374
David Merlini trükkje
  • M@TriX
    "A tízórányi feszült várakozást váratlan fordulatok, sztárbarátok látogatása oldja. Minden látogató kéznyomot hagy a betonban." ;))))
  • akyyy
    azt én nem
  • LittleL
    De az a befagyasztós mutatvány, a régebbi mutatványa
    amit én nem láttam,
    na az tényleg nem semmi lehetett.

Amikor szétfeszítették a jeget, ahol 2 napig bennt volt
    és a Merlini ott volt a közepében,
    látta azt valaki ?
  • LittleL
    Rájöttem a trükkre is.
    Mondjuk nem volt túl nehéz.:

-Amikor beleengedték a vízbe félig, kinyílt
    a kocka alja, és a víz köben kezdte
    kimosni a betont, ami úgysem kötött még meg.

-Merlini, amikor mozgott előtte még, akkor lehetett
    látni, hogy még képlékeny a beton.

-Aztán Merlini rásegít a lábával, hogy hamarabb fellazuljon a beton.

- Bólint 3-at, ha úgy érzi, hogy
    már ki tud csusszanni 2 perc alatt is a víz alatt.

- leengedik, kicsit úgy tesz, mintha szenvedne

- kimászik, vagy inkább kimossa a kockából Duna sodrása

- Mentőmellény felfúj, feljön a felszínre, mindez egyetlen levegővétel alatt.

- fáklya meggyújt.
  • LittleL
    Énis láttam. DDD

A kivitelezés egyszerűen borzalmasra sikeredett.
    1. Marsi nem oda való
    2. sem Merlini anyukája, inkább nézte volna otthonról
    3. Kamion lassan ment, de nagyon
    4. össze vissza kapcsolgatások. Xar
    5. béna helikopter, motoros gumicsónak is jó lett volna
    6. béna motorcsónak vezető. DD

Meg kellett volna néznie a szervezőknek előtte
    egy-két David Copperfiled trükköt,
    és a lebonyolítását....
    Mert azok profik.

Amúgy a trükk, meg a mutatvány szerintem egészen rendben volt.
    Merlini azért nem semmi figura.
  • akyyy
    nemnéztem áhh
  • Voltan
    Nagyon jó volt a Fókusz :DDDD
  • DJ Skyline
    fókuszban DAVID MERLINI!
  • DJ Skyline
    na és konkrétan az RTL KLUB szemszögéből...:DD
  • DJ Skyline
    az RTL KLUB szemszögéből....
  • Pontius #324
    jaja
  • Voltan
    Várom már. Fél hét, igaz?
  • Pontius #322
    Na majd most figyelgessétek RTL Klub-on a híradot! A nap témája: Dávid Merlini-nak SIKERÜLT!
  • CSOCSO
    szanalmas
  • DJ Skyline
    ja bazz vagy szolgáltatói árak...pannon,stb...nem 160 + áfa +elküldési díj + megérkezési díj...
  • akyyy
    Ez a merlini kvíz elég szar volt ám, szerintem is, minek ez, mintha nem lenne elég pénze a VV ből meg a sok baomságbol, meg reklámból, egyáltalán minek reklám már? vagy tegye 20 forintá az árát, akor talán érdemes lenne....
  • repro
    most tényleg nem értem mire írtad.
    Nem fikáztam a nyugatot.
    Én se szeretem és nem is néztem. Azt se tudtam, h van a végére kapcsolatm véletlenül.
    Csak azt írtam, h az a jó illúzionista, akinél nem jövünk rá, h mi a trükk benne. Tudjuk, kéne tudni:), h valami trükk.
    Dávidnál rossz volt a körítés. Akkor lett volna jó az előadás, ha sokkal többet tudott volna megmutatni, vagyis jobban mutatta volna a nagy semmit.
  • DJ Skyline
    de az a telefonos játék aztán qrvára kellett...nincs ám elég pénze az RTL Klubnak...nyomatják még az ilyen szarokat is...Merlini kvíz..pff...
  • DJ Skyline
    az volt a jó amikor kérdezte az elején masri hogy mennyi idő még oda érnek...riporter zsugabubus mondja olyan 2-3 perc...10-15 perc múlva mondja a buksi hogy látom a kamion fényeit a lánchídon..
  • Slayerboy
    A meghívott vendégek viszont kellemes pillanatokat szereznek, igaz, hogy csak véletlenül. A betonszakértő például kedélyesen megjegyzi a produkció kellős közepén, hogy ha sikerül neki, Merlinit tiszteletbeli taggá választják a betonszövetségben, vagy az édesanya, aki a hajón közeledő csurom víz fia láttán anyukáskodni kezd: "Jaj, hát egy szál pólóban, meg fog fázni, hát tudtam, hogy ez lesz" . Merlini végül csak megérkezik a közvetítőhajóra, látni rajta, hogy megviselte a mutatvány, a keze annyira szét van ázva a betontól, hogy alig tudja megfogni az ünneplős pezsgőspoharat, és ideges az őt kihúzó helikopter szerencsétlenkedése miatt. Csak sejtjük, hogy mennyire ideges lesz, ha majd megnézi videóról a műsort.
    Ez tényleg gáz :DDDD
  • Slayerboy
    "Lássuk be, a lépésben közelítő kamion még akkor sem izgalmas, ha percenként odakapcsolnak, hogy "Közeledik már?" "Igen, már látom a fényeit". L O L
  • Slayerboy
    "Marsi Anikónak ugyanis lövése sem volt, mi folyik éppen a Dunában (szóvicc!), arról már nem is beszélve, hogy érdemes lett volna olyasvalakit odaültetni, aki képes a vendégeivel két mondatnál többet váltani." :DDDDD
  • Voltan
    LOOOL! Ezt nem tudtam.
  • BADE
    Ilyen fejjel nem is csoda:D
  • M@TriX
    ja, bennem úgyis maradt meg :)
  • akyyy
    David merlini szerepelt régebbena a barátok köztben. Sátánistát jáccot, és Katát baxtatta
  • Voltan
    Pont ezek voltak az én gondolataim is tegnap. Az Ertéelklub ténylleg elérte a mélypontját. Ennél már nem lehet szánalmasabbat csinálni. Bár, nekik tutira sikerül majd.
  • Voltan
    Afranc. Bocsánat.
  • DJ Skyline
    szerintem tuti felvett név...simán olaszosítva van a Merlin...Merlini...hogy azért látszódjon hogy olasz is van bennem...Merlini de hülyén hangzik...mintha Merlin kis csicskása lett volna!:D
  • Voltan
    Hát ja. Micsoda véletlen, hogy Magyarország nagy szabaduló illuzionistáját véletlenül pont úgy hívják, mint a legendás varázslót az Arthur-legendából. Az meg a másik, hogy egyáltalán miért létezne olyan olasz vezetéknév, hogy Merlini? Nekik semmi közük hozzá... Kamu ez, és nagyon sántít.
  • DJ Skyline
    azon én is...mondom de jó hogy csak most ment bele...jól bírhatja fél óra víz alatt...:)
    ja meg mondta akkor nézzük meg mit produkált(amikor kijött a vízből és a hajón volt merlini) dávid...mondja nem szeretném megnézni...és marsi ilyen guvadt szemmel NEEEM?MIÉRT NEMM?HÁT AKKOR NEM NÉZZÜK MEG...
  • Voltan
    Hát ja. Micsoda véletlen, hogy Magyarország nagy szabaduló illuzionistáját véletlenül pont úgy hívják, mint a legendás varázslót az Arthur-legendából. Az meg a másik, hogy egyáltalán miért létezne olyan olasz vezetéknév, hogy Merlini? Nekik semmi közük hozzá... Kamu ez, és nagyon sántít.
  • BADE
    Azt volt a legjobb beszólása,hogy David már fél órája a vízben van,majdnem beszartam a röhögéstől...
  • BADE
    Nem tudom,hogy miért szerepetetik állandóan azt a hülye picsát a képernyőn,amikor egy akkora balfasz,hogy hihetetlen!Palikkal együtt elmehetne a p****ba!
  • DJ Skyline
    olvastam...érdekes...
  • M@TriX
    A "A nagy áttörés" egy másik szemszögből

ez állati, mindenképpen olvassátok el :)))

aki nem látta a műsört, annak ajánlom, hűen visszadják, hogy mi történt :)
  • Z
    Jólvan jól, csibém!

Csakhogy amikor mi magyarok fikázzuk a nyugatot, akkor nem tilos belegondolni, hogy az buta nyugati emberek is ugyanígy harapnak az ilyesmire. Akkor most magunkat is fikázhatnánk egy kicsit. Nem vagyunk különbek. Az ilyen szenzációhajhász produkciókat én speciel ki nem állhatom.

De egyenlőek vagyunk, mindenkinek szíve joga azt nézni amit óhajt. ÉN nem néztem, és hálát adok mindenkinek, aki ehhez hozzásegített. :DDDD
  • DJ Skyline
    bírtam volna véletlenül visszakapcsolják a vízalatti kamerát és azt látjuk hogy az elvileg beton szertefoszlik mintha sima homok lenne és két búvár a kalitkát hegeszti szét!:DDDDD
  • DJ Skyline
    kihegesztették a búvárok a víz alatt...!
  • DJ Skyline
    szerintem is...mondta anyja hogy a Merlini a nagy Merlin(vagy mi a f*sz)névből származik...azé kettő nem ugyanaz...Merlin nem szabadulóbohóc volt...