A nagy áttörés...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Voltan
Várom már. Fél hét, igaz?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Na majd most figyelgessétek RTL Klub-on a híradot! A nap témája: Dávid Merlini-nak SIKERÜLT!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

CSOCSO
szanalmas
DJ Skyline
ja bazz vagy szolgáltatói árak...pannon,stb...nem 160 + áfa +elküldési díj + megérkezési díj...

akyyy
Ez a merlini kvíz elég szar volt ám, szerintem is, minek ez, mintha nem lenne elég pénze a VV bõl meg a sok baomságbol, meg reklámból, egyáltalán minek reklám már? vagy tegye 20 forintá az árát, akor talán érdemes lenne....

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

repro
most tényleg nem értem mire írtad.
Nem fikáztam a nyugatot.
Én se szeretem és nem is néztem. Azt se tudtam, h van a végére kapcsolatm véletlenül.
Csak azt írtam, h az a jó illúzionista, akinél nem jövünk rá, h mi a trükk benne. Tudjuk, kéne tudni:), h valami trükk.
Dávidnál rossz volt a körítés. Akkor lett volna jó az elõadás, ha sokkal többet tudott volna megmutatni, vagyis jobban mutatta volna a nagy semmit.

N0 TXT TLK PLZ!4!

DJ Skyline
de az a telefonos játék aztán qrvára kellett...nincs ám elég pénze az RTL Klubnak...nyomatják még az ilyen szarokat is...Merlini kvíz..pff...

DJ Skyline
az volt a jó amikor kérdezte az elején masri hogy mennyi idõ még oda érnek...riporter zsugabubus mondja olyan 2-3 perc...10-15 perc múlva mondja a buksi hogy látom a kamion fényeit a lánchídon..

Slayerboy
A meghívott vendégek viszont kellemes pillanatokat szereznek, igaz, hogy csak véletlenül. A betonszakértõ például kedélyesen megjegyzi a produkció kellõs közepén, hogy ha sikerül neki, Merlinit tiszteletbeli taggá választják a betonszövetségben, vagy az édesanya, aki a hajón közeledõ csurom víz fia láttán anyukáskodni kezd: "Jaj, hát egy szál pólóban, meg fog fázni, hát tudtam, hogy ez lesz" . Merlini végül csak megérkezik a közvetítõhajóra, látni rajta, hogy megviselte a mutatvány, a keze annyira szét van ázva a betontól, hogy alig tudja megfogni az ünneplõs pezsgõspoharat, és ideges az õt kihúzó helikopter szerencsétlenkedése miatt. Csak sejtjük, hogy mennyire ideges lesz, ha majd megnézi videóról a mûsort.
Ez tényleg gáz :DDDD

Voltam zárás elõtt. _______________

Slayerboy
"Lássuk be, a lépésben közelítõ kamion még akkor sem izgalmas, ha percenként odakapcsolnak, hogy "Közeledik már?" "Igen, már látom a fényeit". L O L

Slayerboy
"Marsi Anikónak ugyanis lövése sem volt, mi folyik éppen a Dunában (szóvicc!), arról már nem is beszélve, hogy érdemes lett volna olyasvalakit odaültetni, aki képes a vendégeivel két mondatnál többet váltani." :DDDDD

Voltan
LOOOL! Ezt nem tudtam.

BADE
Ilyen fejjel nem is csoda:D

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

M@TriX
ja, bennem úgyis maradt meg :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

akyyy
David merlini szerepelt régebbena a barátok köztben. Sátánistát jáccot, és Katát baxtatta

Voltan
Pont ezek voltak az én gondolataim is tegnap. Az Ertéelklub ténylleg elérte a mélypontját. Ennél már nem lehet szánalmasabbat csinálni. Bár, nekik tutira sikerül majd.

Voltan
Afranc. Bocsánat.

DJ Skyline
szerintem tuti felvett név...simán olaszosítva van a Merlin...Merlini...hogy azért látszódjon hogy olasz is van bennem...Merlini de hülyén hangzik...mintha Merlin kis csicskása lett volna!:D

Voltan
Hát ja. Micsoda véletlen, hogy Magyarország nagy szabaduló illuzionistáját véletlenül pont úgy hívják, mint a legendás varázslót az Arthur-legendából. Az meg a másik, hogy egyáltalán miért létezne olyan olasz vezetéknév, hogy Merlini? Nekik semmi közük hozzá... Kamu ez, és nagyon sántít.

