2389
Sudden Strike mindörökké
-
#2029 Plusz még az RWM-ét. -
#2028 Bocs,hogy tök ismeretlenül idepofátlankodom,de azon gondolkozom,hogy lehetne összeházasítani az RCM és a HS2 unitjait. -
#2027 Hétvégi screenshotok:
Bütyök és Hawk offenzíva egy kis szigetért:
Salvaje hada:...mint qaz oroszok
tetü t34eseket csak a flak-al tudtam megfogni,érdemes a tpasztalati pontot megnézni:
még egy kép:
és még egy:
-
Salvaje #2026 No, eze a hétvége szép nyitánya volt a 2009-es évnek. Négy remek ütközet, új játékosok.
Márcsak azért is, mert szeptember 1-én 70 éve lesz annak, hogy kitört a Háború. -
#2025 Jajj itt még csak 23:31?
-
#2024 Na emberek!
Holnap...izéé vagyis ma délután jólenne egyet csapatni még,inkább dél körül.Gyülekezzetek Msnen. -
HunButyok #2023 ercéem27
és jelszó: jelszo -
Salvaje #2022 Hali!
Melyik hamacsi hálózaton vagytok fent? Hahó! -
Hamarosan jön a eég ígért Ny-Európai séma is,szép szürke homokos partokkal meg minden egyébbel. -
#2020 ..és feltöltöm aztán privátban elküldöm a linket. -
#2019 Holnap kiszedem a sémát! -
#2018 No,pár kép máról:
Az újdonsült Noramdia pályám,itt a Bütyök shermanja annyir el volt foglalva a bunkerrel,hogy a német katonám mellete húzta el a csíkot az meg észre se vette:
egy oriási támadás végét sikerült lekapjam:
Na ez kész,itt az orosz légvédelmi ágyum lelött egy fw190-t az az eszement meg egyenesen rázuhant a légvédelmi ágyumra,késöbb pedig egy t34esemre zuhant rá.
-
#2017 Na még javítottam a mapon.
szóval most kész!
Gyülekezzetek játszani. -
#2016 Na tökéletesítettem a pályámon!
USSR - US páncélos hadosztály (9 Tank)
UK - US tüzérség (2 105mm-s és kellékek)
USA - US gyalogság (100gyelog+jeep)
Germany - Whermacht + Nebelwerfer
Japan - Waffen SS + 1 Tigris
Sövény maradt aknamezőt jelző táblák!..és meég több bunker meg zeppelin. -
#2015 Dehogynemvót,ilyenekkel harcoltak az IS-2ök meg aztán 44végén már nem a sárga cuccok voltak.
KönigsTiger -
#2014 Butuska66 te merre vagy?
Jó lenne játszani és most a látotávolságok is nagyobbak. -
#2013 AKI TEHETE AZ LÓDULJON FEL MSNRE MOST RÖKGTÖN! -
:D -
Salvaje #2011 Üdv. Örömmel jelentem be, hogy a mai napon bekötötték szerény otthonomba az internetet.
Ez azt jelenti, hogy a hétvégén várható felbukkanásom - a régi pályáimmal egyetemben - a hamacsi hálózaton.
-
hágó001 #2010 Köszönöm szépen!!!
Most beteg vagyok és a héten itthon leszek, megnézem h. mennek ezek a dolgok.
Jó lenne egy-két új magyar egységet csinálni :)
Amúgy egyre jobban megy a pályaszerkesztés, ez nagyon jó amit utoljára adtál használati útmutató.
-
HunButyok #2009 Nem, nem énb készítettem az egységeket. csak beleraktam őket.
A programok:
Sue.exe, Unsue.exe
Sudden strike graphics
rs2manager
jegyzettömb
-
hágó001 #2008 Nekem nincs velük gondom, nem a színük dönti el a csata kimenetelét a játékban, kivéve azt az 1%-ot :D
Am. ezeket az egységeket, te szerkesztetted bele, bütyök?
Ha esetleg, igen, akkor írd már le légyszives h. milyen program kell hozzá.
Köszönöm! -
HunButyok #2007 Szard nár le, ez mégis job bmint ami vol tlila királytigris nem?
Meg volt ilyen színű is szerintem...
h anem tetszik, nem rakod le a pályára....
A repcsi meg azért ilyen hogy meg tudd különböztetni... :D
-
#2006 Minden egyébb szép és jó. -
#2005 És most panasz:
Bütyök ez mi az ördög??Ilyen király tigris csak az RCM- be van.Azonnla javitassék ki.
Ez pedig zöldülhetne.Úgy néz ki mintha sivatagba készülne. -
#2004 2 képet csináltam a hétvégi csatákból:
-
HunButyok #2003 A libeariton modban benne van Sanyi!
resource warra átdolgozva, kompletten!
ha megvan a liberation mod akkor könnyen megleled!
De megvan hiszen játszottunk is vele.
-
Salvaje #2002 Kellene a Hidden Storke sivatagi sémája. Leírásokkal, forrásfájlokkal.
Kellenének Román hangok.
-
HunButyok #2001 Hawki-móki, mikor zuzhatlak le? Mikor tudják román seregeim eltaposni a magyar bakáidat? -
#2000 Na ez se így akart kinézni. -
#1999 BÚÉK Mind[/szin[szin=green]]enki[szin=red]nek
Bórt,búzát,egészséget!
Fejlöggyék az RCM!
-
HunButyok #1998 Magyar SP pályák érkeznek majd, a www.4info.hu-n csak magyar nyelvű pályák lesznek letölthetőek.
Ezen pályák angol nyelvű változatai exportra készülnek azok továbbra is a sudden-strike-maps.de honlaprol lesznek elérhetőek.
MP pályák azok az én gépemen lesznek találhatóak, de amikor játszunk úgyis átmásolj amindneki. Remélem Salvaje is megörvendeztet bennünket egy-egy full reality pályával a MP csaták miatt és mielőbb a frontvonalra tud érkezni a kényszerszabadságról, ahová az internet szolgáltatók Führere küldte őt. :D -
#1997 Kipróbáltam az új 2.7-es RCM-et.
Eddig csak pozitív élményeim vannak. Remek lett a magyar single pálya. Kár, hogy nincs belőle több. Egyébként azt is beletehettétek volna, amit nekem készítettetek. Legfeljebb az Axon tábornokot átírtátok volna :-)
Külön kuriózuma, hogy az egyetlen magyar nyelvű utasításokkal ellátott pálya amit a Sud családhoz valaha is készítettek.
Egyébként a kampány képernyőről tudtok mondani valamit? Az első két kampányhoz az van írva, hogy "hamarosan". Ettől függetlenül a másik kettő sem működik. -
Salvaje #1996 Üdv.
Úgy tűnik, elértük a fejlesztés határait a Summer Battles-ben, ugyanis nem tudok több egységet berakni. Pedig lenne még vagy 50 db.
Épp ezért vettem elő újra a Sivatagi egységeket.
Ehez kellene egy normális sivatagi séma: vagy a régi foreveres változat vagy a hidden storke ide tartozó jöhet szóba.
Sajnos ,mig nincs internetem, játszani se tudok. -
#1995 Majd csak az újévbe szerintem,majd jól elverlek akkor. -
HunButyok #1994 Hawk mikor jössz harcolni? vag ytalán félsz? tele a gatya? hehe
sajnos msn-em és skype-om nem megy, de ebuddy-rol tudok msn-ezni. No para a játék az megy faszán. Meg a hamagenyó is szuperál.... -
hágó001 #1993 Már rájöttem! Mikor leszel fenn kb? -
hágó001 #1992 Oké! Ez jó ötlet!
Mi az msn cím?
Az enyém [email protected] -
HunButyok #1991 hágó001!
Msnre ha felvennél minden könnyebben menne. ;)
meg a főhadiszállás MSN-en van. gyors, pontos, naprakész és kényelmes. -
hágó001 #1990 Szia!
A játékot sikerűlt elindítanom, köszönöm szépen, de a pálya szerkesztő az nem megy, elindúlni elindúl, de csak ott a tálcán látom h. fut a program, de magát a pályaszerkesztőt nem. Nem tudod h. mi lehet a gond?