2389
Sudden Strike mindörökké
  • hágó001
    Ez igaz. Rohadt férgek, és még büszkék is magukra, rosszabbak mint a franciák!
  • Hawk06
    Hát mert az oláhok mindkét oldalon harcoltak,a gyáva férgek..
  • hágó001
    Én abba kötnék bele, hogy kétszer található meg a képen a román zászló
    :(
  • Hawk06
    Ezt csináltam bannernek:

A francia belekötött a horogkeresztes zászlóba :D,mondom hát aztán istenem én mit csináljak ha ilyen volt a németek zászlója akkor :D.
  • HunButyok
    Úgy látszik sikerült belőnünk Hawkkal egy jól menő verziót. :D

Kezdődhet a nemzetközi harc!
  • Axon
    De szép is lenne :-)
  • HunButyok
    oké, majd ellopom.

tegnap lenygelekkel elvertem a wehrmachtot. Eg yfarncia HS2-s veteránnal játszottam. Mondjuk én ismertem a pályát.
    De azért durva volt hogy nekem csak kezdőegységben voltak tanknak alig nevezhető berregő bogyóim. A lenygelek titka az üss-és-fuss taktika volt, illetve a tózérség ésszerű használata. Na meg a mindig előrébb költöztett kétlépcsős frontvonal. Lovassággal mindig nyugtalanítottam az ellenséget. A lovasokkal elő-előbukkantam az erdőből. Ú mindig oda utaztatta a tankjait ahol lovasokat látott. Félt tőlük a francia rendesen. Hát igen, a huszárvirtus az magyar specialitás. A legdurvább, hog yamikor nekem elfogyott az utolsó tankszerűségem is, akkor megkérdeztem a franciát: neked gondolom jönnek sorban a német tankok a gyárakbólk mi? Azt mondja igen. Na mondom, akkor be kell keményítsek, mert esélyem nemm lett volna. Elkezdtem lovasokkal meg kb 80 emberből álló gyalogos alakulattal tarackokat keresni meg légvédelmi ágyúkat.
    Megtaláltam a német tüzérséget és megsemmisítettem. Aztán egyenes út a győzelemhez, Már cak egy német zeppelin volt és a francia srácnak megszakadt a kapcsolat. Szerintem kilépett és feladta.
    Után akiértékeltók a RCM-ot és azt mondja hogy ÁÁÁLLLLAAATTTIIII Mod. Nagyon tetszik neki.

Készült egy screenshot is:
    lengyel lovasság elfoglalja a német üzemanyaglerakatot:

meg egy kis videó:
    http://www.youtube.com/watch?v=toqQTFhPj0Y

Reélem hawk ma össze tudjuk hozni a te verziódat is hogy jó legyen.
    Négyesben keményebb lett volna a meccs. Na ma este dumálunk Hawk oké?
  • Salvaje
    Hali.

A liberation-ben vannak szép mozdonyok, személy és tehervagonok. Többek között RB-85 ös német gyártmányú általános célú hadimozdony.
  • HunButyok
    Na fiúk! Sikerült tegnap este játszanom egy franciával. Multimodswitcheren keresztül.
    Hawk gyere skype-ra küldöm a cuccokat!
    Metál legyen Veletek!
  • HunButyok
    igen Axon, és a rózsaszín "más" katonákat deportálnád a vagonokkal mi? :D
  • Axon
    Azért a másság jegyében rakhatnátok bele rózsaszín miniszoknyácskájú katonákat is :-)
  • Hawk06
    Na mindegy valamiért nem teszi be e képet,az a lényeg,hogy zöld terepszínű egyenruhája van.(ugyanolyan amit belinkeltem,csak zöld)
  • Hawk06
  • Hawk06
    Az amcsi ejtőernyösnek ezt akartam tenni:
  • Hawk06

• Hawk06
    Bütyök te hol voltál amikor én ezt elagyaráztam?:DÚgyemlékszem neked is elmondtam már,hogy ezt hogyan kell megcsinálni.
    Nekem már vannak angol,német,olasz és reális amcsi színek keverve.Sőt a német fallshirmjager az zöld,meg az amerikai ejtőernyös katona is zöldebb és ha lessz angol ejtöernyös akkkor az is zöld lessz és így tovább.
    Az orosz meg szerintem reális,azon nincs moűit változtatni.

