Resource War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Ez már az RCM3.0-ból van vagy az RCM2.7-bõl?
Szép csaták voltak...
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Persze az árnyékon kell egy keveset még dolgozni 😄
Készítettem is gyorsan egy képet egy igazán különleges egységrõl:

A keletiu faluban vigyázz hog ykiket ölsz meg: aki semleges ne végezd ki, maximum a tisztet (mert õ is fogylul ejthet). Aki tmindeképpen el kell vinned a náci bázisra, az egy sergeant. Van belõlük több is de csak egy tudja a titkos információkat. Tehát aki soviet és sergeant azt jobb ha foglyol ejted és nem mészárolod le õket csak a bosszú kedvéért.
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
Csináltam képeket is, de sajnos otthon maradtak a gépen, majd behozom a melóhelyemre és feltöltöm õket.
"Honvéd áll a Hargitán":
Egy nehézturán áthajt a lövészárkon, és itt is egy 105 mm-es tarack fedezi a magyar tábort:
Székely lovas határõrök egy kilõtt T-34/85 roncsainál:
Székely lovas határõrök a Kárpátokban:
Na hogy tetszik? Ugye hogy mesés?
Magyar harckocsizók és lovastisztek egy vadászbombázók által felrobbantott T-34/76 roncsait vizsgálják:
Egy magyar Hetzer a kövérfüvû legelõn:
És igen!
Elkészült a világ elsõ új objektumokat használó RCM 3.0 elsõ térképe, amin hamarosan egy MP mission lát napvilágot (de csak nekünk saját használatra). Pár screenshot-ot majd berakunk belõle Hawk-kal.
Az 1944-es nyári Erdélyi térkép csodazép lett: virágzó mezõk, kis házikók, hegyek, fenyõk sziklák...
Axon generális, maj dvárom észrevételedet a 3.0 térképelemeirõl ha fenn lesz a srceenshot.
Amúgy Axon generális nem tanultam meg hogy a Führer parancsait követni kell mindenáron a suddenben?
Ezt apály amiatt írtam.
Sõt a többi Fall Gerlb-es pályán mégdurvább lesz: ha pl. csórni akarsz tarackot a szövetségeseidtõl, akkor kiírja a game hogy vesztettél... 😛
Úgyhogy mindig azt csináld a game-ben amit feladatul kaptál... Se többet, se kevesebbet! 😉
Minden jót, és maj dszámolj be a hibákról, ha valami nem megfelelõ a game-ben...
Köszi szépen.
Jó játékot kívánok!
neked ott kell leni és megfogni a francia konvojt...

A két olasz hegyhadosztály azt a parancsot kata, hogy a délen állomásozó két francia hadsereget feltartóztassa. sajnos ez nem sikerült nekik:
Egy magányos páncéltörõágyús olasz tüzéralakulat:
A francia hadsereg könnyûharckocsijai a benzinhián ymiatt megtorpantak a végsõ cél elõtt:
Egy valós kép: egy Char B1-es nehézharckocsi és a kísérõgyalogság:
Ez egy 1939-es kép: francia egységek egy hadgyakorlaton:
Ez pedig egy 1939 õszi lengyel kép: ami nt látható: Polski-Fiat 621L teherkocsik és könnyûharckocsik akcióban valahol Mlawa környékén 1939 szeptember 14-én.

Próbálom magam utolérni és tesztelni a pályákat.
Ez a kép egy sikertelen francia gyalogos támadás elsõ pillanatát ábrázolja. Amint látjátok, egy elsõ világháborús eredetû Char 2C fedezi a francia támadást. Sajnos eme támadás eléggé merész volt a géppuskákkal, ágyúkkal megerõdített nyílt utcán... hamarosan a támadó katonáimnak csak a vérzõ hullái borították az aszfaltot.
Pár érdemleges francia akció:
rövi dideig elérték a farncia csapatok az északi gyár környékét, de stabil hídfõt nem tudtak ott kiépíteni.
