2389
Sudden Strike mindörökké
-
HunButyok #1629 Axon Tábornok! Mi újság az msn címmel? Ha nem lesz egy héten belül msn cím, akkor lefokozás lesz a következmény! ;)
Na ez csak vicc volt ám, majd írj privátot ha megvan az msn címed! -
HunButyok #1628 Ma 7 táján leszek msn-en aztán game-elünk egyet. -
HunButyok #1627 Ja az nem lenne rossz. Ugyanis teszteltük utána Hawkkal a game--et és ez a syncronos dolog nem volt kiírva. igaz kivágott minket, de nem azzal a kiírással mint amikor 4-en toltuk. Gábor meg úgy eltűnt, sztem hogy csak na. Amúgy töprengtem. Miért van az hogy SP-ben sosem dob ki a game, csak MP-ben? -
#1626 Magjavítottad az arőműved?^^ -
Salvaje #1625 Gyerekek, hltvégén lesz valami?
Tudom, hogy elégedetlenek vagytok az állandó szakadások, kidobások miatt
Ennek ellenére én szeretnék hétvégén esténként játszani.
Kinek van még kedve? -
#1624 "Axon, a Sudden-apuci" ezt nevetem.
Jaja zuzunk ne aggódj,MSNen re... -
HunButyok #1623 Mit nevetsz öcskös? Kéne már zúzni nem? -
#1622 -
HunButyok #1621 Oké, köszi előre is... és olyanokat fogunk szórakozni, hogy csak na!
Axon, a Sudden-apuci -
#1620 Na majd regsiztrálok egy msn címet és elküldöm nektek privátban. -
HunButyok #1619 Szuper!!!! Axon, msn-en kéne társalognunk! -
#1618 Nos egy próbát mindenképpen megérne. Már említettem, hogy úgy néz ki gondjaim vannak a munkahelyi nettel. Én látom a megkezdett netes játékokat, de egyikhez sem tudok csatlakozni. Majd kipróbáljuk, hogy megy-e. Egyeztetünk valamilyen beszélgetési formát, ahol tudunk értekeuni ezügyben (IRC vagy MSN). -
Salvaje #1617 Egyébként elszóltad magad, munkahelyen meddig vagy fent? MErt ha ösze tudnánk hozni a dolgot, én szabin leszek március elején. Igy hétköznaponként (vagyis a 8-tól 4ig tartó munkaidőben) is elérhető leszek játékra. Részleteket később.
-
#1616 Mondjuk az igaz, hogy jó lenne már néhány multi csatában részt venni. Lehetőleg 3v3 vagy 4v4 csatákban ahol 2-3 gyakorlott játékos mellett én is beszállnék. Utoljára a Sudden Strike első részével multiztam öcsémmel a munkahelyi hálózaton. Szóval szinte semmi gyakorlatom nincs ezen a téren. -
HunButyok #1615 Én elfogadom az igazolást ;)
És tudom, hogy Axonnal leszek még egy csapatban! -
#1614 Ha majd feleséged lesz 2 gyerekkel és egy jó nagy törlesztőrészlet a házadon, akkor tudni fogod, hogy az a 4-5 ezer Ft igenis pénz érte.
Veszíteni meg a magánéletemet veszíteném. Munkahelyen is fent lógok rajta szinte egész nap, ha ezt otthon is csinálnám, akkor lehúzhatnám magam a wc-n.
Szóval amíg a gyerekek ki nem repülnek, a törlesztő részlet pedig le nem telik, addig szóba sem jöhet a net. -
Salvaje #1613 Jah, nemegy ökör ára egy közepes sávszélességü net. Legyen szó ADSL-rül vagy kábelrül.
Szerintem havi 4-5 ezer Ft.- nem pénz érte.
Meg nem tudod mit veszítesz :D -
HunButyok #1612 Hawk, butuska! mna este játszunk! -
#1611 Axon,
köttessél internetet otthon is -
#1610 Bütyök,Butuska!
Ma este játék,ha tudtok/van idötök és kedvetek akkor ma este 7:40-kor mindenképpen gyertek MSN-re és játszhatunk egy 2vs2 meccset.A pályát stb megdumaljuk MSN-en.
-
#1609 Szia!
Én mindig itt vagyok :-)
Pontosabban folyamatosan követem a topikot minden nap. HunButyokkal beszélgettünk is a Sudden Strike 3 topikjában. Neki is mondtam, hogy azért nem tudtam bekapcsolódni a beszélgetésbe, mivel én nem szoktam multizni. Csak melóhelyemen van internet itt meg nem igazán tudnék munkaidőben lenyomni egy több órás csatát. Másrészt meg valahogy nekem nem sikerül a munkahelyi internetről multis játékokhoz csatlakozni. Lehet, hogy a tűzfal nem engedi, vagy mittudomén :-)
Ha majd végigtoltam az összes single pályát amit eddig kaptam az RCM 2.6 és 2.7 modhoz, akkor kuncsorgok tőletek továbbiakat is. Mostanában kicsit elkurvultam és blitzkrieg 2-t, blitzkrieg 1-et és Sztalingrádot toltam/tolok folyamatosan. Biztos ismeritek ezeket a játékokat.
Ja! És nagyon várom az RCM 3.0-mod kampányát/kampányait. Ha sikerül arra tényleg nagyon kíváncsi leszek. Magyar kampány, lengyel kampány... hmmm, még kimnondani is jó őket :-) -
Salvaje #1608 Gyerekek, Axonról tudunk valamit?
Mert ha már sikerült megoldani az internetes játékot, akkor öt is bekapcsolhatnánk...
-
HunButyok #1607 Hawk! Szombatra, azaz holnapra áttéve, és 4-en leszünk!
-
#1606 Kiraly,péntek este re...MSNre felmegyek egy kicsit korábban,számítva a technikai problémákra -
HunButyok #1605 az zsír! Elékészült az 1945-ös resurce war stílusú mapom.
Kezdőegység sok, utánpótlás kevés, de rendszeres. gyárak éls kórházak termelnek majd :D A hadseregek kiegyenlítettek, tehát teljesen igazságos meccs lesz. Győzzön a jobbik! (na ez nem politikai propaganda :D) -
Salvaje #1604 Gyerekek,
Péntek este ha gondoljátok - benne vagyok egy esti kis LAN-partyban.
Szombaton jön Bíró Feri hozzám, hasonló célból. -
HunButyok #1603 Meglett az államvizsgám, ezt meg kéne ünnepelnünk valahogy nem? Ma este egy lan-party? Hawk, Butuska, Salvaje? -
#1602 Nagyon nagy volt...már a végén az újjaim is fájtak a sok parancskiadástól,talán azért is nyertetek...:D
Még ilyet akarok XD -
HunButyok #1601 jaja igen fasza volt XD -
Salvaje #1600 Ez mind nézőpont kérdése.
Egy biztos, hogy a tegnapi játék emlékezetes marad. -
HunButyok #1599 nem az angolszászokatz kell visszasrorítani, hanem a németeket kell visszanyomni és hídfőt kialakítani. Az Overlord lényege ez volt. Mert a Nyugatiak nevezték el Overlordnak. -
HunButyok #1598 még én is összedobok egy jópofa multit szombatra...Sudden 2 jellegűt, amikor minden zeppelin csak egyszer ad erősítést... Hawkkal nagyon rákattantunk :D -
#1597 "És aztán nem beküldeni az összes repcsit az elején!":DDDDDDDDDDDD
Pedig az az igazi villámtámadás
..ja meg tisztek ne legyenek:DDDDDD Leagalábbis Bütyöknek ne!:DD
Salvaje mi ketten leszünk nácik! -
Salvaje #1596 Erre az alkalomra egy régi kedvencünket, az RCM 1.11 OVERLORD pályát készítettem el a 2.7es verzióra. A cél: visszaszorítani az angolszász erőket a tengerbe.
És aztán nem beküldeni az összes repcsit az elején!
-
#1595 Ööö...Ott leszek. -
HunButyok #1594 Közlemény!
Most szombaton este RCM 2.7 novemberi beta verziós MP party!
4 fő lenne az ideális! Akinek megvan a novemberi peccs az jelentkezzen! Hawk, butuska főleg nektek szól... úgy eltűntetek... -
HunButyok #1593 Helló mind 'N' kinek!
A Bugok... hát igen, mindig előjönnek, a kis gonosz bugok... szerencsére a bufok többsége elírás, vag ytéves információ, amiket lehet javítani gyorsan és könnyen. A legrosszabbak azoka bugok, amiket nagyon nehéz észrevenni, max akkor vesszük észre, amikor éppen 3 órája multizunk és akkor hirtelen kidob a játék :D
A buglistám gyűlik, de szerencsére a legtöbb bug ilyesmi: elírás, pl. a lenygel ágyús tankettnek nem 37 mm-es ágyúja volt, hanem 20 mm FBK wz.29 ágyúja, meg több jármú az elsődleges fegyverzet lőszerét használja a másodlagosnak is. Aztán pár hiba van még, pl. az átlinkelésnél, mert a játékban benne van pl. a francia tartálykocsi, de a szerkesztőben nincsen, tehát nem tudod lerakni a pályára, betenni a küldetésbe. Aztán egy-kettő egység neve helyett *BAD* van kiírva.
ezeknek ellenére játszható a játék, bár ha olasz harckocsikat használtok, figyeljetek, hogy hamar elfogy a lőszer, mert elgéppuskázza a tank az ágyúlőszert... Viszont a német zsákmányolt CHAR B1-es lángszórós harckocsi bombajó, mert sosem fogy el a lángszóróolaj a tartályából. :D -
#1592 Veled vagyunk! -
#1591 -
Salvaje #1590 Üdv.
Gyerekek, a rengeteg uj egységre való terkintettel ugy döntöttem, hogy az RCM 2.7 beta legujabb verzióját feltöltöm.
Csakhogy csillapítsuk az egyre növekvő rajongótábor éhéségét.
Az "uj" verzió kompatibilis az RCm 2.6-tal.
Ergo a régi 2.6os pályák is menni fognak vele.
A játék a SS:RW sémáit használja. Amint elérek egy 90%os készenléti állapotot, ez a Summer séma kiindulópontját fogja képezni a sivatagi, városi, téli, hegyvidéki stb. sémáknak.
Rengeteg Bug lesz benne, de működik.
Fogok majd Patch-eket csinálni hozzá,
és a fejlesztés is folytatódik.
Ugyhogy tartsatok ki.