2389
Sudden Strike mindörökké
-
HunButyok #1509 meg is van a mottónk: reális játék, maximális élvezet :D -
HunButyok #1508 Jaja, igaz, zúztunk Aradnál, Hawk megpróbált partraszállni Salerno-nál, kitörtem az SS-ekkel a falaise-i katlanból.. jó volt...
nagyon jó élethűek lettek az egységek, és kijelethetjók, hog ynem csak a többi sudden mod-ot győztük le egységszám és realitás szmepontjából, hanem sok agyonajnározott "fantasy" vh-s játékot is mint pl. Blitzkrieg, Faces of war stb... -
#1507 Sziasztok,
sikerült összehozzunk egy pár jó online csatát az RCM-mel!!!Nagyon király, valóságban is megtörtént csaták lejátszása a korabeli fegyverekkel valóságu mapokon stb.Salvje meg Bütyök nagyon szép multis mapokat készítettek.
Szeretnénk ha minél többen lennénk,hogy tudjunk csapatokban játszani,például 2 német csapat harcolna 2 orosz csapat ellen.Az 1es csapat egyik tagja például harcolna É-szaki fronton az 1es csapat másik tagja pedig tartaná a D-i frontvonalat,ki tudnák segíteni egymást,erosítést küldeni egymásnak,ütos stratégiákat lehetne alkalmazni és nagyon jó szórakozás is egyben,hiszen ki mérgelödik fel egy játékon.
Ha valkit érdekel akkor [email protected] tályékoztatlak a részletekről:D
Amielött felvennél msn-re megkérlek töltsd le és telepitsd fel az RCM 2.6 ost a SS-Resource Warhoz,innen
tudod letölteni.
Hamachi segítségével játszunk.
Axon:evel neked is fog müködni,emlitetted hogy te nem szoktál multizni de szerintem egy próbát megér.Próbáld csak ki.
Minden Sudden Strike játékost örömmel fogadunk. -
tinta69 #1506 [email protected] -
HunButyok #1505 de hidd el mégéri várni egy picit... pár screenshotot be is rakok mindjárt... a leendő pályákról... illetve küldetésekről...
-
HunButyok #1504 ŐŐŐ, mit?
Figyu: csinálj egy MSN azonosítót aztán rajta.. nem nehéz... A 2.7 karácsonyra készül el... (több mint egy éves munka... ) eddig csak demo verzió van meg...
-
tinta69 #1503 Hát ha lenne exe, az tuti lenne. Megadnátok, hogy honnan lehet leszedni?
Előre is köszike! -
HunButyok #1502 Amúgy tudunk már csinálni exe file-t. -
HunButyok #1501 Nem tudom hová, de utánanézek... an megvan: Mininovára... de valami trackert kellen csinálnom, ami nem megy. -
tinta69 #1500 Szia!
Melyik oldalra tetted fel ezt a torrentet? -
HunButyok #1499 Sziasztok!
Elvesztettem a fonalat.. mit lehet letölteni? Mert én csináltam torrentet a komplett RCM-ből, csak valami tracker hiányzik... h aaz lenne, torrentről a magyar mod-ot le lehetne tölteni...
Amúgy tegnap éjjel Salvaje-val átfogó "bug-vadászatot" tartottunk... Illetve pár dolgot beraktunk a játékba. Muszáj volt pár hiánypótló egységet berakni, mint pl. a magyar Ford-Marmon mentőautót, Ford-marmon teherkocsit (nem a rajkocsit mondom, mert az már benne van, tudjátok, az a géppuskás tetejű csapatszállító teherkocsi...), 37M Hansa-Loyd vontató és töltőautó is bekerült a game-be. És ami magyaroknál kiegészítés lesz, az még a tüzérség. Aztán foglalkoztunk a lenygelekkel is még, és az olaszokkal... de majd megflátjátok...
Amúgy megdőltek a mod-rekordok: a mi módunk tartalmazza a legtöbb egységet... és a legrealisztikusabb. Összehasonlító elemzéseknek vetettük alá a többi Mod-ot...
