156
Vessük össze, melyik éppen mit tud
-
Takezó #36 jah, meg olyan van ugye, hogy "Felugró ablakok tiltása" és azon belül tudok engedélyezni... de én sokkal kevesebb oldalról akarnám letiltani a popupokat, mint nem :) Szóval erre esetleg megoldás? -
Takezó #35 :| És máshol tapasztaltál hasonló problémát? (Azért ezt még elviselem :)) -
#34 Szóismétlés jó
Szóismétlés jó -
#33 Sztem nem lehet megcsinálni. Én Netscapet használok, de az is Mozilla alap, mint a Firefox. Aztán lehet, hogy én nem tudtam csak megcsinálni. -
Takezó #32 Üdv! FireFoxban mit kell ahhoz engedélyezni, hogy lássam az SG-s csetet? -
Robbb #31 Sziasztok! Aki Opera böngészőt használ (én a 7.23-ast), az mondja meg hogy miért írja ezt ki a program egy képre vagy hivatkozásra kattintva: Ismeretlen dokumentum vagy nincs dokumentum megadva. A kért ablak/kép megnyílik de k*rva idegesítő állandóan leokézni ezt a vacak figyelmeztetést. Valami beállítási problem? Előre köszi! Ja, és nem akarom az Explorert használni :) -
#30 hogy menne, a remote desktop mikroszoft fejlesztés... -
#29 1. nekem a netscape-ben gond van némely karakterkódolással ( ékezetes betűket emailekben nem mindnél írja ki normálisan )
2. neptun- nem megy rajta, ezért kell IExplorer.. -
#28 Szted én írok mindegyikba? Nem. Csak amihez van egy minimális lövésem -
#27 Te. En altalaban ha benezek egy topicba nem erzem foltetlenul szuksegesnek, hogy irjak bele. -
#26 Hát figyelj, általában, ha benézek egy topicba, akkor megpróbálok oda olyat írni, ami a témába vág. Azthiszem ez a fórumozás lényege. Akinek meg nem tetszik, annak nem kell elolvasnia. -
#25 "Sztem így is le lehet írni, nem kell egyből flémelni, hogy xy SUXX, mert én z-t használok,ésazajóaakurvaanyád!!!"
Szerintem semmi ertelme ezt leirni, ez a topic meg egy vicctopic, csak te veszed komolyan. -
#24 Én speciel Netsvűcapet használok. tetszik benne:
1:Lehet TAB-okat nyitni, nem kell új böngészőt, egy új oldalhoz.
2:Könnyű, és gyors cookie rendezés
3:JavaScript consol
Nem tetszik:
1:Sok dolgot nem jelenít meg jól (pl:UW-s számlálót)
2:Kicsit lassú
Sztem így is le lehet írni, nem kell egyből flémelni, hogy xy SUXX, mert én z-t használok,ésazajóaakurvaanyád!!!44 -
#23 Igen, ugyan az. -
#22 Veletlenul nem-e ez is egy, MSIE kore irt hej, mint Avant Browser..? -
dashed_ #21 Myie2.. mindenkinek ajanlom.. en mar sok bongeszot kiprobaltam de ez tud mindent. gyors es nem csicsas az egesz.. -
#20 Nekem nem lassabb -
#19 -
#18 mindenáron flém topikot akarsz itt csinálni,ugye?:-DDDD -
#17 Mozilla jo lenne, ha nem lenne sokkal lasabb, mint az IE.
Vagy csak en vagyok lama?:P -
#16 Amióta kézzel kitöröltem 5 registry bejegyzést, amire a spybot azt mondta, hogy DSO Exploit, azóta minden ok az ie körül. -
#15 mozilla forevah, nekem eddig evvel semmi bajom, ie-nek a kezdőlapot valami sz*rság mindig áttálítja ás spywarevel meg semmivel sem tudtam leírtani...
opera nem tetszett, mozilla viszont testzik és jó is minden oldal szépen hibátlanul megjelenik! -
#14 Ugy ertettem, hogy ie es opera egyarant suxx. -
#13 suxxor -
#12 Mozillát :))) -
#11 nehogymán -
#10 Nem, ie, opera suxx! -
#9 Gondolom Mozillát, vagy Firefoxot használsz :) -
#8 ugyan dehogy,ie roxxor ha mondom -
#7 na persze suxx -
#6 ie rulezol -
Garfield #5 És ez mé' általános?
Mellesleg éljen a következő flame-topik. -
#4 erről beszéltem :) csak meglepődtem, hogy a felhasználós/oprendszeres topicban még nincs (vagy nagyon más néven van?) vallásháborús topic :) -
#3 ?
A keresőbe beírtam, hogy böngésző. Kirakott egy kilo hírek topikot, meg néhány egyebet, és kész. :) -
#2 a felhasználósdi közt se volt? meglepő :) biztos mert mindig az aktuális hírek alatt élték ki magukat a vallási fanatikusok :D -
#1 Nasazl, itt lehet folytatni a mi kell az SG-nek topikban elkezdett cuccot...
Utánanéztem, nem találtam ilyen böngészős topikot :P