2389
Sudden Strike mindörökké
  • Salvaje
    Hát igen. A kis dolgoknak is örülni kell.
    Nekem a legnagyobb problémám az volt, hogy butuska azzal az 5 tartályautóval foglalkozott ahelyett, hogy a rábízott frontszakaszon fentartott volna egy összefüggő arcvonalat, amit aztán feltolt volna egészen a ballonokig.
    Na mindegy, jó lecke volt. Remélem máskor is sort tunk keríteni egy ilyen nagyszabású dologra.
  • butuska66
    Bütyök azal nem engem hanem Salvoje mester csapataid támadod

Más téma. Többször említettem hogy CWC alá készítek egy vietnámi háborus térképet. Térkép elkészült. Szeretnék letenni néhány amerikai egységet , de nem volt nekik az a tipus amit le akartam tennni.

Vakartam a buksimat hogyan lehetslges ez uyanis a játékban röbbször használtam azokat. Fejem vertem az asztalba. Amerikai feyverzet 1953-ig van kidolgozva. Zsidoknak voltak olyan egységeik(amerikai gyártmányu). De azokat koreai tereptípusra nem tehettem le kész röhej.
    Hogy ennyire korlátolt leyen a pályakészítő.

Miota megvan a BlackGold azóta teljesen kiábrándultam a CWC-ből.
  • HunButyok
    Jó az 512! Az újoncok megtanulják rajt alegalább a csapatmunkát, a logisztikát és a gyors reagálást.
    Butus, amíg te azokra a tartályautókra vadásztál (amiknek abszoltót nem volt jelentősége) addig én egysoros pontonhidon átmentem a tavon és éket vertem a a védelmedbe...és csak özönlök befelé...
    Kb 40 tartályautónk van, úgyhog yigazán elhanyagolható veszteség. Viszont remekül lekötötték a figyelmedet.

A 256-os map meg egyszerűen kicsi már 6-8-10 embernek.
  • butuska66
    Valóban kiváló játék volt. Az volt a gondom hogy nem találtam a kapott erősítéseket , hiába mondta Salvoje hogy keletre vannak másik részét néztem a térképnek

Hecker007 nem haragszom jártamár én is úgy. Csak kellemetlen volt hogy az egységeid egy része a nyakamba szakadt s a pályának egy olyan részére is figyelnem kellett ami addig kiesett a perifériámon.

Mégis a legszebb pillanat a játékban az volt mikor HunButyoknek kilőttem 5 tartály teherautojá.

Jó lenne egyszer összehozni egy 6-os party-t
  • Salvaje
    Gyerekek, a hétvégi csatával majdnem abszolót elégedett vagyok. Köszönet mindenkinek a résztvételért, türelemésrt a szakadások, fagyások miatt.

Van pár észrevételem:
    - az 512x512-es pályaméret kissé nagy. Noha nem mintha nem lenne élvezetes, de a nagy távolságok, és a 256-os pályákhoz igazított benzinfogyás miatt a passzívabb játékosoknál hamar feltorlódnak az egységek, ami a végén lassuláshoz szétfagyáshoz, stb. vezethet. Ezért javaslom a 384 vagy a 256os méreteket az új pályákhoz.
    - tessék szives lenni aktívabbnak lenni. A "suddenly" szó gondolom tudjátok mit jelent.
    - a játékok eleján nem ártana tartani egy félórás fegyverszünetet. Nagy pálya esetén ez több is lehet, mert eléggé nehezen vánszorognak el csapataink a ballonok alá.
  • Hawk06
    Semmi probéma.
    Aztán nélküled folytattuk,és ujat mentettünk szüval még tudjuk azt folytatni majd.Le kell játszuk!
  • Hecker007
    Hi!
    Sorry hogy ma csak úgy eltüntem de mikor mentem volna vissza már nem volt net:S:S
  • Salvaje
    Hmm.

Ez tetszik!

De igazából nem sokat tudok kezdeni a dologgal.
    át kellene írni az egészet.

Ami a pak-ot illeti sajnos nem sokat tudok kezdeni vele.
    :(
  • HunButyok
    ez odabasz Hawk!

• Hawk06

:D
  • Hawk06
    :D
    Ez nagyon úgy tűnik hogy egy valami hasonló pálya beillene egy Berlini pályának.XD
  • Axon
    Meg lennék lepve ha ez működne. Egyébként a Blitzkrieg .pak filejai közönséges .zip fileok.
  • Axon
    Ez tényleg nagyon tetszik!
  • HunButyok
    Igen!!! Ez az Europe 2015 sémája.

Másik jó hír. A Blitzkrieg is pak fileokat használ. És mivel pak fájl az Europa 2015 is, és működik, akkor a Blitzkrieg Nimrodja nem működne?
  • HunButyok
    Sziasztok!

Hawk sosem ül nyugodtan a seggén, és mindig meglep valamivel. nem elég hogy horogkeresztes zászlókat kell elfoglalnunk zeppelinek helyett, most kitalálta a "cserélgesd a sémákat, mint a nejlonzoknit" módot.
    Erre gondoltam egyet, mivel nem lehet, hogy csak az RWM és a NETWORK mod sémája menjen az RCM alatt, ezért gondoltam nagyot.
    A Hidden Stroke aps fájlokat, az Europa 2015 pak fájlokat használ sue helyett. Hát én unpak-kal és unaps-sel szétszedtem a sémát és sue-val visszacsomagoltam és íme az eredmény.

Axon, ez tetszeni fog!

• Salvaje
    Hali!

Bütyök, Bocs tegnap a hangnemért, de egy kicsit fel voltam húzva. Kiderült ugyanis, hogy a legújabb lakótársunk egy üszőbornyú agyával egyenértékű IQval vna megáldva, és még pofázik is.
    Na mind1, az ő idiotizmusa került tegnap fél tank gázolajomba, és még neki állt feljebb.
    A hétvégén csak vasárnap este fogok ráérni.
  • Hawk06
    ...vagy az én Falaiseos mapomon ami ugyebár 2 hete készen van...
  • HunButyok
    Hahó mind'N'ki!

Ma este (hétfő) játszunk legalább 4-en Zalacsány 1945-ös korhű térképén.
    1945 március végi harcok. Hatalmas orosz tűlerő, menekülő német és magyar alakulatok és sok vidámság... Aki akar jöjjön! 6-7 fele kezdünk XD.

• Salvaje
    Gyerekek, az Harkovot kijavítottam, aki tud este 8 körül jöjjön játszani!
  • HunButyok
    Bocsi Hawk, lefagyott a gépem. gyere msn-re és folytatjuk a zuzást!
  • HunButyok
    A nap közmondása:

Elkaplak, mint 1000LB-s bomba a királytigrist!

LOL
  • Hawk06
    lol
  • HunButyok
    Sziasztok!

Ma zuzunk! Aki tud jöjjön, azonnal!
  • HunButyok
    Sziasztok!

Axon! Letöltötted a 2.7beta9-et? Itt linkeltem be 3 részben.

Skacok!
    A hétvégén fel kellene avatni a nagy mission-ömet.
    Legalább 6 ember kellene hozzá.
    Tehát mindenkire számítok.
    Csabika, remélem nem sértődtél meg Salvaje kicsit furcsa hangvételű írásai miatt! Nem sértegetni akart, csupán van neki egy bizonyos szövegstílusa, amire nem nagyon kell figyelni. Hidd el, rendes gyerek ő.
    Úgyhogy hétvégén várunk Téged is.
    Úgyhogy mindneki jöjjön hétvégén egy nagy csörteparty-ra!
  • HunButyok
    Én mondtam hog yállok elébe, de lőbb a kötelesség: be kell fejeznem az 512X512-es Franciaországi harcokat 1944-ben. Mármint a Multiplayer harchoz a térképet és a missiont. A térkép már készen van, a mission is halad. Már csak a scriptek kellenek. Meg rójöttem, hogy bár igazábol nem kell folyón átkelni ezen a mapon, a jópofaság kedvéért kacsateherautó kell az amcsiknak mindenképpen.
    Egyik erősítésben lévó GMC-t KacsaGMC-re cserélem.

Amúgy ez a pályám egyik főművemnek is trekinthető, mert ötvöztem a Salvaje féle realitásra való törekvést és a játszhatósgá és az erősegyensúl yelvét. Igazábol a szövetségeseknek csak légierőben van fölényük. De nem nagy, csupán másfélszeres. Meg nem raktam be P-38 Lightningot, csak Thunderboltot, Thyphoont, meg Mustangot. Hawknak Mustang kellett, nekem Thunderbolt, Biro Ferinek meg mindegy, csak repüljön. :D

A mapon 6 tarack van kezdőegységben mindenkinek. Az SS-nek van kettő Olaszországbol származó tarackja is, mivel kisebb hatósűtávó könnyű tarack nincsen sárga színűben a náciknak. Tehát az SS terepszínű 170, 150 és egy olasz 149 mm-es tarackot fog használni. Minden népnek 3 fajta tarackja van kezdőegységben. És mindegyik taracktípusból 2-2 darab. Így jön ki a 6 darab. Szériákban egy-egy tarack van, de azok csak kicsi tarackok. Tehát 105-150 mm közötti könnyű-közepes tarackok.
    Igazábol itt nem kell annyira félni a taractól, mivel óriási a pálya, lazán ki lehet kerülni a hatósugarukat. Inkább a repcsiktől kell majd félni.
    Meg hát majd Bütyök Sherman tankjaitól.

Ja a Multiplayer misisonban résztvevő népekről nem beszeéltem még.

