374
David Merlini trükkje
-
Miskolc88 #374 2007,2008 pörög a topik -
#373 A "betonos" kiszabadulásánál nem ártott volna egy vizálló kamera :) -
#372 Én meg pont nem láttam a Marsi nagy alakítását
-
#371 :D Azt nem lehet űberelni. -
#370 Mégis ezerszer "jobb volt" mint pl Marsi Anikó!! -
#369 Na ja, csak kb 5 percenként elmondot egy mondatot, az öt perc alatt meg azt a két szerencsétlen műsorvezetőt kell hallgatni :D -
#368 Az igaz, de én nemis vagyok jobbsorsra érdemes -
#367 Mi bajod Beja asszonnyal?
-
#366 Inkább nézem és jhallgatom őt, mint pl Győzikét vagy valamelyik valóságshóws sztárt!:C -
#365 Szívünk együtt dobbant!!! :DDDDDDDDDDDD -
#364 Jó pénzért te is elmennél... -
#363 Fúj de igénytelen ez a rakétakilővős műsor.
Szegény Farkas Bercit sajnálom, hogy ennyire lealacsonyodott :D -
#362 hát ez az egész, (főleg ha nem lövik fel) egy nagy fos! ha fellövik, grat! -
winnie #361 és még mondja valaki, hogy nincs jövője a kereskedlmi tévézésnek:) -
#360 Hepi Endre az egyik műsorvezető. -
#359 20:00-tól 21:00-ig tart -
#358 mikor kezdődik kezdődött? -
#357 Pedig most lesz a Nagy égés! -
winnie #356 dehogy nézem. -
#355 Nézzétek a Viasat 3-at! -
#354 és most a Merlini megy a TV2höz vagy mit csinál? -
#353 jesszusom de hülye az rtl -
#352 csak összejön... -
#351 ehh
http://index.hu/kultur/media/raketta/ -
#350 "Dunába ejtették" ezek nem látták a tv-ben mi volt?
biztos megint iszonyatos küzdelmek árán fog kiszabadulni:D -
#349 Új, halálos mutatványra készül David Merlini -
#348 egy kanyar van a hajóban ;) -
#347 Nem hiszem, hogy bárki is felvette volna ezt a szart... -
stormslider #346 helló! honnan lehet ezt letölteni? marsi a. miatt akarjuk újranézni, kegyetlen volt! -
#345 A jégbefagyasztós trükköt mondja el valaki !
Azt láttam, hogy védőruha volt rajta, de a feje körül nem láttam semmit?
Az azért nem lehetett semmi. -
OPM #344 láttam én is, tényleg király volt a gyerek! -
#343 Miért? Kintvoltál? -
#342 már előtte jóval ledobták a mellényt és a sodrás pont akkor vitte oda hozzá!.. hopááá mekkora trükk! :D -
#341 azaz...helikopper' utánna jött bőven... -
Dr DeViLKiNG #340 de a helikopter még a közelben sem volt, mikor már mellényben lubickolt... -
#339 feke = feje -
#338 Komolyan, csak én láttam a tv-ben, hogy mielőtt teljesen elmerült a feke hirtelen lefele kicsusszant a betonkockából?
A vízalatti kép meg felvételről ment, misem bizonyítja jobban, hogy addig a kamera csomószor becsikozódott, zavaros volt, most pont a víz alatt nyújtott volna ilyen profi képet?
Jobban is figyelhettek volna ilyen dolgokra.
Itt lentebb van Copperfield trükkjeinek a megoldása, elolvastam mind és nagyon ötletesek, profi megvalósítással. Egyikre sem jöttem rá, hogyan csinálta amikor a tv-ben mutatták 8-10 éve. Igaz akkor még sokkal fiatalabb voltam de amint az oldalon látom sokat törték rajt a fejüket az oroszok is és még mindig maradtak nyitott kérdések.
-
#337 Láttam. Kényszerzubbonyban, be a jéghideg vízbe, és lefagyasztották. És azt akárki megnézhette, el lehetett menni mellette, és meg is lehetett érinteni. -
#336 Látom Te is tévéből nézted. A mentő,ellényt, a helikopter adta le neki, a fáklyát, meg befalazták vele, erről volt is szó. -
#335 Szeptember 6 - A Nagy Feltörés
Jövőhéten tartja nagy mágiáját a fővárosi csatornázási művek! A feladat halom egyszerű: a 40 méter mély gödörből mindegyik munkás kitud-e jönni. A pályát nehezíti hogy a felszínen Marsi Anikó várja az embereket a hülye kérdéseivel nameg hogy elrettentse a játékosokat, valamint egy gáz is szivárogni fog a gödör mélyén melyet egy furcsa bajszos ember fog nyitogatni. Az atrakcióra 6 éve készülnek hogy minden simán menjen. A főpróba is karcosra sikeredett, mert eltört egy főnyomócső. Aki nem jön ki két perc alatt, az gázmérgezést kap. Az eseményen részt vesz egy sárkányrepülő is, ami azért köröz majd a levegőben, hogy a bámészkodók figyelmét elterelje amíg a nagy feltörés folyik. A műsor alatt nem fog elhangozni hatvanszor a kajabálós zene. Helyette Marót Vikiék húzzák az igát. A gödörben elhelyezünk pár kamerát, de amikor a lényeg lesz akkor nem mutatunk semmit! A műsor támogatója az anti-merül-ini kft és a főv. temetkezési szolgáltató.