"De hát a valóság az valóság... nem voltak tiritarka unitok már az első vh-ban sem..."

Ezt a beszédet szeretem,nehogy más színüek legyenek csak azért ,hogy könyebben lehessen megkülönböztetni.
  • HunButyok
    Amúgy a tartálylovaskocsi az barmoi jó ötlet, mivel mindi gujratermelődik a benzinje, és vannak rajt akis hordók... azokkal tankolni tudsz, hiszen a lassan de biztosan kocogó lovacskák szállítják a benzint.
    Ráadásul 8 embert is tudsz vele szállítani... tehát a lovaskocsink egyszerre tartályautó és emberszállító.
  • HunButyok
    Igen, sajnos csak benzines szekér van.
    Amúgy a sudden arenába meghívtak minket, akár RCM világbajnokságot is rendezhetünk.
    Most ehhez éppen egy peccsen dolgozunk Slyder-mesterrel és Joss-sal.
    Kijavítottam a bugokat, ilyesmiket, hogy a 75 mm-es tarackos amcsi féllánctalpasra az volt írva hog y57 mm-es ágyú...
    meg a 234/1 helyett 243/1-volt írva... Ja meg ami fontos: ez egyenruhák színe az valós lesz.
    Joss mutatott egy trükköt amivel igazi egyenruha színeket lehet létrehozni.
    Pl. a lenygelek és a franciák és az amcsik na meg az oroszok már ki vannak keverve...
    A ruszkiknak csak úgy zöldesbarnállika kis gimnasztyorkájuk!
    A lenygelek középbarna-khaki színt kaptak éppúgy mint a valóságban volt.
    Jelenleg a nélmet csukaszürke kikeverése folyik, meg az angol, ja meg a magyar.
    Jó lesz higgyétek el nekem. Igazából eg yhátránya van: nagyon kicsi eltérés van pl. a barna egyenruhák között. A franciáké kicsit élénkebb barna, a lenygeleké mattosabb, a belgáké világosabb, az angoloké eléggé pasztell-barna.
    De hát a valóság az valóság... nem voltak tiritarka unitok már az első vh-ban sem...
    Egy szuper-patch fog elkészülni a hétvégén.
  • hágó001
    a lovas szekér is hiányzik nekem a játékból :P
    Szivessen látnék agyút vontató szekeret, ha jól tudom akkor csak üzemanyagok lovasszekér van.
  • Hecker007
    igen
  • HunButyok
    Oléasz campaign sem hidden stroke-ban, sem sudden strike-ban nincsen.
  • HunButyok
    Az RCM a magyar Sudden strike - resource war mod.
    Campaign nincsen olaszokkal, de SP van eg ydarab, meg Multiplayerben lehetsz velük. De igazából harci értékük a béka segge alatt van... A románok többet érnek, már csak a puszta mennyiségükkel is.
    Keleti fronton a 2 olasz hadsereg gyakorlatilag 20 T-34-essel eltaposható.
  • Fasiszta
    És még valami Resource war és a Hidden Stroke II fut vistán?
  • Fasiszta
    És kampányuk van?
  • Fasiszta
    RCM ez mi?
  • HunButyok
    Ja igen, nagyon vicces hogy Butus, ahogy a tank alig tudja elpusztítani a lovast....
    Nálunk is nagy a lovas éeletreje, de legalább könnyen pusztul... pl. elgázolod tankkal... meg a géppuska könnyen lekaszálja.
  • HunButyok
    A hidden strokeban vannak olaszok, de nem olyan jók mint az RCM-ben. :D
    RCM-ben sokkal jobbak. De tényleg!
  • Fasiszta
    A Hidden Stroke II-ban vannak olaszok?
  • Fasiszta
    Tudom hogy nem ide tartozik de csak annyit kérdeznék hogy a Aggression - Europe 1914 jó játék vagy nem?
  • butuska66
    Kedvencem az volt mikor a japán lovas katonám neki ment a kínai tanknak és karddal elkezdte csapkodni, persze a tanknak semmi baja....

