2389
Sudden Strike mindörökké
-
Fasiszta #2109 A Sudden Strike III az Jó? -
HunButyok #2108 Jaja nagyon fasza map, talán az egyik legjobb amin játszottam mostanában.
Jó kis reality, gondolkodós okos kis map. Szeretem. -
#2107 Na ma teszteltük a mapot,nagyon jóra sikerült:
-
#2106 Megy aval is. -
Fasiszta #2105 Nekem másolt játékom van. -
#2104 Igen:).A screenshotookon láthatsz pl olasz repülöket meg ágyut is.
Ha akarsz játszani vegyél fel MSN-en:[email protected]
-
Fasiszta #2103 Vannak olasz tankok ágyúk és repülők? -
#2102 A Siberium modban vannak tevés egységek.
A modot letöltheted innen: www.sudden-strike-2-maps.de
Sajnos nem tudom lehúzni a Liberation 2.74-es modot, így ha tudod jó lenne ha feltolnád a www.data.hu-ra -
#2101 Pedig én is innen töltöttem le,úgytünik elromlott a link.Szerintem hamarosan kijavítsák. -
#2100 Még nem töltöttem fel a pályát és ez multiplayer pálya.Természeresen vannak olaszok is :D.
-
#2099 Ez a link nekem se müködik. -
#2098 Én erről a linkről próbálom húzni:
http://hs2.cn/asl/SSL2.74.rar
Mindig ugyanaz a hibaüzenet, pedig már két gépről is kipróbáltam. -
Fasiszta #2097 És itt vannak olaszok is? -
Fasiszta #2096 Ez egy letölthetö pálya? -
#2095 Most próbáltam ki és nekem rendesen tölti,200kb/s-al is akár. -
#2094 Mijaz,hogy túl zöld? Az emberek nem ültettek egymás mellé különböző szinü ültetvényeket csak azért,hogy fentről nézve ne legyen egyszinű a vidék.Olyat csak te szoktál.Lehet,hogy az szebb de ez valósághű,ez egy legelő valahol Sziciliában.
A lövészárkok pedig,egyik lövészárok se hoszabb 30 méternél,ennél hosszabb lövészárok vonalak húzodtak a 2. világháborúba.
Az építészeti stilusok pedig,lehet vannk épületek amely nem épp odatalál,de az majd lecserélődik más épületre. -
#2093 Természetesen. Az egy önálló játék. -
Fasiszta #2092 Resource War az külön is el fut? -
#2091 Az eredeti játék neve Resource War. Ezt kell beszerezned. Ehhez vannak különféle modok. Az alant látható képek az RCM 2.7-es modból valók. Ezt le kell töltened és simán telepítened.
A topikban egyébként a Sudden Strike család játékaival foglalkozunk:
Sudden Strike
Sudden Strike Forever
Sudden Strike II
Resource War
Hidden Stroke
Hidden Stroke II
Cold War Conflict
Gulf War
Black Gold
Europe2015
Europe2015 II
és a fentebbi játékokhoz készült modokkal. -
Fasiszta #2090 Az erdeti játék kell hozzá? -
#2089 Jah, ha az ilyen egyszerű lenne... -
#2088 Utána nézek, hogy melyik modban volt. -
#2087 Sajnos nekem a letöltés linkjére ezt írja ki:
Error 8: Query is incorrect. Incorrect syntax near ','. -
Fasiszta #2086 Ez egy vh-s játék? -
HunButyok #2085 Ja az arab építészet nagy hatással volt az olaszokra. -
HunButyok #2084 Nah nagyon fasza csak túl zöld. ;)
Amúgy egyenes lövészárkot nem használtak a második vh-ban mert nagyon veszélyes volt.... Cikkcakkosan jobb lett volna rakni őket. De amúgy fasza nagyon. -
#2083 Meggondoltam megam.Szerintem kurva reális lett:
-
#2082 Na kész az első Italy multiplayer pályám.Holnap teszek fel képeket.
-
HunButyok #2081 Axon papa!
Meséltél egy modra amiben tevés katona is van...
Annak az egységeket tartalmazó fájlját megosztanád velünk?
Francia Vichy-köztársasági muharist-ot akarunk belőle varázsolni....
Tevés katona... nA sivatagban a teve az standard dolog lenne.
-
#2080 Ja és a Liberation 2,75ös még nincs kint,egy korábbi verzióját letölthetsz az oroszoktól. -
#2079 Kedves Axon!
Nem kioktatni akarlak,de próbálj meg párat behúzni az orosz 76 mm-esekből,hogy kiüthesd a T-34-eseket.A fennsíkoknál rendezz védvonalat,aztán elő a távcsővel!Csalizd ki az ellen gyalogosait,hogy csak az ágyúk és a géppuskák maradjanak,azokat egymagukban könnyű kiütni,mert nem látnak semmit.Használj altisztet,orvlövészt,amit kell. -
#2078 Ezt letöltöd és kicsomagolod a játék alapkönyvtárába és lehet játszani az új sémával.Amolyan addon.A következő RCM szerintem tartalmazza majd. -
#2077 Na a tegnap teszteltük a sémát,volt egy kis hiba benne ki lett javítva.
Innen lehet letölteni. -
Salvaje #2076 Szép napot mindenkinek.
Tudomásom szerint Bütyiék próbálkoznak valamivel, hogy új sémát építenek össze a már meglévő HS2 Liberation Stb. sémáiból.
Én most a sivatagival foglalkozom.
Egyelőre elégedettek vagyunk egy már kiadott verzióval.
-
#2075 Tudnátok valami mondani erről a Liberation 2.75 chineese mod-ról. Még nem is hallottam róla, de észvesztően gyönyörű egységek vannak benne. Honnan lehet lehúzni? -
#2074 Elég régi beírásomra válaszoltál, így igencsak vissza kellett pörgetnem a topikot. Azok ott egymás után remek képek a német kampányból. Sajnos a többi kampány nem igazán jött be, pedig azokról is szerettem volna hasonló élménybeszámolókat készíteni. A japán kampány legelején tökölődök, ahol az oroszok által védett fennsíkokat kellene bevennem. Gyakorlatilag gigantikus emberáldozataim vannak semminemű eredmény nélkül. nagyon hiányoznak az erős tankok, mert most úgy mészárolják az embereimet halomra, hogy meg sem látom az ellenséget. -
#2073 Remekül néznek ki az új épületek. Ezek az RCM 2.7 részei lesznek vagy esetleg a 2.8, vagy a már emlegetett RCM 3.0-ás verziót tervezitek vele gazdagítani? Egyáltalán jó lenne látni egy ütemtervet a terveitekkel. -
#2072 Na az csak egy próba verzió volt.
Most kijavítottam a sémát és még beletettem néhány dolgot.
TErmészetesen még mindig nincs teljesen kész még sok mindent szándékozok belerakni,de addig is ezzel játszhatunk!
Kép:
Letöltés
Csak csomagold ki a játék alapkönyvtárába.(X:\xyz\Sudden Strike - Resource War\)
Bütyök máris mindjárt befejezte első térképét az új sémával,ma este próbáljuk ki legelöször élesben.Aki akar az jöjjön hamachira,MSNre. -
Thirstybeer #2071 Jesssz HS2. Letehetetlen -
#2070 Vedd fel MSNre Bütyöt vagy engem akár és segítünk!