DJ Skyline
azon én is...mondom de jó hogy csak most ment bele...jól bírhatja fél óra víz alatt...:)
ja meg mondta akkor nézzük meg mit produkált(amikor kijött a vízbõl és a hajón volt merlini) dávid...mondja nem szeretném megnézni...és marsi ilyen guvadt szemmel NEEEM?MIÉRT NEMM?HÁT AKKOR NEM NÉZZÜK MEG...

Voltan
Hát ja. Micsoda véletlen, hogy Magyarország nagy szabaduló illuzionistáját véletlenül pont úgy hívják, mint a legendás varázslót az Arthur-legendából. Az meg a másik, hogy egyáltalán miért létezne olyan olasz vezetéknév, hogy Merlini? Nekik semmi közük hozzá... Kamu ez, és nagyon sántít.

BADE
Azt volt a legjobb beszólása,hogy David már fél órája a vízben van,majdnem beszartam a röhögéstõl...

BADE
Nem tudom,hogy miért szerepetetik állandóan azt a hülye picsát a képernyõn,amikor egy akkora balfasz,hogy hihetetlen!Palikkal együtt elmehetne a p****ba!

DJ Skyline
olvastam...érdekes...

M@TriX
A "A nagy áttörés" egy másik szemszögbõl

ez állati, mindenképpen olvassátok el :)))

aki nem látta a mûsört, annak ajánlom, hûen visszadják, hogy mi történt :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Z
Jólvan jól, csibém!

Csakhogy amikor mi magyarok fikázzuk a nyugatot, akkor nem tilos belegondolni, hogy az buta nyugati emberek is ugyanígy harapnak az ilyesmire. Akkor most magunkat is fikázhatnánk egy kicsit. Nem vagyunk különbek. Az ilyen szenzációhajhász produkciókat én speciel ki nem állhatom.

De egyenlõek vagyunk, mindenkinek szíve joga azt nézni amit óhajt. ÉN nem néztem, és hálát adok mindenkinek, aki ehhez hozzásegített. :DDDD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

DJ Skyline
bírtam volna véletlenül visszakapcsolják a vízalatti kamerát és azt látjuk hogy az elvileg beton szertefoszlik mintha sima homok lenne és két búvár a kalitkát hegeszti szét!:DDDDD

DJ Skyline
kihegesztették a búvárok a víz alatt...!

DJ Skyline
szerintem is...mondta anyja hogy a Merlini a nagy Merlin(vagy mi a f*sz)névbõl származik...azé kettõ nem ugyanaz...Merlin nem szabadulóbohóc volt...

akyyy
ja. nem csak neki klet volna készülnie erre, 2 évet hanem a stábnak is.

repro
Jájj lányok ez illúzió, tehát átverés.
Mindenki tudja, h átverés.
A lényege az, h mikor vagy egyáltalán rá lehet-e jönni a cselre. Hogy meg tudnánk-e csinálni utánna.
Ez a mutatvány nagyon átlátszó volt és ennyi. A gyereknek és a stábnak még gyakorolnia kell.
Ami kölünlegessé teheti az illúzionistákat az a kézügyességük, rugalmasságuk, kitartásuk.
Az összes trükkel együtt is csak kevesen tudták volna megcsinálni, de természetesen lehetett volna jobban is.

Leírom még 1x.
Az illúzionistáknak az a dolguk, h olyan mûsort adjanak elõ, amire azt mondjuk: "Hogy a geccbe csinálta?"
Mert tudjuk, h valami turpisságot csinált, de azt olyan jól, h nem jövünk rá.
Most Dácinál tudjuk, vagyis elég jó és egyszerû és fõleg bizonyítható elképzelésünk van, h hogyan csinálta.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Voltan
Nem nagyon hiszem el, hogy az apját Merlininek hívták. Ez is csak kamu álnév. A srácot tutira valami Kolompár Dávidnak hívják, de hát ezzel a névvel, ugye nem lehet befutni...

Adri
de örülhet mert "véget ért a rémálma"

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Z
ja, még annyit, hogy ha én betonoztathattam volna be, mondjuk a Strabaggal, garantáltan nem mászik ki...

Egyszerû csalás, aminek a lényegét nem látjuk. És az, hogy ebbõl valaki pénzt csinál annyira tud engem bosszantani, mint Vágó Pista bá'-t a "mágusok"...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
onnantól kezdve, hogy David Merlini+RTL Klub együtt...hehehehe! Ne már kérem, én ezt nem eszem meg.

