2389
Sudden Strike mindörökké
-
#1349 Rakétás légelhárító rendszer:
-
#1348 Rakétás helikopter elhárító:
-
#1347 Felderítő egység, mobil radarral:
-
#1346 Profil:
-
#1345 Főmenü:
-
#1344 Options:
-
#1343 Több menülépet is készítettem, mert nagyon jók:
-
#1342 Komplett filmrészlettel indul a játék. Remek kedvcsináló hatalmas harcokkal és rommá lőtt épületekkel:
-
#1341 Telepítő:
-
#1340 Van új a nap alatt!
Elkészült egy újabb mod a Resource War-hoz!
... és micsoda mod. Eszméletlenül jó.
Modern háborús környezetben játszódik. A neve:
Warzone mod.
Készítettem egy nagy kupac képet: -
Nameny56 #1339 Nagyon fasza képek!Axon nézz majd át a Blitz-topikba! -
#1338 Dühöngő tenger gyönyörűen kidolgozott rakparttal:
-
#1337 Egy remek kép a Hidden Stroke 2-ből. Kétféle tengeralattjáró is van rajta:
-
#1336 Néha ki lehet fogni ilyesmiket.
Én anno a Panzer General 3-at találtam meg a Media Mark túrkálójában, majdnem egy doboz gyufa áráért :-) -
#1335 Kösz szépen.
Az jó hír:) -
Salvaje #1334 Westendben, a Media Markt-ban.
Ma összeakadtam a vonaton egy taggal, aki Afganisztánban szolgált. Rengeteg érdekes dologról beszélgettünk.Megmutattam laptopon a Sudden-t. A Cossacks-ot már ismerte korábbról. Mikor meglátta és meghallotta, majd elájult. Lehet, hogy hamarosan itt is látni fogjuk az írásait.
-
#1333 Hüha,az engem is érdekelne.Remélem még van belőle.Megtudod adni az üzlet pontos címét? -
Salvaje #1332 Sajnos munka miatt nem igazán érek rá az RCM fejlesztésére, ennek ellenére 4 új pályám van. -
Salvaje #1331 Hail to the great Sudden Fans!
Képzeljétek, minap betévedtem - ki tudja miért - a Media markt-ba és megvettem kemény 1000 forintért a Hidden Storke 2-t és a Blitzkrieg 1-et eredetiben.
Ez mégis csak jó vásár volt, nem?
A hidden stroke-ban rengeteg szép egységet leltem,bár kilopni még egyiket se sikerült
de ami késik az nem múlik...:D -
#1330 Akkor biztos,hogy ez a játék tetszeni fog,s föleg hogy második vhs.
Itt
egy link ahol képeket kapsz a Hidden Stroke II-ről.
Az a játék legujabb része úgy tudom. -
#1329 én inkább rts fan vagyok :)
fps-ben még nem találtam igazán reálisat -
#1328 Hüha valaki a RO topikról ide tévedt:D:D
Hogyha szereted a reális játékokat akkor biztos tetszeni fog.Csak annyi hogy ez RTS.
Ez az én kedvenc játékom,utána a RO.:) -
#1327 hmm ezis egy jó gamenek néz ki :)
ha megtalálom letöltöm :D -
#1326 A fasor tiszta, fa is alíg maradt. Mindenütt bombatölcsérek és halottak:
-
#1325 Útmenti fasor óvatos megtisztítása a töménytelen mennyiségű ellenségtől.
Rengeteg tank a háttérben és páncéltörő ágyúk. Fák között elbújt katonák, de a legszemetebbek az amerikaiak aknavetői voltak ezen és az előző pályán is. Távolról egyből tüzeltek, amint meglátták valamelyik egységemet és igen nagy pusztításra képesek nemcsak a gyalogság között, de a páncélosok soraiban is:
Szerencsére nekem is sikerült zsákmányolnom 3 aknavetőt a pálya szélén elterülő kicsiny, szanaszétlőtt városban, ahol ellenség sem volt. -
#1324 Győzelem után a Führer személyes dícséretét zsebelhettem be, majd indulhattam az újabb küldetésre, immár a 6. pályán.
Újra a nagypofájú jenkiket kellett némi tiszteletre tanítanom:
-
#1323 Hatalmas harcok árán enyém majdnem a teljes térkép. Már csak egy fensík van hátra, ami tele van betonbunkerekkel és rengeteg tankkal, meg páncéltörő ágyúval. A domb bevételénél nagyobbak voltak a veszteségeim mint az egész térképen, pedig jól megszórtam a tüzérséggel:
-
#1322 Sikerült bevennem egy igen jól védett hidat, így útnak indíthattam hátbatámadó különítményemet:
-
#1321 Néhány utcáért igen súlyos harcok alakultak ki:
-
#1320 Három irányból betörtem a városba, élen a királytigrisekkel és vadászpárducokkal:
-
#1319 Először lángszórós tankokkal semlegesítettem a bunkereket:
-
#1318 Újra toltam a Hidden stroke 2 német kampányát. Sikerült végigverekednem magam az 5. pályán. -
#1317 Ez pedig a Gulf War folytatásának a borítója:
-
#1316 Ez pedig az orosz kiadás borítója:
-
#1315 Rakétacsapás az ellenfélre:
-
#1314 -
#1313 -
#1312 -
#1311 -
#1310 Dúl a kőkemény harc irak és irán között: