411
Imperial Glory
  • Thanatos
    próbáltad már? :)
  • Thanatos
    én emg eredendően lusta vagyok és játékból jóval több van mint védelemből :P
  • Lupis
    Minek örülsz? Úgyis elcseszték vhol a fejlesztők :I
  • Zsolo007
    hát az te vagy én nem tartom észben, én nem védelemtörésmódokat hanem játéktörési módokat tartok fejben. Tehát ha mondasz egy gémet amit toltam akkor tudni fogom hogy hogy kell elindítani, de hogy milyen védelem van rajta azt sosem jegyzem meg......
  • Thanatos
    mivel jelenleg össz vissz 3 vagy 4 fajta védelem van amiből ált cask kettőnél eröltetik msotanában a cloneokat nekem nem tul megerőltető észbentartani melyik mi :)
  • Zsolo007
    áhh valóban, annyira nem tartom észben hogy melyik védelmet hogy lehet kiiaktatni, de ez asszem megbocsájtható
  • Thanatos
    megy mivel securom 7, tudhatnád már... :)
    csak a szokásos regedit kell neki ami 2mp :)
  • Zsolo007
    Hát még semmit, szal reménykedjünk hogy megy mountolva :D nagy kibaszás lenne ha ki kéne írni DVDre :(
  • Zsolo007
    Sajna nem crackos, és elvileg ki kell írni DVDre nem tudni megy e mountolva :( de körülnézek az NFOrce fórumon mi jót írnak.....
  • Zsolo007
    VVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEe kijöttt!!!!!!
    Imperial_Glory-VNGCLONE

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH remélem javítottak rajta sokat a demó óta!!!!
  • Realtibi
    hopp csak vissza kelett olvasni
  • Realtibi
    mikor adják ki???
  • Thanatos
  • AnuluWork #78

• AnuluWork #77

• AnuluWork #76
    [URL=http://www.imperialglory.com/main.htm]Megújult a honlap. Érdemes megnézni Ausztria egységeinél az infot a "Hungarian Hussars"-ról. :)[/URL]
  • AnuluWork #75
    A HARDWIREDről:
    ---------------

Imperial Glory megjelenés

Barny, 09:11 - Játék: RTS - (1 komment)

(BluesNews) A Pyro Studios (Commandos sorozat) epikus, történelmi RTS-e immár biztos dátumot kapott. A megjelenés nagyjából pont az E3 alatt várható, vagyis az Eidos május 17-étől szállítja ki a boltokba.
  • zizzenet
    Space
  • a.carkey
    Az tény, hogy a víz az nagyon jól néz ki.

Pause gombra - a la RTW - rálelt vki?
  • Thanatos
    szeritnem meg mindenki végignyotma, semmi uj info..., majd ha kijön a game lessz kcsit nagyobb nyüzsi :)
  • Realtibi
    azért érdes nagy itt a pangás
    ha megjelenik valami uj infó van nyüzsgés
    de most szerintem mindenki a demóval jáccik:D
  • Realtibi
    mikor jön ki /én már elfelejtettem/?
  • Tomalak
    Szerintem bődületesen jó játék lessz belőle, ez az amire vártam számomra tökéletesen megfelelő korszak, grafika, megvalósítás. Menedzsment talán olyan lessz mint a Medieval: Toal War ban. a demóban az kamerakezelés kicsit érdekes lett. Csaták levezénylése talán jobb a Rome: Total War -ban, de nekem ez is megfelelő bőőven.
  • Realtibi
    közben rájöttem
  • Lupis
    A demóban sajna semmit se mutat meg a strat részről :(
  • Smokk
    Hmm, az 1. csata utan engem se nyugozott le annyira, nem rossz persze, csak...
    Termeszetesen ha jol csinaljak meg a terkepen a strategia/menedzsment reszt akkor meg franko jatek is lehet ebbol.
  • Thanatos
  • Thanatos
    nyilakal jobbra balra...
  • Nahar
    DEMO milyen??
  • Realtibi
    ja bocsa zt mondja itt melettem a tesóm lehet forgatni a nézetet
  • atwe
    Szerintem nagyon jo game ez a legjobb demo 2005 stratégiák közül!!!
  • Lupis
    Úgy legyen , remélem azért a stratégiai részét rendesen megcsinálják és multizni is lehessen majd:P
  • Realtibi
    nekem tetszett csak azt hiámyoltam a csatáknál hogy nem tudpm forgatni a nézetet
  • Thanatos
    amugy tekintve hogy mennyi game jön ki ebből a karoszakból a semminél bármi jobb szvsz :)
  • Thanatos
    ilyenek simán orvosolhatóak full verzioig...
  • Lupis
    A demók általában a legjobb részeket emelik ki. Nekem se tetszett, a katonák nem úgy visszelkednek mint ahogy sztem kéne pl lovas rohamnál megfutamodtak a lovasaim :(
  • Riker
    Én mindkettőt végignyomtam,és szerintem élvezetes és jó játék.Nameg ez a demó közel sem mutat meg mindent(lásd a videót pl a tengeri csatárkról,vagy a képeket a menedzsmentről).
    Szóval jó kis gém lesz ez:)
  • grebber
    Az első csatát megnyerve mondom azt hogy nekem sajna nem jön be.
    Nem igazán fogott meg.
  • Thanatos
  • grebber
    Eme bolondos napon kijött a demó és ez nem tréfa :)

DEMÓ 223MB