262
  • fako
    Nem kene rogton a windozt alazni minden ilyesmire. Teny hogy a windozban is vannak hibak de azis teny hogy az elkepeszto sok program ami windozra van meg tobb hibat tartalmaz. A cikkben is szo szerint igy van irva "Sigma Designs cég által nem megfelelően programozott...". Namost ilyen esetben nem az oprendszernek kene alkalmazkodnia, hanem a programot kene normalisan megcsinalni. Sajnos ez eleg nehezere esik sok sok gyartonak. Itt egy driverrol van szo es mivel az nt kernel az mikrokernel, ugyhogy ezek a szar driverek nyugodtan problemat okoznak, ezt a mikrokernel nem tudja, es felepitesebol adodoan nem is feladata megakadalyozni. Hangsulyozom itt a driverrol van szo es nem a mezei programokrol.

• Garfield
    Kuss.

Akkor is a Windows a száksz, elvégre ezalatt fut a hibás program.

Ja, és sapka sincs rajta és nincs füstszűrős cigije sem...

• Jackal
    Ha nem voltam egyértelmú, akkor közvéleménykutatásként megkérdezném hány mai szerverben és céges munkaállomásban találunk ma ilyen kártyát...
  • mireez
    WAOOO TE tényleg IDIÓTA VAGY!! WAAAAAA
  • PyRex
    Ja, ez a legjobb: minden lámer majom a windows-t szídja (egyes intel fanatikusok az AMD-t - ez még nagyobb lol!). Persze az nem nagyon jut eszébe senkinek, hogy tán a qrva H+ kártyához kellene új driver - MERT AZ HIBÁZIK. Lámer társaság...
  • Jackal
    Na, ha jól értem: vegyünk egy athlon64-et cirka 40-50... ropiért, telepítsünk rá windowst, meg a csoda sp2-t, és nyilvánvaló, ha már ilyen gépünk van, akkor tegyünk bele egy 5 éves elavult dvd dekóderkártyát(9e ft), mert a meghajtója hibás. De nehogy leszedjük a drivert, hanem a vírusvédelmet kapcsoljuk ki a csillivilli új processzorban, vagy fel se tegyük az sp2-t???
    Ekkora baromságot még életemben nem hallottam.