Axon! Mi ujság a pályákkal? Hogy sikerült rajta operálni?
-
#1498 nah tényleg fent van, 10000 hála :) köszi -
#1497 űűh minjárt csekkolom :)
rem fent lesz, én eddig csak magyar oldalon néztem ott pedig nem volt:S -
#1496 Itt egy torrent kereső:
http://freak.torrentpond.com/
Én a második torrent oldalon (BT Junkie) kapásból megtaláltam. -
#1495 egy kérdés: nem tudja valaki honnan lehetne leszedni ez a jó kis játékot?
mert én eddig seholse találtam meg :S -
tinta69 #1494 Bocsi, nem bodogulok az msn-nel (eddig még soha nem használtam), mert nem aktiválja az email postafiókomat. Nem tudnád egy másik címre elküldeni? -
HunButyok #1493 vegyél fel msn-re és á
tküldöm a felrakottat... :D Komolyan! Amíg nincs eg ynormális komplett exe file-unk, addig nagyon macerás... és igen: kellenek az előző RCM-ek... ha felveszel MSN-re, összeokoskodjuk, hogy addig is játszhass a magyar sudden moddal.. :D
Amúgy a 2.7-néál már jó lenne az exe file, remélem találok addig segítő kezekre ebben... ha nem, akkor az RCM 2.7 is (kampaign-nyal, singel pályákkal) ilyen felmásolgatós, könyvtáras pöcsölős lesz szerintem... a 3.0 viszont már remélhetőleg tutira egy egyszerű exe file-lal fog indulni, amit az alap Resource Warra kell felrakni aztán mehetnek a myagr bakák, a románok, meg mindenki ami eddig csak álom volt suddenben...
Ja jó hír mindenkinek: a kis nemzetek (Lengyel, olasz, magyar, francia, balkániak) hatalmas fejlesztésnek indultak... Eddig 4 magyar tüzérségi ágyú van tervben, pl. 21 centis ansaldo mozsár és társaik a magyaroknál.
Olasz, francia, lengyel meg mindenféle cuccok dömpingje érkezik... -
tinta69 #1492 Sziasztok!
egy kis segítséget kérnék. Szeretném az RCM2.6-ot feltelepíteni a gépemre. A sudden-strike-maps oldalról leszedtem és a leírás szerint létrehozva a szükséges könyvtárakat, bemásoltam a fájlokat a megadott helyekre, de switcher progiban nem jelenik meg ez a mod. Mit csinálok rosszul?
(korábbi RCM verziók nincsenek a gépemen).
Lécci segítsetek!
Előre is köszi -
#1491 RCM 3.0??? Nektek aztán van lendületetek :-)
Úgy látom mindenki befejezte a modfejlesztést a sudden strike sorozathoz, ti pedig már az RCM mod következő verzióját tervezitek. Csakis kitartást tudok kívánni. -
#1490 Mostanában kicsit be voltam/vagyok havazva, de hamarosan nekiállok. -
HunButyok #1489 na még pár csodás dolog az új sémából: roncsok! Vertical objectsként mindenféle szétlőtt járgány, meg lepottyant-felrobbant repcsik.
vannak fák, mindenféle: gesztenye, nyírfa, őszi fák, amik eddig nem voltak, új horizontal objects-ek, kerítések, plakátok, meg van olyan jópofa kőt is amit ha szétlősz, csobog belőle a víz... meg új házak, RWM-ből és HS2-ből ismert bunkerek, álcaháló vagy 4 féle, ilyen fű, olyan fű, száraz fű, nedves fű, ilyen pacák, olyan pacák. nagyon szép térképet lehet készíteni.
javaslat Salvaje-nak: az RCM3.0-nak már ez lehetne a nyári sémája... a 2.7-nek még nem, mert akkor hiába csináltam millió pályát, meg Te is multiplayert...
majd a teljesen új RCM3.0-ban már nyugodtan mehet ez az új, gazdag és meseszép nyári séma... -
HunButyok #1488 na minek ez a nagy sietség... tele van hibákkal amit írtam, de talán ki tudjátok vennei amit le akartam írni... :D -
HunButyok #1487 na jó híerk. A farcbnia barátaink megajándékoztak engem eg yvadiój nyári sémával az RCM-hez. vannak új fák, bunkerek, lövészárkok.. van pl. tökaranyos mamutfenyő, csipkebokor, olyan nádszerű buzogyános vizinövény...
