Böngészők
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ez mé' általános?
Mellesleg éljen a következõ flame-topik.
Mellesleg éljen a következõ flame-topik.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
errõl beszéltem 😊 csak meglepõdtem, hogy a felhasználós/oprendszeres topicban még nincs (vagy nagyon más néven van?) vallásháborús topic 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
?
A keresõbe beírtam, hogy böngészõ. Kirakott egy kilo hírek topikot, meg néhány egyebet, és kész. 😊
A keresõbe beírtam, hogy böngészõ. Kirakott egy kilo hírek topikot, meg néhány egyebet, és kész. 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
a felhasználósdi közt se volt? meglepõ 😊 biztos mert mindig az aktuális hírek alatt élték ki magukat a vallási fanatikusok 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
← ElőzőOldal 4 / 4