Resource War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnap este legyél Hawk! és a sudden-strike-2-maps.de/phpBB2/index.php oldalon keresd meg a PWM2-t és telepítsed rá a PWM1-re. És tudunk játszani!

What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!

Oké Axon! Várom a privátot! Mosrt sajnos megyek dolgozni, mondjuk nem sajnos, mert kell, de azért majd kommunikálunk 😉

Üdv.

Ismét egy remek játékról számolhatok be: A konrad 3 tesztelése remekül sikerült, annyira, hogy lényegében sikerült egyedül legyõznöm Butuskát és Bütyköt.
Persze oroszokkal voltam, és hatalmas véráldozatokkal járt a hadmûvelet. Földön és levegõben egyaránt.
A német-magyar csapatok vitézen küzdöttek, a hatalmas túlerõ mégis legyûrte õket. Ilyen a háború.

Ezért szeretjük játszani.
Axon
Dejó végre ilyen képeket újra látni. Mostanában még gép mellett sem ültem, nemhogy suddeneztem volna.

Axon
Elkapott otthon mindenkit az influenza. Ma jöttem elõször dolgozni. Hétfõn (vagy kedden) majd regisztrálok egy címet és elküldöm privátban.

Hawk egy nagy hadicselt alkalmazott. A pályán van üresen, lerobbanva kettõ Vadásztigris meg kettõ Párductank. Az elején berombolt hozzám, hogy megszerezze ezeket. A megszerzett, megszerelt vadásztigrisekbõl egyet tarackkal kiszedtem de eg ymegmaradt neki amivel berombolt katonáimhoz. Én elkezdtem lõni minden tankommal. Nagy butaság volt: ugyanis nem tudott lõni, mert csak egy ember vezette. Elvonta tankjaim figyelmét, addig a kis német tankok kilõtték az én tankjaimat, amig azok a behemótot lõtték. Aztán végül hátulról a Sherman-ek kivégezték a vadásztgrist, de a német panzer IV-esek a csalinak használt vadásztigris miatt a Shermanjeim több mint felét kiszedték. Ezzel el is veszett a csata. 😊
Tisztelet a lengyel hõsöknek, kik Falaise-nál haltak meg. "A lengyelek minden nép szabadságáért harcoltak, de igazából Lengyelországért haltak hõsi halált" (Stanislaw Macziek)

"We remember the fields where our tanks held the line, we remember our brothers in arms"

Hawk06
Úgy tûnik,hogy befosott a Hamachi szolgáltatás bizonytalan idõre.<#shakehead>

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hali,

na kipróbáltátok a Konrad 3at?
Hawk06
Bütyök katonái ellenséges vonalak mögött ragadtak a játék végéig és túl is élték az egész játékot egy kis félig ép bunkerben bujkáltak.<#idiota>
Látszanak a képeken ahogy kémleleik a frontomvonalam.(bal alsó rész,látszik egy kis felfedezett terület,ahol sötétség van ott mind én vagyok <#hehe>)
Csak találtam volna meg öket...<#violent>

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
Hála Bütyöknek két képet sikerült megörökíteni a tegnapi csata végébõl.Én sajnos elfelejtettem képeket készíteni,pedig nagyon nagy csata volt.
Képek:

Axon Tábornok! Mi újság az msn címmel? Ha nem lesz egy héten belül msn cím, akkor lefokozás lesz a következmény! 😉
Na ez csak vicc volt ám, majd írj privátot ha megvan az msn címed!

Ma 7 táján leszek msn-en aztán game-elünk egyet.

<#beka3> Ja az nem lenne rossz. Ugyanis teszteltük utána Hawkkal a game--et és ez a syncronos dolog nem volt kiírva. igaz kivágott minket, de nem azzal a kiírással mint amikor 4-en toltuk. Gábor meg úgy eltûnt, sztem hogy csak na. Amúgy töprengtem. Miért van az hogy SP-ben sosem dob ki a game, csak MP-ben?

Hawk06
Magjavítottad az arõmûved?^^

Gyerekek, hltvégén lesz valami?

Tudom, hogy elégedetlenek vagytok az állandó szakadások, kidobások miatt
Ennek ellenére én szeretnék hétvégén esténként játszani.

Kinek van még kedve?
Hawk06
"Axon, a Sudden-apuci" ezt nevetem.<#beka3><#ticking><#smile>
Jaja zuzunk ne aggódj,MSNen re...

Mit nevetsz öcskös?<#bohoc> Kéne már zúzni nem?