A 128-as falaise-i MP missionom nagy sikerén felbuzdulva, ez az óriás map, annak egy továbbfejlesztése és felturbózása, ezért maradtak itt az ott megismert kedvenc egységeink.

1944-es 2. Francia Páncéloshadosztály Leclerc tábornok vezetésével.
    1944-es 1. Lengyel Páncéloshadosztály Stanislaw Macziek vezetésével.
    1944-es 1. Amarikai Páncéloshadosztály, a "Hell On Wheels Armoured Division" George S. Patton vezetésével.
    1944-es Wehrmacht
    1944-es Waffen SS

Jól hangzik?
    A Wehrmacht egy átlagos hadsereg tömegfegyverekkel, az SS egy professzionális alakulat szuperjó cuccokkal. Kevesebben vannak mint az amcsik vagy a többi nyugatiak, de erősebbek így is.
    Ja, sima gyalogság igazábol nincsen a pályán, csupán a pály aközepén van két kórház ami ad 15 gyalogost. A többi gyalogos teherautókon és APC-ken közlekedik.
    Tartályautó, lőszeres autó van dögivel.
  • Hawk06
    ..lassan kezdek megtanulni oroszul is,lol.Meg aztán nem is annyira nehéz:D
    ,még volt dolgom orosz nyelven kódolt játék motorral is,tele volt ilyen szavakkal hogy kamen,potok,vodabul,puska,meg mittomén mik lol.
    Na de arról szeretnék érdeklődni hogy ki játszana Europa2015 multi csatát?
  • Hawk06
    Én bennne vagyok!:)
  • Hawk06
    ..mellesleg többet ilyen nem lessz mert kitanultam már valamennyire,hogy hogyan tudom elhárítani a távcsöves támadásokat..
  • Hawk06
    Mert szétkukkerlotátok a tetveket is :D
  • Hawk06
    Azt nem foglalhattátok el ,mert szarrálöttem Flak38al:D
  • HunButyok
    nem, mertaig oda felktöltöm 10 Kb/s-mal, addig kihajnalodik.
  • Salvaje
    A sudden-strike-maps.de honlapra feltetted?
  • HunButyok
    Üdvözletem.

Salvaje szerint az RCM2.7 beta9-et fel kéne rakni netre.
    Na, én felraktam.
    Demo verzió, tele buggal, elírással, bakival, de a miénk!

ez az a verzió amivel MP-t szoktunk játszani.

letölthető 3 részben:

Part1

http://www.zshare.net/download/10996678db67784d/

Part3

http://rapidshare.com/files/109854440/RCM27beta9.part3.rar.html

Part2

http://rapidshare.com/files/109888776/RCM27beta9.part2.rar.html

A működéshez az RCM2.6 náyri bugfix peccses változata szükszéges minimum. De bármnelyik RCM2.7 beta fájljai felülírhatók fele.

A cucc lényege:

Az azonos nevű fájlokkal amik ebben alewtölkthető csomagban vannak, felül kell írni a játékunk RCM2 mappájában és annak addon nevű almappájában lévő azonos nevű fájlokat.

Egy 19 + 1 (all unit testmap) pályás mappack is feltöltésre kerül majd.

Enjoy & play!

• Axon
    Kellene egy hely ahova fel tudnám tölteni, de rapidshare és társai webes tárhelyek nem jók, mert nem tudok böngészővel sebességet szabályozni és így a feltöltés lefogja a teljes munkahelyi hálót. Valami ftp-s tárhely lenne a legjobb.
  • HunButyok
    Ezért Hawk mester Csabit nem fogja szeretni:

Csabi jól védekezett a mozgó süncoca állással.

• HunButyok
    Másik kép amiért Hawk mester nem fog szeretni.

A zöld pöttyök az 1944-es lenygelek, a pirosak az amcsik.
    Erről a helyzetről hoztuk fel Huncsabival győzelemre a meccset.

• HunButyok
    Ezért a képért Hawk fog engem nem szeretni.

A hatalmas lengyeles, amerikais harcunkrol van a fotó.
    Éppen a Lengyel 1. páncéloshadosztály harcol 1944-ben. És éppen zsákmányoltak egy német Párductankot. Hawk amint látjuk leírta játék közben: kihaltak belőle az emberek.

• HunButyok
    Te jó Isten!

Ez meg milyen kép?
    Salvaje nem fog velem szóba állni 2 hétig:
    egy lengyel 8 centis tábori tarackot csennek el az SS katonák.

• HunButyok
    Itt az SS Einsatzgruppe emberei tartják a zeppelint egy lerozzant Panzer 35(t) harckocsival. Ami mellesleg egy kis hős tank volt. legalább 5 lengyel tankot pusztított el.

• HunButyok
    ezen a képen akkor is menekülnek, amíg nem voltak német gépek a levegőben.