2389
Sudden Strike mindörökké
  • Salvaje
    Hali!

Este fent lesztek? Mert ha igen, elküldöm a legfrissebb verziót.
    Sok-sok meglepetésem van!
  • HunButyok
    Áj láv Románia!
  • Hecker007
    hmm, lehet hogy az a baja hogy vistára raktam, megpróbálom majd xp alatt
  • Salvaje
    Ez érdekes. Nekem 5 év alatt eddig egyszer sem fordult elő ilyesmi.
  • Hecker007
    hello!
    nem tudja valaki mitől lehet az hogy a mapszerkesztő 5perc használat után egyszerűen kilép? elég idegesítő, csinálni akartam egy egyszerű kis mappot csak úgy próba képpen erre állandóan kilépked, már újra raktam a win is de még mindíg ezt csinálja, a játék meg megy állt rendesen, azzal már csak annyi gond van hogy a netem néha beszarik, de az meg nem a játék hibája...
  • Salvaje
    Üdv.

Örömmel jelentem be, hogy a fejlesztés folytatódik, hétvégére készen áll a román hadsereg nagy része.
    Azt kell mondjam, hogy lényegesen erősebbek voltak tőlünk.

Most már minden akadály elhárult egy "Debreceni támadó hadművelet" vagyis a "Hortobágyi tankcsata" néven elhíresült ütközet, Budapest ostroma stb. pályák elkészítése elől.

Akinek van kedve, los!

Tegnap ujabb ágyúk, harckocsik, repülőgépek kerültek a játékba, és működnek.!

RÁjöttem - azt hiszem - A dolog nyitjára - hogy ne dobáljon ki állandóan a játék.
  • Axon
    Na most irígy vagyok :-)

"Van nekem egy mániám..."
  • HunButyok
    Ebben bztos lehet Axon! Sven, azaz Feri barátunk él hl az ilyen pályákért, már el is kezdte az építését. Biztosan jó lesz!

Micsoda rasszizmus van jelen ebben topicban, kérem szépen! Amúgy Turán tankkal is tapostam már románokat! Szuper volt :D
  • Axon
    Grat!

Remélhetőleg lesz 1-2 magyar-román single pálya, ahol vissza zavarhatjuk az oláhokat a fára.
  • Salvaje
    Üdv.

No azt kell mondjam, hogy aki eddig nem élhette ki beteges, soviniszta gyűlöletét, megvetését a rongyoskapcás szőröstalpú gerinctelen keleti szomszédunk ellen, az a tegnapi naptól megteheti.
    Ugyanis megjelent Románia az RCM "kis népek" palettáján.
    Ugyanitt megtalálható a belga hadsereg is.

Egyelőre még csak gyalogság van, de lesz még más is.

Jah és az külön meglepi, hogy a románok hangja is - egy szomorú erdélyi srác jóvoltából - hallható a legújabb RCm verzióban.
  • HunButyok
    Sanyi! Kellene csinálni kis népeket! :D
  • Salvaje
    Hawk,

Kellene csinálni pár vörös csillagos járgányt - Land-lease cuccokról van szó
  • HunButyok
    majd nézd meg a peccsben Sanyi! Ott benne vannak. A jól bevált p16, z9, k0 kombinációval nyomtuk őket át sárgára.
    nagyon szííípek lettek ám.
  • Salvaje
    remek. Tudnál é képet mutatni róluk?
  • Hawk06
    Jaja,megvannak azok is,.
  • Hawk06
    Menni fog.:)
    Kép:
  • Hawk06
    Hali,
    húha,nem tudom most bíztosra megmondani,megpróbálom.
  • Salvaje
    Hawk!

Tudsz téli álcafestéseket is csinálni?

Mert ha igen, akkor lenne pár db, amit be kellene meszelni a majdani téli sémához. És nem csak fekete-fehérbe, mint ahogy most van, hanem hogy látszódjon rajtuk, be lettek mázolva.

ami biztos kéne:

--- Németek ---

Sd.Kfz.250 variánsok
    Sd.Kfz.251 variánsok
    Wespe
    Brumbär
    Bergepanther
    Kanone 18
    Kanone 39
    Puma 8-RAD
    Pak43
    Flak41
    Faun teherautó
    Puma (50 milis ágyúval)
    Somua
    H35
    R35
    Char B1 ( a nagy ficc kereszttel)

--- Oroszok ---

T-40
    T-28
    T-35
    Benzines és töltóautók
    Land-Lease cuccok -> fehérre mázolva - Vörös csillaggal
    BS-3
    A-19 tarack
    Br-9 tarack
    M-30 tarack
    61k_AA_37mm
    52K_AA
    53K_45mm ágyú
    KV-1S
    Su-76i
    Su-76 ballisztikus
    Ya-11
    STZ-5 "Stalinec"
    Komsomolec
    Komintern
    Vorosilovec
    160mm es gránátvető

--- Olaszország ---

M11/39
    M15/41
    M13/40
    Semovente 75/18
    Autoblinda 41
    Lancia autók
    90mm AA
    Kis kaliberű páncéltörő ágyúk
    Baszottó

--- Magyarország ---

38t Skoda
    Turán
    Toldi
    Csaba
    Ford-Marmon

• Salvaje
    Hali!

Most szedem a patch-et.
    Az Sd.Kfz. 251-eseket - itt a kései változatokra gondolok - sikerült átfesteni?

Az olasz cuccok jók lesznek a sivatgba is.
    Ahogy elnéztem.
  • HunButyok
    Sziasztok!

Hawk és én összedobtunk egy kis Skin peccset. Ami letölthető az RCM2.7beta9-hez.

it ttudjátok leszedni.
  • Axon
    Tényleg nagyon jók.
  • Axon
    El is vagyunk ájulva.
  • HunButyok
    Ezen pedig a vadiúj lengyel C4P vontató, C4P tartályautó, PF621 teher, mentő és töltőautó látható.

• HunButyok
    Nah, ha sikerült magatokhoz térnetek hawk alkotása után, akkor tessék ismét elájulni. Pár olasz és lengyel egység, csak szépen sorjában.

Az első képen olaszok láthatók:
    M11/39, M15/41, M13/40, Semovente 95, Semovente 75 (L/18 és L/34), 149 mm-es tarack, 90 mm-es légvédelmi ágyú, Lancia teherkocsi és mentőautó. L6/40 könnyúharckocsi és az új AB-41 páncélautó, valamint 105 mm-es Basotto (azaz Basz Ottó) rohamloveg.

• Hawk06
    Ki lehet próbálni,készen vannak.
  • Axon
    Ma már holnap van :-)
  • butuska66
    Szépek ezek az új egyséek. De ahogy az angol mondás tartja puding próbáa az evés.

Nos hölgyek-urak uy néz ki perceken bell egy remek kis CWC meccs elé nézek. Holnap majd elregélem milyen lett
  • Hawk06
    a tigris még csak ennyire van:
  • Hawk06
    Bütyöknek támadt egy jó ötlete,miszerint a sima ss2 tigriséből meg párducából lehetne jó magyar tigrist meg párducot kihozni.Nos én neki is kezdtem,+még raktam rá némi extrát is XD
  • HunButyok
    Na azért sokmindenen nem kell változtatni. Főleg nem a mindenféle csiricsáré német tankokon. Ugyanis ha azt vesszük hogy a német járművek alapszíne 43 után okkersárga volt, ezért hog yigencsak valósághűen mutassanak, a kései szürke cuccokat besárgítom okkerre. És így egy hom,ogén német hadsereget kapunk. Engem például nagyon zavar, hog yegy alakulatban 8-féle terepszín található.
    A barna csíkos panzer Iv-esek meg azér tnem jó ötletek, mert ezek románok lesznek majd, már el vannak küldve Sanyinak.
  • Hawk06
    Bütyök,amit mondtál 105mm német tarack,olyat nem találtam,de vannak itt jó cuccok:

• Hawk06
    Ez a 2.7,csak új skinekkel.

• Axon
    Egész jók. Ezek a 2.7-es modba készülnek vagy már a 3.0-áson dolgoztok?
  • HunButyok
    Pár egységet kicseréltem a játékban, mivel Salvaje panaszkodott, hogy apróságokra nincsen ideje. Hawk és én remélem tudtunk neki segíteni ezzel a kis munkával.

Az 1943 után német cuccok mind okkersárgák voltak, ezért elkezdtem a sárgítást. Meg kicseréltem pár egységet modernebbre, szebbre. Például a méretarányos francia R-35 és H-35 harckocsit, a citromsárga FT-17 harckocsit, és velük együt a németek által zsákmányolt francia kistankokat.
    Az olaszok eltérő, nem homogén színe zavart ezért kicsit fabrikáltam rajtuk. Illetve a német elmosódott, rossz helyen lövő Panzer 38/t/ harckocsit kicseréltem egy modernebb és több kontraszttal megáldott modellre.
  • Hawk06
    Bocs fiuk,de én ugylehet nem leszek.De aki akar az legyen MSN-en mert lessz akivel játszani.
  • Hawk06
    Ma este ~20:00 (+-00:30 perc) csata!
  • Axon
    Én egyelőre nem tolom a Black Goldot. Félretettem csemegének.
  • HunButyok
    nem működik
  • Salvaje
    Közben csinálgatom a sivatagi sémát. Egyelőre foglamam sincs, mikorra lesz kész, mert együtt akarom használni a nyári móddal.
    Valaki nézzem ár meg, hogy működik-é most a sivatagi séma.
  • butuska66
    No azért a pálya közepén lévö területet visszaszereztem. Azért is tartályautoval foglalkoztam mert már nem volt emberem mivel a pálya Északi részét védeni tudtam volna.

Axon nem tudod véletlenl hogy a 2.Iráni pályán a BlackGoldban mi a feldet?

4 napja minden nap probálkozom s nem jöttem rá hogy lehet a folyon átkelni. Nincs semmi vizijármű a közelben.

Iraki hadjáratot kivégeztem. Első pálya valami fantasztikus volt a többi ehez képest lapos s unalmas. Utolsó előtti pálya csak az új effektek miat tetszett