Resource War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
a partikhoz, mert
""0X013b2710 címû utasítás 0X00000008 címre hivatkozott és nem végezhetõ el a read utasítás"", a hostolásnál is biztos adodik valami probléma..
Tudtok nekem ebben segiteni?
"A Fireglow átváltotta 3D motorra Sudden Strike sorozatát, de nosztalgiáznak még egy picit és márciusra kiadnak a régi 2D motoros SS2-vel egy küldetéslemezt. Brit, francia és olasz csapatokkal közelharcolunk városban, és kavarjuk a port a sivatagban. 760 különféle egység, 500 fajta épület, utcatáblák, láncra fogott tengeralattjárók, szénahalmok, fák, lövészárkok várnak ránk. Újdonságok: 40 szárazföldi egység, 40 repülõgép, átdolgozott gyalogos alakulatok. Nehéztankok döntik le a fákat és omlasztják be a hidakat. Kétéltû jármûvek, mini tengeralattjárók, szállítható mozsárágyúk kedveskednek a veteránoknak."
Mindezt 3 éve írták õk sem hitték volna hogy még 2008-ban is lesz játékjuk 2D-s mororral?
A játék neve: Противостояние 5: Война, которой не было nincs angolra lefordítva ez.
Ugyanez kicsit látványosabb képekkel Mondjuk nekem ez a repülõtér kifejezetten tetszik.
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
"Противостояние: Азия в огне" eredeti nyelven ami
Cold War Conflicts: Days in the Field 1950-1973 angolul
Az elsõ játék a Gulf war folytatása. Sikerült beszereznem, de eddig nem sikerült elindítanom. Valami gondja van a betûkészletekkel. Egy kis heggesztgetéssel a menüig már eljutottam benne, de játékot nem tudtam még kezdeni.
Az igazán érdekes a középsõ kép. Errõl a játékról nem is hallottam. Valami Ázsia lángokban a cím jelentése. Mindenesetre a gold kiadás ezt is tartalmazza.
Talán jövõhét elejére meglesz ez a játék is, akkor majd mindháromból teszek fel képeket, ha sikerül elindítanom.
Ez ugyanis egy szintén az idén megjelent kiadás.
3 játékot tartalmaz:

105 mm-es páncéltörõ ágyú:
Nagyon jók a talajtextúrák. talán ki lehetne operálni belõle.
Europa 2015
2008-ban adták ki. Azért elképesztõ, hogy egy 10 éves játék motorjával még manapság is készítenek játékot.
SUDDEN STRIKE FOREVER!!!!!!!!!!!!!!
Ja! Ha minden igaz, akkor már a héten meglesz. Majd tolok belõle játék közbeni képeket.
Íme a link a 2.6-hoz.
Ennél van egyszerûbb megoldás is, amivel még én is tudom telepíteni az RCM-et.
Le lehet tölteni a karácsonyi RCM2.6 telepítõt, amit csak simán felraksz a Resource War könyvtárba, és minden úgy megy mint a raketta.
Íme, ozstráksügorok elérhetõvé tették mindenki számára a 2.6-os RCM verziót. A legeújabb verzió az a Metro áruház szlopgenével ellentétben nem Cash and carry elven mûködik, hanem Friendship and carry elven. Ami azt jelenti, ha valami kontaktod lesz velünk, akkor átküldjük msn-en pl. Viszont annyi kötelezettséged van, hogy muszály lesz velünk játszanod jó kis történelmi csatákat! Továbbá kötelezõ tezstelni singleplayer pályákat.
Jelzem ez még elég buta az RCM 2.7 már jó lessz.<#wink>#wink>
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Salvaje-nak meg nekem viszont nem... Axon, kipróbálnád te is? Hátha neked is menne.
Most vagy mi vagyunk balfékek, hogy nem tudjuk beüzemelni, vagy hawk tud valamit amit mi nem...<#circling>#circling>
Az RCM2.7-rõl friss hírek:
1. az új "ország-fülek" bekerültek az editorba.
2. Annyi egység és módosítás van már a modban, hogy túlléptük a 128 MB-os határt, ezért új forrásfájl megosztásokat kellett eszközölni. H aígy megy tovább, külön forrásfájlt kell kapjanak a repcsik
3. az angol légierõ igencsak komolyra sikeredett. Gondolom, kedves Axon már MK VIII-as Spitfire csordákkal szeretnél német Királytrigrisekre vadászni. <#violent>#violent> <#hawaii>#hawaii>
4. A franciák megkapták végre légierejüket az oalszokkal együtt, továbbá pár új kedves uni tkerült a modba. Ezek egyike mindannyiónk kedvence, a lóvontatásó szekér, amin kis hordók vannak és lehet majd tankolni a benzin nélkül maradt jármûveket.
Tudok ssx file-t csinálni!
A fall gelb-bõl csináltam is de valamiért éppen azt írja ki amikor ezt a campaignt akarom índítani, mint amikor a gyári campaign-t akarom indítani RCM2.7-ben. Lehet hogy csak akkor mûködik ha a játék többi alap campaign-ja is mûködik?Nah most csinálok egy sima resource war-os tesztcampaign-t. Ez nem rendes küldetés lesz hanem csak annyi hogy tesztelni tudjam hogy mûködik-e. Tehát egy fa mellé oda kell menni egy jeep-pel és akkor van gyõzelem, és jönnie kell egy másik pályának. Ha sima Resource warral menni fog a sima Resourc War editorbían szerkesztett campaign akkor a hiba nem az én tudományomban van, hanem abban, hogy nem kompatibilis az alap játékkal az RCM. Akkor viszont Salvaje-nak kell törnie a buksiját hogy mitévõk legyünk.
Letöltöttem a resource Warhoz az orosz addon-campaignt. Tudod amikor a kezdõegységben egy kis lángszórós T-34-es is van. Nah amikor raktam fel azt hiszem megvilágosodtam. Lehet hogy tudok varázsolni addon-campaign-t. Annyi az egész, hogy ha elmentem a campaign missiont, akkor át kell nevezni ssc kiterjesztésrõl ssx-re és be kell másolni valahová. Hogy hová az még nem tiszta de talán oké lesz a dolog.De valószínû, hogy az RCM2 mappa addon mapjai közé kell beraknom, mivel alapvetõ helyzetben onnan indítja a mapokat az RCM. Remélem megfejtem. Ha sikerül akkor nem lesz megállás. <#eplus2>#eplus2>
Nah szóval ilyesmi lesz a 256-os franciás SP mapom.
Bütyök:Ezen a hévégén nem nagyon lesz idõm multizni,esetleg holnap este.Amit írtál azt letöltöttem..Eddig már biztos könyvelõ vagy:D
Salvaje:Pacific Warfare Mod,a neve mindent elárúl a Japán és szövetséges
csapatok közti harcokról szól.Próbáld ki.:D
Butuska:Remélem még megvan az a Stalingrádos testmap amit küldtem neked,ha igen akkor ne töröld le semmikép.:D Véletlenül letöröltem és nagyon kéne.Ha nincs meg kezdhetem az elejétõl.
Néhány kisebb hiba is javításra került.
A továbbiakban ejtõernyõvel ledobható jeep-töltõautó, magyar nyilas katonák, land-lease-coccuk, lõszeres Sd.Fkz, teherautók fognak bekerülni a játékba.
Este valakinek lesz kedve játszani?