Resource War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hawk06
Kattints a "fix config"-re és próbáld ujra.De ha RW-t akarsz játszani annak nem jó az ss2 modswitcher és a RW modswitcherén nem müködik a multyplayer gomb<#idiota>Szerezz egy IP-t(GameSpy-al vagy akármivel) és játékon belül próbálj csatlakozni.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Sziasztok:) Szeretnék csatlakozni majd egy közös játékhoz, csak van egy kis problámám... :( ss2 modswitcher -t telepitettem, de nem tudok joinozni
a partikhoz, mert
""0X013b2710 címû utasítás 0X00000008 címre hivatkozott és nem végezhetõ el a read utasítás"", a hostolásnál is biztos adodik valami probléma..
Tudtok nekem ebben segiteni?
Axon neked ez már megvan? Hidden Stroke II Egy "régi" 2005-ös cikkket olvasgattam errõl, tanulságos!
"A Fireglow átváltotta 3D motorra Sudden Strike sorozatát, de nosztalgiáznak még egy picit és márciusra kiadnak a régi 2D motoros SS2-vel egy küldetéslemezt. Brit, francia és olasz csapatokkal közelharcolunk városban, és kavarjuk a port a sivatagban. 760 különféle egység, 500 fajta épület, utcatáblák, láncra fogott tengeralattjárók, szénahalmok, fák, lövészárkok várnak ránk. Újdonságok: 40 szárazföldi egység, 40 repülõgép, átdolgozott gyalogos alakulatok. Nehéztankok döntik le a fákat és omlasztják be a hidakat. Kétéltû jármûvek, mini tengeralattjárók, szállítható mozsárágyúk kedveskednek a veteránoknak."
Mindezt 3 éve írták õk sem hitték volna hogy még 2008-ban is lesz játékjuk 2D-s mororral?

Axon
Ez a Sudden Strike 3 lesz. Már megjelent. Van neki saját topikja itt az sg-n, de nem túl látogatott. Valahogy nagyon úgy tûnik, hogy megbukott a 3. rész.

Axon
Hajaj akkor kezd tisztulni a kép. Ez a Cold War Conflict nekem már régóta megvan. Van neki topikja is itt az sg-n, írtam is bele néhányszor. A jó az benne, hogy teljesen angol nyelvû.

Érdekes 3D-s próbálkozásra leltem a protivostoyanie oldalain.
A játék neve: Противостояние 5: Война, которой не было nincs angolra lefordítva ez.
Ugyanez kicsit látványosabb képekkel Mondjuk nekem ez a repülõtér kifejezetten tetszik.

honnan szeded ezeket a játékokat te le? tudnál adni linket?

What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!

Nekem is tetszik ez a game. "Valami Ázsia lángokban a cím jelentése." Sikerült kinyomozni hogy igazából amit mi szó szerint lefordítunk azt az orosz másként gondolja.
"Противостояние: Азия в огне" eredeti nyelven ami
Cold War Conflicts: Days in the Field 1950-1973 angolul

Axon
Szóval a ruszkik már a spájzban vannak és tolják kifele a jó kis sudden strike adaptációkat.

Axon
Az utolsónak angol címe is van Gulf War és már írtam róla itt a fórumon. Nekem meg is van.
Az elsõ játék a Gulf war folytatása. Sikerült beszereznem, de eddig nem sikerült elindítanom. Valami gondja van a betûkészletekkel. Egy kis heggesztgetéssel a menüig már eljutottam benne, de játékot nem tudtam még kezdeni.
Az igazán érdekes a középsõ kép. Errõl a játékról nem is hallottam. Valami Ázsia lángokban a cím jelentése. Mindenesetre a gold kiadás ezt is tartalmazza.
Talán jövõhét elejére meglesz ez a játék is, akkor majd mindháromból teszek fel képeket, ha sikerül elindítanom.

