a dinamikus viselkedése, fõleg ha karbonlapos
megfelelne.Hát megpróbálom után építeni az MZ mintájára, de nem akarom lemarni síkba a hûtõfelületet, hanem szívócsonkkal,közdarabbal próbálnám ki mit szól..
üdv Reuter
Nem tudtok olyan leírást, ahol membrános vezérlésre alakítják a Simsont?
kerestem hasonlókat de konkrétan csak Mz-hez láttam ilyet.
Ha valaki tud akármit róla szívesen venném.
hengerürtartalom: 50
váltorendszer: 3 fokozatú
váz: zárszelvények öszehegesztve
futomü elsö: olaj nélküli rugos
futomü hátsó: olajos két szélén helyezkedik el
fékek: dobfék
üzemanyagtank kapacitása: 8l
Új logó by: berczely (Y)
Vettem is egy után gyártottat, fel is szereltem volna, ha a gázházt és a gáz kart, rá tudnám tenni, egyszerûen nem megy rá!! Lehet venni nagyobbat vagy kormány rossz??
a 16=16 coll
90=?
100=?
légyszi segítsetek
kb úgy hangzana mint egy herélt kipufogó a végén egy sörösdobozzal, amiben csavarok vannak😄
ha van rá pénzed(elég sok) akkor egy leo vince durrantót ajánlanék, mert az TÉNYLEG rezonátor és a hangja is szép.
errõl lenne szó
köszi válaszokat csá
ezzel elérheted a kívánt hangot.
hogy jobb hangja legyen meg jól is nézzen ki
mert 30e nem adok a leo vince kipuffantóér
Azért az jelzésértékû, hogy Simsonokból akár 30 éves példányokkal is találkozunk az utakon, míg a kínai robogóknak (ne vedd sértésnek, nem annak szánom) ennyi idõ múlva darabja sem lesz. A 4T robogó mondjuk fogyasztásban elég kedvezõ, szerintem kevesebbet eszik a Simsonnál, de szrintem ennyiben ki is merült az elõny. Alkatrészekbõl természetesen minõségtõl függõen van olcsóbb és drágább mindkettõhöz.
Egy megkímélt és gondosan karbantartott Simson azért megbízhatóbb a kínaiaknál, és azért élményre is jobb egy váltós masina.
Összességében, ha Piaggo/Yamaha/mittomén márkájú robogóról lenne szó, azt mondanám, ne cserélj, így viszont én a Simson mellett tenném le a voksomat, de azért azt tudni kell, hogy a Simson-korszak minden egyes jármûvét imádom, tehát kissé elfogult vagyok.
Viszont a kínai robogók szerelhetõsége sem a legjobb, gondolok itt az anyagminõségre. 2 hónapos gépet hoztak már ki ismerõs szerelõhöz úgy, hogy lógott benne a blokk.
Hajrá Magyarország!
Kicsit sokat fogyaszt, nem tudna valaki valami ötletet fogyasztáscsökkentésre?..... nem nagyon húzatom neki és akkor is sokat fogyaszt.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
azt szeretném kérni tõletek hogy akinek a simsonján sport kipufogó van (az amit a boltba lehet kapni 5000ftokér) az legyenszives csináljon egyvideót hogy milyen a hangja és hogy néz ki elõre is köszönöm
helo
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették