512
![](http://www.freeweb.hu/wosptm/locomotion.jpg)
-
Én már megnéztem. Nem jó pályát néztem, mert ilyen sivatag szerű volt. Az meg ronda.
Füves pálya, mint a TT-ben volt, kellett volna.
De nagyon pixeles a graf, nem tom nálam rossz-e vagy mi? A DOS-os TT nem volt ilyen pixeles, itt meg minden kis pöttyökből áll. -
Lejött, most installálom. -
Szedd csak, pénzért.. :D -
én innen szedem -
Drizzthsz #108 Valami hely van, ahonna jön? Mert dc-n nem találom se égen, se földön, pedig a demo bejön. Jó kis nosztalgia fíling... -
Drizzthsz #107 Semmi gond. -
Szünet van a Screamers-ben RTL-Klubon, megnézem :) -
megjelent? jeeeee, már töltöm is :)))) -
Tényleg... én kérek bocsánatot :)) -
Drizzthsz #103 Nem azt kérdeztem itt, hogy 2cd-s-e, hanem azt, hogy 2D-se, avagy 3... -
Azt írtam, 1 cd, 600 mb. Akkor hány cds.. -
Igen. :-) -
Drizzthsz #100 Még egy... Bocs a sok szenvedésemért...
Lehet buszt, repülőt, meg ilyeneket is használni? -
Igen. -
De lámpák nélkül csak annyit érünk el vele, hogy egy sinen csak egy vonat megy, mást nem. -
Drizzthsz #97 Köszi. És 2d-s? -
Hát hardon meg ütköznek. -
Én csak mediumon néztem de ott nem volt semmi és szemafor nélkül semmit nem ér az egész. -
1 cd, 600 MB.
A rar neve rld-loco.rar tehát a bin neve is rld-loco.bin lehet gondolom. -
Drizzthsz #93 Mi a neve a locomotion .bin-jének? :)
Érdekelne? Amúgy full 2d-s? -
Hát srác T3-al ment oda, 1 MB/sec fölött tud tölteni lefele.. régebbi release-t ha van sok seeder akár még többel.
Nincs korlát tulajdonképpen. Persze a ratiot nem egyszer kell teljesíteni, meg kell maradnia mindig.
Nekem most 1.8-as, 40 GB-t uppoltam, de már vagy 2 hete nem nagyon nyomok oda... -
0.95 -s ratio? az kemeny.
es ha teljesitem, akkor mennyit tudok vele letolteni? -
Nehézségi foktól függ, hogy átmennek-e egymáson. Ha jól tudom, mert nem játszottam vele. -
Meg lehet: www.torrentbits.org
csak van egy limit az userlétszámban, és általában teli van. Ha tudsz is regisztrálni, addig amíg nem töltesz fel egy bizonyos mennyiséget, 48 órás késletetéssel tudsz csak letölteni.
Ez a limit: 9.5 GB és 0.95-ös ratio; az adsl 128 kbit/sec uploadjával ez nem annyira könnyű feladat, mint elsőre gondolná az ember.
Ergo, a Locomotiönre még nem tudok public torrentet mondani neked. -
Hülyén megoldott építkezés, vonatok nem ütköznek, átmennek egymáson, nincs szemafor, csak összefüggő vasúthálózat, veszettűl béna repülőábrázolás (gagyi felszállás, gagyi leszállás), stb stb. Azt a grafikát kellene átültetni egy TTD szintű játékba és akkor meg lennék elégedve. -
aha, vagom. es gondolom ezek annyira sem publikusak hogy megtalalni sem lehet sehol oket...
Transport giant, mi nem jott be neked annyira? en kb a 2. palyan tartok es itt meg turheto. habar amikor a vegen neztem a repuloket azokat nem is lattam olyan gyorsak voltak. -
Ez magusnak -
Hát nézd meg a bithument. Az sem publikus torrent, hanem regisztráció kell hozzá. Mégis működik az oldal, menj tölts te is. -
Transport Giant...
Brrr...
Két percig ha fent volt nálam a full. -
gondolom azert privat,mert olyan emberek hasznaljak, akik nem limitaljak a feltltest/visszaosztjak amit letoltenek, stb. -
marmint a torrentnek nem pont az a lenyege hogy minel topbb ember hasznalja, es minel tobben osztjak me annal gyorsabban jon neked is? ha csak nehany mber hazsnlaja, es az limitalja a feltoltset, akkor jo lassan jon nem? -
Hogyhogy mi értelme...? -
jaja:DD
amugy most transport giantot nyuzom
csak erdekelt hogy mi ertelme a nem publikus torrentnek
amugy dikki ha te mindent komoylan veszel akkor az a te bajod:D -
Igen. Átlag 50-el jön. -
Nyugi, gyorsul majd. Milyen klienst használsz? Mindenképpen limitáld a feltöltést (olvass GYIK-ot). -
Since #77 Ma? -
Este fél 12-re le is ér. :-) -
Since #75 Jó jön, 10k :) -
Én is köszi. Látom te is töltötted fel. :-) -
Since #73 Köszike :)