Erre jön bütyökék kínai lovas katonája nekik kard helyet gránátjuk van.
    Néhány gránat és kipurcan a tankom míg nekem 3x kell belelőnöm tankkal a lovaskatonába mert a ló és a lovas életereje összeadódott.

Így is jó modnak tartom a meseszép távolkeleti hangulata miat.
  • HunButyok
    A beta verzióját le lehetett tölteni. Igen meg is van, sőt már loptunk is belőle. :P
  • Axon
    Már próbáltad a 2.75-ös Liberationt? Tudtommal még meg sem jelent.
  • HunButyok
    Hú, a 2.75-ben már kijavították a hibákat... Emlékszem, 2.73-as Liberationban egy gyalogost legalább 30 puskalövéssel és egy fél géppuskahevederrel lehetett csak megölni...
  • butuska66
    RWG-t anno kipróbáltam.
    Aranyos mod. A királytigris itt tényleg fenséges egy tank. Ebben a mod-ban láttam először beásott harckocsikat.

Kedvencem a németek első pályán volt ami Budapesten játszodott. Miután repülővel kimentettem a német vezérkat 1945-ben Horty-t kell kijuttatnom egy fekete limuzinban. Aranyos...

Liberation egy kellemes hangulatú mod azt hiszem jó régen írtam róla itt a fórumon. Harcrencere már nem is irreális hanem szürreális.
    Ha jól emlékszem Bütyökékkel egyszer kipróbáltuk multiban is
  • Axon
    Kösz a felvilágosítást.

Nekem megvan a régebbi RWG mod (bár a fórumon láttam, hogy azóta nem is igen ugrott a verziószáma, tehát újnak mondható). Van hangpatchem is, majd próbálkozom. Ettől függetlenül nekem úgy tűnt, hogy az általam belinkelt oldalról, most egy olyan verzió tölthető le, amibe már mindent belegyúrtak az RWG modból, így semmit nem kell már vele csinálni, csak elindítani. Szerintem egyébként az orosz betűkészlet kavarhat be valamit, mert az oroszok nem panaszkodnak az indításra.

Egyébként érdemes a területi beállítások speciális fülénél az egyéb nyelvhez beállítani az oroszt. Így a menüben minden cirilbetűsen fog megjelenni. ettől függetlenül nekem továbbra is hiányolja az icon.res filet.
  • HunButyok
    A sztálingrád mod most készül.
    ALiberation letöltése nagyon macerás, de igazábül nem nagy durranás, nem vesztettél vele semmit Axon!
    Az első vh-s modho zkell egy régebbi RWG mod, meg egyx hangpeccs, után arakhatod fel. De nekem így sem indult el.
  • Axon
    Sikerült kipróbálnod? Neked működik?
  • Axon
    Ahogy jobban elmerültem benne, feltűnt, hogy minden pálya ismerős. Az egységeket is láttam már más modokban, szóval ez tényleg egy egyveleg. Ettől függetlenül azért élvezetes.

Egyébként azon az orosz fórumon szó van több - általam még nem ismert - modról is.
    Jó lenne őket sorban beszerezni. Van ott egy Sztálingrád nevű mod, amit az RWM modhoz készítettek. Akkor ott van az első vh-s mod, amit nekem nem sikerült elindítanom, meg ott van a Liberation mod, amit nem tudok letölteni, na meg vagy 2-3 mod, amik még alfa állapotban sincsenek, csak képeket raknak be róluk.
  • HunButyok
    Sajnos ez nem hidden stroke3, ez egy japán mod gyakorlatilag.
    Igazából egy japán csapat mindenhonnan összelopott minden jót és azt gyúrták össze.
    Vagyi shidden stroke 3 neve, de nem folytatása a Hidden stroke 2-nek. Inkább mostohatestvérkéje.
  • Hawk06
    Ja ezt már próbáltuk.Csak elfelejtetem ide belinkelni,gondoltamm ár mindenki tud róla.
    De az inkább egy HS2 mód mint HS3.
    Nem vagy túl elragadtatva tőle.