2389
Sudden Strike mindörökké
-
#1989 Szia,telepítsd a Sudden Strike Resource War-t majd töltsd le és telepítsd az RCM2.7 magyar fejlesztésű módot.Ebben játszhatsz magyar egységekkel!
Ha valami gond van írj! -
hágó001 #1988 Üdvözlet mindenkinek!
Nagyon szeretnék játszani a sudde3n strike-al, főleg magyar egységekkel.
A következő a problémám: Megvan a ss 2 és a resource war,az RCM2.0, az RCM2.5 és azRCM2.6 . A probléma az h. egyiknél sem működik a pályaszerkesztő. Kérlek titeket, hogy írjátok le, hogy mellyek azok a modok amik hiányozhatnak, azokat honnan tudnám letölteni, és hogy melyik modban vannak magyar egységek.
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv, Balázs -
HunButyok #1987 Hát nem tudom miről bezsélsz. Mindkettő külön Mod.
A Real Warfare mod az egy sudden strike II mod, ahogy a Total victory is. De igen, mehet szerintem mivel a Total victory csak pályákat tartalmaz.
De eme módok nem olyan nagy számok.
Ajánlom figyelmedbe a Sudden Strike Resource warhoz készült magyar Real Combat Mod-ot. ;) -
Vardar #1986 A Real Warfare meg a Total Victory mehet egymásra? -
HunButyok #1985 Hawk gyere msn-re! -
HunButyok #1984 Jáccunk-jáccunk-jáccunk má'! -
bauer #1983 Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
4info - sudden fórum -
#1982 Na akkó ma nem de holnap már kéne/lehetne játszani:D -
#1981 -
HunButyok #1980 ja a link itt található: http://www.strategie-games.com/Slyder/index.php?option=com_content&task=view&id=315&Itemid=1Real Combat Mod 2.7 -
HunButyok #1979
Boldog karácsonyt mindannyiótoknak és íme a mi ajándékunk, az egy évnyi várakozás után megjelent Real Combat Mod 2.7.
http://www.strategie-games.com -
HunButyok #1978 Amikor ez menú volt akkor még nagyon gyerekcipőben járt ez a game... Most meg már feledésbe merült, csupán pár MOD ami új. De ezekkel a modokkal vadiűj játék lett belőle. A MOD-ok készítői minden tudásukkal és ügyességükkel igyekeztek lemásolni a vakós dolgokat, és ezáltal olyan hangulata lett a játéknak, amit se 3D-ben (ahol 8 szöglető kerekekkel felszerelt teherkocsik mászkálnak), se másmilyen játékban nem tudtak lemásolni.
Sudden 2-höz ajánlom a REal Warfare modot, Resource warhoz (itt már van benzin is) meg a mi modunkat meg a PWM-et azonban PWM-hez kevés a küldetés. -
Vardar #1977 Értettem!:D Multizni sose multiztam mert amikor még ez volt a menő akkor nem volt net. -
HunButyok #1976 Szia!
Egy simsa Resource war-t szerezz be (lásd torrentfile lejjebb) és telepítsed fel, és az RCM2.7 moddal magyarokkal tudod szoptatni a muszkákat. Egymás ellen meg hatalmasdakat fogunk zuzni. -
HunButyok #1975 gyere msn-re hawk és kapod a linket. De az peccselős link.
Az installcsomag az vagy ma este vagy holnap érkezik.
Lesz egy fontos info: csak max 3 missiont szabad tárolni a mission tároló mappában. Akkora a mod, hogy nem fér el benne a sok mission.
Kicsit tőlnőtte magát. -
Vardar #1974 Sziasztok!
Így karácsony közeledtével feltámadt a nosztalgia és elő kotortam a SSII CD-t. Gondoltam szétnézek modok, kiegészítők után kutatva a neten és hát elvesztem:D Valaki elmagyarázná nekem pontosan, hogy melyik kiegészítő mit takar? Csak egy sima SSII-m van 2.2es patchel.
Egyébként Boldog Karácsonyt minden SSII fannak:D -
#1973 Ezt örömmel hallom,na de hol a karácsonyi RCM,kérem a letöltés linket
Ja és Bódóg' Karácsonyt!
-
HunButyok #1972 Nah, raktam még RAM-ot a gépembe, olyan gyors vagyok most mint egy M18 hellcat. Húhh, remélem mielőbb zuzunk már. A Vérszomjam határtalan méreteket kezd ölteni. -
bauer #1971 Nagyon köszönöm :)
-
#1970 Ajánlom az #1958-as beírásomban szereplő torrent linket. Abban benne van az összes Sudden Strike verzió a Resource War-al együtt. Nekem 5 óra alatt lejött. Egyébként torrent oldalakon fent van az RW.
