Én is megnéztem A setétség krónikáját, de minek! (A magyar forgalmazók tudtak valamit, hogy ezt a cimet adták neki)
Elment a kedvem a mozizástól, nincs nekem erre időm meg pénzem, hogy ilyen szemeteket nézzek.
Na arra lennék kiváncsi, hogy azt hogyan minősitik a kedves jogészek, amikor a haveromtól elkunyizok egy ilyen filmet és megnézem, de mondjuk csak félig, hogy eldönthessem hogy "szóba állok-e" valamilyen formában még vele.
Ezzel a szeméttel pl ez lett volna a helyes megoldás.
Bocs annak, akinek tetszett!
Az meg szerintem teljesen jogsértő, hogy a szoftverre és a média fájlokra vonatkozó tv-i szabályozást teljesen összemossák.
A szopdverre vonatkozóval ráadásul abszolút nem értek egyet.
Güzüke#4
Nos, szerintem mindenki tisztában van a dolgokkal, csak nagy ívben sz...k rá. Amúgy én nem találkoztam nyáron az ASVA reklámjaival, de áldásos weblapbezáró tevékenységével annál inkább - TV-t nem nézek a sok reklám miatt, augusztusban pedig nem voltam moziban :-)
Cat#3
igen, artisjus honlapja szerint is legális, de ha lefoglalják a géped, magyarázhatod a bironak, felesleges
wowbagger#1
Nagyon aranyosak, bár kicsit sajátosan értelmezik a magyar törvényeket...
Mo.-n a filmek, zenék letöltése magáncélra teljesen jogszerű (bárhonnan töltöd le), a feltöltésük/megosztásuk azonban bűncselekmény.
Szóval totál muris, ahogy ezek a vérszívók riogatják a népeket, hogy a letöltés is illegális.