2389
Sudden Strike mindörökké
-
#2149 Nézzétek és élvezzetek :-)
-
HunButyok #2148 Nah jó hírek tőlem is
A sivatagi modhoz elkészült a francia egyenruhás néger tiszt puskával és távcsüvel, és a sima gyalogos puskával meg gránáttal.
Most az algériai lovason és lovastiszten dolgozok, ezek kiváló felderítő zsoldos csapatokj lesznek, mivel nagy helyismerettel rendelkeznek. Be lehet majd az algériai négercsók lovasokat rakni amcsikhoz, franciákhoz, olaszokhoz, németekhez.
Az algériai lovas tud dobni gránátot és puskája van.
Az algériai lovas meg puskával lő, de van távcsöve is.
Tudjátok, a jellegzetes piros sapkája van, amin kis fekete bojt lóg.
A marokkói lovas az fehér turbános lesz és igyekszem fehér köpenyt is teríteni a hátára.
Itt is lesz puskás-gránátos, meg tiszt.
-
HunButyok #2147 Szuper dolog... -
#2146 -
Salvaje #2145 Üdv.
Az X-mas verzióhoz képest a következű új egységek kerültek eddig be:
*** Poland ***
Armata Polowa wz.1897/17 (75mm/L38)
Renault FT-17
Renault R35
Western Polish Forces (1940-45):
Polish Infantry (Enfield No.4 .303" & Grenades)
Polish crew (Sten 0.9)
Polish Officer (Enfield Revolver 9mm)
Polish Support (Bren Mk.I 7.62mm)
Polish Infantry (Mk.II 2" mortar)
Polish Tankhunter (P.I.A.T. 76mm)
Polish Tankhunter (Boys Mk.II 0.55")
Polish SM-Gunner (STEN 9mm)
Polish Pilot (Enfield Revolver 9mm)
Eastern Polish Forces (atfer Katyn, 1943-45):
Polish Infantry (Mosin mod.1938 7.62mm)
Polish SM-Gunner (PPSH-41 7.62mm)
Polish Support (DP 7.62mm)
Polish Infantry (50mm Mod.1943 Mortar)
Polish Officer (TT 7.62mm)
Polish Pilot (TT 7.62mm)
*** Germany ***
Sturmgeschütz IV. (StuK-40 75mm/L48 & MG34)
Sturmhaubitze 42 (leFH-18 105mm/L28 & MG34)
Sturminfateriegeschütz 33B (sIG33 150mm/L11 & MG34)
Marder I. auf Lorainne(f) (Pak-40/2 75mm/L46)
leIG18 Leichte Infanteriegescütz 18 (75mm/L13)
Flakpanzer-I. (Flak38 20mm/L112)
Falkpanzer-IV. "Möbelwagen" Flak43 (37mm/L98)
Pz. T34/42(r)
Pz. P40 737(i) (75mm/L34 & 8mm Breda38)
Gw.42 (120mm)
*** Italy ***
Fiat 3-ton truck
Fiat 3-ton supply truck
CV-33 tankett (Breda38 8mm)
P-40 (75mm/L34 & 8mm Breda38)
*** UK ***
Austin Mobile Hospital
Scammel supply
Scammel Trailer
Morris C8 Trailer
*** USA ***
M1 "Bofors" AA-gun (40mm/L60)
*** USSR ***
Vorosilovetz Heavy Tractor
3-K AA-gun mod.1938 (76,2mm/L55)
72K AA-gun (25mm/L76,6)
Gaz-67 - Supply Car for paratroopers
*** France ***
SA36 AT-gun (37mm/L55) mle 16
SA34 "Hotchkiss" AT-gun (25mm/L72) mle 1934
Free French Army (1944-45)
Free French crew (M1 Thompson 9mm)
Free French Infantry (M1 Carabine .303")
Free French HM-gunner (M1918A2 BAR .303)
Free French Support (M1919 Borwning .30")
Free French Tankhunter (M1 Bazooka 2")
Free French Officer (Colt .45")
Free French SM-gunner (M1 Thompson 9mm)
Free French Sniper (Scoped Springfield M1903 .303")
Free French Support (M2 mortar 2.36")
*** Hungary ****
37.M Light howitzer (105mm/L30)
41.M "Krupp" AA-gun (88mm/L53.5)
Hungarian "Arrow-Cross Brother" (K98 7.92mm)
Hungarian "Arrow-Cross Brother" (Panzerfaust)
Hungarian "Arrow-Cross" Political Officer (P38 9mm)
*** Finland ***
Finnish Infantry (M/39 "Ukko-Pekka" 7.62mm) 1940
Finnish Infantry (M/98k "Mauser" 7.92mm) 1941 -
Salvaje #2144 No,
Tegnap jelentették be, hogy kb 3 három hét mulva megyek vissza a Reich egykori területére, a Nyugati Frontra. Addig megpróbálom legalább a sivatagi sémát beenden. -
#2143 Bocs a zavarásért,de tudja valaki,h a Cold War Conflicts-ot honnan lehet letolteni?Nem torrentre gondoltam!Koszi! -
HunButyok #2142 szerintem a játszható moddla még várjunk
majd egyben legyne nagy durranás, ne apránként... Hetente ne legyne új verzió. Előbb a régi még terjedjen el és járassuk azt. -
#2141 Hunné töccsem? -
Salvaje #2140 Üdv.
Van megint egy játszható verzióm, ugyhogy akim multizni akar, vasárnap állok rendelkezésére.
Folytatódik a summer fejlesztése, a sivatagi séma és a téli épületek átfestése.
Párhuzamosan csinálom egyik-másik dolgot, remélem egyszer összeérnek. -
HunButyok #2139 Ha ehezek akkor várunk MP-ben...
Ott csapatmunka van, logisztika, és összfegyvernem. -
HunButyok #2138 naja, én sem szeretem ha chaeatelnek...
Amúgy az europe2015-ben a kampány pályáinak a szerkesztehtő változata is megtalálható, ha azokat SP-ként elmented akkor le tudod őket játszani,m sőt alakíthatsz is rajtuk.
Mondjuk ha RCM-ben multiznál akkor megtudnád mii az a háború! :D -
hágó001 #2137 A háború oka, ami miatt kirobban, az mindíg egy olyan ok ami hazugság és teljessen átlátszó szentbeszéd, de a csatát és a háborút nem tudja megnyerni egyik fél sem úgy, h. beüti a számítógépbe h. Koenigstiger.
Háborút ésszel és szerencsével lehet csak nyerni, ha ebből valamelyik hiányzik, akkor az a fél vesztett... -
#2136 Köszönöm a válaszokat. A *koenigstiger*-t elfogadja, és ha megnyerem, akkor adja a következő küldetést.
Szinte minden háború, csalásra, átverésen, hazugságra épül. Arra hogy egy adott ország nép természeti kincseit megszerezzék. Lásd: olaj. A Blitzkriegekben nem szoktam csalni, de ezek a Sudden játékok rohadtul nehezek. :)
-
#2135 Azért mert csak ciril betűket fogad el :-) -
hágó001 #2134 ha nem írod be akkor működni fog!
A háborúban sem csaltak, mégis lehetet csatát nyerni.... -
#2133 A kampányban *blitzkrieg* *omniscience* *koenigstiger* cheat beírása után nem adja a következő pályát egyik orosz játék sem.
Nálatok is így van?
-
#2132 Már megvan :-) -
#2131 BLACK SEA 2008
-
hágó001 #2130 Adjon Isten!
Kivételessen, nem a játékról kérdeznék. Kicsit gondolkodtam azon, hogy milyen eszközökből áll a Magyar hadsereg, milyen tank, gépfegyver, önjárólöveg, lövegek, repülők,helikopterek stb. és persze, hogy ezekből mennyi van nekünk.
Utánanéztem a dolognak, de nem nagyon találtam hiteles anyagokat, a wikipédiának meg nem hiszek, meg elég hiányos is. Ha esetleg tudtok némi dolgot, hogy milyen eszközök vannak a seregben használatban(ami jónak minősíthető) és azokból mennyi; azt nagyon megköszönném.(lehet az tank, repcsi, kézifegyver, akármi).
Meg még annyit szeretnék kérdezni, hogy szerintetek, melyik a mai kor legjobb tankja, önjárólövege, kézifegyvere, ágyúja és repülőgépe, valamint helikoptere.( ha esetleg van valami speciális fegyver is ami szerintetek jó, akkor légyszives azt is írjátok le).
Ha tudtok segíteni azt nagyon megköszönném.
Üdv, Balázs!
-
HunButyok #2129 Nyuzga, mi már multiplayereztünk is europával, úgyhog ylemeradtál.
Sőt az europa 2015-ből vettünk át RS2-ket azaz katonafájlokat, és épületek is... :D -
#2128 EURO 2015 maps -
#2127 Az első link az orosznyelvű BLACK GOLD. Rapidshare link-je.
A második pedig letölthető Maps-ok, pld. az EURO 2015-höz.
:) -
#2126 Te sem vagy bőbeszédü.
Valami hozzáfüznivaló?Az Ebpona2015öt ismerjük,a másik két linkel mi van? -
#2125 -
#2124 http://forum.sudden-strike.ru/downloads.php?do=null -
#2123 http://kvazar.org/showthread.php?t=23425 -
hágó001 #2122 Adjon Isten!
