Evil Genius
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már a második szigeten vagyok a játék végefelé. Megépítettem a rakétát, megvan a hajtómû, kihallgattam az ûrhajóst. És most kéne egy mûholdot építenem, de sehogy nem tudok, a hangára kattintva nem mutat semmit amit építeni lehetne. Teljesen tanácstalan vagyok, minden completed, csak ezt a fránya mûholdat kéne megépítenem és utanna jönnea hajtómû tesztelése.....
Igyekszem a saját játékokba is belevinni, ahol lehet...bár most éppen 1500-ban játszódó készül és abban ilyet sajna nem lehet...de utána majd a következõbe! 😉
www.republiknet.hu
Ha ismerted a Dungeon Keepert, ez kicsit olyan.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Output is flushed. Van valakinek ötlete mi lehet a hiba?
Si vis pacem, para bellum!
De csak a menüben megszólaló számot sikerült leszedni:S
Mindenkit az élet tanít. De a halál vizsgáztat. És nála bizony mind elégtelent kapunk………….
www.republiknet.hu
légyszi ne fikázzatok de valaki tudna mondani egy olyan oldalt ahonann le lehet szedni a játékot ? mert amik az elején vannak a fórumnak azoknak lefoglalták a szervereit és nem jönne rosszul a game plz valaki segítsen!! elõre is köszi
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
www.republiknet.hu
itt van magyarul a végigjátszás... lehet h vki belinkelte már, csak nekem elkerülte a figyelmem, de azért beteszem én is...
vki azér mondja meg hogyan tok átjutni a második szigetre! plz
www.republiknet.hu
gadamka: elsõ szigeten sajna csak becsukni lehet õket......igaz, néha kiszabadulnak, de ekkor megint be kell csukni õket...idõvel megunják és lelépnek...majd a másodikon lehet csak "elbánni velük".
www.republiknet.hu
plz nekem is helpeljen vki, asszem 4. objektnél tartok, de ott van a bázisomon a ferdeszemû super ügynök... hogy a halálba tok elbánni vele?? megölmindenki meg felrobbant mindent... és halhatatlan... hlp plz!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
vki nem tudja hogy tudnám elindítani a game-t mert nálam induláskor bejön a töltõképernyõ s röktön utána az egész monitor bekékül.Nem tudja vki mit csináljak vele?
elõre is köszönöm!
scentistem guardom valetom tehnikusom noterity-m 336
v.ki segitsen irja oda a nevemet h. nekem szól ha kell msn cimet adok
www.republiknet.hu
Aki jártas ebben a kategóriban feltétlen próbálja ki. Megalomániások elõnyben... 😄
UI.: Számomra talán legnagyobb hibája hogy nem lehet megtervezni a "gonosz zseniket".
Talán a vége nincs megírva még...
úgy tudod növelni, hogy minél több akciót viszel véghez a térképen.
mathisrex te azt irtad hogy egy páján az emberkét csak akkor szerezhetem meg ha magas a notority-m.Micsoda ez a notority és hogy szerezhetek?
www.republiknet.hu