512
  • dikki*yysw
    Én már megnéztem. Nem jó pályát néztem, mert ilyen sivatag szerű volt. Az meg ronda.
    Füves pálya, mint a TT-ben volt, kellett volna.

De nagyon pixeles a graf, nem tom nálam rossz-e vagy mi? A DOS-os TT nem volt ilyen pixeles, itt meg minden kis pöttyökből áll.
  • Hmuda
    Lejött, most installálom.
  • dikki*yysw
    Szedd csak, pénzért.. :D
  • Hentes Bill #109
    én innen szedem
  • Drizzthsz
    Valami hely van, ahonna jön? Mert dc-n nem találom se égen, se földön, pedig a demo bejön. Jó kis nosztalgia fíling...
  • Drizzthsz
    Semmi gond.
  • dikki*yysw
    Szünet van a Screamers-ben RTL-Klubon, megnézem :)
  • Hentes Bill #105
    megjelent? jeeeee, már töltöm is :))))
  • dikki*yysw
    Tényleg... én kérek bocsánatot :))
  • Drizzthsz
    Nem azt kérdeztem itt, hogy 2cd-s-e, hanem azt, hogy 2D-se, avagy 3...
  • dikki*yysw
    Azt írtam, 1 cd, 600 mb. Akkor hány cds..
  • Hmuda
    Igen. :-)
  • Drizzthsz
    Még egy... Bocs a sok szenvedésemért...

Lehet buszt, repülőt, meg ilyeneket is használni?
  • Hmuda
    Igen.
  • Hmuda
    De lámpák nélkül csak annyit érünk el vele, hogy egy sinen csak egy vonat megy, mást nem.
  • Drizzthsz
    Köszi. És 2d-s?
  • dikki*yysw
    Hát hardon meg ütköznek.
  • Hmuda
    Én csak mediumon néztem de ott nem volt semmi és szemafor nélkül semmit nem ér az egész.
  • dikki*yysw
    1 cd, 600 MB.
    A rar neve rld-loco.rar tehát a bin neve is rld-loco.bin lehet gondolom.
  • Drizzthsz
    Mi a neve a locomotion .bin-jének? :)

Érdekelne? Amúgy full 2d-s?
  • dikki*yysw
    Hát srác T3-al ment oda, 1 MB/sec fölött tud tölteni lefele.. régebbi release-t ha van sok seeder akár még többel.
    Nincs korlát tulajdonképpen. Persze a ratiot nem egyszer kell teljesíteni, meg kell maradnia mindig.
    Nekem most 1.8-as, 40 GB-t uppoltam, de már vagy 2 hete nem nagyon nyomok oda...
  • magus
    0.95 -s ratio? az kemeny.
    es ha teljesitem, akkor mennyit tudok vele letolteni?
  • dikki*yysw
    Nehézségi foktól függ, hogy átmennek-e egymáson. Ha jól tudom, mert nem játszottam vele.
  • dikki*yysw
    Meg lehet: www.torrentbits.org
    csak van egy limit az userlétszámban, és általában teli van. Ha tudsz is regisztrálni, addig amíg nem töltesz fel egy bizonyos mennyiséget, 48 órás késletetéssel tudsz csak letölteni.
    Ez a limit: 9.5 GB és 0.95-ös ratio; az adsl 128 kbit/sec uploadjával ez nem annyira könnyű feladat, mint elsőre gondolná az ember.
    Ergo, a Locomotiönre még nem tudok public torrentet mondani neked.
  • Hmuda
    Hülyén megoldott építkezés, vonatok nem ütköznek, átmennek egymáson, nincs szemafor, csak összefüggő vasúthálózat, veszettűl béna repülőábrázolás (gagyi felszállás, gagyi leszállás), stb stb. Azt a grafikát kellene átültetni egy TTD szintű játékba és akkor meg lennék elégedve.
  • magus
    aha, vagom. es gondolom ezek annyira sem publikusak hogy megtalalni sem lehet sehol oket...

Transport giant, mi nem jott be neked annyira? en kb a 2. palyan tartok es itt meg turheto. habar amikor a vegen neztem a repuloket azokat nem is lattam olyan gyorsak voltak.
  • dikki*yysw
    Ez magusnak
  • dikki*yysw
    Hát nézd meg a bithument. Az sem publikus torrent, hanem regisztráció kell hozzá. Mégis működik az oldal, menj tölts te is.
  • Hmuda
    Transport Giant...
    Brrr...
    Két percig ha fent volt nálam a full.
  • toMpEr
    gondolom azert privat,mert olyan emberek hasznaljak, akik nem limitaljak a feltltest/visszaosztjak amit letoltenek, stb.
  • magus
    marmint a torrentnek nem pont az a lenyege hogy minel topbb ember hasznalja, es minel tobben osztjak me annal gyorsabban jon neked is? ha csak nehany mber hazsnlaja, es az limitalja a feltoltset, akkor jo lassan jon nem?
  • dikki*yysw
    Hogyhogy mi értelme...?
  • magus
    jaja:DD

amugy most transport giantot nyuzom

csak erdekelt hogy mi ertelme a nem publikus torrentnek

amugy dikki ha te mindent komoylan veszel akkor az a te bajod:D
  • Hmuda
    Igen. Átlag 50-el jön.
  • dikki*yysw
    Nyugi, gyorsul majd. Milyen klienst használsz? Mindenképpen limitáld a feltöltést (olvass GYIK-ot).
  • Since
    Ma?
  • Hmuda
    Este fél 12-re le is ér. :-)
  • Since
    Jó jön, 10k :)
  • Hmuda
    Én is köszi. Látom te is töltötted fel. :-)
  • Since
    Köszike :)