2389
Sudden Strike mindörökké
  • Axon
    Leszeded a darabokat és winrar-al összerakod. Simán telepíted, nincs rajta védelem.
  • Axon
    Tényleg igazán jól néz ki ez az új játék és engem sem zavar, hogy nem 2. vh-s, de ami talán a legjobb érzés, hogy még mindig adnak ki új játékot a jó öreg Sudden Strike motorral.
  • Axon
    Igen megvan, méghozzá eredetiben megvettem, mivel ezt árulták nálunk is. Szerintem az egyik legjobb Sud2-es kiegészítő, bár ez már önálló játékként jelent meg és nem kiegészítőként mint a Hidden Stroke 1.
  • HunButyok
    Jajj, meg tudjátok mi tetszett? az uj RS2-k, azaz a gyalogosok.Továbbra is megmaradtak kedves, jópofa figuráknak (a sudden 3-ban otromba pálcikaemberek lettek a gyalogosok a képek alapján), amolyan lego-ember szerűeknek. Kis sapkák, sisakok, fegyverek, meg éppolyan kedvesen pakolják magukat előre mint a megszokott sudden figurák. Nagyon jó!
    Mindne egyes lenvezsett emberkémet szinte megsiratom, mert olyan jopófák.
  • Hawk06
    "Pár érdekesség: a harckocsik sokszor egy találattól megbénulnak, ledobják a lánctalpukat."

Szerintem az nagyon fasza és annál élethübb.
  • HunButyok
    Sziasztok!

Osztom Gábor véleményét, zseniális ez az Europa 2015. Kicsit mondjuk egyoldalú: az összes singleplájert oroszokkal kell játszani. Én mondjuk a NATO dolgokat szeretem. De megoldottam: azt képzeltem h a magyar hadsereggel játszom és úgy már szuper volt. Mivel a jelenlegi hadseregünk is ezeket a járműveket használja nagyrészt.
    A modern haditechnikában nem vagyok annyira otthon, viszont az orosz dolgok túlontúl erősek. Kicsit eltűlozták őket, mint ahogy a RWM a német cuccokat.
    Pár érdekesség: a harckocsik sokszor egy találattól megbénulnak, ledobják a lánctalpukat. Ez valóságban lehetséghes, viszont játékban kár ezzel foglalkozni, mivel ezzel játéktechnikailag megállhat egy egész támadásod.
    Másik zavaró tényező az orosz harckocsik hatalmas ereje. Valóságban az Abrams 2 T-72-est is képes kilőni, ahogy azt az Öböl háborúban láthattuk. Itt egy T-72-esem kibírt 3-4 Abrams lövést is. Azért ez cöcöcö...Én mondjuk örültem ennek a játék kapcsán, szü sincs róla, de valljuk be, hobgy először megijedtem amikor a megláttam az Ambramset...

Ami tetszik: civil járművek! Hát az mennyei. Van Ikarus busz is ám! kedvenc hobbim a rendőrautók széjjellövése, mert amikor eltalálják őket akkor azt mondják "nénónénónénó".

Ma este butuskával MP-ben is tesztelni fogjuk a game-et.
    Én csinálnék hozzá amúgy mission-öket is, de sajnos valamiért ha elmentem is a SP mission-t nem ismeri fel a gép. Talán a betűk miatt. Mivel én normális betűkkel írtam be a mission nevét, a játékban meg cirillbetűk vannak. Sztem ezért nem engedi h beloadoljam a SP missiont.
    A legnagyobb hibája a játéknak amúgy ez: orosz nyelven van.
    Remélem előbb utóbb lesz hozzá valami emberi nyelvű peccs is.
  • magyargyerek
    Sajnos nem úgyhogy ma feladtam a Black Gold játék életre keltését.
  • magyargyerek
    Újjabb hely ahol ehez a játékhoz patch van meg valami mod is. Most megpróbálom letölteni és hátha meggyógyítja...patch2.0to2.02.exe letöltési helye
  • magyargyerek
    Sajnos induláskor problémázik, a menüig nem jutok el, zene az már van, de nekem kép is kéne...Na szóval kidobál! A probléma oka vizsgálódásaim szerint ez: gwbghi.dll
    Legalábbis erre a fájlra mutogat hogy valami van ezzel. Neten kutakodtam és az orosz fórumokon is írogatnak oroszok hogy valami náluk is van. Ott egy blackgold.ini fájról szintén szó van meg a tartalmát mutatják egymásnak. fórum ami hátha segít
  • magyargyerek
  • magyargyerek
    Tisztul a kép Gold verzióból a Bitva chernoje zolotov résszel kapcsolatban.Telepítéskor szint valott a készítő ahová rakja a programok közé angolul írta mi a neve a gamenak.
  • butuska66
    Nos kipróbáltam ezt az Europa 2015 c részt. Valami fantasztikus. Gyönyőrüen kidolgozott pályák vártak mikor mindkét fél hadjáratát megnéztem. Jobb mint a Gulf War / valjuk be ez igazán nem nehéz/.

