2389
Sudden Strike mindörökké
  • HunButyok
    Axon Tábornok! Mi újság az msn címmel? Ha nem lesz egy héten belül msn cím, akkor lefokozás lesz a következmény! ;)
    Na ez csak vicc volt ám, majd írj privátot ha megvan az msn címed!
  • HunButyok
    Ma 7 táján leszek msn-en aztán game-elünk egyet.
  • HunButyok
    Ja az nem lenne rossz. Ugyanis teszteltük utána Hawkkal a game--et és ez a syncronos dolog nem volt kiírva. igaz kivágott minket, de nem azzal a kiírással mint amikor 4-en toltuk. Gábor meg úgy eltűnt, sztem hogy csak na. Amúgy töprengtem. Miért van az hogy SP-ben sosem dob ki a game, csak MP-ben?
  • Hawk06
    Magjavítottad az arőműved?^^
  • Salvaje
    Gyerekek, hltvégén lesz valami?

Tudom, hogy elégedetlenek vagytok az állandó szakadások, kidobások miatt
    Ennek ellenére én szeretnék hétvégén esténként játszani.

Kinek van még kedve?
  • Hawk06
    "Axon, a Sudden-apuci" ezt nevetem.
    Jaja zuzunk ne aggódj,MSNen re...
  • HunButyok
    Mit nevetsz öcskös? Kéne már zúzni nem?
  • Hawk06
  • HunButyok
    Oké, köszi előre is... és olyanokat fogunk szórakozni, hogy csak na!

Axon, a Sudden-apuci
  • Axon
    Na majd regsiztrálok egy msn címet és elküldöm nektek privátban.
  • HunButyok
    Szuper!!!! Axon, msn-en kéne társalognunk!
  • Axon
    Nos egy próbát mindenképpen megérne. Már említettem, hogy úgy néz ki gondjaim vannak a munkahelyi nettel. Én látom a megkezdett netes játékokat, de egyikhez sem tudok csatlakozni. Majd kipróbáljuk, hogy megy-e. Egyeztetünk valamilyen beszélgetési formát, ahol tudunk értekeuni ezügyben (IRC vagy MSN).
  • Salvaje
    Egyébként elszóltad magad, munkahelyen meddig vagy fent? MErt ha ösze tudnánk hozni a dolgot, én szabin leszek március elején. Igy hétköznaponként (vagyis a 8-tól 4ig tartó munkaidőben) is elérhető leszek játékra. Részleteket később.
  • Axon
    Mondjuk az igaz, hogy jó lenne már néhány multi csatában részt venni. Lehetőleg 3v3 vagy 4v4 csatákban ahol 2-3 gyakorlott játékos mellett én is beszállnék. Utoljára a Sudden Strike első részével multiztam öcsémmel a munkahelyi hálózaton. Szóval szinte semmi gyakorlatom nincs ezen a téren.
  • HunButyok
    Én elfogadom az igazolást ;)
    És tudom, hogy Axonnal leszek még egy csapatban!
  • Axon
    Ha majd feleséged lesz 2 gyerekkel és egy jó nagy törlesztőrészlet a házadon, akkor tudni fogod, hogy az a 4-5 ezer Ft igenis pénz érte.

Veszíteni meg a magánéletemet veszíteném. Munkahelyen is fent lógok rajta szinte egész nap, ha ezt otthon is csinálnám, akkor lehúzhatnám magam a wc-n.

Szóval amíg a gyerekek ki nem repülnek, a törlesztő részlet pedig le nem telik, addig szóba sem jöhet a net.
  • Salvaje
    Jah, nemegy ökör ára egy közepes sávszélességü net. Legyen szó ADSL-rül vagy kábelrül.
    Szerintem havi 4-5 ezer Ft.- nem pénz érte.

Meg nem tudod mit veszítesz :D
  • HunButyok
    Hawk, butuska! mna este játszunk!
  • Hawk06
    Axon,
    köttessél internetet otthon is
  • Hawk06
    Bütyök,Butuska!
    Ma este játék,ha tudtok/van idötök és kedvetek akkor ma este 7:40-kor mindenképpen gyertek MSN-re és játszhatunk egy 2vs2 meccset.A pályát stb megdumaljuk MSN-en.
  • Axon
    Szia!
    Én mindig itt vagyok :-)
    Pontosabban folyamatosan követem a topikot minden nap. HunButyokkal beszélgettünk is a Sudden Strike 3 topikjában. Neki is mondtam, hogy azért nem tudtam bekapcsolódni a beszélgetésbe, mivel én nem szoktam multizni. Csak melóhelyemen van internet itt meg nem igazán tudnék munkaidőben lenyomni egy több órás csatát. Másrészt meg valahogy nekem nem sikerül a munkahelyi internetről multis játékokhoz csatlakozni. Lehet, hogy a tűzfal nem engedi, vagy mittudomén :-)

Ha majd végigtoltam az összes single pályát amit eddig kaptam az RCM 2.6 és 2.7 modhoz, akkor kuncsorgok tőletek továbbiakat is. Mostanában kicsit elkurvultam és blitzkrieg 2-t, blitzkrieg 1-et és Sztalingrádot toltam/tolok folyamatosan. Biztos ismeritek ezeket a játékokat.

