2389
Sudden Strike mindörökké
  • Axon
    Telepítő:

• Axon
    Sikerült beszereznem vége a csodát:
    Europa 2015
    2008-ban adták ki. Azért elképesztő, hogy egy 10 éves játék motorjával még manapság is készítenek játékot.
  • Axon
    Komolyan mondom az agyam eldobom!

SUDDEN STRIKE FOREVER!!!!!!!!!!!!!!

Ja! Ha minden igaz, akkor már a héten meglesz. Majd tolok belőle játék közbeni képeket.
  • Axon
    Ez egy jövőben (2015-ben) játszódó Sudden Strike és a ruszkiknál már megjelent.

• Axon
  • Axon
    Na ezt skuvizzátok Sudden Strike rajongók!:

• HunButyok
    http://www.il-portal.de/Slyder/downloads/mods/modsssrw/RCMv2.6.zip

Íme a link a 2.6-hoz.
  • HunButyok
    Szia Hacker!

Ennél van egyszerűbb megoldás is, amivel még én is tudom telepíteni az RCM-et.

Le lehet tölteni a karácsonyi RCM2.6 telepítőt, amit csak simán felraksz a Resource War könyvtárba, és minden úgy megy mint a raketta.

Íme, ozstráksügorok elérhetővé tették mindenki számára a 2.6-os RCM verziót. A legeújabb verzió az a Metro áruház szlopgenével ellentétben nem Cash and carry elven működik, hanem Friendship and carry elven. Ami azt jelenti, ha valami kontaktod lesz velünk, akkor átküldjük msn-en pl. Viszont annyi kötelezettséged van, hogy muszály lesz velünk játszanod jó kis történelmi csatákat! Továbbá kötelező tezstelni singleplayer pályákat.
  • Hecker007
    nagyon szépen köszönöm a segítséget mindkettőtöknek :):)
  • Hawk06
    Elöször töltsd le és telepítsd fel az RCM 2.0,majd a RCM 2.5 Addon-t és végül az RCM 2.6-ot és rá a RCM 2.6 Bugfix patch-t.Ilyen bonyolult egyelöre,de majd lessz telepítő fájl.
    Jelzem ez még elég buta az RCM 2.7 már jó lessz.
  • Axon
    www.sudden-strike-maps.de
  • Hecker007
    Hi! Az RCM modot honnan lehet letölteni mert nagyon szeretném kipróbálni de nem találom:( Help me pls!
  • HunButyok
    Tudom, hogy nem küldtünk. SP-ben faszán mennek is. ;) Ha lesz végre msn-ed, akkor majd okoskodunk.
  • Axon
    Én csak két Fall gelb nevű pályát kaptam régebben, azok működtek. Kampányt nem küldtetek.
  • HunButyok
    Hawknak megy a Fall gelb campaignom.

Salvaje-nak meg nekem viszont nem... Axon, kipróbálnád te is? Hátha neked is menne.
    Most vagy mi vagyunk balfékek, hogy nem tudjuk beüzemelni, vagy hawk tud valamit amit mi nem...

Az RCM2.7-ről friss hírek:

1. az új "ország-fülek" bekerültek az editorba.
    2. Annyi egység és módosítás van már a modban, hogy túlléptük a 128 MB-os határt, ezért új forrásfájl megosztásokat kellett eszközölni. H aígy megy tovább, külön forrásfájlt kell kapjanak a repcsik
    3. az angol légierő igencsak komolyra sikeredett. Gondolom, kedves Axon már MK VIII-as Spitfire csordákkal szeretnél német Királytrigrisekre vadászni.
    4. A franciák megkapták végre légierejüket az oalszokkal együtt, továbbá pár új kedves uni tkerült a modba. Ezek egyike mindannyiónk kedvence, a lóvontatásó szekér, amin kis hordók vannak és lehet majd tankolni a benzin nélkül maradt járműveket.
  • HunButyok
    Jó híreim vannak skacok!!!