Arzok is jelentkezett...
Úgyhoyg saniy, legyél msn-en mert csodás dolgokatg mutatok neked
-
HunButyok #1486 Hogy haladsz? -
#1485 Mindjárt kipróbálom. -
HunButyok #1484 na elküldtem... meg is van a light verzió, nincsen katyusatűz... és eg ykis vicces szöveg is van benne... :)
Meg elküldtem a Fall gelb első két pályáját... -
#1483 Szerintem kétféle verziót lehetne kiadni belőle. Egy lite és egy hard verziót. A lite verzióban nem lenne katyusatűz.
Előre is köszönöm a pályákat. -
HunButyok #1482 nem tudom mit csinálsz, de én megcsináltam... szépen mentem előre. távcsővező tiszt, mellette skoda tank, és szépen lassan írtogattam a fákat...
na de sebaj, lehet hogy a katyusatúz kicsit kemémny lett... na azt kiveszem belőle... aztán elküldöm újra...
Szívem szerint Krétát küldeném el, de neke dmég nincsen meg a 2.7 demója... de a magyaro spályát elköldöm kicsit leegyszerűsítve oké?
minden jót!
Sőt mellékelem a Fall gelb első két missionjét kárpótlásul...
-
#1481 Újra nekiduráltam magam a pályának. Utasításod szerint elkezdtem kimenekíteni a magyar csapatokat a németek mögé. Sajnos a légvédelmi ágyút olyan lassan vontatta a teherautó, hogy az még a város közepén döcögött amikor jöttek a katyusa rakétái. Természetesen elpusztult. Az ágyúkat kimentettem, de teljesen felesleges melléjük 2-3 láda municiót rakni, mert úgyis elpusztulnak az ágyútűzben, elszállítani meg nem tudják a teherautók. Hiába mentettem ki a katonáimat, mert a németek mögött is lőtték őket és majd mind ott pusztult. Az oroszok első rohama elsöpörte a német védelmi vonalakat, így hamar ott maradtam védtelenül néhány lovassal és 1-2 katonával, szóval ismét feladtam.
Nem sok örömöt okozott ez a pálya - a magyar nyelvi utasításokon kívül. 4-5 percnyi menekülés és a biztos halál, nekem eddig ennyi volt az élményem. -
HunButyok #1480 na, Kréta elkészült. Kicsit tesztelem még... aztán átküldöm Salvaje-nek, ő is tesztelje ha van rá ideje.
Pár érdekes összeístő adat:
a pálya mégsem olyan nehéz.
Amint Kora Sofiában elfoglaltad a hajógyárat, és gyártanak neked a fogylok hajót, a csatahajóval könnyen elfoglalhatod a pálya déli részét.
Északon kpasz erősítést, már szarzföldi egységeket is. Pár kitűnő 35t harckocsi és teherkocsikat, meg a kórház Reythimnonban is ad 60 gyalogost. ezzelk megindulhatsz északon is, és még a kriegsmarine is ad kát hadihajót. Ezekkel a kréta f eletti szigetet játszva megszerezheted és ott levő nagy ágyúkkal északon támogathatod csapataidat, és a hajók is a tiédek maradnak.
Tehát a pálya eleje nehéz...
Ha elkészül a 2.7, kíváncsi leszek hogy Axon mit fog szólni hozzá... mivel ez egy sudden-történelmileg igencsak rendhagyó pálya lett...
Jó lesz begyakorolni az egy tiszt és eg ykampgruppe harcmodort mert itt tömeges támadással és összfegyvernemi harccal nem sokra megy a játékos... itt egy tisztnek és egy aknavetős gyalogosnak nagyobb az értéke mint 20 királytigrisnek.
-
HunButyok #1479 Helló skacok! A 2.7-hez tartozó monumentális pálya, az Invasion in Creta majdhogynem készen van...
A pályán minden megtalálható, amit beharangoztam... visszavonuló angol csapatok, hajógyár, sok repülőgép, szűk hegyi utak.
A pályán minden utasítást menet közben megkapsz, viszont gondolkodnod kell. Pl. mire használod el az ejtőernyőseidet, és a többi repülődet.
A pálya nehézségi foka maximális, de nem az én elborultságomnak köszönhető ez, hanem annak, hogy a hegyek között nagyon nehéz manőverezni... és átlatlában egy vagy két út van az egyes célobjektumok felé. Ha rosszul választasz, nagyon ráfázol... a pálya nehézségét tekintve az RCM1.11-es Fall Gelb pályám, és az Axonnak átküldött pálya szorzata... Gyakorlatilag elfoglalni Krétát beletelik egy-két napba... éppúgy mint a valóságban. Az igazi eseményeket kívántam modellezni, d ekicsit csalnom kellett. Pl. a sziget déli részén nem voltak harcok, csak északon, de hát muszály volt délen is valéamit összeekecsülni. Délen vannak az igazi bónuszok: üres lőszeresautük, tartálykocsik, zsákmányolható 94 mm-es lágvédelmi ágyúk, hajógyár, fegyvergyár, rekvirálható semleges vonatok (egyik turistákat szállít városból városba, másik meg hadianyagot a kikötőbe). Vannak megszerezhető ajándékok: üres vadiúj Churchill harckocsi, meg üres Matildák, sőt még egy extraszuper Studebaker landlease teherkocsi is várja gazdáját...
Kettő kórház van a pályán, ezek adnak embereket, nem sokat de azért jó érzés kapni eg ykis utánpótlást. Egy fegyvergyár van, ez is ad kis angol cuccokat a németeknek. van egy reptér is, de gyakorlatilag csak dísz, illetve ha megszerezted, tudsz oda lehívni a saját repülőidből párat...
N amajd talán screenshotok is lesznek belőle... -
#1478 Na,ma fölveszlek msn-en és átküldöm a helpet,bocs hogy ilyen késöre de nem voltam itthon. -
#1477 Mindenesetre a gamecopyworld-ről leszedheted a crack-et.
Nekem megvan eredetiben a HS2, de nagyon untam minden indításnál betenni neki az eredeti cd-t, így én is leszedtem hozzá a crack-et. -
HunButyok #1476 Axon! Vagy Salvaje, egy kérdésem van... akkora a fejem: a HS 2-t letöltöttem, felinstalláltam, de az a tetű nem akar elindulni, mert azt írja ki, hogy "please select correct CD Rom, meg mittudomén milyen baromságokat... Ezt miért írja ki? valami crack kéne? De állítólag Crack az benne van már... Mert van eg yTXT dokumentum, amiben az van írva, hogy Crack Over, tehát készen van, rajta van, megtörtént...
S.O.S! -
HunButyok #1475 ja a játékot ne legnehezebb fokozaton próbáld! -
HunButyok #1474 Figyu, a titka, az hogy írtsd a fákat, a Greenpeace-esekkel nen törődj! lassan haladj előre... A katyusa csupán a faludat lövi... és a lovastisztet használd az előrenyomulásnál, mert az nagyon meszire ellát.
Én megcsináltam a pályát 2 óra alatt...