A betonszakértõt állítólag nem engedték a beton közelébe. Szerintem instant beton volt, ami vízben oldódik... :DDD

DJ Skyline
hát már én is bánom hogy megnéztem,mert nem volt semmi izgalmas...nem is vártam mert RTL Klub,tehát gondoltam hogy nagy dobra verik az egészet...

DJ Skyline
nem is volt részlet,mert mindíg a fejét mutatták,aztán hogy betették a vízbe,és elmerült akkor is a fejét mutatták,majd juj de érdekes módon már nem mutatták a víz alatt,csak azt hogy már a víz felszínen van mentöövvel és magnéziumrúddal(vagy mivel)hadonászik...ennyi...

Z
aki nézte, meg is érdemli...

DJ Skyline
persze...apja olasz,anyja magyar...csak mivel olasz ezért Merlini a neve...

Kandurex
Mé? Magyar?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

azért nem lehet egy ép elméjû ürge, ha már gyerekkorában is azzal ütötte el az idõt, hogy elásatta magáta kertbe :DDD

(egyébként nincs fennt valahol? szeretném megnézni még1szer, mert élõben csak fél szemmel néztem (na nem azért mert nincs meg a másik :))) és így nem nagyon figyeltem az apróbb részletekre ~)

DJ Skyline
ezér' adózunk hogy õ hírnevett szerezhessen magának!:DDDD

Slayerboy
Köszönjük meg Davidnak (bocsánat, Dávidnak) hogy zsebretett több százezer forintot!

Kandurex
Narancs!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Voltan
Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk.

DJ Skyline
há' nem tom'...szvsz kam az egész...suliban dumáltunk róla és ilyeneket mondtunk hogy az nem is beton csak szimpla homok szerû anyag,meg ilyen hülyeségek...de ez nagyon tré volt..de bazz bebetonozzák körbe és még egy vasmerevítés is köré van heggesztve...hülyeség...és hirtelen a kamera tönkre ment ami a víz alatt kamerázott...áhhh...pont akkor amikor kiszabadult volna...PONT akkor...

BaLeeX
Elõre leírom, hogy csak egy egyszerû halando vagyok aki tegnap kis megszakítással nézte ezt a "mûsort".

Már amikor megláttam Marsi Anikót aki az elsõ 5 percben vagy 10x mondta el, hogy mennyire fázik (annyi pénzért amit õ kap sokan szívesen fáznának) de amikor a mûsor közepe felé beomynták, a szokásos sms játékukat vagy mi a sz*rt akkor süllyedt a mélypontra az egész.

Amit én láttam:
(hozzáteszem csak 1x láttam, akkor is megszakításokkal és nem vettem videóra)
Elõször is ha egy kõmûves betonozza be normális betonnal akkor haleledel lesz de ezt úgyis tudja mindenki. Akormit kamuzhatnak, hogy ilyen meg olyan betont használnak.
Amikor a kocka alja bent volt a vízben szerintem nem véletlenül vártak annyit, megvárták, amig a víz fellazítja a "beton"-t és Merlini kirugdossa a kocka alját. Ez után jelzett többszöri fejbólintgatással majd szép lassan teljesen elmerítették.
Az viszont már szánalmasnak tûnt, amikor teljes elmerülése elõtt belecsusszant szegény a betonba (remélem nem én láttam rosszul) és eltûnt a feje (szépen kijött alul gondolom). Majd kameraváltás, vízalatti kamera. Az addig sokszor bevibráló szar kamera, hirtelen víz alatt (!!!) csodálatos képet adott a mocskos dunában, ráadásul annyi fény volt a víz alatt, mint otthon az akváriumunkban. Ennyire nem világítják át a reflektorok a vizet és szerintem a sodrás se volt az a rohadt nagy, amit még lehetett látni, amikor engedték bele.

Tudom, hogy mindenki tudja, hogy valami trükkrõl van szó de legalább megcsinálhatták volna úgy is, hogy ne vegyem le 5mp alatt, hogy mi is történt.
Rengeteg olyan bûvésztrükk volt amire nem jöttem rá egykönnyen vagy sehogy sem, ott voltak pl. Copperfild nagy mutatványai.
A "feszült" várakozás idejére amig fel nem bukkant a víz alól át is kapcsoltam de azt megkérdezném még tõle, hogy melyik haltól csórta el a fáklyát meg a mentõmellénty.

Bocs, ha ezt már valaki leírta, nem olvastam végig a topicot.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Voltan
Sure.

Ez a Merlini csóka tök gáz!