Egy utcát pár percre sikeresen birtokba vettek, de megtartani nem tudták azt sem. A francia védekezõ fegyverek elégtelen mennyisége és mûködési problémái miatt. A ygorsan mozgó német könnyû harckocsikkal nem volt bírás... a Char B1-eseket, Somua S-35-ösöket megkerülték a 38T-k és Panzer I-II-III-asok és az õket kísérõ német gyalogság robbantotta fel õket gránátokkal, páncéltörõ puskákkal, esetleg a tüzérség vagy a bombazápor végzett velük.
A Char B1-esrõl egy vicces sztori: az egyik mellékutcában megállt a franci anehézharckocsi és körülbelül 5 német páncélos lõtte közvetlen közelrõl, de kárt nem tudtak benne tenni. A Char B1-es mint egy korai Tigris sorra szedte ki a német csodabogyó tankokat, ám a német tüzérség sikeresen felrobbantotta a magányos vadászt.... 😞
Igencsak valós csata volt, átéreztem a farnbciák sorsát 1940-ben.
Az RCM 2.7-et meg csak akkor adjátok ki ha tökéletes lesz.
Egy Pzkw III örzi az utcát:
A Whermach ellentámadás elindult:
és végül sikerült lekapni egy kis játékhangulatot is...😊
Ja és elfelejtettem említeni hogy egy RCM 2.7es beta verzióval játszunk a mi egy halom
új egységet és új hangeffekteket tartalmaz <#wink>#wink>
Persze idõvel letölthetõ lessz,de még csak nekünk van meg hogy tudjunk
játszani<#email>#email><#violent>#violent><#hehe>#hehe>
szólt.És valóban el is esett😄
Egy szép kis francia-német városi csata volt.
A kezdõcsapatom egy része
Egy sikertelen bombázás,mert rossz volt az ellenséges tüzérség helyzetének
koordinátái😄
Bütyök támadja a frontvonalam:
pak40-el szétköttem egy francia Somua S-35-öt:

😄
Sajna az RWM játéktechnikailag eléggé gyehennán muzsikál, gyakorlatilag semmi köze a valós harci helyzetekhez.
A sudden Strike 3-ról meg annyit, hogy vaszleg ugyanazon a 3d-s módszeren fog alapulni, mint a Codename Panzers. Vagyis elbúcsúzhatunk, a 200 tankból álló páncélos rohamoktól. 😞
Már ki is adtak hozzá egy patchet 6.71 verziószámmal. A 6.7-es mod már final verzió.
Jövõhéten - 7 évnyi várakozás után - megjelenik a Sudden Strike 3, de azért jó látni, hogy még mindig készülnek modok a sud2-höz is.
Ezen örömteli események mellett - aminek persze én is részese vagyok - az RCM fejlesztése tovább folytatódik.
Emellett rengeteg új MP pálya is fog készülni.
De ezt úgyis tudjátok. Mit tépem én itt a számat? 😄
nagyon jó élethûek lettek az egységek, és kijelethetjók, hog ynem csak a többi sudden mod-ot gyõztük le egységszám és realitás szmepontjából, hanem sok agyonajnározott "fantasy" vh-s játékot is mint pl. Blitzkrieg, Faces of war stb... <#vigyor2>#vigyor2>
sikerült összehozzunk egy pár jó online csatát az RCM-mel!!!Nagyon király, valóságban is megtörtént csaták lejátszása a korabeli fegyverekkel valóságu mapokon stb.Salvje meg Bütyök nagyon szép multis mapokat készítettek.
Szeretnénk ha minél többen lennénk,hogy tudjunk csapatokban játszani,például 2 német csapat harcolna 2 orosz csapat ellen.Az 1es csapat egyik tagja például harcolna É-szaki fronton az 1es csapat másik tagja pedig tartaná a D-i frontvonalat,ki tudnák segíteni egymást,erosítést küldeni egymásnak,ütos stratégiákat lehetne alkalmazni<#nyes>#nyes> és nagyon jó szórakozás is egyben,hiszen ki mérgelödik fel egy játékon<#vigyor>#vigyor>.