Tudok ssx file-t csinálni!
    A fall gelb-ből csináltam is de valamiért éppen azt írja ki amikor ezt a campaignt akarom índítani, mint amikor a gyári campaign-t akarom indítani RCM2.7-ben. Lehet hogy csak akkor működik ha a játék többi alap campaign-ja is működik?Nah most csinálok egy sima resource war-os tesztcampaign-t. Ez nem rendes küldetés lesz hanem csak annyi hogy tesztelni tudjam hogy működik-e. Tehát egy fa mellé oda kell menni egy jeep-pel és akkor van győzelem, és jönnie kell egy másik pályának. Ha sima Resource warral menni fog a sima Resourc War editorbían szerkesztett campaign akkor a hiba nem az én tudományomban van, hanem abban, hogy nem kompatibilis az alap játékkal az RCM. Akkor viszont Salvaje-nak kell törnie a buksiját hogy mitévők legyünk.
  • Axon
    Remélem, hogy sikerül.
  • HunButyok
    Nah azt szeretném megbogarászni. Talán akkor menni fog egy saját campaign is.
  • Axon
    Én is ugyanerre gondoltam :-)
  • HunButyok
    Nem Axon, volt egy letölthető peccs amiben egy orosz campaign volt. Tudod, egy add-on campaign-t csináltak a resource warhoz amiben oroszokkal kell lenni. Te is raktál be belőle screenshotot. Na azt a peccset fogom tanulmányozni. Az alapján próbálok összedobni egy campaign-t. Érted?
  • Hawk06
    Nem kell ilyesmiket csinálnod,délután MSN-en elmondom hogy én mire juttam leteszteljük a dolgokat.A régi campaign helyére simán be lehet illeszteni egy újat,csak még azt nem tudom hogy hogyan kell átírni a játékban.Hogy ne a RW kampányneveket mutassa hanem azt amit mi akarunk.
  • Axon
    Arra az addon-campaignra gondolsz, amikor már lesz orosz kampány? Mivel alapból nincs a Resource Warban orosz kampány.
  • HunButyok
    Jó hírem van Axon!

Letöltöttem a resource Warhoz az orosz addon-campaignt. Tudod amikor a kezdőegységben egy kis lángszórós T-34-es is van. Nah amikor raktam fel azt hiszem megvilágosodtam. Lehet hogy tudok varázsolni addon-campaign-t. Annyi az egész, hogy ha elmentem a campaign missiont, akkor át kell nevezni ssc kiterjesztésről ssx-re és be kell másolni valahová. Hogy hová az még nem tiszta de talán oké lesz a dolog.De valószínű, hogy az RCM2 mappa addon mapjai közé kell beraknom, mivel alapvető helyzetben onnan indítja a mapokat az RCM. Remélem megfejtem. Ha sikerül akkor nem lesz megállás.
  • HunButyok
    Én meg egy olyan mapon gondolkozom, ami a resource War angol campaignának térképén fog zajlani és franciákkal kell lenni. Lesz a 256-os térképen egy szétszórt frontvonal és védekezni kell a kis frencsikkel. Lesz egy francia reptér is ami folyton gyártja Neked a repcsiket. Azt mindenképpen tartanod kell, továbbá lesz pár gyár ami el-el pottyant egy-egy francia könnyűtankot neked amit használhatsz a védekezéshez. Ha kitartottál, akkor körbe kell venned a várost és amiben van egy pályaudvar. Ott fel kell számolni a német utánpótlási vonalakat. Ha ez megtörtént, akkor megindulhatsz a németek ellen. A farncia hadserege morálja nem lesz valami magas, talán 300-350-es lesz csak az 500 helyett. Benzin kevés lesz, majd a farmokról kell szerezned lovaskocsit amikkel szállíthatod a benzint a kitűnú S35 Somuák és B1-esek számára. (Tudniillik lesz olyan lovaskocsi ami tartálykocsinként funkcionál. Axon biztos emlékszik a négykerekű lovaskocsira a LRM-bol. Vannak kis hordók a szekéren. Nah ezt használjuk ki, és a szekérből lett egy tartályautóként funkcionáló jármű. Mintha szekéren vinnéd az olajoshordókat. És megtudod tankolni a járműveket. A benzinszállító lovaskocsi egy az RCM-ben egy "mindenki" egysége lesz. Tehát az other kategóriába fog kerülni és sima crew fog ülni benne. Tehát be lehet rakni németeknek a Kaukázusi pályákra, lengyeleknek 1939-ben, a balkánon a jugoszlávoknak, görögöknek, szerbeknek meg hasonlók. Jó ötlet nem? Így azon népeknek, akiknek nincsen saját tartályautója, azoknak is lesz egy tartályjárműve. Igaz nem olayn gyors mint a Opel, vagy a GMC, de ne feledjétek: az úttalan utak, a sár, a hó nem éppen motoros járműveknek való. A biztosan kocogó lovacskák (a benzines lovaskocsi hangja az patadobogás meg nyerítés lesz) viszont bármilyen fellelhető takarmánnyal beérik és bárhol el tudnak közlekedni.
    Nah szóval ilyesmi lesz a 256-os franciás SP mapom.
  • Hawk06
    Jó hír,lessz 512x512ös Falaise-os map,ami időre fog menni,a német csapatok nem kapnak erősítést a szövetséges csapatok pedig csak akkor ha foglalanak Zeppelint a németetektől.A szövetségesek akkor nyernek ha a megszabott idő alatt beveszik az összes zeppelint a németektől,ha nem sikerül akkor a németek nyernek.Valami ilyesmi scriptre gondoltam de ez még változhat.
  • Hawk06
    Üdv,
    Bütyök:Ezen a hévégén nem nagyon lesz időm multizni,esetleg holnap este.Amit írtál azt letöltöttem..Eddig már biztos könyvelő vagy:D
    Salvaje:Pacific Warfare Mod,a neve mindent elárúl a Japán és szövetséges
    csapatok közti harcokról szól.Próbáld ki.:D
    Butuska:Remélem még megvan az a Stalingrádos testmap amit küldtem neked,ha igen akkor ne töröld le semmikép.:D Véletlenül letöröltem és nagyon kéne.Ha nincs meg kezdhetem az elejétől.
  • Salvaje
    amugy milyen ez a PWM2?
  • Salvaje
    No, jó híreim vannak: francia-olasz légierő, valamint néhány hiányzó angol repcsi került bele a legutóbb az RCM fejlesztése soran a játékba.
    Néhány kisebb hiba is javításra került.