Hawk06
<#wilting> <#nyes>

Oké, köszi elõre is... és olyanokat fogunk szórakozni, hogy csak na!

Axon, a Sudden-apuci <#eljen>

Axon
Na majd regsiztrálok egy msn címet és elküldöm nektek privátban.

Szuper!!!! Axon, msn-en kéne társalognunk! <#eljen> <#dumcsi>

Axon
Nos egy próbát mindenképpen megérne. Már említettem, hogy úgy néz ki gondjaim vannak a munkahelyi nettel. Én látom a megkezdett netes játékokat, de egyikhez sem tudok csatlakozni. Majd kipróbáljuk, hogy megy-e. Egyeztetünk valamilyen beszélgetési formát, ahol tudunk értekeuni ezügyben (IRC vagy MSN).

Egyébként elszóltad magad, munkahelyen meddig vagy fent? MErt ha ösze tudnánk hozni a dolgot, én szabin leszek március elején. Igy hétköznaponként (vagyis a 8-tól 4ig tartó munkaidõben) is elérhetõ leszek játékra. Részleteket késõbb.
Axon
Mondjuk az igaz, hogy jó lenne már néhány multi csatában részt venni. Lehetõleg 3v3 vagy 4v4 csatákban ahol 2-3 gyakorlott játékos mellett én is beszállnék. Utoljára a Sudden Strike elsõ részével multiztam öcsémmel a munkahelyi hálózaton. Szóval szinte semmi gyakorlatom nincs ezen a téren.

Én elfogadom az igazolást 😉
És tudom, hogy Axonnal leszek még egy csapatban!

Axon
Ha majd feleséged lesz 2 gyerekkel és egy jó nagy törlesztõrészlet a házadon, akkor tudni fogod, hogy az a 4-5 ezer Ft igenis pénz érte.

Veszíteni meg a magánéletemet veszíteném. Munkahelyen is fent lógok rajta szinte egész nap, ha ezt otthon is csinálnám, akkor lehúzhatnám magam a wc-n.

Szóval amíg a gyerekek ki nem repülnek, a törlesztõ részlet pedig le nem telik, addig szóba sem jöhet a net.

Jah, nemegy ökör ára egy közepes sávszélességü net. Legyen szó ADSL-rül vagy kábelrül.
Szerintem havi 4-5 ezer Ft.- nem pénz érte.

Meg nem tudod mit veszítesz 😄
Hawk, butuska! mna este játszunk!

Hawk06
Axon,
köttessél internetet otthon is<#vigyor><#wink>

Hawk06
Bütyök,Butuska!
Ma este játék,ha tudtok/van idötök és kedvetek akkor ma este 7:40-kor mindenképpen gyertek MSN-re és játszhatunk egy 2vs2 meccset.A pályát stb megdumaljuk MSN-en.

Axon
Szia!
Én mindig itt vagyok :-)
Pontosabban folyamatosan követem a topikot minden nap. HunButyokkal beszélgettünk is a Sudden Strike 3 topikjában. Neki is mondtam, hogy azért nem tudtam bekapcsolódni a beszélgetésbe, mivel én nem szoktam multizni. Csak melóhelyemen van internet itt meg nem igazán tudnék munkaidõben lenyomni egy több órás csatát. Másrészt meg valahogy nekem nem sikerül a munkahelyi internetrõl multis játékokhoz csatlakozni. Lehet, hogy a tûzfal nem engedi, vagy mittudomén :-)

Ha majd végigtoltam az összes single pályát amit eddig kaptam az RCM 2.6 és 2.7 modhoz, akkor kuncsorgok tõletek továbbiakat is. Mostanában kicsit elkurvultam és blitzkrieg 2-t, blitzkrieg 1-et és Sztalingrádot toltam/tolok folyamatosan. Biztos ismeritek ezeket a játékokat.

Ja! És nagyon várom az RCM 3.0-mod kampányát/kampányait. Ha sikerül arra tényleg nagyon kíváncsi leszek. Magyar kampány, lengyel kampány... hmmm, még kimnondani is jó õket :-)

Gyerekek, Axonról tudunk valamit?

Mert ha már sikerült megoldani az internetes játékot, akkor öt is bekapcsolhatnánk...
Hawk! Szombatra, azaz holnapra áttéve, és 4-en leszünk!

Hawk06
Kiraly,péntek este re...MSNre felmegyek egy kicsit korábban,számítva a technikai problémákra

az zsír! Elékészült az 1945-ös resurce war stílusú mapom.

