2389
Sudden Strike mindörökké
  • Hawk06
    Ja bocs,megy az,csak én nme néztem meg a következő hsz-t mielött írtam.:D
  • Hawk06
    Valamért nem müködik a link.
  • Axon
    Nem hittem volna, hogy folytatják a sorozatot.
  • Axon
    Alies single pálya:

• Axon
    Német kampány kezdés:

• Axon
    Remek hírem van.
    Megjelent a Hidden Stroke 3

• Axon
    Két darab készült belőle és a Sztálingrádi harcokban be is vetették őket.
  • HunButyok
    De az Sturer emil, de szerintem nekünk nem kell, mivel harcban sosem vetették be. Egy darab készült belőle. Magyarán szólva jelentősége semmi.
    Eg yKleiner befehlswagennek jobban örülnék. Tudjátok, parancsnoki panzer I-es.
  • Salvaje
    Hali.

Rossz híreim vannak. A gépem egyszégyenletes akció folytán tönkrement, igazából nem tudom, mikor állíthatom vissza.
    Szerencsére a Módfejlesztés fájljai megmaradtak, így nem kell mindent előlről kezdeni.

De egyelőre hetekig nem tudok foglalkozni vele.
  • Axon
    Na ez beszarás :-)

• Axon
    És a neve Sturer Emil...
  • Axon
  • Axon
    Az ott középen nem egy Sturet Emil?

• Axon
    Ez a helyes link.
  • Axon
    Innen lehúzható a WWI mod alfa verziója.
    Ez egy teljes önálló játék, nem kell hozzá az alapjáték. Saját indító .exe fileja van.
    Két pálya van benne és a teszt map. Sajnos nekem a pályák betöltésekor megjelenik egy error üzenet, amiben közli, hogy hiányolja az icon.res filet. Ezután pedig kilép. A fórumokon senki más nem panaszkodott hasonló problémára. Én már két gépen is kipróbáltam és ugyanez a gond.
  • HunButyok
    de én már letöltöttem.
    A sudden-strrike-maps.de honlap forumán van leírás hogyan kell felrakni. RWG mod kell hozzá meg minden.
  • Hawk06
    Sajnos még nem.
  • Axon
    Na ettől a modtól elcsöppent a nyálam.
    Honnan lehet letölteni?
  • HunButyok
    Amúgy az ansaldonak igazán jelentősége nincsen, az erdélyi bevonulásban volt jelen, de harcolni nem harcolt sosem, csak propaganda értéke volt.
    Szovjetunióban pár Ansaldo rendvédelmi feladatokat látott el a mai ukrajna területén.
    A többi meg kiképzési célokat szolgált itthon.
    Ja 1943-ban meg a Csendőrség állományába rakátk át őket, szintén rendvédelmi páncélosoknak.
  • HunButyok
    Toldi páncélvadászból 1 darab készült el. Pak-40-es volt toldi alvázon. gyakorlatilag egy marder 2-essel ért volna fel.
    Ansaldo már van a játékban. ott van a zrinyi alatt.

jaja élethű lesz az tuti. Igazából a lenygel tüzérségtől kell félni majd és a légierőt jól kell használni. Ja meg követni kell az utasításokat különben nagyon nehéz dolgod lesz. Pl. ha bizonyos lokációkba érsz akkor "bekapcsolod" a lengyel tüzérséget. Vagy ha rossz irányba mész akkor belefutsz ebbe-abba. vag yha nem követed az utasításokat és másmerre kalandozol, akkor nem vagy ott időben a lenygel támadásnál és a lengyelek átlovagolnak a frontodon és kilövik az egyetlen tartályautódat. vagy a szövetséges nehéztüzérséget véletlenül beméri az ellenséges tüzérség. Netalántán fürge huszárok foglalják el a szövetséges reptereket.
    Fontos lesz a kis feladatok végrehajtása is. Pl. nem muszáj megépítened a rádióállomást, de ha megépíted tudsz rádiózni a légierőnek és kapsz 10 Stukát.
    Ha megszereled a kis lengyel repteret, és kilövöd a lenygel gépet, akkor egy szövetséges futárrepülő átszáll hozzád a szövetségeseidtől és érkezik vele egy generális.
    A pálya játékideje várhatóan 6-8 óra lesz.
    Igen, azt hiszem a védekezve történő célirányos előrenyomulás a pálya titka.
    A pálya nyugati oldala a szudéta vidék ahol vannak szép kis dombok.
    A legnehezebb rész lengyelország nyugati része, a Bzura folyó átlépése előtti rész lesz. A folyón átkelni sem lesz semmi. A többi marajon meglepetés.
    Ja és tervezem a világháború első bakijának a megépítését is ezen a pályán, amikor a szovjet harckocsizók bementek a német és lengyel ágyúk közé. A lengyelek azt hitték németek, a németek meg azt hogy lengyelek és szarrálőttek jópár T-26-os szovjet tankot.
  • hágó001
    Az nem rossz, ha úgy lehetne használni mint egy gépityut, remélem majd fog működni.
    Ezeket viszont belehetne rakni:Nimród, Toldi páncélvadász, Turán I. II.,
    Fiat ansaldo (cv-35).
    Zárójelbe jegyzem meg, hogy nem tudom, hogy ezek közűl melyik szerepel már a játékban.

Azt hiszem ezt a pályát már említetted nekem, ha jól emléxem akkor a világháború kezdetét a Szeptember 1.i támadást és a többi eseményt dolgozza fel. Azt hiszem ez az az óriási nagy pályád, ami majdnem hogy élethű lesz.
    Ehhez csak kitartást és sok sikert tudok kívánni!
  • HunButyok
    ja az uj tarackpeccset meg közzé kéne tenni...
    mivel az új pályám az tarackpeccsel az igazi.
  • HunButyok
    Huhúúúú, biciklit küldtem salvaje-nak mint unitot, de nemtudom hogy hogyan működik. Azt tudom hogy rá lehet ülni mint egy géppuskára vagy aknavetőre... de hogy mit csinál azt nem tudom.
    A magyar egységek remélhetőleg bővólni fognak, ám száz százalék, hogy Turán 3-at, Toldi III-at, Tas nehézharckocsi tés rohamlöveget tutira nem rakunk be mivel ezek vagy csak tervek voltak, illetve egy vagy kettő készült belőlük.
    Amúgy majd kiderül mi lesz belőle.

Én éppen most dolgozom egy nagyon nehéz és összetett Poland 1939 SP pályán.
    Amihez lesz magyar nyelvű változat is.
  • hágó001
    Sziasztok!
    Én nagyon örűlnék biciklis egységeknek is, pláne a magyar királyi sereg soraiban. És amit még hiányolok -persze gondolom csak idő kérdése- az a szintén a magyar színekben lévő nyilas karszalaggal felszerelt gyalogos katonák. Leginkább a magyar haderőt kéne fejleszteni, mert szerintem elég hiányos, leginkább a pánzélozott haderőnk, hiányoznak a motoros egységeink, jó pár magyar tank, sok magyar felségjelzésű repülőgép, magyar gépágyúk, légvédelmi ágyúk, tarackok, vonatok( pl, szivem szerint én beletenném az aranyvonatot :) )
    valamint egy két nevezetessebb Budapesti épületet is szivessen látnék, hogy lehessen egy szép Budapesti mapot csinálni.
    Nálunk még lángszórós egység sincs.
    Persze nem panaszkodás képpen írom, tudom h. van így is elég munkátok, és ti nektek is van ötletetek arra h. mit kéne még beletenni a játékba, de azért elmondtam az én kívánságaimat is, Húsvétra nagyon szép kis ajándék lenne :)
    Üdv, Balázs!
  • HunButyok
    Ó, mi már ki is fosztottuk ezt az első vh-s módot. Sok-sok ágyú már sanyinál van és szuper második vh-s ágyúk lettek belőlük.
    Így lett pl. Mörser 16 mozsárágyú. Mivel a legtöbb első vh-s ágyút a másodikban is használták, ezért szépen ezek be lesznek sorozva a RCM-ben is.
    Sőt a vonatot is elloptuk. :D
  • Hawk06
    Itt meg van egész tutoriál 3D modellek készítéséhez,és skinneléséhez és a körbefotozás direkt a suddennek,angolul.Még én is meg fogom nézni,nem lehet nehéz csak időrabló.
  • Hawk06
    Hahó,emberek ezt nézzétek: w00t w00t

