A nagy áttörés...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem fikáztam a nyugatot.
Én se szeretem és nem is néztem. Azt se tudtam, h van a végére kapcsolatm véletlenül.
Csak azt írtam, h az a jó illúzionista, akinél nem jövünk rá, h mi a trükk benne. Tudjuk, kéne tudni:), h valami trükk.
Dávidnál rossz volt a körítés. Akkor lett volna jó az elõadás, ha sokkal többet tudott volna megmutatni, vagyis jobban mutatta volna a nagy semmit.
N0 TXT TLK PLZ!4!

Ez tényleg gáz :DDDD

Voltam zárás elõtt. _______________
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ja meg mondta akkor nézzük meg mit produkált(amikor kijött a vízbõl és a hajón volt merlini) dávid...mondja nem szeretném megnézni...és marsi ilyen guvadt szemmel NEEEM?MIÉRT NEMM?HÁT AKKOR NEM NÉZZÜK MEG...

ez állati, mindenképpen olvassátok el :)))
aki nem látta a mûsört, annak ajánlom, hûen visszadják, hogy mi történt :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Csakhogy amikor mi magyarok fikázzuk a nyugatot, akkor nem tilos belegondolni, hogy az buta nyugati emberek is ugyanígy harapnak az ilyesmire. Akkor most magunkat is fikázhatnánk egy kicsit. Nem vagyunk különbek. Az ilyen szenzációhajhász produkciókat én speciel ki nem állhatom.
De egyenlõek vagyunk, mindenkinek szíve joga azt nézni amit óhajt. ÉN nem néztem, és hálát adok mindenkinek, aki ehhez hozzásegített. :DDDD
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Mindenki tudja, h átverés.
A lényege az, h mikor vagy egyáltalán rá lehet-e jönni a cselre. Hogy meg tudnánk-e csinálni utánna.
Ez a mutatvány nagyon átlátszó volt és ennyi. A gyereknek és a stábnak még gyakorolnia kell.
Ami kölünlegessé teheti az illúzionistákat az a kézügyességük, rugalmasságuk, kitartásuk.
Az összes trükkel együtt is csak kevesen tudták volna megcsinálni, de természetesen lehetett volna jobban is.
Leírom még 1x.
Az illúzionistáknak az a dolguk, h olyan mûsort adjanak elõ, amire azt mondjuk: "Hogy a geccbe csinálta?"
Mert tudjuk, h valami turpisságot csinált, de azt olyan jól, h nem jövünk rá.
Most Dácinál tudjuk, vagyis elég jó és egyszerû és fõleg bizonyítható elképzelésünk van, h hogyan csinálta.
N0 TXT TLK PLZ!4!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Egyszerû csalás, aminek a lényegét nem látjuk. És az, hogy ebbõl valaki pénzt csinál annyira tud engem bosszantani, mint Vágó Pista bá'-t a "mágusok"...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A betonszakértõt állítólag nem engedték a beton közelébe. Szerintem instant beton volt, ami vízben oldódik... :DDD
(egyébként nincs fennt valahol? szeretném megnézni még1szer, mert élõben csak fél szemmel néztem (na nem azért mert nincs meg a másik :))) és így nem nagyon figyeltem az apróbb részletekre ~)

Már amikor megláttam Marsi Anikót aki az elsõ 5 percben vagy 10x mondta el, hogy mennyire fázik (annyi pénzért amit õ kap sokan szívesen fáznának) de amikor a mûsor közepe felé beomynták, a szokásos sms játékukat vagy mi a sz*rt akkor süllyedt a mélypontra az egész.
Amit én láttam:
(hozzáteszem csak 1x láttam, akkor is megszakításokkal és nem vettem videóra)
Elõször is ha egy kõmûves betonozza be normális betonnal akkor haleledel lesz de ezt úgyis tudja mindenki. Akormit kamuzhatnak, hogy ilyen meg olyan betont használnak.
Amikor a kocka alja bent volt a vízben szerintem nem véletlenül vártak annyit, megvárták, amig a víz fellazítja a "beton"-t és Merlini kirugdossa a kocka alját. Ez után jelzett többszöri fejbólintgatással majd szép lassan teljesen elmerítették.
Az viszont már szánalmasnak tûnt, amikor teljes elmerülése elõtt belecsusszant szegény a betonba (remélem nem én láttam rosszul) és eltûnt a feje (szépen kijött alul gondolom). Majd kameraváltás, vízalatti kamera. Az addig sokszor bevibráló szar kamera, hirtelen víz alatt (!!!) csodálatos képet adott a mocskos dunában, ráadásul annyi fény volt a víz alatt, mint otthon az akváriumunkban. Ennyire nem világítják át a reflektorok a vizet és szerintem a sodrás se volt az a rohadt nagy, amit még lehetett látni, amikor engedték bele.
Tudom, hogy mindenki tudja, hogy valami trükkrõl van szó de legalább megcsinálhatták volna úgy is, hogy ne vegyem le 5mp alatt, hogy mi is történt.
Rengeteg olyan bûvésztrükk volt amire nem jöttem rá egykönnyen vagy sehogy sem, ott voltak pl. Copperfild nagy mutatványai.
A "feszült" várakozás idejére amig fel nem bukkant a víz alól át is kapcsoltam de azt megkérdezném még tõle, hogy melyik haltól csórta el a fáklyát meg a mentõmellénty.
Bocs, ha ezt már valaki leírta, nem olvastam végig a topicot.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit