2389
Sudden Strike mindörökké
  • Axon
    Elélveznék ha egy ilyet találnék a karácsony fa alatt!

Tartalma:
    Sudden Strike Platinum Edition - это:

* Sudden Strike
    * Sudden Strike Forever
    * Sudden Strike 2
    * Sudden Strike 2 Resource War
    * Total War 1
    * Total War 2
    * Total Victory

Az igazi lényeg az az utolsó 3 cím. Ezek nem hivatalos kiegészítők a Sudden Strike 1 és Sudden Strike 2-höz. Természetesen dobozos verziók és jó pár év alatt csak a Total War 1-et tudtam beszerezni. Természetesen letöltve és nem megvásárolva.
  • Hawk06
    Ez szrintem még dos alatt is fut.
    Valami ilyesmi volt a Red Alert 1 is,azzal nagyon sokat nyomtam valamikor.
  • Axon
    Jó lenne valahonnan beszerezni, na meg szívesen megnéznék néhány képet a Противостояние 2-ből is.
  • Axon
    Egészen jól néznek ki a kis pixelmatyik :-)

• Axon
    Bizonyára tudjátok, hogy amit mi Sudden Strike 1 néven ismerünk, az Oroszországban Противостояние 3 néven jelent meg, mivel egy sorozat 3. tagja volt. Most találtam képeket az igazi Sudden 1-ből, azaz a Противостояние 1-ből.
    Íme kettő:

• butuska66
    #1941-es képen egy éjszakai hadműlet látható. Érdekesség hogy Grúzokat kell lőni benne. Jó kis propaganda játék.
  • butuska66
    már nem kell.
    ittvan egy:
    http://rs569.rapidshare.com/files/168774106/Protivostoyanie.part4.rar
  • butuska66
    Axon segítség kéne a szemét rapid letörölte a 4. linket fel tudnád tölteni valahova előre is köszönöm
  • Axon
    Orosz kampány:

• Axon
    Nato kampány:

• Axon
    Lejött és überfasza!
  • Axon
    Számításaim szerint 25 perc múlva lent lesz az utolsó darab is a négyből és akkor jöhet a próba.
  • Axon
    A köszönet neked jár, hiszen te fedezted fel ezt a játékot. Én mostanában nem kutakodtam, mert azt gondoltam, hogy az europe2015 már tényleg az utolsó fejlesztés a sudden strike vonalon és erre tessék... forever :-)
  • butuska66
    Axon köszönöm a linket. Sokkal tartozunk már neked így is. Ha egyszer a sors összehoz minket élőbe vendégem leszel egy jó kis barack pálinkára.
  • Axon
    Ezen az oldalon megtalálod alul a négy darab rapidos linket.
    Én most húzom a másodikat. Akinek lejön az tartson élménybeszámolót.
  • HunButyok
    Honnét töltöd le?
  • Axon
    Na erre kíváncsi vagyok. Elkezdem letölteni.
    Azért elképesztő, hogy még 2008 végén is gyártanak játékot a sudden strike alapjaira.
  • HunButyok
    Baszki, Hawk jobb propangandaminiszter vagy mint Göbbels volt... :D

de a honlapunk készítője, attila is tuti Göbbelsz... Honlapunk is van!
    Nagyon-nagyon-köszi mindnekinek a támogatást és segítséget, ígérjük, nem fogtok csalódni. És a 2007-es final versionnál olyan bokalefosásban lesz részetek, hogy cak na...
    Atomfasza lesz a cucc...
  • Hawk06
    Ja és ha beírod a google képkeresőbe hogy Sudden Strike: Resource War kapsz szkrínsotot bőven.
  • Hawk06
    Második világháborus valós idejű,realisztikus(a többi RTShez viszonyítva) stratégia játék.
    Készült hozzá egy profi magyar mód és most is fejlesztés alatt van amit már tényleg lehet valósághűnek nevezni és sok új néppel tudsz játszani,köztük:lengyelek,magyarok,románok kiegészített és légierővel is rendelkező francia és olasz hadsereg....A mód neve RCM (Real Combat Modification) a legujabb verziója az RCM 2.7, keress rá googleben
  • Hawk06
    Nagyon úgy néz ki bár a neve nem az.Lehet ,hogy az europa 2015 fejlesztői újítottak,még többet dolgoztak a módon és kiadták egy új néven.
  • butuska66
    Ez szerintetek mi ?
    Europa 2015 második része ?

http://www.news-soft.ru/games/47626-protivostojanie.-prinuzhdenie-k-miru.html
  • Hecker007
    ez olyan sudden strike, második világháborús stratégiai játék
  • Fasiszta
    Ez milyen játék?
  • Hawk06
    Emberek,ma este kéne RCMezni.
    Gyülekezzetek msn-en gyermekeim.

Aki akar játszani töccse le az 1015ös hámácsit.
    Netwörk ném:ercéem27
    pásszwórd:jelszo

• HunButyok
    Köszönjük szépen.
  • Axon
    Feltöltöttem az egész UCM modot a datara. A mérete nem nagy csak 35 mega.
    Itt a link
  • HunButyok
    Na, haladunk mint a Wehrmacht....

Már vannak terepszínű SS katonáink, a bugok 99%-a ki lett javítva.
    Meg valószínűleg fogom egységesíteni a tankok látómezejét, mivel mindegyiké más, és elég extrém eltérések vannak... van aki körbe nem lát egy centinél többet, s van amelyik olyan panorámás kilátást biztosít amit nem szégyell! Úgyhogy megpróbálom egységes méretre varázsolni a látótávot.

Ami nagyon kéne azonban az a házak megerősítése... sajnos ahhoz nem értünk. :(
  • HunButyok
    Az UCM_common.sue-t és az units szót tartalmazó kis sue kiterjesztésű fájlokat az UCM könyvtárban egybe tuidnád csomagolni és felnyomni rapidshare-re? A baloldali ablakban lévőkre gondoltam... Megköszönném.

Max 50 MB lehet az egész....

Előre is hálás köszönetünk!

Tetszenek a magyar unitok?
  • Axon
    Második képen bal oldalt az UCM_edit könyvtár, míg jobb oldalt az UCM könyvtár második fele. Remélem most nem szemétkedik a képbeszúrásnál:

• Axon
    Cigánykodik velem ez a szemét így csak a linket szúrom be:
    http://axon.uw.hu/sud/ucm/ucm1.png
  • Axon
  • Axon
  • Axon
    Első képen bal oldalt van az UCM főkönyvtára, míg jobb oldalt az UCM könyvtár első fele:

• HunButyok
    Mivel Axon-papa szíve csücskei a magyar egységek, ezért Ő bizonyára nagyot fog lesni:

• HunButyok

Új amcsi style a harckocsiknak...

• HunButyok
    AZ SWW2-t fosztottam ki... Az UCM az kellene... :P
    Figyu Axon! Tudnál nekem egy ALT-PRINT SCREEN-es fotót köldeni az UCM fájljairóll pl. Total commanderben? Mert akkor megf tudnám mondnai, hogy melyik fájlt töltsed fel rapidshare-re... ;)
  • Hawk06
    Azok pont jók lesznek a németeknek a nyugati frontra.
  • Axon
    A Hidden Stroke 1-hez két darab mod is készült:
    - UCM
    - SWW2

Az egyikben gyönyörű álcázott tankok vannak.

• HunButyok
    Hahó mindenki!

Találtam egy modot a Hidden stroke-hoz... És csodák csodájára találtam benne szép új unitokat.

1. Faágakkal álcázott homokzsákok mögül kandikáló páncéltörők és légvédelmi ágyúk...

2. faágakkal álcázott harckocsik és önjáró lövegek (A magyar Stug is ilyen lesz hamarosan - Hehe...

3. KV, T-34, Tigris műzskai mentő páncélos, azaz suddennyelven töltőautó

4. egy másik modban meg találtam nagyon szögletes sapkás lengyel figurákat és egy másik modban meg lengyel hangokat....