Ja! És nagyon várom az RCM 3.0-mod kampányát/kampányait. Ha sikerül arra tényleg nagyon kíváncsi leszek. Magyar kampány, lengyel kampány... hmmm, még kimnondani is jó őket :-)
  • Salvaje
    Gyerekek, Axonról tudunk valamit?

Mert ha már sikerült megoldani az internetes játékot, akkor öt is bekapcsolhatnánk...
  • HunButyok
    Hawk! Szombatra, azaz holnapra áttéve, és 4-en leszünk!
  • Hawk06
    Kiraly,péntek este re...MSNre felmegyek egy kicsit korábban,számítva a technikai problémákra
  • HunButyok
    az zsír! Elékészült az 1945-ös resurce war stílusú mapom.

Kezdőegység sok, utánpótlás kevés, de rendszeres. gyárak éls kórházak termelnek majd :D A hadseregek kiegyenlítettek, tehát teljesen igazságos meccs lesz. Győzzön a jobbik! (na ez nem politikai propaganda :D)
  • Salvaje
    Gyerekek,

Péntek este ha gondoljátok - benne vagyok egy esti kis LAN-partyban.
    Szombaton jön Bíró Feri hozzám, hasonló célból.
  • HunButyok
    Meglett az államvizsgám, ezt meg kéne ünnepelnünk valahogy nem? Ma este egy lan-party? Hawk, Butuska, Salvaje?
  • Hawk06
    Nagyon nagy volt...már a végén az újjaim is fájtak a sok parancskiadástól,talán azért is nyertetek...:D
    Még ilyet akarok XD
  • HunButyok
    jaja igen fasza volt XD
  • Salvaje
    Ez mind nézőpont kérdése.
    Egy biztos, hogy a tegnapi játék emlékezetes marad.
  • HunButyok
    nem az angolszászokatz kell visszasrorítani, hanem a németeket kell visszanyomni és hídfőt kialakítani. Az Overlord lényege ez volt. Mert a Nyugatiak nevezték el Overlordnak.
  • HunButyok
    még én is összedobok egy jópofa multit szombatra...Sudden 2 jellegűt, amikor minden zeppelin csak egyszer ad erősítést... Hawkkal nagyon rákattantunk :D
  • Hawk06
    "És aztán nem beküldeni az összes repcsit az elején!":DDDDDDDDDDDD
    Pedig az az igazi villámtámadás
    ..ja meg tisztek ne legyenek:DDDDDD Leagalábbis Bütyöknek ne!:DD
    Salvaje mi ketten leszünk nácik!
  • Salvaje
    Erre az alkalomra egy régi kedvencünket, az RCM 1.11 OVERLORD pályát készítettem el a 2.7es verzióra. A cél: visszaszorítani az angolszász erőket a tengerbe.

És aztán nem beküldeni az összes repcsit az elején!
  • Hawk06
    Ööö...Ott leszek.
  • HunButyok
    Közlemény!

Most szombaton este RCM 2.7 novemberi beta verziós MP party!
    4 fő lenne az ideális! Akinek megvan a novemberi peccs az jelentkezzen! Hawk, butuska főleg nektek szól... úgy eltűntetek...
  • HunButyok
    Helló mind 'N' kinek!

A Bugok... hát igen, mindig előjönnek, a kis gonosz bugok... szerencsére a bufok többsége elírás, vag ytéves információ, amiket lehet javítani gyorsan és könnyen. A legrosszabbak azoka bugok, amiket nagyon nehéz észrevenni, max akkor vesszük észre, amikor éppen 3 órája multizunk és akkor hirtelen kidob a játék :D

A buglistám gyűlik, de szerencsére a legtöbb bug ilyesmi: elírás, pl. a lenygel ágyús tankettnek nem 37 mm-es ágyúja volt, hanem 20 mm FBK wz.29 ágyúja, meg több jármú az elsődleges fegyverzet lőszerét használja a másodlagosnak is. Aztán pár hiba van még, pl. az átlinkelésnél, mert a játékban benne van pl. a francia tartálykocsi, de a szerkesztőben nincsen, tehát nem tudod lerakni a pályára, betenni a küldetésbe. Aztán egy-kettő egység neve helyett *BAD* van kiírva.

ezeknek ellenére játszható a játék, bár ha olasz harckocsikat használtok, figyeljetek, hogy hamar elfogy a lőszer, mert elgéppuskázza a tank az ágyúlőszert... Viszont a német zsákmányolt CHAR B1-es lángszórós harckocsi bombajó, mert sosem fogy el a lángszóróolaj a tartályából. :D
  • Axon
    Veled vagyunk!
  • Hawk06
  • Salvaje
    Üdv.

Gyerekek, a rengeteg uj egységre való terkintettel ugy döntöttem, hogy az RCM 2.7 beta legujabb verzióját feltöltöm.
    Csakhogy csillapítsuk az egyre növekvő rajongótábor éhéségét.

Az "uj" verzió kompatibilis az RCm 2.6-tal.
    Ergo a régi 2.6os pályák is menni fognak vele.
    A játék a SS:RW sémáit használja. Amint elérek egy 90%os készenléti állapotot, ez a Summer séma kiindulópontját fogja képezni a sivatagi, városi, téli, hegyvidéki stb. sémáknak.

Rengeteg Bug lesz benne, de működik.

Fogok majd Patch-eket csinálni hozzá,
    és a fejlesztés is folytatódik.

Ugyhogy tartsatok ki.