Kivételessen, nem a játékról kérdeznék. Kicsit gondolkodtam azon, hogy milyen eszközökből áll a Magyar hadsereg, milyen tank, gépfegyver, önjárólöveg, lövegek, repülők,helikopterek stb. és persze, hogy ezekből mennyi van nekünk.
Utánanéztem a dolognak, de nem nagyon találtam hiteles anyagokat, a wikipédiának meg nem hiszek, meg elég hiányos is. Ha esetleg tudtok némi dolgot, hogy milyen eszközök vannak a seregben használatban(ami jónak minősíthető) és azokból mennyi; azt nagyon megköszönném.(lehet az tank, repcsi, kézifegyver, akármi).
Meg még annyit szeretnék kérdezni, hogy szerintetek, melyik a mai kor legjobb tankja, önjárólövege, kézifegyvere, ágyúja és repülőgépe, valamint helikoptere.( ha esetleg van valami speciális fegyver is ami szerintetek jó, akkor légyszives azt is írjátok le).
Ha tudtok segíteni azt nagyon megköszönném.
Üdv, Balázs!
Ui.: Márciustól jobbik párttag leszek, ha esetleg valamelyikőtök jobbikos, akkor azzal a késöbbiekben jobban felszeretném venni a kapcsolatot, politizálás végett. -
HunButyok #2121 Nash teszteltem a kínai mod bétáját...
Jobb mint a 2.73 volt, sokkal jobb.
Az egységek szépek, de inkább ralzfilmszerűek, nem látszik rajtuk hogy ezek harci gépek... Minden járművön ott a vörös csillag, holott nem volt elterjedt az oroszoknál a szabvány fehér csillag az amcsiknál...
Igazából amik a modban nagyszerűek azok az ágyúk. Nagyon szépek.
-
#2120 No,ma jólenne egyet játszani. -
Salvaje #2119 Dolgozunk a problémán.
Én most épp az épletek téliesítésén dolgozom, ugyanis a téli sémánk eléggé hiányos pl.: gyárakban , kórházakban.
hawk, ha ma leszel, gyere MSN-re, vagy Skype-ra
-
hágó001 #2118 Nagyon szép, Gratula!!!
Gondolom a vonatsinek kanyarodását, még nem sikerűlt megoldani, pedig az sem lenne egy utolsó szempont. -
#2117 A vonatos cuccok készek.
Még az amcsi LCT-5öt kell belerakjam és kész a vertical objects.
-
#2116 Nem teljesen értek veled egyet.
- Pont olyan könnyű feltelepíteni, mint bármilyen más játékot. Elindítod a setup.exe-t és felmegy, majd elindítod az 1.4-es patch-et és simán felmegy.
- Rendszerkövetelménye pedig nevetséges:
* Minimal configuration: Nvidia 6600 / Radeon 9800, 1 Gb RAM
* Recommended configuration: Nvidia 7800 / Radeon X1600 or better, 2Gb RAM
* Operating systems: XP or Vista.
Ez ma már egy gyenge közepes gép, vagy még annyi sem. Ennél izmosabb gépeket veszünk szövegszerkesztésre. Én a melóhelyen egy AMD3500-as procijú, 1 giga ram-os, X1600-as videókártyás gépen szoktam tolni, teljesen szaggatásmentesen megy. A legelső demó volt teljesen optimalizálatlan, bár ezen a gépen még akkor is szaggatás mentesen ment, bár akkor még egy ilyen gép izmosnak számított.
- Abban viszont igazad van, hogy a játék nagy bukás lett. Alig játszik vele valaki. A régi suddeneseknek nem tetszik és maradnak a régi részeknél, a fiatalabb játékosok meg inkább fárkrájoznak. -
HunButyok #2115 Ez sudden 2-höz van, nem rossz mod, de kicsit régies és ósdi mai szemmel nézve... már 5 éves mod... -
#2114 Na most lehet, hogy megfogtál. Nagyon régen néztem azt a modot. Annyit tettem, hogy a régebbi hozzászólásaimat átnéztem és megtaláltam, hogy a tevés egységeket a Siberium moddal kapcsolatban emlegettem.
Az a helyzet, hogy rémlik is számomra a tevés egység, tehát rohamoztam velük. Csináltam is képernyő mentéseket, de akkor még nem az uw.hu-n tároltam a képeimet, hanem egy másik ingyenes szolgáltatónál, amelyik egyszer csak minden ok nélkül törölt a felhasználói közül és így elvesztek az oda feltöltött képeim. -
Fasiszta #2113 Milyen ez a siberium mod? -
HunButyok #2112 Axon!
Letltöttem a siberium modot de tevés katonát nem lelek benne...
merre keressem? Lovasok azok vannak, nem félrenézted őket? -
HunButyok #2111 Hawk ma itthon vagyok gyere msn-re.... -
HunButyok #2110 Szerintem szar és nehéz felrakni is, és egy erőmű kell hozzá...