Kezdõegység sok, utánpótlás kevés, de rendszeres. gyárak éls kórházak termelnek majd 😄 A hadseregek kiegyenlítettek, tehát teljesen igazságos meccs lesz. Gyõzzön a jobbik! (na ez nem politikai propaganda 😄)

Gyerekek,

Péntek este ha gondoljátok - benne vagyok egy esti kis LAN-partyban.
Szombaton jön Bíró Feri hozzám, hasonló célból.
Meglett az államvizsgám, ezt meg kéne ünnepelnünk valahogy nem? Ma este egy lan-party? Hawk, Butuska, Salvaje?

Hawk06
Nagyon nagy volt<#hehe>...már a végén az újjaim is fájtak a sok parancskiadástól,talán azért is nyertetek<#mf2>...😄
Még ilyet akarok XD

jaja igen fasza volt XD

Ez mind nézõpont kérdése.
Egy biztos, hogy a tegnapi játék emlékezetes marad.
nem az angolszászokatz kell visszasrorítani, hanem a németeket kell visszanyomni és hídfõt kialakítani. Az Overlord lényege ez volt. Mert a Nyugatiak nevezték el Overlordnak.

még én is összedobok egy jópofa multit szombatra...Sudden 2 jellegût, amikor minden zeppelin csak egyszer ad erõsítést... Hawkkal nagyon rákattantunk 😄

Hawk06
"És aztán nem beküldeni az összes repcsit az elején!"😄DDDDDDDDDDD
Pedig az az igazi villámtámadás <#hehe>
..ja meg tisztek ne legyenek😄DDDDD Leagalábbis Bütyöknek ne!😄D
Salvaje mi ketten leszünk nácik!

Erre az alkalomra egy régi kedvencünket, az RCM 1.11 OVERLORD pályát készítettem el a 2.7es verzióra. A cél: visszaszorítani az angolszász erõket a tengerbe.

És aztán nem beküldeni az összes repcsit az elején!
Hawk06
Ööö...Ott leszek.

Közlemény!

Most szombaton este RCM 2.7 novemberi beta verziós MP party!
4 fõ lenne az ideális! Akinek megvan a novemberi peccs az jelentkezzen! Hawk, butuska fõleg nektek szól... úgy eltûntetek...

Helló mind 'N' kinek!

A Bugok... hát igen, mindig elõjönnek, a kis gonosz bugok... szerencsére a bufok többsége elírás, vag ytéves információ, amiket lehet javítani gyorsan és könnyen. A legrosszabbak azoka bugok, amiket nagyon nehéz észrevenni, max akkor vesszük észre, amikor éppen 3 órája multizunk és akkor hirtelen kidob a játék 😄

A buglistám gyûlik, de szerencsére a legtöbb bug ilyesmi: elírás, pl. a lenygel ágyús tankettnek nem 37 mm-es ágyúja volt, hanem 20 mm FBK wz.29 ágyúja, meg több jármú az elsõdleges fegyverzet lõszerét használja a másodlagosnak is. Aztán pár hiba van még, pl. az átlinkelésnél, mert a játékban benne van pl. a francia tartálykocsi, de a szerkesztõben nincsen, tehát nem tudod lerakni a pályára, betenni a küldetésbe. Aztán egy-kettõ egység neve helyett *BAD* van kiírva.

ezeknek ellenére játszható a játék, bár ha olasz harckocsikat használtok, figyeljetek, hogy hamar elfogy a lõszer, mert elgéppuskázza a tank az ágyúlõszert... Viszont a német zsákmányolt CHAR B1-es lángszórós harckocsi bombajó, mert sosem fogy el a lángszóróolaj a tartályából. 😄

Axon
Veled vagyunk!

Hawk06
<#eljen>

Üdv.

Gyerekek, a rengeteg uj egységre való terkintettel ugy döntöttem, hogy az RCM 2.7 beta legujabb verzióját feltöltöm.
Csakhogy csillapítsuk az egyre növekvõ rajongótábor éhéségét.

Az "uj" verzió kompatibilis az RCm 2.6-tal.
Ergo a régi 2.6os pályák is menni fognak vele.
A játék a SS:RW sémáit használja. Amint elérek egy 90%os készenléti állapotot, ez a Summer séma kiindulópontját fogja képezni a sivatagi, városi, téli, hegyvidéki stb. sémáknak.

Rengeteg Bug lesz benne, de mûködik.

Fogok majd Patch-eket csinálni hozzá,
és a fejlesztés is folytatódik.

Ugyhogy tartsatok ki.