Evil Genius

Oldal 1 / 20Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali!és ez milyen verzió?magyar nyelvi fájlokat eltudnád küldeni?
Magyarítás nincs,nekem az egész játék magyar.

hali!valakinek van hozzá magyarítá[email protected] ra elküldhetné
Nekem abban kellene segítség,hogy hol találom meg a Doomsday Device 3 alkatrészét,tudna valaki segíteni?

SEnki nem tud segíteni?
Hali!
Már a második szigeten vagyok a játék végefelé. Megépítettem a rakétát, megvan a hajtómû, kihallgattam az ûrhajóst. És most kéne egy mûholdot építenem, de sehogy nem tudok, a hangára kattintva nem mutat semmit amit építeni lehetne. Teljesen tanácstalan vagyok, minden completed, csak ezt a fránya mûholdat kéne megépítenem és utanna jönnea hajtómû tesztelése.....
Én imádom azt, hogy riadószintet lehet emelni....lehet marhaság, de ez a mániám. 😊
Igyekszem a saját játékokba is belevinni, ahol lehet...bár most éppen 1500-ban játszódó készül és abban ilyet sajna nem lehet...de utána majd a következõbe! 😉

www.republiknet.hu

Lacee
ha már megvan, egy próbát megér. Az irányítása marha nehézkes (nem egyértelmá mindenhol, hogy mit hogyan kéne csinálni), és a grafika sem valami hûha - viszont a hangulata nekem tetszett, a régi James Bondok világát idézi 😊

Ha ismerted a Dungeon Keepert, ez kicsit olyan.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Most szereztem meg a játékot de nem tudom hogy felrakjam-e. Mit mindtok, szerintetek jó játék vagy nem?
És be is kel állítani, hogy mennyit akarsz kiképzni abból, amibõl megvan 1db
Miután elraboltad a megfelelõ embert, kihallgatod, meglesz 1db, majd vehetsz a trainig roomba kiképzõeszközt és megkezdõdik a kiképzés.
Üdv mindenkinek egy kis segítség kellene a játékkal kapcsolatban! ! Elõvettem a játékot mert gondoltam végig játszom. De mikor töltené be a játékot akkor resetel a gépem, és csinál egy LOG fájlt a hibáról. Ez áll benne: Running built at <Buildtime Unavailable> with config Command line + D:\Program Files\VUGames\Evil Genius\dynamicresources\config\concept.cfg
Output is flushed. Van valakinek ötlete mi lehet a hiba?

Si vis pacem, para bellum!

Tudja valaki hogykell az embereket kiképezni?Van már Training Room-om,de nemtudom hogy kell öket kiképezni.

Hali kutattam kicsit a neten.
De csak a menüben megszólaló számot sikerült leszedni:S

Mindenkit az élet tanít. De a halál vizsgáztat. És nála bizony mind elégtelent kapunk&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;.

Sajna én sem tudom. 😊

www.republiknet.hu

úgy tûnik<#idiota>

még a végén ki kell találnom, hogyan kell a játékból felvenni a zenét? 😛
sajnos én sem tudom...

jó rég óta nem volt itt post, de azért én megérdeklõdném - hátha valaki olvassa -, hogy nem tudjátok, honnan lehetne leszedni a zenéjét a játéknak? Az evilplaneten csak fizetõsen lehet letölteni.. :'( Elõre is kösz!
Üdv!
légyszi ne fikázzatok de valaki tudna mondani egy olyan oldalt ahonann le lehet szedni a játékot ? mert amik az elején vannak a fórumnak azoknak lefoglalták a szervereit és nem jönne rosszul a game plz valaki segítsen!! elõre is köszi

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Magasabb riadószintre váltasz...ekkor elmennek a fegyvertárakhoz és magukhoz vesznek fegyvereket és addig náluk marad, míg nem lesz ismét nyugalmi szint....de a legtöbb embernél (pl mesterlövész) mindig van fegyver.

www.republiknet.hu

Hogyan lehet hogy az embereknek a kezébe puska legyen?
http://www.pcguru.hu/pcguru/leiras_vegigj.php?id=66&page=1&nev=Evil_Genius

itt van magyarul a végigjátszás... lehet h vki belinkelte már, csak nekem elkerülte a figyelmem, de azért beteszem én is...
😊
vki azér mondja meg hogyan tok átjutni a második szigetre! plz
Hát még én is az elsõn kolbászolok és még nem jártam a másodikon (elõnyben vagy 😉, ritkán veszem elõ és játszom picit (inkább játékot vezetek 😊)...

www.republiknet.hu

kösz... am hogyan tok átjutni a másik szigetre? régen már eljutottam odáig de elfelejtettem... és vmi olyan rémlik ,h nem magától tett át 😊
Ez meg milyen állat? "vagy cheatlandot" <#mf1>

gadamka: elsõ szigeten sajna csak becsukni lehet õket......igaz, néha kiszabadulnak, de ekkor megint be kell csukni õket...idõvel megunják és lelépnek...majd a másodikon lehet csak "elbánni velük".

www.republiknet.hu

ird be játék közben h : "humanyee" majd elöjön h task completed vagy mi ilyesmi és aztán nyomj "ctrl+c" -t és máris kapsz 100k-t.
plz nekem is helpeljen vki, asszem 4. objektnél tartok, de ott van a bázisomon a ferdeszemû super ügynök... hogy a halálba tok elbánni vele?? megölmindenki meg felrobbant mindent... és halhatatlan... hlp plz!
hellosztok!Hogy lehet pénzt szerezni?vagy cheatlandot? mert még új vagyok ebbe a játékba.Elöre is köszönöm!
Lacee
ha a magyaritasok.hu-n nem találtál akkor 99% hogy nem is létezik sajnos.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

magyarítást nem tudna nekem vki küldeni az alábbi címre? [email protected] Hálás lennék..
hahó van itt valaki?
lécciiiiiiiiiiiiiii
plz vki segítsen<#help><#gonosz1>
hy!
vki nem tudja hogy tudnám elindítani a game-t mert nálam induláskor bejön a töltõképernyõ s röktön utána az egész monitor bekékül.Nem tudja vki mit csináljak vele?
Csá mindenki, vlakai nem tudná megmondani hogy a doomsday device terv hiányzó 3 része amit csak a térképrõl lehet leolvasni, azok hol vannak?
elõre is köszönöm!
jah még annyit h. v.ki emlitette marianna mambot át kell operálni csak hol és melyik asztalon a laboratoriumba vagy a másik ilyen szobába
hali én ott tartok h. + van a laboratoriumom és nem tok tovább jutni csak fejlesztgetek 4db szobrom is + van!
scentistem guardom valetom tehnikusom noterity-m 336
v.ki segitsen irja oda a nevemet h. nekem szól ha kell msn cimet adok
Hali! Nos ha a kiszemelt célponton jobb egérgombot nyomsz, úgy kijelölheted a betolakodót és az emnbereid ha kamera elé kerülnek, odarohannak és megtámadják (ahol hallják a hangszóróból).

www.republiknet.hu

Helló! Meg lehet e aszt oldalni hogy az õrök automatikusan megöljék az idegen betolakodókat? Idáig mindíg eggyenként kaszaboltam õket és egy kicsit fárasztó fõleg amikor egyszerre 15-en jönnek! Meg aszt nem vágom hogy a bisztonsági renszereknél mi a külömbség az 1-es meg az x között! A helpet elõre is köszönöm!
A 9. objectnél tartok de nem tudom mit kell csinálni légyszi segítsetek.<#help>
ti hol vettétek (rendeltétek meg)? Elküldenétek a cimet
Végigvittem!!! Cool a vége!<#taps>

Hát köszi a sok segítséget<#zavart1> megoldottam a problémát, sok minion kell csinálni, és így több lesz odalent is, így addig az 1 percig élni fog valaki odalent.

kinyiffantja a minionokat segítsetek!!!

Már a 9. ovjektumnál tartok, a rakétameghajtó tesztelésnél, de valahogy sehogy se sikerül, mivel azt se tudom, mit kell csinálni, mert állandóan <#help>

espio
Ez egy tök jó játék, csak sajnos máig se tudtam rájönni hogy hogyan kell megparancsolni az embereknek hogy akasszák be a kinyúvasztott ügynökök hullazsákjait a hûtõkamrába. Asszem ez is volt az oka annak hogy abba kellett hagynom. Habár lehet hogy csak azért van mert nem szoktam hozzá a kategóriához. Nektek vszínüleg több szerencsétek lesz...
Aki jártas ebben a kategóriban feltétlen próbálja ki. Megalomániások elõnyben... 😄
UI.: Számomra talán legnagyobb hibája hogy nem lehet megtervezni a "gonosz zseniket".

Talán a vége nincs megírva még...

Lacee
notoriety azt jelenti, mennyire vagy veszélyes bûnözõ (magyarul is létezik a notórius, megrögzött kifejezés). ha jól emlékszem, a világtérképnél jelzi az értékedet, de mivel kb másfél éve játszottam, lehet hogy tévedek 😊

úgy tudod növelni, hogy minél több akciót viszel véghez a térképen.

csõ
mathisrex te azt irtad hogy egy páján az emberkét csak akkor szerezhetem meg ha magas a notority-m.Micsoda ez a notority és hogy szerezhetek?
Várjuk. 😊

www.republiknet.hu

Oldal 1 / 20Következő →