Nyilván abban a driverben lesz a hiba...
  • Janek81
    Ha ennyire utálod a windózt, minek foglalkozol vele? De most őszintén? Miért?
  • Flashy
    jah, jó lenne ha a rosszul megírt programoknál nem rebootolna a Windows, hanem mondjuk kiírná hogy puffertúlcsordulási hiba. ha már ezért van a processzorban ez a feature, hogy "ne kelljen" a szotvert jól megírni,...
  • Laci
    Attól tartok az ms életében lehetséges hogy a longhorn egyfajta vízválasztó lesz. Az xp-vel be tudtak vágódni sok embernél mert az addigi winekben lévő legszembetűnőbb hibákat eltűntették(mondjuk lettek újak) ezzel nem kellett volna visszaélni. De visszaéltek a nevetséges sp2-vel kapcsolatos problélmák elhanyagolásának köszönhetően. Lett volna lehetőségük beetetni mégtöbb népet hogy az xp végre jobb mint az elődei, erre jönnek ezek a LOL hírek, ráadásul iszonyatos késésekkel készítették el ezt. Erre mennyi pénzt áldoztak vajon? Persze ez sincs koránt sem ott mint vetélytársai, mert leginkább az automatikus funkciók fejlődtek, a rendszert viszont még nagyobb a kiterjedése, több a támadási pontja megint védtelenné teszi.
    A longhornnál BillGates a nyílt forráskód lebegtetésével próbálkozik, szerintem ha bejön a terve, hogy emberszázezreket a hibáik javítására késztessenek lehet hogy új erőre kapnak, a longhorn sokkal jobb lesz, ekkor biztosított továbra is a jövőjük, persze marketingtrükköket majd megint bevetnek. Kell a 3D csili-vili, meg a történelmi újítás szöveg.
    Ha ez a longhorn nem fog kelleni az xp után, mert sokaknak az is jó helyette, akkor nagyobb veszélybe kerülhetnek.
  • Laci
    Nekem meg voltak, mert én nem ehhez szoktam hozzá előtte. Az a baj hogy a legtöbb ember csak ezt látta és azt hiszi bizonyos rendszerbeli ostobaságokról hogy azok nem hibák hanem természetes velejárók. Ezért a komoly meg nem komoly hibák meghatározása pécés gondolkodásmóddal nekem márcsak ezért sem referencia.
  • Cobra.
    Érdekes módon nekem még semmi komoly problémám nem volt egyik Windows-al sem. Igaz ezek a problémák, amik most előjöttek az SP2-nél nem lettek volna szabad, hogy bennemaradjanak (csak tudnám, hogy mit csináltak az elmúlt 3 hónapban, amióta csúsztatják a megjelenését).
  • Laci
    A trendet meg a divatot meg utálom: pl. az a trend hogy mindenhol a win-t oktatják, pedig nem kéne, meg az a trend hogy az embereknek nem kell gondolkodni, majd gondolkodnak helyettük nagy cégek/hatalmak. Ez persze hogy ide vezet...
  • Laci
    Nekem a haverjaim erről nem mondtak semmit, magam sikerült rájöjjek 10 év win-szenvedés alatt hogy ez lomtárba való áthelyezést igényelne normális körülmények között. Áztán észrevettem hogy sokan mások is így vannak ezzel és nem biztos hogy mindegyik lámer, sőt sok köztük a "szakmai" emberke.
  • Laci
    WÁÁÁÁÁÓÓÓÓWÁÁÁÁÁHH!!! Mekkora fizetett emberrel állunk itt szemben kéreeeem!!! Hallotta a haverjaitól hogy nem kap fizuemelést az ms MO-nál ha nem védi a szar windózt ezerrel minden kritikától (ez kb a 10milliomodik kritika volt...)WÁÁÁÁÁÓÓÓÓWÁÁÁÁÁHHÓÓÓÓÓÓ haveeer:))))
    Mondjuk nemtudom olvastad e eddig a hibákról szóló híreket, mert az nem igényel vagányságot hogy az ember ezekután ilyeneket írjon. Engem azért késztet ez itt írásra mert már idegesít nem azért mert vagány vagyok.
    Már ki is törölték a hozzászólásainkat a másik topikban, pedig állítólag szabad a véleménynyilvánítás és főleg a puszta kérdezés.Ki is itt a kemény gyerek?
    Mintha a winetek valamire is jó lenne. Egyre szánalmasabb. Gratula...
  • riska1982
    "Újabb problémák merültek fel a Windows XP operációs rendszerekhez nemrég kiadott 2-es szervizcsomaggal kapcsolatban"
    Mintha ez annyire meglepő lenne!
  • RangeR
    WáááááááÓÓÓÓÓÁÁÁÁ!!! Mekkora számtek zsenivel állunk itt szemben kérem!! Hallotta a haverjától, hogy most az atrendi, hogy szídjuk a windowst és ő is szídja akkor ezerrel, mert az olyan vagány!! WáááÁÁÁÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓ-az ámulattól haver!
  • Laci
    "Hiba a Mpegport.sys-ben" ... de legalább fedte volna a k. valoságot"

"Hiba a %:\WINDOWS könyvtárban. Inkább ez fedte volna le a valóságot...
  • Laci
    Úgy néz ki egyre jobban kell érteni a nagy "szakértőknek" a winhez hogy legalább nekik működjön:)) Legközelebb már az lesz a duma, hogy minden user hülye aki nem bírja átprogramozni úgy hogy a tűzfal is benne legyen meg az nx is és mégis kifogástalanul működjön. A sok lámer meg menjen Linuxra szenvedni:)) LOOOOOOL.
  • Laci
    Szerintem bizonyos funkciók kikapcsolása helyett már a WINDOWST KÉNE VÉGRE KIKAPCSOLNI!!!!
  • arty
    és ez miért az sp2 vagy az amd gondja?

látom sg.hu, megy ám a szenzáciohajhászás ezerrel :( lámák ...

gondolom az gyenge cim lett volna, h "Hiba a Mpegport.sys-ben" ... de legalább fedte volna a k. valoságot .... blikk-gamez.hu :(