Resource War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Lejött és überfasza!

Axon
Számításaim szerint 25 perc múlva lent lesz az utolsó darab is a négybõl és akkor jöhet a próba.

Axon
A köszönet neked jár, hiszen te fedezted fel ezt a játékot. Én mostanában nem kutakodtam, mert azt gondoltam, hogy az europe2015 már tényleg az utolsó fejlesztés a sudden strike vonalon és erre tessék... forever :-)

Axon köszönöm a linket. Sokkal tartozunk már neked így is. Ha egyszer a sors összehoz minket élõbe vendégem leszel egy jó kis barack pálinkára.

Axon
Ezen az oldalon megtalálod alul a négy darab rapidos linket.
Én most húzom a másodikat. Akinek lejön az tartson élménybeszámolót.

Honnét töltöd le?

What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!

Axon
Na erre kíváncsi vagyok. Elkezdem letölteni.
Azért elképesztõ, hogy még 2008 végén is gyártanak játékot a sudden strike alapjaira.

Baszki, Hawk jobb propangandaminiszter vagy mint Göbbels volt... :D

de a honlapunk készítõje, attila is tuti Göbbelsz... Honlapunk is van!
Nagyon-nagyon-köszi mindnekinek a támogatást és segítséget, ígérjük, nem fogtok csalódni. És a 2007-es final versionnál olyan bokalefosásban lesz részetek, hogy cak na...
Atomfasza lesz a cucc...

Hawk06
Ja és ha beírod a google képkeresõbe hogy Sudden Strike: Resource War kapsz szkrínsotot bõven.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
Második világháborus valós idejû,realisztikus(a többi RTShez viszonyítva) stratégia játék.
Készült hozzá egy profi magyar mód és most is fejlesztés alatt van amit már tényleg lehet valósághûnek nevezni és sok új néppel tudsz játszani,köztük:lengyelek,magyarok,románok kiegészített és légierõvel is rendelkezõ francia és olasz hadsereg....A mód neve RCM (Real Combat Modification) a legujabb verziója az RCM 2.7, keress rá googleben

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
Nagyon úgy néz ki bár a neve nem az.Lehet ,hogy az europa 2015 fejlesztõi újítottak,még többet dolgoztak a módon és kiadták egy új néven.

Ez szerintetek mi ?
Europa 2015 második része ?

http://www.news-soft.ru/games/47626-protivostojanie.-prinuzhdenie-k-miru.html

Hecker007
ez olyan sudden strike<#idiota>, második világháborús stratégiai játék

Ez milyen játék?
Hawk06
Emberek,ma este kéne RCMezni.
Gyülekezzetek msn-en gyermekeim.<#hehe>

Aki akar játszani töccse le az 1015ös hámácsit.
Netwörk ném:ercéem27
pásszwórd:jelszo

Köszönjük szépen.

Axon
Feltöltöttem az egész UCM modot a datara. A mérete nem nagy csak 35 mega.
Itt a link

Na, haladunk mint a Wehrmacht....

Már vannak terepszínû SS katonáink, a bugok 99%-a ki lett javítva.
Meg valószínûleg fogom egységesíteni a tankok látómezejét, mivel mindegyiké más, és elég extrém eltérések vannak... van aki körbe nem lát egy centinél többet, s van amelyik olyan panorámás kilátást biztosít amit nem szégyell! Úgyhogy megpróbálom egységes méretre varázsolni a látótávot.

Ami nagyon kéne azonban az a házak megerõsítése... sajnos ahhoz nem értünk. :(

Az UCM_common.sue-t és az units szót tartalmazó kis sue kiterjesztésû fájlokat az UCM könyvtárban egybe tuidnád csomagolni és felnyomni rapidshare-re? A baloldali ablakban lévõkre gondoltam... Megköszönném.

Max 50 MB lehet az egész....

Elõre is hálás köszönetünk!

Tetszenek a magyar unitok?

Axon
Második képen bal oldalt az UCM_edit könyvtár, míg jobb oldalt az UCM könyvtár második fele. Remélem most nem szemétkedik a képbeszúrásnál:

Axon
Cigánykodik velem ez a szemét így csak a linket szúrom be:
http://axon.uw.hu/sud/ucm/ucm1.png

Axon

Axon

Axon
Elsõ képen bal oldalt van az UCM fõkönyvtára, míg jobb oldalt az UCM könyvtár elsõ fele:

Mivel Axon-papa szíve csücskei a magyar egységek, ezért Õ bizonyára nagyot fog lesni:

Új amcsi style a harckocsiknak...

AZ SWW2-t fosztottam ki... Az UCM az kellene... :P
Figyu Axon! Tudnál nekem egy ALT-PRINT SCREEN-es fotót köldeni az UCM fájljairóll pl. Total commanderben? Mert akkor megf tudnám mondnai, hogy melyik fájlt töltsed fel rapidshare-re... ;)

Hawk06
Azok pont jók lesznek a németeknek a nyugati frontra.

Axon
A Hidden Stroke 1-hez két darab mod is készült:
- UCM
- SWW2

Az egyikben gyönyörû álcázott tankok vannak.

Hahó mindenki!

Találtam egy modot a Hidden stroke-hoz... És csodák csodájára találtam benne szép új unitokat.

1. Faágakkal álcázott homokzsákok mögül kandikáló páncéltörõk és légvédelmi ágyúk...

2. faágakkal álcázott harckocsik és önjáró lövegek (A magyar Stug is ilyen lesz hamarosan - Hehe...

3. KV, T-34, Tigris mûzskai mentõ páncélos, azaz suddennyelven töltõautó

4. egy másik modban meg találtam nagyon szögletes sapkás lengyel figurákat és egy másik modban meg lengyel hangokat....

Hawk már elkezdte egyszer a román szövegek felmondását... csak abbahagyta... :D

Axon
Egy erdélyi magyart megkérhetsz erre az arcpirító mûveletre :-)

Ami a netet illeti, sajnos forgalmi korlát van érvényben bár ezt a házózati játék nem terheli nagyon.

Azon gondolgoztam, hogy meg kellene hamacsin próbálni az IPX hálózatot.

Kellene valaki, aki folyékonyan beszél románul, és felmondaná a román szövegeket.
LEngyellen nincs gond, mert a szemközti szobában lengyelek laknak, akik - pár doboz sörért - kézségesen benne vannak minden buliban...
Hogyne, szeretnék is.

Esténként van kb2-3 órám, mielõtt le kellene feküdnöm.
KÉszítettem két új pályát is, egy olaszországit és egy Barbarossa orosz páncélos gyehennát...
Hawk06
És tudsz majd velünk játszani Salvaje?Bütyök mondta hogy elég sz%r neted van..

Igazán jó hír ez.
Hiányoznak már azok a jó kis RCM meccsek.

Egyébként aki beszélni akar velem, most már Skype-on is megteheti esténként 20:00 óra körül...

felhasználónevem:

salvaje232
Hali

Üdv mindenkinek Belgiumból, az ardennek tövébõl.

Lényegében csak azt akartam leirni, hogy sikerült kiküszbölni az t a sok sok hibát, amiért nem mûködödtt az új 2.7 verzió.

Bütyöknek már elküldtem.

Sok-sok új, régen várt egység, és a régi pályáink is hibátlanul mûködnek.
Sajnos jelenlegi munkahelyem még annyi szabadidõt sem enged, mint az azelõtti, de legalább jól fizet....
Üdv. Mindenkinek !

Lehet, hogy rossz helyen írom, de van egy eladó SUDDEN STRIKE 3.
Arms Of Victory PC DVD rom 7.000 ft.
(Bontatlan; 24 font-ba került)
Mielõtt valaki kérdezné miért eladó: rajtam maradt :(
Axon
A franciát még jobban megvetjük - ha lehet - mint az oroszt...

Nekem 10 évig próbáltak oroszt tanítani, de engem kemény fából faragtak és ellenálltam :-)
Talán 5-6 szót tudok oroszul. Olyanokat, hogy: dá, nyet, lampa, zsiraf... hmmm (úgy látszik, hogy 4 szót tudok csak oroszul, így 1 orosz szó megtanulására 2.5 évem ment el, nem is rossz arány <#vigyor0>).

Amúgy Axon! te nem vag ymai csirke! Nem emléxel suliból az oroszra? Kolleganõm korosztályodbéli és még mindig tud oroszul jelenteni. :P

Francia peccs már van

ftp://alliance-francophone.net/sudden/Patchfreurope2015.zip

Ez fullfrancia.. :P nekem olyanmintha oroszul lenne, vagy éppen bantu nyelven. De hátha Ti ismeritek eme nem éppen emberi nyelvet. :P

Axon
Angol patch letölthetõ a játékhoz? Mert a screenshot-okon angol nyelvû egységinformációk vannak. persze csak addig kellene, amíg a magyar nyelvû patch teljesen el nem készül.

A Franciákkal sajno snem tudunk megküzdeni, mert õk eg yfranci apeccset dobtak ki hozzá... Mi em értünk farnciául õk meg magyarul nem értenek. Tehát hogyan lesz ebbõl MP? Mivel csak teljesen azonos verziókkal lehet egymásra kapcsolódni.

Nah jó híreim vannak, mivel franbciaországo tkezdi meghódítani az Europe 2015 örület, így Bauernek köszönhetõen a magyar verzióhoz dukál egy magyar oldal is. Köszi Bauer!
Egy magyar nyelvû SP map már le is tölthetõ.
remélem minél többen regisztráltok a fórumba és ott is tudunk csevegni jó sokat. :D

http://ss2015.cwi.hu

A magyar peccs is letölthetõ innen.

Axon
Epekedve várjuk ezt a patchet!

Hawk06
Szép munka Bütyök!<#taps>
Honnan szerezted a nyelvtudást?

Én meg unalmamban éls az Europe 2015 csodáját hirdetendõ létrehoztam egy nyelvi peccset. Most már csak az egységek neveiben vannak ezek a csirkelábas betûk. Minden más magyarul van. Még a hibaözenetek is! Sõt a 3X4-es kis kockában, ahol parancsokat lehet adni az egységekbek, ott is minden magyar. Szóval csodálkozzatok:

Igen Axon! Hónapok óta alig jelent meg érdemleges játék a világban. Stratégia az meg mint a fehér holló. Elõ a régi jó játékainkat és azt nyúzhatjuk tovább.

Axon
Amióta ilyen fos játékok jelennek meg minden kategóriában, egyre több ember nyúl vissza a régebbi játékokhoz.