De itt egy rapidos link, ha nem szereti a torrentet: http://rapidshare.com/users/WM3L9G -
butuska66 #1969 sudden-strike-maps.de -
bauer #1968 Üdv!
Axon van egy ismerősöm aki szeretné valahonnan szeretné letölteni az RW-t, de nem igazán tudja honnan lehetne. Most kezdi kóstolgatni a sudden ízét, ígyhát igyekszem segíteni ebben :)
Szóval esetleg tudsz vmilyen letöltő linket adni?
Robee az emmberünk neve.
4info.hu -
#1967 Ez is fasza,hamarosan lessz egy játszható verzió és akkor kezdödnek a harcok!
Ide belessz linkelve a letöltési link. -
#1966 Fasza,kösszépen.
-
#1965 Kurszk:
-
#1964 Itt a Total Victory linkje.
A Sudden Strike 2-höz valók a pályák. -
#1963 Itt a Total War 1 és 2 linkje.
A Sudden Strike 1-hez vagy Foreverhez valók a pályák. -
#1962 -
#1961 -
#1960 A lényeg, hogy igazából felesleges lenne ezt az 1,4 gigás dvd-t letölteni, hiszen nekünk csak a 3 kiegészítő hiányzik. Azok viszont csak single pályákat tartalmaznak.
Megszámoltam:
- a sud1-hez készült Total War 1 és Total War 2 összesen 53 új pályát tartalmaz, amelyek mérete csupán 3,5 mega(!!) ez azért van, mert a sud1 pálya állományai az .ssm-ek igen kis méretűek.
- a sud2-höz készült Total Victory összesen 28 pályát tartalmaz, melyek mérete 20 mega
Tehát 23 mega miatt vadásztam ezekre már 6 éve és ezen 23 mega miatt töltöttem le 1,4 gigát. Nem kérdés, hogy egy Sudden Strike fanatikusnak ez természetesen megérte :-)
Ha kéritek, akkor kimásolom belőlük ezeket az új pályákat és feltöltöm a data.hu-ra, így nektek is meglesznek ezek a ritkaságok. -
#1959 Végre lejött.
Természetesen nincs védelem a dvd képen.
Külön lehet telepíteni a Sud1-et egybegyúrva a Total War1 és Total War2 kiegészítőkkel, amelyek single pályákat jelentenek jó sokat. Lehet telepíteni a Sud 2-t egybegyúrva a Total Victory kiegészítővel, amely szinti single pályákat jelent. Lehet még telepíteni a Resource Wart, de az természetesen mindannyiónknak megvan és rajta van még a dvd-n a Sud3 demója. -
#1958 Remek hírem van!!!
Az #1949-es beírásban belinkelt orosz Sudden Strike Platinum edition megjelent európában is Sudden Strike Universe néven. A jó hír, hogy megtaláltam torrent oldalon és szépen jön is lefele. Az 1,4 gigás állomány fele lejött 1,5 óra alatt.
Ezen az oldalon megtaláljátok a torrent filet.
Még egyszer nyálcsorgatónak a tartalma:
* Sudden Strike
* Sudden Strike Forever
* Sudden Strike 2
* Sudden Strike 2 Resource War
* Total War 1
* Total War 2
* Total Victory
A lényeg az utolsó három beszerezhetetlen nemhivatalos kiegészítőn van!
Borító:
A nemhivatalos kiegészítők eredeti borítói:
-
#1957 jaja, mostmár vége egy időre a vizsgáimnak úgyhogy mostmár lesz egy kis időm a tanuláson kívül másra is :D -
#1956 Te jösz még RCMezi amúgy? -
#1955 :D:D -
#1954 nem azzal van a baj, félreértettél, engem kicsit zavart eddig hogy egy négyzetbe futott a játék, teljes képernyőn szerettem volna játszani, de mostmár annyira nem zavaró kezdem megszokni :D [FarCry2-t nem szeretem :)] -
#1953 Átírhatod még 800x600-ra vagy 640x480-ra a menüben. Ha még így is gáznak tartod, akkor ajánlom a Far Cry 2-t, az biztos nem lesz gáz. -
#1952 nem tudja valaki esetleg hogy hol lehet átírni a játék felbontását? mert ez az 1025*768 nekem elég gáz 22"-os wide monitorral -
#1951 Engem egyébként a Close Combat 1-re emlékeztet. -
#1950 1997-ben jelent meg, így egészen biztosra veszem, hogy dos-os játék. Win95-re roppant kevés játékot fejlesztettek, ráadásul egy 97-ben kiadott játékot minimum 96-ban kezdtek fejleszteni.