Életmentő szuperkötszer rákpáncélból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A #9 a te #6osodra ment ahol éppen te szóltál a terroristákról.. mind1 csak poénkodtam h egy öngyilkosjelöltnek minek kötszer.. haha
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ja, vagy olyan vegyi töltetek lesznek a löszerekben, ami semlegesitia "csodakeverék" alvasztó hatását...
De leghyünk pozitívak, nekünk úgyse lesz ilyenünk soha 😛
De leghyünk pozitívak, nekünk úgyse lesz ilyenünk soha 😛
Aranyköpések: http://aranykopesek.com
és utána nekiállhatunk hatékonyabb lõfegyverek fejlesztésének...
a hadseregben megfelel egy gyorsított eljárás, de a polgári szférában nem - iszonyat szigoru feltételei vannak a gyógyszerek és a gyógyászati segédeszközök bevezetésének, számtalan engedélyt kell megkapni, hogy biztosan ne legyen káros hatása az átlagtól eltérõ embereken sem (pl. eleve vérzékeny emberen vagy ilyesmi), mert különben iszonyat komoly pereket tudnának a gyártó nyakába akasztani
hadseregnél ilyen nyilvánvalóan nem lehetséges, a katonáknak ilyen téren joval kevesebb joguk van (pl. irakba menetel elõtt tucatnyi injekciót meg egyéb oltást kapott mindegyik, és ezek kötelezõ jellegüek)
hadseregnél ilyen nyilvánvalóan nem lehetséges, a katonáknak ilyen téren joval kevesebb joguk van (pl. irakba menetel elõtt tucatnyi injekciót meg egyéb oltást kapott mindegyik, és ezek kötelezõ jellegüek)
Talán de sztem még rengeteg olyan dolog van ami csak a hadsereg számára elérhetõ.......
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Mivel katonai alkalmazása is van, ezért a civilek majd csak 10 év múlva kapják meg...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
amúgy nemértem ezt mért kéne eltitkolni ? Ez egy hasznos dolog , gondolom nemsokára majd a mentõsöknek is ilyesmi lesz ...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Reguláris hadseregrõl van szó nem a terrorokról bocsi...
"...a rendkívül drága transzfúziós termékek iránti igény csökkentésével a hadi kiadásokban szereplõ gyógyászati költségeket is jelentõsen csökkentette." - itt a lényeg. A háborúsdi nagyon sok pénzbe kerül és ahol tudnak, ott faragnak a költségekbõl. Lehet, hogy vannak káros mellékhatásai is a dolognak, de ez egy katona esetén nem számít, hisz azért kap pénzt, hogy az életét kockára tegye. Ha "nem jön be", akkor legfeljebb meghal, és beáll a helyére egy másik. Vannak éppen elegen. Egy amerikai klinikán viszont ezt nem lehetne eljátszani, mert abból felháborodás lenne elõbb-utóbb.
Az UFOk-nál szó volt arról, hogy mimindent eltitkolnak a katonák. Ez is csak számukra érhetõ el, mert így az ellenség továbbra is vérzik.. Szerintem soha sem fog ezzel a hatékonysággal az üzletekbe kerülni, nehogy kielemezhessék a hatékony összetevõket(mármint az arab terrorok)
Annyi biztos az allatvedoknek is lesz egy par szavuk ehez!

Ki tudja ?! De kifog derulni.

Azért remélem, ezek legalább tenyésztett rákok lesznek, nem simán a tengerbõl befogottak.