132
The Butterfly Effect - nem egy B kategóriás film az biztos
-
OPM #132 az kicsit komolyabb film, de amúgy igen, lehet párhuzamot hozni közöttük
érdemes megnézni! -
#131 Mr. Nobody valaki látta ezt a filmet? hasonló a Pillangó-hatáshoz? -
OPM #130 a mozisban nem volt a jósnő, az pedig egyértelmű hogy az anya másik 2 gyereke is így végzett magával :) -
#129 A mozis verzióban nem tudom benne volt-e a jósnős rész. Ott a jóslásnál még ugye nem sok értelmét láttuk a jóslatnak (nincs lelke, élete stb), de a végén hirtelen minden értelmet nyer. Ez tetszik nagyon a filmben. Sok mindent nem értünk, de mindenre kapunk magyarázatot. És nem úgy, hogy a szereplő kitalálja, vagy elmondják, hanem mi jövünk, rá, nekünk esik le, hogy "Jé, mostmár értem!". -
eatmerr #128 Tényleg! Erre a szálra nem is gondoltam. Ez is bizonyítja milyen zseniális a film! -
#127 Aki a director's cut verziót látta...Ti belegondoltatok, hogy ugye volt 2 halva született fia az anyukának Even előtt. Majd végül Even is megoldotta, hogy ne éljen. Szerintem az előző két gyereknek is meg volt ez a képessége, és ők is végigjátszották ugyan azt, mint Even. Megszületett az első, az utazgatása csak nagyobb galibát okozott, majd úgy döntött, hogy véget vet a bonyodalmaknak, inkább öngyilkos lesz. Ugyan így a második, majd Even. -
bcrics #126 Hell,sikerült megnéznem a filmet,,és--te jóságos atyaúrsiten:).Ez vmi gyilkos ,,zsigerból szed szét.Kurv ajól összehozták,.az időben ugrálások, a börtönös szitu,,ÁÁ..nagyon kurvajók lettek
tetszett a vége is.
de kar nélkül durva volt a csávó..felkel és keresi a karjait..:DDD
Kegyetlen film.,
-
OPM #125 nem csak a vége ;) (lásd jósdás rész) -
vg #124 A film vége más csak, marhára abszurd a fél óra! -
Quantumleap #123 Bár ez biztos? Az IMDB szerint csak 7 perccel. -
Quantumleap #122 Bocs. Visszaolvastam. Nem emlékeztem, hogy írtátok, hogy az fél órával hosszabb. -
Quantumleap #121 Márhogy ne legyen poénlövés, ha másban is különbözik, hogy miben. -
Quantumleap #120 A film rendezői változata csak a végében különbözik, vagy másban is? (Csak igent, vagy nemet kérek.) -
amdrula #119 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1141407000
Van külön topicja.
-
#118 Na ennek is van 2. része !
The.Butterfly.Effect.2.2006.STV.DVDRip.XviD-SAPHiRE 1CD
-
#117 honnan szedhető le magyar szinkronnal? -
#116 Igazad van, azok tán durvábbak, de fordítva kellett volna értelmezni; azt írtam, h 15 alatt és 23 fölött nincs rajongó.. -
#115 csodálkozzol? :) Nem lehet egy Schindler listája minden tinédzser kedvence :D
ezzel szerintem nincs gond, jobb mintha ilyen penge meg XXXhez hasonló filmeket néznének -
vg #114 Nézd meg a filmet bakker -
#113 Ha a rajongók leírnák az életkorukat, kb 15-23 lenne mind. Ezzel nem akarok mondani semmit, csak megfigyelés volt. :) (Egyébként én 27 vok és 1általán nem rajongó.) -
#112 Én is maradnék a happy end-nél.Hátő, nemsemmi lehet tudatra ébredni az anyaméhben... -
#111 Te láttad egyátalán a film végét? Ott sem a naplójával jutott vissza. -
#110 nem tom nekem jobban tetszett a happy ending:) -
#109 Ettől a filmtől mindig úgy kell visszarángatnom magam a valóságba :/ -
#108 Abba az időbe hogyan tud visszamenni? Olyankor még nem írt naplót... -
derive #107 uhh, köszi
ez azért durva meg kell szereznem -
vg #106 Spoiler!