A továbbiakban ejtőernyővel ledobható jeep-töltőautó, magyar nyilas katonák, land-lease-coccuk, lőszeres Sd.Fkz, teherautók fognak bekerülni a játékba.

Este valakinek lesz kedve játszani?
  • HunButyok
    Amúgy ma telik le a 3. próbanapom a könyvelőirodában, és ma derül ki hogy felvesznek-e. Úgyhogy drukkoljon mindenki. Az egész Hungarian Sudden Strike Community drukkoljon! ;)

• HunButyok
    Ha ma este zuzunk tesó, akkor ezt szedd le lécci. Éppúgy felül kell írni fájlokat mint a legujabb RCM-ek esetében.

PWM2
  • HunButyok
    Holnap este legyél Hawk! és a sudden-strike-2-maps.de/phpBB2/index.php oldalon keresd meg a PWM2-t és telepítsed rá a PWM1-re. És tudunk játszani!
  • HunButyok
    Oké Axon! Várom a privátot! Mosrt sajnos megyek dolgozni, mondjuk nem sajnos, mert kell, de azért majd kommunikálunk ;)

• Salvaje
    Üdv.

Ismét egy remek játékról számolhatok be: A konrad 3 tesztelése remekül sikerült, annyira, hogy lényegében sikerült egyedül legyőznöm Butuskát és Bütyköt.
    Persze oroszokkal voltam, és hatalmas véráldozatokkal járt a hadművelet. Földön és levegőben egyaránt.
    A német-magyar csapatok vitézen küzdöttek, a hatalmas túlerő mégis legyűrte őket. Ilyen a háború.

Ezért szeretjük játszani.
  • Axon
    Dejó végre ilyen képeket újra látni. Mostanában még gép mellett sem ültem, nemhogy suddeneztem volna.
  • Axon
    Elkapott otthon mindenkit az influenza. Ma jöttem először dolgozni. Hétfőn (vagy kedden) majd regisztrálok egy címet és elküldöm privátban.
  • HunButyok
    Hawk egy nagy hadicselt alkalmazott. A pályán van üresen, lerobbanva kettő Vadásztigris meg kettő Párductank. Az elején berombolt hozzám, hogy megszerezze ezeket. A megszerzett, megszerelt vadásztigrisekből egyet tarackkal kiszedtem de eg ymegmaradt neki amivel berombolt katonáimhoz. Én elkezdtem lőni minden tankommal. Nagy butaság volt: ugyanis nem tudott lőni, mert csak egy ember vezette. Elvonta tankjaim figyelmét, addig a kis német tankok kilőtték az én tankjaimat, amig azok a behemótot lőtték. Aztán végül hátulról a Sherman-ek kivégezték a vadásztgrist, de a német panzer IV-esek a csalinak használt vadásztigris miatt a Shermanjeim több mint felét kiszedték. Ezzel el is veszett a csata. :)
    Tisztelet a lengyel hősöknek, kik Falaise-nál haltak meg. "A lengyelek minden nép szabadságáért harcoltak, de igazából Lengyelországért haltak hősi halált" (Stanislaw Macziek)

"We remember the fields where our tanks held the line, we remember our brothers in arms"
  • Hawk06
    Úgy tűnik,hogy befosott a Hamachi szolgáltatás bizonytalan időre.
  • Salvaje
    Hali,

na kipróbáltátok a Konrad 3at?
  • Hawk06
    Bütyök katonái ellenséges vonalak mögött ragadtak a játék végéig és túl is élték az egész játékot egy kis félig ép bunkerben bujkáltak.
    Látszanak a képeken ahogy kémleleik a frontomvonalam.(bal alsó rész,látszik egy kis felfedezett terület,ahol sötétség van ott mind én vagyok )
    Csak találtam volna meg öket...
  • Hawk06
    Hála Bütyöknek két képet sikerült megörökíteni a tegnapi csata végéből.Én sajnos elfelejtettem képeket készíteni,pedig nagyon nagy csata volt.
    Képek: