993
  • Damned One
    ja.... kajapulton kihallgatni... :D
    BAzz életemben nem jut eszembe...
    Hogyan jöttél rá?
  • Hmuda
    Eh már megint. Fogd el és halgasd ki a drágábbik kajapulton.
  • Damned One
    HAli, kéne 1 kis help, még mindig az elsö pályán vagyok, megvan mind a 3 bünöző vezér, de ezt a nyomorúlt retteget ivánt vagy ki a francot nem tudom befogni, ha jól értelmeztem a missiot akkor rá kéne bírnom hogy egyen egyet a kajáldában, de nem meg, már kinyírattam elfogattam semmi..... valaki segítsen pls!
    Köszi
  • Hmuda
    Ja, nekem azzal perfektül fut.
  • I.C.ram
    Ne volt egy reinstall, de kutyaszart sem ért, ugyanúgy kifagy :( Szerintem a save fájlban van valami másolás védelem, vagy valami.
  • antijedi
    mivel kábé ezek az igazi tycoonok meg msot a locomotion..., a többi csak ygengén sikerült klón... :)
    az fps stilust sem a szarabb gamek alapján kell megiélni szal itt sem :D
  • I.C.ram
    Felrakom újra a játékot, legalább újra jó lesz egy darabig.
  • I.C.ram
    Crackfix nincs valahol? Hmuda te melyik cracket használod, ami a cdn volt?
  • I.C.ram
    Nekem eddig, ami tetszett tycoon a roller coster, transport, railroad taycoon volt. A többi eléggé felejtős volt szvsz.
  • I.C.ram
    Viszont annyi előnye van, hogy kapok hibaüzenetet, eddig én nem kaptam semmit, csak kivágott, most meg a windows küld egy hibaüzit, aminek mondjuk nem sok info tartalma van :)
  • antijedi
    én amugyis csipem tycoonokat de nekem is eddig ez emg rome év két legjobb játéka és pont ez a kettő fagy :/
  • antijedi
    :(((
  • I.C.ram
    Sokidő óta ez az első Tycoon játék, amivel szívesen játszanék, erre nem megy :(
  • I.C.ram
    nem megy :(
  • antijedi
    oks proba cseresznye :)
  • I.C.ram
    Nem tudom, miért csinálja. :( Most raktam fel az SP2-t lehet, hogy ettől megjavul, mindjárt kipróbálom.
  • antijedi
    jah már megnéztem , nekem si van zene csak eddig fel se tünt :)
  • HUN Thomas
    Van már valami megoldás vagy ötlet, hogy miért akad ki a játék, mert már nekem is elkezdte pont mire átköltöztem és kezdtem egyenesbe jönni :(
  • NST Demo
    Sajnos a játékban a zene többnyire az az idegnyogtató lágy laza kis dallam amit Hmuda is említett , az lenne az igazi ha a menü zenéit a game alatt is lehetne hallani , mert az alap muzsika annyira altató tud lenni hogy már akkoris elalszom amikor éppen gyakják a bázist :) .
  • antijedi
    nah nekem is elkezte..., el akartam költözködni a másik szigetre..., egymás után vagy 4szer vágott ki deskre max 1 percig ment a game... :(((
  • antijedi
    hm és tényleg..., rémlik, akkor lehet tényleg van csak ennyire jellegeteln volt :PPP
  • Hmuda
    Tény, hogy nagyon elkerüli az ember figyelmét az ingame zene, de néha azért felfigyelsz gondolom a hirtelen megugrásokra ha a kamera betolakodót jelez vagy egy szuperügynök jött a szigetre.
  • antijedi
    hm, msot komolyan nem emléxek, vagy oylan szabvány szar zene van benne mint minden gameban hogy nem is meléxek rá menüzene után vagy nálam sincs, már nemtom :/
  • Hmuda
    Nekem ilyen idegnyugtató zene szól (gondolom direkt rakták be így, hogy a játékos minél előb lenyugodjon és ne kezdje el rágcsálni a klaviatúra szélét minden AI bug beütésekor meg mikor észreveszi, hogy fél órája lemészárolták a pénzszerző osztagait).
  • antijedi
    nekem se nagyon, bár néha van asszem de sokszor van hogy nincs zene, legalábbis igy emléxem nem nagyon szoktam figyelni :P
  • I.C.ram
    Felraktál valami patchet? Mert nekem nincs zene a játékban. Csak a narrátor csaj hangja van meg a riadó stb, effektek, d zene nincs.
  • Hmuda
    Érdekes nekem játék közben is van zene és dinamikusan változik ha csata van, ha a térképre megyek, ha nyugis bázisnézegetés van, stb.
  • I.C.ram
    Egyébként, ha valaki több mint 100 munkást akar, annak megoldható. Van egy population nevű konfig, ott átírod, hogy pl 200ra a 100-at. Most fedeztem fel ezt a file a log keresésben, valaki próbálja ki, hogy működik-e.
  • antijedi
    nem tom de nézd meg a könyvtárában
  • I.C.ram
    nincs valami log-ja a játéknak?
  • I.C.ram
    Megint kifagyott. Kb 5 percet tudok játszani, aztán menetrendszerűen kifagy :(
  • antijedi
    a menüre gondoltam de az anyira teccik hogy még game közben is azt dudolom :P
    mellesleg a menü zene is a játék zenéje én nem mondtam hogy játszás közbe vagy két órát töltök a menüben csak a zene miatt :P
  • I.C.ram
    Most lebuktál, mert a játékban nincs is zene, csak a menüben :D

Nekem mostsem ment semmi mellette, csak Trillian meg daemon tools, többinek meg kötelező mennie, mert handgrdiver, stb.
  • antijedi
    hm érdekes, én iylet nem csináltam mert nekem bejön a game zeneje de lehet a háttérben futo cuccokat nem csipi? mert letöltés pl nekem gyk mindig megy, néha icq is van hogy firefox is és alttabolok néha, etc :)
  • antijedi
    amugy nem tom feltünt e de majdnem midnen uj gamet kiprobálok néha még azt is ami nem annyira izgat mert tudom előre hogy nem lesz oylan bejövős (pl doom3, etc :P)
  • I.C.ram
    Nekem ezt azóta csinálja, mióta winamppal np3at hallgattam a játék közben. Akkor fagyott először.
  • antijedi
    amugy ez a kilépés utáni fagyás is gyanus nekem, nincs valami crackfix? lehet az a nem fullosan jó... :/
  • I.C.ram
    Akkor két lehetőség van!

1. Az ATI tulajok 75% debil, és azt csinálja, amit írtál, mert az nvidásoknál sokkal ritkábban fordul elő az ilyen jellegű hozzászólás.

2. Vagy te alig próbálsz ki valamit a megameken kívül :)
  • antijedi
    amugy atinál lehet téged az zavar hogy van többfajta módositott driver mig nvidiához csak a hülyebiztos van, atinál van választék viszont nem hülyebiztos, valamit valamiért :P
  • antijedi
    1 nem feltétlen kerül mindig kevesebbe
    2. érdekes nekem mért nincs soha iylen? ja mert valami láma fasz feltesz mindent a gépére amit nem kéne 5 béta driver van fent párhuzamosan mert ő huzni akarja? hát akkor ne csodálkozzon..., nekem még semmi bug nem volt kivéve rome bétademot ahol ugye volt aza fénynyaláb de ezen kivül SEMMI..., biztos én vagyok a különleges... :)