Rendezői változat vége:
Visszamegy abba az időbe amikor még csecsemő volt az anyukája hasában, és megfolytja magat a köldökzsinórral... -
#105 szerintem nagyon yó film.. érdekes és hát.. igen.. ki mit nem adna hogy megváltoztasson pár dolgot az életébe de az mennyire megváltoztatná azt nem is tuggya.. -
derive #104 hello
még régebben én is láttam a filmet, szerintem állat volt. a DD-hez nem tudok mit hozzáfűzni, mert olyan emberekkel néztem, akikkel nem lett volna szabad :) és végigröhögtük az egészet. szóval megkérnék valakit, h spoilerként (ha más esetleg mindenképp meg szeretné nézni, ne vegyük el a kedvét) írja le, h mi a rendezői-vég, mert elég kíváncsi lettem, nem is tudtam, h van olyan is.
köszi -
_Vegeta_ #103 ""és mit mondjak nem nagyon tapasztja a nézőt a képernyő elé"
Eleg szomoru.
Szörny nyul pedig nincs benne. :] -
#102 "én a donidákóból csak annyira emléxem" R-GO láttam kb. 2éve de semmi nem ragadt meg max az hogy szörnnyúl fogynak a napok leszakadt hajtómű meg valami mozis szörny - nyulas jelenet ennyi erre a batterflájra viszont emlékezni fogok az biztos és mint mondtam lehet hogy érdekes mondanivalója van a donidákónak csak nehezen emészthetősége miatt és rosszultálaltsága miatt nagyon bonyolult lett a film és mit mondjak nem nagyon tapasztja a nézőt a képernyő elé -
_Vegeta_ #101 LOLLER :DDDDD -
#100 ték -
OPM #99 szal még nem is láttad és úgy írsz róla véleményt? :D -
#98 én a donidákóból csak annyira emléxem hogy még senki nem tutta végignézni
elhiszem hogy kell a mondanivaló de azt fogyasztható formában kéne tálalni -
OPM #97 és ez nincsbenne a "donidákó"-ban is? :) -
#96 valaki említette hogy nem elgondolkodtató a film meg a donidákó a kiráj mert szörny-nyúl meg minden ;szerintem aki ennek a filmnek a megtekintése után nem mélyül el magába és nem törnek felszínre az életének meghatározó pontjai - legyen az egy óvódai emlék vagy egy baleset vagy bármi amitől úgy érezzük hogy ez a mi saját életünk nem pedig egy másik emberé ; és ha belegondolunk hogy akkor és ott nem mi vagyunk hanem valaki más akkor most lehet hogy nem ezt a hsz -t írom a gép előtt hanem egy híd alatt döglök betépve vagy akár afrikába vadászhatnánk oroszlánra stb. - szerintem akiknek semmit nem mozgatott meg a fantáziájában ez a film a saját életével kapcsolatban azoknak valami hiányzik az éltéből vagy csak nem tudják megbecsülni azt amit életnek nevezünk és majd az élete utolsó pillanataiban kap a fejéhez hogy "...mi lett volna ,akkor ha anno megszólítom azt a lányt vagy ha friss jogsimmal nem rántom el a kormányt ,stb. -
hazsoo #95 A rendezöi változat 20 perccel hosszabb és egész más a vége. A magyar dvd kiadás az 1 gagyi szerencse hogy elöbb láttam a redezöit. -
#94 nemtom mi maradt ki a dmt-bol de a vegen nem ertem h azert mert nem ismeri meg a csajt az anyja miert marad a csajjal... -
#93 az
soha nem kerult a kezemben a dmts verzio, igy gozom sincs. De vhol azt olvastam hogy a joslos nincs benne elvileg.