Ami a legjobban megfogott a játékban azok a panelházak voltak. Bütyöknek többször panaszkodtam hogy a Cold War Conflictban nincsenek.Szívesen áttenném ezeket az épületeket CWC-be. Valaki ki ért a programozáshoz elárulhatná hogy kéne azt csinálni.
  • butuska66
    Rég jártam már erre is

1.) Bocsi Axon hogy nem válaszoltam a pm-edre kiment a fejemből.
    Köszi hogy elküldted a Gulf War1-nek a crack-ét de menetközben már megtaláltam a sajátom :D.Azért Köszönöm.
    2.)Kérdezted honnan szereztem meg a GW folytatását. SAjnos nem találom azt a ruszki Warez honlapot de torrentről újból letöltöttem s az a változat sem indult.
    3.)Külön köszönet jár neked hogy belinkelted azt a 2015 részt
    A képek láttan a GW jutott eszembe róluk remélem nem lesz olyan lapos s unalmasan egyszerű játék. Pontosítok játéknak jó hangulata volt csak kicsik s könnyűek voltak a pályák.

Más téma. Nekem a Hidden Stroke 2 kifejezetten tetszett. Ha realitásnál tartunk az rcm-ben szerintem irreálisan kicsiny a látótávólság s eze változtatni kellene
  • Hawk06
    Húzom énis lefele,kösz a linket.
  • magyargyerek
    Igen megy, nálam futott rendesen. Mondjuk én máshonnan húztam le de mindegy. Nekem be kelett regelnem az orosz laphoz. Mert csak akkor láttatja meg a linket. Szerintem az Axon linkje is jó mert azt meg ő próbálhatta ki.
  • HunButyok
    Sudden apuci! Elmentem erre az oldalra és mit mondjak? Naqgyon jó oktatófilemket lehet leszedni. Amikor a kis szöszit pakolják hátulrol az nagyon szuper! Nah komolyra fordítva a szót: azért a nato-s game-et is megleltem, le is szedemmajd, sztem a zshare az gyorsabb mint a rapidshare. És megy is a géjm, ahogy így részeletkben leszedem?
  • Hawk06
    Nekem megvan,elég jó játék.Szép tályak vannak benne meg minden,de egyetértek Bütyökkel.
  • HunButyok
    Magyargyerek! A Hidden stroke az nagyon jó anyag, bár nekem speciel egyik szemem sír, a másik nevet vele kapcsolatban. Az újítások ellenére sokszor nagyon elszállt játékkészítői fantáziára utalnak bizonyos dolgok.
    Legzavaróübb az hogy minden lövésnek egyforma hangja van és sokszor hiába találsz el valamit, nem robban fel az adott dolog. Máskor meg egyből felrobban. A sebzések nem éppen reálisak. Továbbá minden tüzérségi eszköz azonos paraméterekkel rendelkezik, csupán a kaliber más. Tehát ugyanakkorát tud lőni egy 150 mm-es ágyú, mint egy 70 mm-es rövid csövű tarack.
    Tehát igazából jó játék multiplayerekhez, és jól el lehet vele szórakozni, de ha többre vágysz akkor inkább valami jó kis sudden mod-ot keress magadnak. nekem személye skedvenceim: Network Mod a sudden 2-höz, a Pacific warfare mod a resource warhoz, és a legjobb: a Real Combat Mod a resource warjoz szintén.
  • Hawk06
    WOW!!Axon,fasza képek,ez a játék nagyon jól néz ki.Arra is nyitott lennék ha földönkivüliek ellen kéne harcolni.:)Én jobban rajongok a 40-es évekért de ez a nagyon megtetszett.
  • HunButyok
    0X00000008 <-- ez egy bugjelzés. Valami hiba van. vagy sérült valamelyik, a játékhoz elengedhetetlen fájl, vagy egységhiba (ami szintén egy játékhoz elengedhetetlen fájl).
    Amúgy melyik verzióval szeretnél hová joinolni?
    Vegyél fel msn-re és megpróbálok segíteni.

Üdv: Bütyök, aki szintén Csaba

u.i.: a profilomnál láthatod az msn címemet!
  • Hawk06
    Kattints a "fix config"-re és próbáld ujra.De ha RW-t akarsz játszani annak nem jó az ss2 modswitcher és a RW modswitcherén nem müködik a multyplayer gombSzerezz egy IP-t(GameSpy-al vagy akármivel) és játékon belül próbálj csatlakozni.
  • Csabka a hun
    Sziasztok:) Szeretnék csatlakozni majd egy közös játékhoz, csak van egy kis problámám... :( ss2 modswitcher -t telepitettem, de nem tudok joinozni
    a partikhoz, mert
    ""0X013b2710 című utasítás 0X00000008 címre hivatkozott és nem végezhető el a read utasítás"", a hostolásnál is biztos adodik valami probléma..
    Tudtok nekem ebben segiteni?
  • magyargyerek
    Axon neked ez már megvan? Hidden Stroke II Egy "régi" 2005-ös cikkket olvasgattam erről, tanulságos!
    "A Fireglow átváltotta 3D motorra Sudden Strike sorozatát, de nosztalgiáznak még egy picit és márciusra kiadnak a régi 2D motoros SS2-vel egy küldetéslemezt. Brit, francia és olasz csapatokkal közelharcolunk városban, és kavarjuk a port a sivatagban. 760 különféle egység, 500 fajta épület, utcatáblák, láncra fogott tengeralattjárók, szénahalmok, fák, lövészárkok várnak ránk. Újdonságok: 40 szárazföldi egység, 40 repülőgép, átdolgozott gyalogos alakulatok. Nehéztankok döntik le a fákat és omlasztják be a hidakat. Kétéltű járművek, mini tengeralattjárók, szállítható mozsárágyúk kedveskednek a veteránoknak."
    Mindezt 3 éve írták ők sem hitték volna hogy még 2008-ban is lesz játékjuk 2D-s mororral?
  • Axon
    Ezen az oldalon vannak mindenféle letöltési lehetőségek. A rapid-os a leggyorsabb.
  • Axon
    Ez a Sudden Strike 3 lesz. Már megjelent. Van neki saját topikja itt az sg-n, de nem túl látogatott. Valahogy nagyon úgy tűnik, hogy megbukott a 3. rész.
  • Axon
    Hajaj akkor kezd tisztulni a kép. Ez a Cold War Conflict nekem már régóta megvan. Van neki topikja is itt az sg-n, írtam is bele néhányszor. A jó az benne, hogy teljesen angol nyelvű.
  • magyargyerek
    Érdekes 3D-s próbálkozásra leltem a protivostoyanie oldalain.
    A játék neve: Противостояние 5: Война, которой не было nincs angolra lefordítva ez.
    Ugyanez kicsit látványosabb képekkel Mondjuk nekem ez a repülőtér kifejezetten tetszik.
  • HunButyok
    honnan szeded ezeket a játékokat te le? tudnál adni linket?
  • magyargyerek
    Nekem is tetszik ez a game. "Valami Ázsia lángokban a cím jelentése." Sikerült kinyomozni hogy igazából amit mi szó szerint lefordítunk azt az orosz másként gondolja.
    "Противостояние: Азия в огне" eredeti nyelven ami
    Cold War Conflicts: Days in the Field 1950-1973 angolul
  • Axon
    Szóval a ruszkik már a spájzban vannak és tolják kifele a jó kis sudden strike adaptációkat.
  • Axon
    Az utolsónak angol címe is van Gulf War és már írtam róla itt a fórumon. Nekem meg is van.
    Az első játék a Gulf war folytatása. Sikerült beszereznem, de eddig nem sikerült elindítanom. Valami gondja van a betűkészletekkel. Egy kis heggesztgetéssel a menüig már eljutottam benne, de játékot nem tudtam még kezdeni.
    Az igazán érdekes a középső kép. Erről a játékról nem is hallottam. Valami Ázsia lángokban a cím jelentése. Mindenesetre a gold kiadás ezt is tartalmazza.
    Talán jövőhét elejére meglesz ez a játék is, akkor majd mindháromból teszek fel képeket, ha sikerül elindítanom.
  • Axon
    Akkor most térjünk rá ennek a doboznak a tartalmára!
    Ez ugyanis egy szintén az idén megjelent kiadás.
    3 játékot tartalmaz:

• Axon
    Nem ez a doboza, hanem ez:

• Axon
    Játék dobozza:

• Axon
    Megjöttek a kommandósaim is 5.56-os kaliberű géppisztolyokkal:

• Axon
    Első összecsapások, repkednek a rakéták:

• Axon
    Kezdő csapat. 30 mm-es ágyúval és rakétával felszerelt csapatszállítók és géppuskás csapatszállítók:

• Axon
    Nato kampány kezdőkép.
    105 mm-es páncéltörő ágyú:

Nagyon jók a talajtextúrák. talán ki lehetne operálni belőle.
  • Axon
    Kampány választás. gondolom ti is le tudjátok fordítani a szemben álló felek neveit :-)

• Axon
    Nyitó menü: