Locomotion

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Ja, de ebben az XPs peccsnek köszönhetõen egész jó sínstruktúrát lehetett kialakítani ... teccettek benne az új lámpák, meg táblák ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

toMpEr
ja enis csinaltam tok bonyi sinrendszereket, a problemak ott kezdodnek, ha tobb vonatot is raksz ugyanarra a rendszerre, eleg nehez ugy megtervezni, hogy ne legyenek dugok 😊

Hentes Bill
hehe, milyen jó is az. meg is jött nekem is a kedved a játékhoz

Boldog Karácsonyt!

ZsZso
Nálam még mindig fent van a TTDX XP-sített változata, és iszonyat jókat szoktam vele jáccani. Talán a sínrendszer megtervezése a legzsírabb az egészben ... minél átláthatatlanabb, és minél biztosabb legyen 😊))

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hentes Bill
hát az zsír lenne, ha tényleg kijönne a jövõ héten... a graf tényleg gáz, 2004-et írunk nem 1994-et, de ahogy robotnyk mondja, ha ott lesz a játékmenet, akkor nem érdekel a grafika.

Boldog Karácsonyt!

ZsZso
Nem tudok róla

ZsZso
Nekem teccik ... télleg lehetett volna vmi extra benne, de egy csomó régi játék hangulatát a túlzott "szépítéssel" rontották el. Így vagyok a Settlers -el ... a Pizza Tycoon másolatokkal, és asszem még sorolhatnám 😊

Van valahol esetleg demó?

Reméljük hogy szeptember 7.én jön ki, és hogy nem lesz csúszás :-) esetleg van valami demó?

robotnyk
azért a grafikai enginet nem ártott volna lecserélni. persze nem kellene full csilli-villi 3D, de azért ez már nagyon gáz. de ha a játékmenet jó lesz, akkor lenyelem a békát 😊
ZsZso

ZsZso
Chris Sawyer bácsi elkészítette a Transport Tycoon és a RollerCoaster Tycoon egyvelegét. A grafika egy az egybe RCT, és ahogy néztem a játékmenet pedig full TT. Szeptember 7én jön ki, és azt hiszem minden TT és TTDX rajongó nevében állíthatom, hogy "már nagyon várjuk" !

← ElőzőOldal 11 / 11