Első vhs mód suddenhez,teljes galéria.
  • HunButyok
    ha elfeledketél volna róla akkor elmondom:
    a tapasztalat nálunk másfajta lőszert jelöl.
    A 17 fontos ágyú 0-n a régi lőszert lövi, 100-on a szuper lőszert.
    Így a Br-5-ös nehézmozsár is 0-s tapasztalaton a 146 kg-os betontörőt lövi, 100-on meg a 135 kg-os repeszt... Így százon messzebbre repül a golyó. :P
  • Hawk06
    És a pontosság csak nagyon minimálisan,ugyanis az újonc katonákat is megtanították célozni,amikor bediktálják nekük a koordinátákat ök is ugyanolyan pontosan tudnak lőni mint a nemtudom milyen tapőasztalatu katona.Csak a szöget kell állítság,minden a magtanult elméleten múlik,a pontsság inkább direkt tüzelésre vonatkozik.
  • Hawk06
    Mármint az ujratöltés ideje.
  • Hawk06
    A lőtáv nem függhet a tapasztalattól,ez hülyeség szerintem.A pontosság és az ujratöltés,na ez ami függ a tapasztalattól véleményem szerint.
  • HunButyok
    Nah jó híreim vannak.
    Hawk nézőpontja szerint a játékban minél jobban törekedni kell a valóságra, mégha ez fáj is néha.
    Elkészült a tüzérség realizációja elnevezésű projekt.
    Minden ballisztikusan lövő ágyú 1 golyót kap csak, és valós, arányos lőtávot kap.
    Eddig a suddenben egy ágyúban volt mondjuk 20 golyó és azzal eg yegész tüzéralakulatot helyettesített. Most azonban az egy lőszere smegoldásnak, köszönhetően lehet készíteni reális tüzér alakulatokat. Mondjuk 22 tarack egy tüzérszázadban. A tüzérséget éppúgy telepíteni kell, lőszert kell beléjük pakolni minden lövés utánmint a valóságban.

A lőtávokróűl annyit, hog yérdekes dolgok jöttek elő. Sokszor hallottuk már, hogy nem a méret a lényeg. Éppen ezért a 76 mm-es szovjet F-22 ágyú sokkal messzebb lő, mint a br-5 280 mm-es lánctalpas mozsárágyú.
    A legmesszebb lövő egységek:
    1. helyezett: 203 mm-es usa m1 ágyútarack a 12000 egységes lőtávval
    2. helyezett: K18 17 cm-es német ágyú a 11250 egységes lőtávval.
    3. helyezett: K39 150 mm-es német ágyú a 9375 egységes lőtávval

Az első két legnagyobb lőtáv az sudden nyelvre lefordítva átlövi a 384-es pályát 1000-es tapasztalaton. 0-s tapasztalattal 75%-kal kisebbet tud lőni. Ja feljebb a max lőtávot értettem, ennél a gyakorlati lőtáv az kevesebb, mondjuk a játékban 20-60 %-os tapasztalatú egységekben kell gondolkozni.
    A legkisebb lőtávval a rakétameghajtású robbanószerek rendelkeznek és az aknavetők.
    45-60 mm közötto emberkék által cipelt aknavetők 1000 egységet tudnak lőni, a 80-82 mm-es aknavetők 2000-et.
    A Katyusák, és egyéb sorozatvetők azok 3000-4000 körül mozognak.
    Az átlagosabb tarackok azok olyan 4000 és 8000 között vannak.

Azt hiszem suddenben ennél reálisabb tüzérség még nem volt.
  • Axon
    Gyönyörűek.
  • Salvaje
    Egyébként ezt érdemes megnéznetek.

Le vagyunk maradva.

http://bkpforums.com/phpBB2/download/file.php?id=6106&sid=c5c9f21032ed29c8c887a717c9bd5bad
  • Salvaje
    Jha, és én loptam ki az objectet, és festettem át
  • Axon
    Vazz' nem semmi :-)
    DNS mintát és retina vizsgálatot nem kértek? :-)
  • Hawk06
    Az nem ártana,nekem is kéne.Bütyökkel sikerült letöltsük egy kínai oldalról(vagysi csak neki mert sp2 kell a letöltéséhez :D),regizni kellett és a fórumba egy hozzászólást is kellet írni,ezt egy kínai szmájlival megoldottuk :DAzután jelent csak meg a lewtöltési link és a letöltéséhez még le kellett tölteni egy hülye programot is.(annak kellett az sp2)
  • Axon
    Már ezeket is a kis sárgák csinálják? :-)

Egyébként milyen nevű modba lopogat tőletek a kis vágott szemű?

Még mindig nem sikerült letöltenem a Liberation 2.74 modot sehonnan. Fel tudnátok nekem tolni a www.data.hu-ra?
  • HunButyok
    WEzt hawk készítette, amiben a vadászpárducka van az egy object, ami (ápol) és eltakar. be tudsz parkolni ebbe az objectsbe egy adott tankkal és az ellenség nem látja őt. :D nagyon jópofa dolog.

A másik az kínai spanom műve, illetve ő lopta ezt a modellt valahonnan. Már szóltam kis szivarszemű csak-mó-csing-csüng barátomnak, hogy adja má' oda nekünk, mivel ős is lopott tőlünk egy rahedli unitot meg animációt meg hangokat.
  • Axon
    Egy beásott vadászpárduc: