Böngészõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont azt is el kell ismerni, hogy a legtöbb, sõt majdnem mindegyik weblapot elõször IE-re optimalizálják, majd utána jön a többi népszerû böngészõ. Szóval ha van rá mód, hogy egy lap pontosan úgy jelenjen meg a böngészõmön, ahogy az meg lett csinálva, de tartanom kell mellette egy másik progit (ami még másra is felügyel), akkor én ezt a módot választom. Persze nem követendõ példa, nektek bejött a Firefox, nekem nem :)
A gépre pedig amúgy sem mászik be semmi mindenféle nyitott porton, amirõl én nem tudok.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
These are my friends, see how they glisten...
De ha már eleve biztonságos böngészõt használsz, az jelentõsen javít a biztonsági rendszered hatékonyságán. (Ezt persze én is csak azóta tudom, mióta nem IE-t meg Outlook-ot használok, elõtte azt hittem, maga a Windows ilyen lyukas, pedig nem.)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mellesleg megjegyzem, hogy ha normálisan használod a gépet (értsd: nem jársz kétes oldalakra vagy ha jársz, tudod, mit csinálsz; nem nyitsz meg ész nélkül leveleket; stb. + rendszeresen futtatod a Windows Update-et), akkor nemhogy tûzfalra, de vírusirtóra sincs szükséged.
Egy Firefox + THunderbird + Windows Update kombó gyakorlatilag mindenre elég.
U.i.: Vírusirtó van fent nálam, de csak olyankor futtatom, amikor eDonkey-ról valami olyan vadiúj cuccot futtatok, amelynek a tiszta mivoltát nem erõsítették meg az általam használt fórumokon.
A spyware-ek megfogása elsõsorban nem a tûzfal dolga (bár vannak komplex biztonsági programcsomagok, ami pl minden egyben), erre a célra a spyware-irtók valók, "aktív" védelmet viszont az ingyenes verziók nem vagy csak minimális mértékben nyújtanak. A böngészõ viszont igen könnyen meg tudja akadályozni a bejutásukat, például azzal az egyszerû módszerrel, ha nem támogatja az ActiveX-et.
Bármilyet szó szerint. Mióta BitDefendert használok tûzfalnak + vírusirtónak és Firefox-szal böngészek a spyware keresõk ( Ad-Aware, SpySweeper ) semmit nem találnak nálam. Emiatt újabban már nem is használok direkt spyware szûrõt.
az IE nagy szar... ha nem lenne szükség az update-hez, meg ilyen mellékes dolgokhoz akkor már rég letörötlem volna
Firefox idáig a legjobb, meg a Mozilla...
Egyébként semmi komoly gáz nincs vele sztem. Nekem igazándiból a web developement menü miatt kell, mert a JavaScript console-t elég soxor használom. Jó benne, hogy nyilván tudod benne tartani a passwordoket, meg egyebeket, és ugyanez a hátránya is, ha nem egyedül használod a gépet. Nekem megfelel.
2. neptun- nem megy rajta, ezért kell IExplorer..
*hihi ** *

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Szerintem semmi ertelme ezt leirni, ez a topic meg egy vicctopic, csak te veszed komolyan.

1:Lehet TAB-okat nyitni, nem kell új böngészõt, egy új oldalhoz.
2:Könnyû, és gyors cookie rendezés
3:JavaScript consol
Nem tetszik:
1:Sok dolgot nem jelenít meg jól (pl:UW-s számlálót)
2:Kicsit lassú
Sztem így is le lehet írni, nem kell egybõl flémelni, hogy xy SUXX, mert én z-t használok,ésazajóaakurvaanyád!!!44

Vagy csak en vagyok lama?:P
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
opera nem tetszett, mozilla viszont testzik és jó is minden oldal szépen hibátlanul megjelenik!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.