Ha valkit érdekel akkor [email protected] tályékoztatlak a részletekrõl😄
Amielött felvennél msn-re megkérlek töltsd le és telepitsd fel az RCM 2.6 ost a SS-Resource Warhoz,innen
tudod letölteni.
Hamachi segítségével játszunk.
Axon:evel neked is fog müködni,emlitetted hogy te nem szoktál multizni de szerintem egy próbát megér.Próbáld csak ki.<#wink>#wink>
Minden Sudden Strike játékost örömmel fogadunk.<#wave>#wave>
Figyu: csinálj egy MSN azonosítót aztán rajta.. nem nehéz... A 2.7 karácsonyra készül el... (több mint egy éves munka... ) eddig csak demo verzió van meg...
Elõre is köszike!
Melyik oldalra tetted fel ezt a torrentet?
Elvesztettem a fonalat.. mit lehet letölteni? Mert én csináltam torrentet a komplett RCM-bõl, csak valami tracker hiányzik... h aaz lenne, torrentrõl a magyar mod-ot le lehetne tölteni...
Amúgy tegnap éjjel Salvaje-val átfogó "bug-vadászatot" tartottunk... Illetve pár dolgot beraktunk a játékba. Muszáj volt pár hiánypótló egységet berakni, mint pl. a magyar Ford-Marmon mentõautót, Ford-marmon teherkocsit (nem a rajkocsit mondom, mert az már benne van, tudjátok, az a géppuskás tetejû csapatszállító teherkocsi...), 37M Hansa-Loyd vontató és töltõautó is bekerült a game-be. És ami magyaroknál kiegészítés lesz, az még a tüzérség. Aztán foglalkoztunk a lenygelekkel is még, és az olaszokkal... de majd megflátjátok...
Amúgy megdõltek a mod-rekordok: a mi módunk tartalmazza a legtöbb egységet... és a legrealisztikusabb. Összehasonlító elemzéseknek vetettük alá a többi Mod-ot...
Axon! Mi ujság a pályákkal? Hogy sikerült rajta operálni?
rem fent lesz, én eddig csak magyar oldalon néztem ott pedig nem volt:S
http://freak.torrentpond.com/
Én a második torrent oldalon (BT Junkie) kapásból megtaláltam.
mert én eddig seholse találtam meg :S
tküldöm a felrakottat... 😄 Komolyan! Amíg nincs eg ynormális komplett exe file-unk, addig nagyon macerás... és igen: kellenek az elõzõ RCM-ek... ha felveszel MSN-re, összeokoskodjuk, hogy addig is játszhass a magyar sudden moddal.. 😄
Amúgy a 2.7-néál már jó lenne az exe file, remélem találok addig segítõ kezekre ebben... ha nem, akkor az RCM 2.7 is (kampaign-nyal, singel pályákkal) ilyen felmásolgatós, könyvtáras pöcsölõs lesz szerintem... a 3.0 viszont már remélhetõleg tutira egy egyszerû exe file-lal fog indulni, amit az alap Resource Warra kell felrakni aztán mehetnek a myagr bakák, a románok, meg mindenki ami eddig csak álom volt suddenben...
Ja jó hír mindenkinek: a kis nemzetek (Lengyel, olasz, magyar, francia, balkániak) hatalmas fejlesztésnek indultak... Eddig 4 magyar tüzérségi ágyú van tervben, pl. 21 centis ansaldo mozsár és társaik a magyaroknál.
Olasz, francia, lengyel meg mindenféle cuccok dömpingje érkezik...
egy kis segítséget kérnék. Szeretném az RCM2.6-ot feltelepíteni a gépemre. A sudden-strike-maps oldalról leszedtem és a leírás szerint létrehozva a szükséges könyvtárakat, bemásoltam a fájlokat a megadott helyekre, de switcher progiban nem jelenik meg ez a mod. Mit csinálok rosszul?
(korábbi RCM verziók nincsenek a gépemen).
Lécci segítsetek!
Elõre is köszi
Úgy látom mindenki befejezte a modfejlesztést a sudden strike sorozathoz, ti pedig már az RCM mod következõ verzióját tervezitek. Csakis kitartást tudok kívánni.