Ja és a folyón is áttudsz menni... -
#1473 Köszi a segítséget talán újra nekiállok, ugyanis tegnap este feladtam a kűzdelmet. Nekiugrottam vagy 10-12 alkalommal legalább. 1-2 percnél biztosan nem bírtam tovább. Mindig jött a tüzérségi támadás és megsemmisült a teljes magyar hadsereg. Sokszor a német tiszt is egyből meghalt, így rögtön vége lett a játéknak. Csak ritkán sikerült a jobb oldali hidacskán átvinnem néhány katonát meg egy tankot, de azokat is hamar lemészárolták a fák között bújkáló muszkák. Szóval fusztráló pálya rendesen. Pontosan ezért is nem tudtam újabb képernyő mentéseket készíteni, mert pillanatok alatt megsemmisültem. -
HunButyok #1472 Ha kellmgé segítség akkor szólj! Ja a földnyelvtől északra van egy fegyverraktár, ahol 5 db 45 mm-es ágyút és pár maxim géppuskát őriz pár szibériai bolsevik tetüláda... azt ha megszerzed, az csak könnyítés neked. -
HunButyok #1471 Kis tipp az Akszonovszkajás pályához: amig ne érkezik meg a német páncélosalakulat addig húzodj a németek mog, hadd harcoljanak. Csak a 105 mm-es tarackot tedd a kistemplom mellé. hogy azzal puffogtasd a T-34-eseket, az ér is valamit ellenük...
A német tisztet dugd be a Kübelwagenbe és robogj át vele a német főhadiszállásra, ott kártyázgasson a többi német tiszttel és generálissal... Közben nő a morálja... :P
A katyusák mindvégig aprítani fognak, kapod a nyakadba rendesen az áldást, de rá se ránts: azért vannak a lovasok, főleg a huszártiszt (aki akkorát tud távcsövezni mint egy generális), hogy a földnyelvet nyugatról támadd ne délről. Faírtáshoz használd a kis T-38-adat, azaz a Prága-skoda tankocskát.. pici zöld, tök édesen néz ki... gyorsan tölt újra az ágyúja és van is benne bőven lőszer! -
HunButyok #1470 Amúgy elkezdtem Kréta scriptezését...
Hát nem hinném, hogy a kedvenc pályád lesz Axon!
Nézzük sorra a tényeket!
1. Hegyvidéki terep - szövetségeseidre, vagyis a Lufwaffe-ra leszel utalva... ha nem működsz közre velük, akkor angyon nehéz lesz gyalogosokkal elfoglalni a magaslatokat, hogy átkelhess rajtuk.
2. Ha Rád sem számíthatnak a szövetségeseid, pl. időre nem semmisíted meg a légvédelmi ágyúkat, akkor nem tudnak ledobni Neked utánpótlást, pl. 5 centis páncéltörő ágyúkat (pedig milyen finom is az a Matildák ellen igaz?), akkor lüvüldözhetsz panzerbüschével a Matldákra, és Tetrarch-okra... A Tetrarch nehogy azt hidd, hogy jelentéktelen harckocsi lesz... ugyanis már képes arra, hogyhasználja az alagutakat, illetve az angolok repülőről is hajigálják, amikbe az ellenség katonái belecsücsülnek és bizony használják is őket... Ráadásul az ellenség is hazsnáljha a mászkőbányák alagutjait,amikkel szintén meg tudnak lepni...
tehát minden időre lesz, és ha a szövetségeseid repcsijinek adottságait nem használod ki akkor kínkeserves dolgod lesz a pályán, ráadásul abban az R-betús kikötüvárosban (nem jut eszembe a neve) az angolok gyártják ám a Matilda harckocsikat... igaz csak egy-kettőt gyártanak le nagyritkán, de ha eg ymagaslatot légierő nélkül foglalsz el, az kb 50 perc, azalatt 2 Matilda születik meg... Ja ráadásul az angolok hajóágyúkkal is megdurrogtatnak jó messziről...
Egy kis ízelítő a pálya izgalmaiból: a kezdés csak 15 script!
A kezdőegységed 35 repülőgéppel érkezik, a szövetséges csapatnak 300 Bf-109-ese, 400 stukája, 100 szállítógépe várja a Führer parancsát!