Axon
Akkor most térjünk rá ennek a doboznak a tartalmára!
Ez ugyanis egy szintén az idén megjelent kiadás.
3 játékot tartalmaz:

Axon
Nem ez a doboza, hanem ez:

Axon
Játék dobozza:

Axon
Megjöttek a kommandósaim is 5.56-os kaliberû géppisztolyokkal:

Axon
Elsõ összecsapások, repkednek a rakéták:

Axon
Kezdõ csapat. 30 mm-es ágyúval és rakétával felszerelt csapatszállítók és géppuskás csapatszállítók:

Axon
Nato kampány kezdõkép.
105 mm-es páncéltörõ ágyú:

Nagyon jók a talajtextúrák. talán ki lehetne operálni belõle.

Axon
Kampány választás. gondolom ti is le tudjátok fordítani a szemben álló felek neveit :-)

Axon
Nyitó menü:

Axon
Telepítõ:

Axon
Sikerült beszereznem vége a csodát:
Europa 2015
2008-ban adták ki. Azért elképesztõ, hogy egy 10 éves játék motorjával még manapság is készítenek játékot.

Axon
Komolyan mondom az agyam eldobom!

SUDDEN STRIKE FOREVER!!!!!!!!!!!!!!

Ja! Ha minden igaz, akkor már a héten meglesz. Majd tolok belõle játék közbeni képeket.

Axon
Ez egy jövõben (2015-ben) játszódó Sudden Strike és a ruszkiknál már megjelent.

Axon

Axon
Na ezt skuvizzátok Sudden Strike rajongók!:

http://www.il-portal.de/Slyder/downloads/mods/modsssrw/RCMv2.6.zip

Íme a link a 2.6-hoz.

Szia Hacker!

Ennél van egyszerûbb megoldás is, amivel még én is tudom telepíteni az RCM-et.

Le lehet tölteni a karácsonyi RCM2.6 telepítõt, amit csak simán felraksz a Resource War könyvtárba, és minden úgy megy mint a raketta.

Íme, ozstráksügorok elérhetõvé tették mindenki számára a 2.6-os RCM verziót. A legeújabb verzió az a Metro áruház szlopgenével ellentétben nem Cash and carry elven mûködik, hanem Friendship and carry elven. Ami azt jelenti, ha valami kontaktod lesz velünk, akkor átküldjük msn-en pl. Viszont annyi kötelezettséged van, hogy muszály lesz velünk játszanod jó kis történelmi csatákat! Továbbá kötelezõ tezstelni singleplayer pályákat.

Hecker007
nagyon szépen köszönöm a segítséget mindkettõtöknek :):)

Hawk06
Elöször töltsd le és telepítsd fel az RCM 2.0,majd a RCM 2.5 Addon-t és végül az RCM 2.6-ot és rá a RCM 2.6 Bugfix patch-t.Ilyen bonyolult egyelöre,de majd lessz telepítõ fájl.
Jelzem ez még elég buta az RCM 2.7 már jó lessz.<#wink>

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Axon
www.sudden-strike-maps.de

Hecker007
Hi! Az RCM modot honnan lehet letölteni mert nagyon szeretném kipróbálni de nem találom:( Help me pls!

Tudom, hogy nem küldtünk. SP-ben faszán mennek is. ;) Ha lesz végre msn-ed, akkor majd okoskodunk.

Axon
Én csak két Fall gelb nevû pályát kaptam régebben, azok mûködtek. Kampányt nem küldtetek.

Hawknak megy a Fall gelb campaignom.

Salvaje-nak meg nekem viszont nem... Axon, kipróbálnád te is? Hátha neked is menne.
Most vagy mi vagyunk balfékek, hogy nem tudjuk beüzemelni, vagy hawk tud valamit amit mi nem...<#circling>

Az RCM2.7-rõl friss hírek:

1. az új "ország-fülek" bekerültek az editorba.
2. Annyi egység és módosítás van már a modban, hogy túlléptük a 128 MB-os határt, ezért új forrásfájl megosztásokat kellett eszközölni. H aígy megy tovább, külön forrásfájlt kell kapjanak a repcsik
3. az angol légierõ igencsak komolyra sikeredett. Gondolom, kedves Axon már MK VIII-as Spitfire csordákkal szeretnél német Királytrigrisekre vadászni. <#violent> <#hawaii>
4. A franciák megkapták végre légierejüket az oalszokkal együtt, továbbá pár új kedves uni tkerült a modba. Ezek egyike mindannyiónk kedvence, a lóvontatásó szekér, amin kis hordók vannak és lehet majd tankolni a benzin nélkül maradt jármûveket.

Jó híreim vannak skacok!!!

Tudok ssx file-t csinálni!
A fall gelb-bõl csináltam is de valamiért éppen azt írja ki amikor ezt a campaignt akarom índítani, mint amikor a gyári campaign-t akarom indítani RCM2.7-ben. Lehet hogy csak akkor mûködik ha a játék többi alap campaign-ja is mûködik?Nah most csinálok egy sima resource war-os tesztcampaign-t. Ez nem rendes küldetés lesz hanem csak annyi hogy tesztelni tudjam hogy mûködik-e. Tehát egy fa mellé oda kell menni egy jeep-pel és akkor van gyõzelem, és jönnie kell egy másik pályának. Ha sima Resource warral menni fog a sima Resourc War editorbían szerkesztett campaign akkor a hiba nem az én tudományomban van, hanem abban, hogy nem kompatibilis az alap játékkal az RCM. Akkor viszont Salvaje-nak kell törnie a buksiját hogy mitévõk legyünk.

Axon
Remélem, hogy sikerül.

Nah azt szeretném megbogarászni. Talán akkor menni fog egy saját campaign is.

Axon
Én is ugyanerre gondoltam :-)

Nem Axon, volt egy letölthetõ peccs amiben egy orosz campaign volt. Tudod, egy add-on campaign-t csináltak a resource warhoz amiben oroszokkal kell lenni. Te is raktál be belõle screenshotot. Na azt a peccset fogom tanulmányozni. Az alapján próbálok összedobni egy campaign-t. Érted?

Hawk06
Nem kell ilyesmiket csinálnod,délután MSN-en elmondom hogy én mire juttam leteszteljük a dolgokat.A régi campaign helyére simán be lehet illeszteni egy újat,csak még azt nem tudom hogy hogyan kell átírni a játékban.Hogy ne a RW kampányneveket mutassa hanem azt amit mi akarunk.

Axon
Arra az addon-campaignra gondolsz, amikor már lesz orosz kampány? Mivel alapból nincs a Resource Warban orosz kampány.

Jó hírem van Axon!

Letöltöttem a resource Warhoz az orosz addon-campaignt. Tudod amikor a kezdõegységben egy kis lángszórós T-34-es is van. Nah amikor raktam fel azt hiszem megvilágosodtam. Lehet hogy tudok varázsolni addon-campaign-t. Annyi az egész, hogy ha elmentem a campaign missiont, akkor át kell nevezni ssc kiterjesztésrõl ssx-re és be kell másolni valahová. Hogy hová az még nem tiszta de talán oké lesz a dolog.De valószínû, hogy az RCM2 mappa addon mapjai közé kell beraknom, mivel alapvetõ helyzetben onnan indítja a mapokat az RCM. Remélem megfejtem. Ha sikerül akkor nem lesz megállás. <#eplus2>

Én meg egy olyan mapon gondolkozom, ami a resource War angol campaignának térképén fog zajlani és franciákkal kell lenni. Lesz a 256-os térképen egy szétszórt frontvonal és védekezni kell a kis frencsikkel. Lesz egy francia reptér is ami folyton gyártja Neked a repcsiket. Azt mindenképpen tartanod kell, továbbá lesz pár gyár ami el-el pottyant egy-egy francia könnyûtankot neked amit használhatsz a védekezéshez. Ha kitartottál, akkor körbe kell venned a várost és amiben van egy pályaudvar. Ott fel kell számolni a német utánpótlási vonalakat. Ha ez megtörtént, akkor megindulhatsz a németek ellen. A farncia hadserege morálja nem lesz valami magas, talán 300-350-es lesz csak az 500 helyett. Benzin kevés lesz, majd a farmokról kell szerezned lovaskocsit amikkel szállíthatod a benzint a kitûnú S35 Somuák és B1-esek számára. (Tudniillik lesz olyan lovaskocsi ami tartálykocsinként funkcionál. Axon biztos emlékszik a négykerekû lovaskocsira a LRM-bol. Vannak kis hordók a szekéren. Nah ezt használjuk ki, és a szekérbõl lett egy tartályautóként funkcionáló jármû. Mintha szekéren vinnéd az olajoshordókat. És megtudod tankolni a jármûveket. A benzinszállító lovaskocsi egy az RCM-ben egy "mindenki" egysége lesz. Tehát az other kategóriába fog kerülni és sima crew fog ülni benne. Tehát be lehet rakni németeknek a Kaukázusi pályákra, lengyeleknek 1939-ben, a balkánon a jugoszlávoknak, görögöknek, szerbeknek meg hasonlók. Jó ötlet nem? Így azon népeknek, akiknek nincsen saját tartályautója, azoknak is lesz egy tartályjármûve. Igaz nem olayn gyors mint a Opel, vagy a GMC, de ne feledjétek: az úttalan utak, a sár, a hó nem éppen motoros jármûveknek való. A biztosan kocogó lovacskák (a benzines lovaskocsi hangja az patadobogás meg nyerítés lesz) viszont bármilyen fellelhetõ takarmánnyal beérik és bárhol el tudnak közlekedni.
Nah szóval ilyesmi lesz a 256-os franciás SP mapom.

Hawk06
Jó hír,lessz 512x512ös Falaise-os map,ami idõre fog menni,a német csapatok nem kapnak erõsítést a szövetséges csapatok pedig csak akkor ha foglalanak Zeppelint a németetektõl.A szövetségesek akkor nyernek ha a megszabott idõ alatt beveszik az összes zeppelint a németektõl,ha nem sikerül akkor a németek nyernek.Valami ilyesmi scriptre gondoltam de ez még változhat.<#kacsint>

Hawk06
Üdv,
Bütyök:Ezen a hévégén nem nagyon lesz idõm multizni,esetleg holnap este.Amit írtál azt letöltöttem..Eddig már biztos könyvelõ vagy:D
Salvaje:Pacific Warfare Mod,a neve mindent elárúl a Japán és szövetséges
csapatok közti harcokról szól.Próbáld ki.:D
Butuska:Remélem még megvan az a Stalingrádos testmap amit küldtem neked,ha igen akkor ne töröld le semmikép.:D Véletlenül letöröltem és nagyon kéne.Ha nincs meg kezdhetem az elejétõl.

amugy milyen ez a PWM2?
No, jó híreim vannak: francia-olasz légierõ, valamint néhány hiányzó angol repcsi került bele a legutóbb az RCM fejlesztése soran a játékba.
Néhány kisebb hiba is javításra került.

A továbbiakban ejtõernyõvel ledobható jeep-töltõautó, magyar nyilas katonák, land-lease-coccuk, lõszeres Sd.Fkz, teherautók fognak bekerülni a játékba.

Este valakinek lesz kedve játszani?
Amúgy ma telik le a 3. próbanapom a könyvelõirodában, és ma derül ki hogy felvesznek-e. Úgyhogy drukkoljon mindenki. Az egész Hungarian Sudden Strike Community drukkoljon! ;)

Ha ma este zuzunk tesó, akkor ezt szedd le lécci. Éppúgy felül kell írni fájlokat mint a legujabb RCM-ek esetében.

PWM2